52862

Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!

| MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE |
  • Gerob
    Ezt hogy kell érteni? Német térkép+új városok, vagy csak az USA városnevek leszen átírva,mint a magyar verzióban???
  • gumikacsa
    Készül a német mód:

Routes:

A7 Kassel Nord - Kirchheim

77 Kassel-Nord - Done

78 Kassel-Ost - Done

79 Kreuz Kassel-Mitte (A 49) - Done

Kassel (Rastplatz) - Done

80 Dreieck Kassel-Süd (A 44) - Done

81 Guxhagen - Done

82 Melsungen - Done

83 Malsfeld - Done

Hasselberg (Rastplatz) - Done

84 Homberg (Efze) - Done

85 Bad Hersfeld-West - Done

86 Kirchheimer Dreieck (A 4) - In plannung

87 Kirchheim - In planung

Kirchheim (Rastplatz) - In planung

A4 Kirchheimer Dreieck - Gera

31 Kirchheimer Dreieck (A 7) - In planung

32 Bad Hersfeld - In planung

33 Friedewald - In planung

34 Wildeck-Hönebach - In planung

35 Wildeck-Obersuhl - In planung

36 Gerstungen - In planung

37 Wommen - In planung

Herleshausen (Rastplatz) - In planung

38 Herleshausen - In planung

Eisenach (Rastplatz) - In planung

Ramsberg (Parkplatz) - In planung

39a Eisenach-Wes - In planung

39b Eisenach-Mitte - In planung

40a Eisenach-Ost - In planung

40b Wutha-Farnroda - In planung

Kleiner Hörselberg (Rastplatz) - In planung

41a Waltershausen - In planung

Hörselgau (Rastplatz) - In planung

41b Gotha-Boxberg - In planung

42 Gotha - In planung

43 Wandersleben - In planung

44 Neudietendorf - In planung

45 Kreuz Erfurt (A 71) - In planung

46 Erfurt-West - In planung

47a Erfurt-Ost - In planung

47b Erfurt-Vieselbach - In planung

Eichelborn (Rastplatz) - In planung

48 Nohra - In planung

49 Weimar - In planung

50 Apolda - In planung

51 Magdala - In planung

52 Schorba - In planung

53 Jena-Göschwitz - In planung

54 Jena-Lobeda - In planung

55 Stadtroda - In planung

Teufelstal (Rastplatz) - In planung

56a Hermsdorfer Kreuz (A 9) - In planung

56b Hermsdorf-Ost - In planung

57 Rüdersdorf - In planung

58a Gera - In planung
  • kesenyi
    Az UV mapper mire jó?
  • kesenyi
    Ez fasza!!!!!!!
  • KraZ
    Szasztok! Tudna valaki gyártani az első tengelyre szélesített kereket? Olyat mint a valóságban biztos láttatok már ilyet. Nekem is ilyen van:)
  • Gerob
    Szerintem is kamu az egész. A Rig'n'roll is ugyanerről fog szólni, csak abban kisebb a helyszín, de az sztem jobb lesz! (Ha CONVOY egyáltalán elkészül).
    Tony te pedig csináld csak az autószállító SCANIA-t!! Biztos frankó lesz majd.
  • soprano
    Most csinálok egy pótos autószállító Scania-t!!!!!!!
    Hamarosan tudok képet is mutatni róla!!!!!!
    Ha nem olyan jó ötlet mondjátok,mert nem szenvedek vele tovább....
    (ugyanis elég zűrös a kicsike....)
  • truck driver
    Ha van torrentletöltő programod, akkor innen: ->itt írd be a kersősávba, hogy pedal to the metal
    Ha nincs ilyen torrentletöltőprogramod, akkor innen letöltheted: http://optusnet.dl.sourceforge.net/sourceforge/azureus/Azureus_2.2.0.0_Win32.setup.exe
  • rgida666
    Sziasztok!

Eddig semmi bajom sem volt a játékkal lefagyást illetően. Amióta viszont új kamionokat, trélereket raktam bele elég sűrűn kiakad prism 3D hibaüzenettel. Ez mitől van?
  • gumikacsa
    off
    Nem tud valaki egy ku**a gif animatort? Vagy advanced gif animatorhoz keyt, vagy cracket?
    on
  • bazze
    wandoo.atw.hu ha ingyen kell az nehezebb de próbálkozz itt: www.bithumen.tx.hu itt már lehet hogy nincs de itt biztosan van még:www.lokitorrent.com
  • gumikacsa
    Csak félek, hogy nagy átvágás az egész.
  • Imrusssss
    7587#
    PLEASE!!!!
    Köszi!!!
  • Gerob
    Tovább olvastam pár pontot. Ha jól értettem, akkor lehet játszani Gumikacsa szerepét is, meg lehet simán sofőrködni. Akkor a fülkében lehet jó pár nézet közül választani (benézni a hűtőbe, tv-zni, aludni, ilyesmik). Kamiont meg többféleképpen lehet venni. Lehet egy használttal kezdeni, vagy ha már van suskád, akkor vehetsz magadnak újabbat, esetleg úgy, hogy a cég kocsiját vezeted csak, ami nem a sajátod. Meg ha jól olvastam el is lehet lopni, de nem 100%, de viszont akkor könnyen le lehet vele bukni.
    Szerintem jóóó lesz jóóó lesz ez a játék nagyon.
  • soprano
    EZ ISZONYAT JÓ LESZ!!!!!!!!!!
    komolyan a hideg is kirázott ahogy olvastam a soraidat!!!!!!
    Ilyenre vártam már rég óta!!!!!!!!!
  • Gerob
    Csá Gumikacsa!

Az első 20 kérdést átfutottam. Még nem tudják, hogy mikor adják ki, képeket nem közölnek, asszem lesz majd DEMO verzió is. Hadováltak valami hurrikánról, hogy lesz ilyen a játékban. Akkor a kamionok többsége az lesz, ami szerepelt a KONVOJ című filmben is. Lesznek dupla-nyerges szerelvények is+meg európai kamcsik is. A játék európában és észak amerikában (USA+Kanada) fog zajlani. Nagyjából enniy. Jah a hurrikán összetörheti a kamionodat és akkor vehetsz másikat.
  • akela
    Jöhetjöhet
  • soprano
    JAajjjjjjjjjjjjjj most meg betölti a játékba,és amikor meg akarom venni,sikerül,de utána az Exitre kattintva lefagy!!!!!!!!!!!
    Tehát látja is meg szinezi is,de játékba állítani már nem TUDJA EZ A SZAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Gyűlölöm a Prism3D-t és a Zmodeler 2.0-át!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • soprano
    Nem értek valamit!
    Egy orosz tűzoltó kamiont beraktam a Freightliner Argossy helyére,átírtam a Zmodban a nevét fla.psm-re ahogy kell,kitöröltem a fölösleges cuccokat és a játékban ahogy rákkatolok,lefagy!!!!!!!!!!
    Nem vágom mi lehet a para,pedig így csináltam a Scania-t is!!!!!????
  • gumikacsa
    Van itt egy kis kérdezz felelek, a convoyról, megnézhetné, aki tud angolul:
    http://www.chronowerx.org/forum2/index.php?topic=4.0
  • gumikacsa
    De sajnos a textúra érzékeli a szakadást, mert az a darab, amit beattackoltál, azt a részt használja, ahonnan másoltad. Ha teheted, a kimásolt részt olyan helyre tedd, ami egyszínű az eredetivel. Szerintem a szélét nagyítgasd, a közepét ne bántsd, és akkor elvileg jó lesz.
    A scaniaval nem tudom mi a gond, nekem nem csinált ilyesmit. Meg én leszedtem a kürtöket, meg a lámpasort, mert szerintem az elég ratyi.
  • kesenyi
    Igaz mafia-hoz van, de talán segíthet
  • kesenyi
    Ide ellátogatni kötelezö
    http://mafiaextra.atw.hu/zmodeler3.htm
  • kesenyi
  • kesenyi
    Így lehetne szirénát is csinálni csak nem villogna. Bár lehet, hogy 3. indexként lehetne csinálni egyet és így már villogna
  • soprano
    Hali!
    Most ezt készítettem,de vannak problémáim!!!
    1. az elején látszik,hogy a régi textúra árnyéka,vagy milye,még mindig alatta van,pedig egy színűvel festettem át!!!! ?????
    Azt is észre lehet venni,hogy a textúra a kamion orránál kissé ferdén felfelé kunkorodik!!!! A rajzon (*.dds) olyan egyenes pedig mint a világ! Ha meg elforgatom egy picit,akkor tök más felé foga mutatni a játék!!!!!????
    2. A Trailer-en látszik,hogy a felirat nem olyan mint az elsőn,hanem darabos! Úgy csináltam,hogy a közepéből Zmodban kimásoltam egy kis részt és beillesztettem miután a szélét széthúztam,hogy nagyobb legyen,össze attack-oltam,hogy egy alkatrész legyen és így elvileg a textúrának nem szabadna érzékelnie a szakadást,amit elvileg "befoltoztam"!!!! ???
    Ha valaki tud segíteni,plz írjon!!!!
  • eightmiles
    okay then:

elöször a zmodelerben copy-zod (pl.) a light1-et(csak kattints rá, ne mozgasd el!), majd átnevezed a kapott light1-et light*-ra(*=olyan szám, ami még nem szerepel a kamion/trailer listájában). rákattintasz a modify/rotate mellett lévö kis négyzetre, majd ott kiválasztod a Rotate Matrix- et és a Rotate Normals-t(a többit nem). ha megvan akkor modify/rotate és már forgathatod is a zöld gömböt amilyen irányba csak akarod!
    ui: amennyiszer másolod és forgatod, annyi irányba fog világítani
  • kesenyi
    Szerintem mindenkit fog érdekelni ha majd ráérnek és ellátogatnak ide! Amúgy igen, ez jól jöhet bármikor
  • eightmiles
    érdekel?
  • kesenyi
    Ez szerintem nem rossz!
  • eightmiles
    nem csak elörefelé, hanem jobbra, barna... azaz hogy már oldalról is lehet látni a fényt(pl.)
  • kesenyi
    Hogy érted, hogy több irányba?
  • eightmiles
    ez igaz, mivel a zmod1-ben én is tudtam textúrázni, itt meg nem. egyébként rajta vagyok a textúrázási dolgon. nemsokára lehet, hogy meglesz.

más: sikerült megoldani, hogy a fények több irányba világítsanak (már ha valakit érdekel)
  • kesenyi
    Megnéztem a 1.07 Zanoza textures tutorialt az oldaladon, de semmire nem jutottam vele. A 2.0.0.5-ben egy csomó minden másképpen van. Vannak olyan menük amelyek ebben meg sem találhatóak csak az 1.07-ben. Már nagyon kéne valamit csinálni ezzel a problémával!
  • soprano
    Kéne!!!!!!!!!!!!
  • kesenyi
    Kár érte
  • kesenyi
    Van ilyen?
  • soprano
    ZMOD 2.0 -------> NO LEFAGYÁS PATCH!!!!!!!!!!!!! plz!!!!!!!!!
  • soprano
    Kacsa! A Detach-nál (különválasztás),ha rányomok a többi elem atomjaira hullik szét...... Ez miért van?
  • eightmiles
    a játékban lefagy: