52862
Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!
-
Gerob #7630 Ezt hogy kell érteni? Német térkép+új városok, vagy csak az USA városnevek leszen átírva,mint a magyar verzióban??? -
#7629 Készül a német mód:
Routes:
A7 Kassel Nord - Kirchheim
77 Kassel-Nord - Done
78 Kassel-Ost - Done
79 Kreuz Kassel-Mitte (A 49) - Done
Kassel (Rastplatz) - Done
80 Dreieck Kassel-Süd (A 44) - Done
81 Guxhagen - Done
82 Melsungen - Done
83 Malsfeld - Done
Hasselberg (Rastplatz) - Done
84 Homberg (Efze) - Done
85 Bad Hersfeld-West - Done
86 Kirchheimer Dreieck (A 4) - In plannung
87 Kirchheim - In planung
Kirchheim (Rastplatz) - In planung
A4 Kirchheimer Dreieck - Gera
31 Kirchheimer Dreieck (A 7) - In planung
32 Bad Hersfeld - In planung
33 Friedewald - In planung
34 Wildeck-Hönebach - In planung
35 Wildeck-Obersuhl - In planung
36 Gerstungen - In planung
37 Wommen - In planung
Herleshausen (Rastplatz) - In planung
38 Herleshausen - In planung
Eisenach (Rastplatz) - In planung
Ramsberg (Parkplatz) - In planung
39a Eisenach-Wes - In planung
39b Eisenach-Mitte - In planung
40a Eisenach-Ost - In planung
40b Wutha-Farnroda - In planung
Kleiner Hörselberg (Rastplatz) - In planung
41a Waltershausen - In planung
Hörselgau (Rastplatz) - In planung
41b Gotha-Boxberg - In planung
42 Gotha - In planung
43 Wandersleben - In planung
44 Neudietendorf - In planung
45 Kreuz Erfurt (A 71) - In planung
46 Erfurt-West - In planung
47a Erfurt-Ost - In planung
47b Erfurt-Vieselbach - In planung
Eichelborn (Rastplatz) - In planung
48 Nohra - In planung
49 Weimar - In planung
50 Apolda - In planung
51 Magdala - In planung
52 Schorba - In planung
53 Jena-Göschwitz - In planung
54 Jena-Lobeda - In planung
55 Stadtroda - In planung
Teufelstal (Rastplatz) - In planung
56a Hermsdorfer Kreuz (A 9) - In planung
56b Hermsdorf-Ost - In planung
57 Rüdersdorf - In planung
58a Gera - In planung -
#7628 Az UV mapper mire jó? -
#7627 Ez fasza!!!!!!! -
#7626 Szasztok! Tudna valaki gyártani az első tengelyre szélesített kereket? Olyat mint a valóságban biztos láttatok már ilyet. Nekem is ilyen van:) -
Gerob #7625 Szerintem is kamu az egész. A Rig'n'roll is ugyanerről fog szólni, csak abban kisebb a helyszín, de az sztem jobb lesz! (Ha CONVOY egyáltalán elkészül).
Tony te pedig csináld csak az autószállító SCANIA-t!! Biztos frankó lesz majd. -
#7624 Most csinálok egy pótos autószállító Scania-t!!!!!!!
Hamarosan tudok képet is mutatni róla!!!!!!
Ha nem olyan jó ötlet mondjátok,mert nem szenvedek vele tovább....
(ugyanis elég zűrös a kicsike....) -
truck driver #7623 Ha van torrentletöltő programod, akkor innen: ->itt írd be a kersősávba, hogy pedal to the metal
Ha nincs ilyen torrentletöltőprogramod, akkor innen letöltheted: http://optusnet.dl.sourceforge.net/sourceforge/azureus/Azureus_2.2.0.0_Win32.setup.exe -
rgida666 #7622 Sziasztok!
Eddig semmi bajom sem volt a játékkal lefagyást illetően. Amióta viszont új kamionokat, trélereket raktam bele elég sűrűn kiakad prism 3D hibaüzenettel. Ez mitől van? -
#7621 off
Nem tud valaki egy ku**a gif animatort? Vagy advanced gif animatorhoz keyt, vagy cracket?
on -
bazze #7620 wandoo.atw.hu ha ingyen kell az nehezebb de próbálkozz itt: www.bithumen.tx.hu itt már lehet hogy nincs de itt biztosan van még:www.lokitorrent.com -
#7619 Csak félek, hogy nagy átvágás az egész. -
#7618 7587#
PLEASE!!!!
Köszi!!! -
Gerob #7617 Tovább olvastam pár pontot. Ha jól értettem, akkor lehet játszani Gumikacsa szerepét is, meg lehet simán sofőrködni. Akkor a fülkében lehet jó pár nézet közül választani (benézni a hűtőbe, tv-zni, aludni, ilyesmik). Kamiont meg többféleképpen lehet venni. Lehet egy használttal kezdeni, vagy ha már van suskád, akkor vehetsz magadnak újabbat, esetleg úgy, hogy a cég kocsiját vezeted csak, ami nem a sajátod. Meg ha jól olvastam el is lehet lopni, de nem 100%, de viszont akkor könnyen le lehet vele bukni.
Szerintem jóóó lesz jóóó lesz ez a játék nagyon. -
#7616 EZ ISZONYAT JÓ LESZ!!!!!!!!!!
komolyan a hideg is kirázott ahogy olvastam a soraidat!!!!!!
Ilyenre vártam már rég óta!!!!!!!!!
-
Gerob #7615 Csá Gumikacsa!
Az első 20 kérdést átfutottam. Még nem tudják, hogy mikor adják ki, képeket nem közölnek, asszem lesz majd DEMO verzió is. Hadováltak valami hurrikánról, hogy lesz ilyen a játékban. Akkor a kamionok többsége az lesz, ami szerepelt a KONVOJ című filmben is. Lesznek dupla-nyerges szerelvények is+meg európai kamcsik is. A játék európában és észak amerikában (USA+Kanada) fog zajlani. Nagyjából enniy. Jah a hurrikán összetörheti a kamionodat és akkor vehetsz másikat. -
akela #7614 Jöhetjöhet -
#7613 JAajjjjjjjjjjjjjj most meg betölti a játékba,és amikor meg akarom venni,sikerül,de utána az Exitre kattintva lefagy!!!!!!!!!!!
Tehát látja is meg szinezi is,de játékba állítani már nem TUDJA EZ A SZAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gyűlölöm a Prism3D-t és a Zmodeler 2.0-át!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
#7612 Nem értek valamit!
Egy orosz tűzoltó kamiont beraktam a Freightliner Argossy helyére,átírtam a Zmodban a nevét fla.psm-re ahogy kell,kitöröltem a fölösleges cuccokat és a játékban ahogy rákkatolok,lefagy!!!!!!!!!!
Nem vágom mi lehet a para,pedig így csináltam a Scania-t is!!!!!????
-
#7611 Van itt egy kis kérdezz felelek, a convoyról, megnézhetné, aki tud angolul:
http://www.chronowerx.org/forum2/index.php?topic=4.0 -
#7610 De sajnos a textúra érzékeli a szakadást, mert az a darab, amit beattackoltál, azt a részt használja, ahonnan másoltad. Ha teheted, a kimásolt részt olyan helyre tedd, ami egyszínű az eredetivel. Szerintem a szélét nagyítgasd, a közepét ne bántsd, és akkor elvileg jó lesz.
A scaniaval nem tudom mi a gond, nekem nem csinált ilyesmit. Meg én leszedtem a kürtöket, meg a lámpasort, mert szerintem az elég ratyi. -
#7609 Igaz mafia-hoz van, de talán segíthet -
#7608 Ide ellátogatni kötelezö
http://mafiaextra.atw.hu/zmodeler3.htm -
#7606 -
#7605 Így lehetne szirénát is csinálni csak nem villogna. Bár lehet, hogy 3. indexként lehetne csinálni egyet és így már villogna -
#7604 Hali!
Most ezt készítettem,de vannak problémáim!!!
1. az elején látszik,hogy a régi textúra árnyéka,vagy milye,még mindig alatta van,pedig egy színűvel festettem át!!!! ?????
Azt is észre lehet venni,hogy a textúra a kamion orránál kissé ferdén felfelé kunkorodik!!!! A rajzon (*.dds) olyan egyenes pedig mint a világ! Ha meg elforgatom egy picit,akkor tök más felé foga mutatni a játék!!!!!????
2. A Trailer-en látszik,hogy a felirat nem olyan mint az elsőn,hanem darabos! Úgy csináltam,hogy a közepéből Zmodban kimásoltam egy kis részt és beillesztettem miután a szélét széthúztam,hogy nagyobb legyen,össze attack-oltam,hogy egy alkatrész legyen és így elvileg a textúrának nem szabadna érzékelnie a szakadást,amit elvileg "befoltoztam"!!!! ???
Ha valaki tud segíteni,plz írjon!!!!
-
#7603 okay then:
elöször a zmodelerben copy-zod (pl.) a light1-et(csak kattints rá, ne mozgasd el!), majd átnevezed a kapott light1-et light*-ra(*=olyan szám, ami még nem szerepel a kamion/trailer listájában). rákattintasz a modify/rotate mellett lévö kis négyzetre, majd ott kiválasztod a Rotate Matrix- et és a Rotate Normals-t(a többit nem). ha megvan akkor modify/rotate és már forgathatod is a zöld gömböt amilyen irányba csak akarod!
ui: amennyiszer másolod és forgatod, annyi irányba fog világítani -
#7602 Szerintem mindenkit fog érdekelni ha majd ráérnek és ellátogatnak ide! Amúgy igen, ez jól jöhet bármikor -
#7601 érdekel? -
#7600 Ez szerintem nem rossz! -
#7599 nem csak elörefelé, hanem jobbra, barna... azaz hogy már oldalról is lehet látni a fényt(pl.) -
#7598 Hogy érted, hogy több irányba? -
#7597 ez igaz, mivel a zmod1-ben én is tudtam textúrázni, itt meg nem. egyébként rajta vagyok a textúrázási dolgon. nemsokára lehet, hogy meglesz.
más: sikerült megoldani, hogy a fények több irányba világítsanak (már ha valakit érdekel) -
#7596 Megnéztem a 1.07 Zanoza textures tutorialt az oldaladon, de semmire nem jutottam vele. A 2.0.0.5-ben egy csomó minden másképpen van. Vannak olyan menük amelyek ebben meg sem találhatóak csak az 1.07-ben. Már nagyon kéne valamit csinálni ezzel a problémával! -
#7595 Kéne!!!!!!!!!!!! -
#7594 Kár érte -
#7593 Van ilyen? -
#7592 ZMOD 2.0 -------> NO LEFAGYÁS PATCH!!!!!!!!!!!!! plz!!!!!!!!! -
#7591 Kacsa! A Detach-nál (különválasztás),ha rányomok a többi elem atomjaira hullik szét...... Ez miért van? -
#7590 a játékban lefagy: