61525
  • avcom
    na szóval még egyszer

rFactor CD képek
  • fpal
    Ebbe is folyamatosan pumpálta a pénzt aki licenszelte az engine-t :-)
  • Alexease
    Koszi!:P Gondolom elragodott rajta egy-ket orat a progi?!:)
  • fpal
    Email-ben (amit a fizetés után kaptam) az van, hogy csak 48 órán belül fizetik vissza...
  • b-type
    videó:
    nem vackoltam vele sokat
    140(!)mb wmv
  • avcom
    van 3 dolog az ellenérvek között, ami állandóan keveredik és "sarokbaszorulás" (alternatíva kerestetik) esetén biztos bejön. Nem felszínes ez egy kicsit?

- sokan azt nem fogják fel, hogy a játékban levő autók 1 célt szolgálnak: nagyjából bemutassák azt, hogy a különböző, elég szélsőséges paraméterezés hogyan használható fel a moddoláshoz

- a csúnya ISI lehúzza ingyenmunkával az ártatlan fizető moddereket: valamiért a kiegészítés készítők egy különös állatfajjá nőtték ki magukat, mert ez a hobbijuk és szeretik ezt csinálni még akkor is, ha ezt az adott játék fejlesztői nem támogatják igazán (nem mondok nevet, mert balhé lesz), itt pedig igen, erről szól a történet. Sokan azért moddolnak, mert szeretnek valamit csinálni, szeretik azt használni, amit csinálnak kész, de mégsem profik, hogy a maguk lábára álljanak.

úgyhogy le lehet egyszerűsíteni, hogy X autó és Y pálya igazából azt kell eldönteni, hogy hogyan akarsz viszonyulni a tartalmi listához, az, hogy utána élvezed-e az már a te dolgod, max visszakéred a zsetont és ha jön F1 MOD befizeted magad még egy körre, mint a vidámparkban
  • lac coo
    Egyetértek :DDDD

(Bár azon kívül ,hogy lebasztok, értelmes érvelést nem láttam , hogy mi is az ami megér nektek ezen ennyi pénzt....Elnézve a sok játékot a polcomon , meg hogy mit és mennyit tartalmaznak 3000-ben megeggyeznék...)
  • Alexease
    Megertettuk a problemadat, elfogadjuk a velemenyed - legyen barmilyen is - es ezentul ha lehet, csak a jatekkal kapcsolatban szolj hozza (nem beszerzes, ar, warez stb.). THX!
  • Toya
    Lejött itt mindenkinek hogy sajnálod rá a pénzt, nem tudom meddig akarod még ragozni ezt a kérdést.
  • lac coo
    "...mert a keszitoje dolgozott vele, mert megtiszteled azzal hogy begbecsulod a belefektetet munkajat, mert Neked/Erted dolgozott az mar nem fer bele, az magas es luxus...."

Ez igaz ,Csak nem mindegy , hogy egy bizonyos munkáért mennyit kérnek ?
    Nehogy azt mondja bárki , hogy 9 rongyba nem fért volna bele háromszor ennyi pálya pl???Főleg hogy ez a 9 rongy szinte az utólsó fillérig a zsebükbe megy , nem minden szar adóra meg kereskedő hasznára...
  • lac coo
    Hát erősen tévedsz, nagyon sok eredeti játékom van ...
    De ez ha egy mód van rá tört lesz mert rablás..
    Manapság néhány giga alatt nem is mernek játékot polcra rakni , főleg úgy hogy amilyen kevés olyan drága...

Na de ne flémeljünk:DD
    Én így gondolom ti úgy..Ez van...
  • Alexease
    Szerintem az a bajod, hogy te csak azt veszed meg amit nem lehet feltorni, problemas, vagy evekig parasztvakitottak vele...

Az hogy azert vegyel meg egy jatekot - programot, termeket stb. - mert a keszitoje dolgozott vele, mert megtiszteled azzal hogy begbecsulod a belefektetet munkajat, mert Neked/Erted dolgozott az mar nem fer bele, az magas es luxus.

Szerintem hagyjuk. Ezt sem tudtad "ellopni, megszerezni"... pech. Keress egy masik topic-ot es probalj begyujteni ujabb "kincset".
  • lac coo
    Na ki mondta , hogy nem tetszik ???
    Csak pár autót , pár pályát eladni ennyiért , elég dúrva...
    Aztán az ingyen dolgozó modolokra bízták a játék jövőjét..Elég zsivány hozzáállás :DDD
    Megcsináljuk az alapot ami tulajdon képpen senkinek nem kell mert mindenki valamilyen mod-dal tolja egy év múlva, levesszük a nagy hasznot , azt utána dolgozzanak a modolok ...
  • avcom
    ez meg a másik, ha a HL2 nekem nem tetszik visszaadják az árát?

(bár valós visszafizetés tudtommal még itt sem történt)
  • JuanG
    naná, világos
  • Cowek
    Szerintem kimerítetted az okoskodás a fecsegés, és a szánalmas fogalmakat hozzászólásaiddal. Ennyi elég is lesz, szeretnék a fórumban a játékról olvasni, nem a megalapozatlan összehasonlítgatós okfejtéseidből.
    Adok egy tippet: vedd meg 5x egymás után, és kérd vissza a pénzt 5x, mert nem tetszik. Tuti jobban éreznéd magad tőle
  • JuanG
    tudod mi a gáz? hogy az itthon megjelent ÚJ játékok nagy része kb. 10 ropi...akkor m8 a b...s f....rt kell egy ilyen jó program ellen appellálni??!! Többe kerül mint bármely más program? NEM...

de igazad van.. szarok bele hogy nem veszed meg akár most akár egy év múlva...
  • avcom
    egyébként is egy egyértelműen felhype-olt kultuszjátékot (vagy annak a folytatását) hasonlítunk össze egy réteg dologgal, aminek a vásárlóköre és a fejlesztés körülményei jóval szűkebbek.

lehet, hogy rosszul látom, szerintem egy ésszerű megoldást választottak, kiadtak egy játékot, ami úgy tűnik nem tökéletes (bár más is látott már patchet), de nem is olyan összedobott szutyok, ami a kiadó meg a terjesztő hatására X időben ki lett adva mindegy milyen állapotban a világ egy (szerencsés esetben nagyobb) pontján aztán egy ilyen középhatalomnak számító országba, mint ez majd elér 6 hónap múlva...

tényleg, szerintetek egy Opel Vectra GTS és egy 3-as BMW ugyanonnan jön, ugyanoda megy és ugyanolyan mentalitással készül ugyanolyan körülmények között?
  • lac coo
    Ezt nem értem :D

De lezárandó a flémelést , annyit tennék még hozzá ?nyílván azért kerül viszonylagosan ilyen sokba , mert nagyon sok eladásra nem számíthatnak, mert hát a hardcore szimulátoros elég ritka fajta , aki megveszi :D
    De a jó irányvonalat szerintem a Toca Race Driver jelenti.Azt most hagyjuk , hogya TRD2 szimulátor észe enyhén szólva szar lett , de mindenképpen az ilyen játékoktól várhatják el a fejlesztők és kiadók a magas bevételt , és ezáltal a lehetőséget hogy továbbra is megérje nekik ilyent csinálni.
    ahogy nézem a TRD3 fejlesztési irányvonalát , erősen rá akarnak gyúrni a szimulátor részre . és ha ez jól sikerül nekik (és mirt ne sikerülne ), akkor ha teszem azt egy TRD3 ISIszintű szimulációval jön ki , meghagyva az arkade részt is , akkor onnantól a csak szimulátort gyártók , fejlesztők bezárhatják a boltot.
    Mert attól a maroknyi aszimestől várni a hasznot elég butaság .Sokkal esszerübb ha az árkád game mellé bekerül egy valódi szimulátor is . és a hasznot a sok millio eladás garantálja . és voltaképpen az arkade gémeket szeretők teremtik meg az alapot a kő kemény szimulátorok fejlesztéséhez..Így mindenki jól jár..

Ezért ilyen kurva drága szerintem az rFactor...

over...
  • Istencsászár
    Alex sztem a nemadokkiértepénztmernemérannyit hszeket is moderálhatod mer már kezd unalmas lenni...
  • JuanG
    remélem hogy nem lesz és "kénytelen" leszel megvenni piritós!!!
  • JuanG
    na ez meg no comment...
  • JuanG
    HL2 egy fos a HL1-hez képest, de te még túl fiatal vagy valszeg hozzá...
  • Cowek
    Nem csodálom hogy az avatarod nem az arcképed, mert sehogy sem férne bele...
    Én megvettem, és nagy jövője van :-) Szóval jó kis game ez, és még az sem érdekel, hogy megéri-e (tuti hogy meg )
  • JuanG
    nem ér 8 ropit, he? De annyit símán megér mint pl. a GTR...és szted mi ér meg 8 ropit? mit vettél játékot 8 roipért piritós? (teleatökömakisbuznyákokkal)
  • Alexease
    Azert sok szaz millio nem volt:) Azert durva lenne;)
    De abbol nem is 5-10000-et adnak el:)
  • JuanG
    és te ezt el is hiszed, hogy túl sok ember itt türelmetlen, és símán van 8zer pénzük kidobnivaló? Hol élsz te vazze? Gondolkodni luxus, he?
  • lac coo
    Hát most nagyon-nagyon keveset mondtál :D
    (Bár pl a HL2 fejlesztése még dollárban is sok-sok száz millio volt , mégis 10 ezer...)
  • lac coo
    Az az ő dolguk :D
    Engem a vételár érdekel :D
  • lac coo
    Sokat veszek , hála istennek nem gond , de csak ami megéri...
    De ne nyissunk erről flémet , a játék szuperjó ezt nem vitatom , csak szerintem sokat akar szakítani az ISI , gondolom mert tudják , hogy régen jött ki ilyen játék...
  • Alexease
    Rovid fejszamolassal is tobb tiz millio forint, ha csak amcsi szinten nehany embernek a fizeteset nezzuk:) Es persze, ehez meg hozza csaphatjuk az irodat, a gepeket, a sok teszt hardware-t, a hivatalos software-ket es a tomenytelen koltseget...
  • Ch_Slater
    logódban a felfogásod :D
  • Toya
    Na azért ne felejtsd el, hogy a Valveba folyamatosan pumpálta a pénzt a kiadó.
  • Alexease
    Mondjal mar masik jatekot is amit megvettel...
  • lac coo
    Na ebből flém lesz , bár én nem akarom :D

Szállítás , csomagolás, adó, nyersanyag, kereskedői haszon, áfa nélkül kurva sok ám az 8-9 ezer 6 autóért és 6 pályáért :DDD

Csak egy jó példa mi minden fér el 10 ropiba , ha te töltögetsz :

HALF-LIFE 2 GOLD INCLUDES:

Half-Life 2
    Counter-Strike: Source
    Half-Life: Source
    Half-Life 2: Deathmatch
    Half-Life 2: Lost Coast*
    Day of Defeat: Source*
    Valve's back catalog available on Steam
  • avcom
    nem tisztem sorfalat állni, nem is fogok, de...

van-e tipped, hogy nagyságrendileg mennyibe kerül egy ilyen játék kifejlesztése? Nem mondom meg konkrétan úgysem, de kikerekett a szemem a lincenszek hiányának tudatában pedig főleg.*

(nyilván ebben közrejátszik a Dollár-Forint nem elhanyagolható árfolyamkülönbsége is, de ez jelentkezik a vételárnál is)
  • Ch_Slater
    nyitni kellene egy "Miért nem akarom megvenni a játékokat" topicot, ahol mindenkinek igy kellene hozzászólni:
    JÁTÉK NEVE: ezért, meg ezért.
    Legalább akkor mentesülnénk ezektől a céltalan hozzászólásoktól...
    háddenem? hádde!
    :)
  • Alexease
    De mennyit nem er?! Nem is tudod pontosan milyen a jatek, se tartalomra se mukodesre (a demo 1 eves, 0.72-es verzio).
    De akkor mondj egy olyan jatekot ami a demo utan neked megerte es megvetted.
  • Alexease
    En tudtam mit tartalmaz majd az "alapjatek", szamitottam ra hogy "keves auto keves palyaval", de tobbekkozott elvbol is megvettem. De ebben is kellemesen csalodtam, mert hiaba van "csak" 6 auto 6 palya, el kezdtem tolni a "bajnoksagokat" - mondhatni a kariert, a versenyekkel, az auto tuninggal stb. - es azert el lehet ezzel rendesen lenni, meg ha az ember csak rovid 10 koros vesenyekre keszul is. Szerintem nagyon jo!

Akinek "nem eri meg" az valszeg nem az a kifejezett szimulatoros kategorias jatekios, inkabb a mindenevo... Aki ezt a jatekot megveszi, annak csak masodsorban jelent a kiadas egy "jatekot". Bar hulyen hangzik, de ezt egy kicsit mas szemszogbol kell nezni.
  • lac coo
    Meggyőzött a demo...
    De annyit nem ér....
    Ha nem lesz crack megveszem, ha lesz nem..Ennyi..