61525
| ISI | rFactor | RSC News | HSW | VirtualR | BSimRacing | SimRacing |
LETOLTESEK: | NoGrip | rFactor Central | F1-Gaming | Rally Factor |
BAJNOKSAGOK: | HF1L | HrFL | MaSzim | VSR | SiMCo | Fool Racing Crew |
F1 LETOLTESEK: | CTDP F1 2005 | CTDP F1 2006 | MMG F1 2007 |
SETUP LEIRASOK: 1. resz | 2. resz | 3. resz | iRacing | PeteSilver | R.Alex | netKarPro | iR-SetupTable |
-
#1765 másvéleményen vagyok.
A játék jó, és megéri a pénzét.
tudom mert nyomom.
és a modok pedig hozzátartoznak, ezt igérték, ez lesz, ha csak a TPTCC modra gondolok már jó, de modból sok lesz, és némelyik szinte új játékot fog adni.Pl az F1c formula one sorozatra épült, mégis sirályos Alfa 147 modot raktak belölle.
Több olyan modfejlesztő csapat jelentette be a munkáját akik már bizonyítottak.
De mondom, az alapjáték is jó.
Ha nem veszed meg a te bajod, és ezt mégcsak nem is hangsúlyozottan mondom, nem arról szól a hsz-em hogy mindenki vegye meg.
Vannak akik nem fogják, vannak akik nem is akarják, ez olyan probléma amivel nem lehet mit kezdeni.
Egyébként sem muszáj megvenni, ha nem győzött meg a demo..ez van, mással is előfordult. -
#1764 Helyes :D
Legközelebb akkor kell szóba hozni , ha feltörték . -
#1763 A warez temakra ne valaszoljatok, ne legyen flame, ugy is jovok es azonnal torlok mindent! THX!
-
#1762 Nem akarok flémelni , ezerszer lefutott kör , de én sem két hét játékra szánom...
Ha objektíven megnézed ez a játék nem ér 8 ropit.....A modokkal eggyütt esetleg..
Kevés autó , kevés pálya stb....
10 rongyért vettem a HL2 Collectort , had ne mondjam mi minden jár hozzá....
Ez az rFactor így ebben a formában akár egy első játékos , tehetséges csapat játéka is lehetne, amik a boltban olcsóbbak ennél adóval , szállítással , haszonnal meg minden szarral eggyütt...
Ha nem lesz crack hozzá megveszem mert tetszik de így , hogy semmi költség nincs az eladáson rablásnak tartom a 8 ropit...
És kétlem hogy ne lenne jozzá crack....Multihoz is...
-
#1761 te agyonsikolázott mivel csak online szerezhető be a gém igy muszály letölteni ANNAK AKI +akarja venni oda van irva kimondta hogy kötelező leszedni nelegyél már ekkora nagy lami -
#1759 óó szegény nemhogy megkell venni még leis kell tölteni hogy sirva ne fakadj istenem
amugymeg mostmár nyugodtan belehet fejezni ezt a jajadeszar megkell venni elmélkedéseket mer már semmi értelme... -
#1758 oda van írva, hogy kötelező?köszz, hogy jöttél.pá -
#1756 amikor nyitottam a témát most, még nem volt itt az irásod becsszo :D 1ként gondolkozunk ;) -
#1755 bőven ér ez 8 ezret, csak nem 320at keresünk :) 2 honap alatt sztem aki komolyan megszerette a demot biztosan megveszi(2x4ezer nem halálos), a többiek ugyis hamar ráunnának, nekik(nekünk???) felesleges pénzt áldozni -
#1754 mert az a teljes játék, le kell tölteni és aktiválni.
az MPdemo is ott van.
-
Hummin #1753 Az teljes játék, és csak akkor tudsz vele játszani ha megvásárlod. Van demo is, a downloads-nál keresd a Multiplayer Test Demo részt. -
Hummin #1752 Na ez az! Aki megvette annak ér valamit a program, mert kipróbálta a demot, tetszett neki, több évig fog vele és a módjaival játszani. (F1CH is meddig bírta, bírja...) És nem elhanyagolható szempont az sem, hogy direkt módon támogatta a fejlesztőket majd 9e forinttal! Ami lehet hogy vkinek sok, vkinek kigazdálkodható, megfizethető vagy épp nevetséges árú, de az biztos hogy jóval kevesebb mint a csomagolási-, szállítási költséggel, kereskedői haszonnal megfejelt programok.
Így remélhetőleg újabb és jobb szimulátort fognak készíteni ennek a szűk rétegnek. Szűk réteg alatt természetesen az autó szimulátor rajongókat értem, nem csak azokat akik megvették az rFactort.
Szóval ha max. kéthétig játszol vele, akkor tényleg nem érdemes megvenni.
-
#1751 miért irja hogy teljes játék letöltése az oldalon,ha közben demo? -
Travelos #1750 Na megyek játszok kicsit a demoval, remélem az még mindig megy. -
#1749 olyan nincs hogy nemmegy... persze ez a leglámább tanács rakd ujra a wint.. -
Travelos #1748 Remélem mindenki megbocsát nekem, meg akartam venni, de bevallom, egyetlen reményem a warez maradt, ha valaki feltöri :( -
Travelos #1747 Közvetlen jön, Axelero ADSL. -
#1746 ezek más a saját problémáid, én spec nem szivesen olvasom, szvsz várd meg okosan..és magadban. -
#1745 Nem ostoba , csak vagy türelmetlen vagy megér neki 8 ropit:DD
Én türelmes vagyok és nem is ér ez annyit...Max ha kijön hozzá valami jó F1 mod azért még pénzt is adnék.. -
#1744 pont ilyen emberek nemkellenek ide by -
#1743 nyilván...
aki megvette mind ostoba... -
#1742 ez legyen a legnagyobb boldogsága az életében mindenkinek, aki azzal játszik..
ezt kivánom. -
#1741 a hosszú Toban reversed jó gyors :))
főleg a vége felé, ahol visszakanyarodik a demo pályára.
és az emlekedők-lejtők is jók benne. nem megyek rajta jó időt (1:55), mivel nem vagyok elég bátor belemenni ezekbe a kanyarokba. aki eléggé az, az gondolom jó gyors kört tud menni. -
#1740 Hát ha feltörik , akkor az multiban is menni fog , mindenféle account szerver híján nem nagygond megoldani ..
Szal okos ember vár még azzal a vétellel... -
#1739 kérdés: megosztott neted(tek) van otthon? Vagyis közvetlenül a gépedről megy az internet, vagy több gép van otthon, és egy másiktól "kapod" (internet megosztás)a kapcsolatot? -
#1738 Alex torolted?
-
#1737 Lehet hogy nem kellett volna torolni es tul reagaltam, de most "jottem" a GTL topic-bol, erdemes ott megnezni a #318 es a #321-es hozzaszolast:) Sorry. -
Hummin #1736 Végre tudok már vele játszani! Tegnap még írtam nekik egy levelet, s ma végre meglett a kód. Az volt a bibi, hogy paypal-tól nem érkezett meg nekik a visszaigazolás, mint sokan másoknak.
A kérdésre válaszolva, aki a teljes programmal játszik, az megvette, vagy jóban van a fejlesztőkkel. Ha kíváncsi vagy a programra, akkor több mint egy fél éve elérhető a multiplayer test demo. Lehet egyedül is játszani vele AI-k ellen. Ha fel is töri majd vki, lehet hogy csak single módban lesz játszható. (nagyon remélem, aki neten akar játszani az vegye meg) -
#1735 Hat eleg hulye az AI az biztos;) Ovatosan kell kozlekedni, mert lazan ra huz az emberre. De az is tuti volt, amikor lerobbant a motorom, meg alltam az ut szelen, jott mogottem 100-rel az AI az ut kozepen, de mivel kanyar elott voltunk, igy kihuztak a palya szelere es szepen belem rohantak:)))
Ahogy egyre tobbet tesztelgetem a jatekot, jonnek elo a "finoomsagok":) De valoban reklamszoveg volt a 100% uj engine, mert szerintem a 100%-bol 80% volt a grafikai engine;)) Latszik, hogy ebbol a szempontbol a SimBin-nek "konnyebb" a dolga (GTL) mivel "csak mod-ol", igy tud bele epiteni mindig valami apro erdekesseget, pluszt a jatekba, hozzafuzni, kiegesziteni az engine-t (pl. hangok, cockpit pilota pozicio es FOV allitas, pilota animacio - persze, tudom, csak parsztvakitas, de azert megis plusz hangulatelem:D - nagyon reszletes belsonezetek, efektek, stb.).
Valszeg, ha az ISI befejezte a jatekot arra a szintre amit szeretett volna alapban (azert meg hianyozik, problamas nehany dolgo: idojaras, visszajatszas gond, forced cockpit, FFB, FPS stb.) akkor talan, kicsit "kovetve" a SimBin "hasznos" ujitasait, azokat is bele teszi.
De a MOD-erek a kesobiekben biztos. -
#1734 remélem megoldódik vhogy. -
Travelos #1733 Na a ZoneAlarm-al sem megy! Ugyanaz a faszság. Remélem másnak nem lesz ilyen gondja. -
#1732 remélem mihamarabb lesz WTCC mod, .....persze a Nordschleife mod is érdekel (meg még mi minden :)) )
De erre a játékra és egy jó Wtcc modra várok spec kb. év elejétől. :)
Tetszik, jó a játék, renderelek egy videót....rendesen sajnálom, mert mennék vissza nyomni :) -
#1731 Nagyon nem ide vago dolog de tud vki olyan helyet ahonnan az f1c scc modhoz lehet gts kocsikat letolteni?
pl dbr9 lister mosler stb...
nalam az a game a star, grafika, fizika jatszhatosag ..... -
#1730 szerintem is hülye és megértem a problémát, nézelődtem és ezt találtam -
#1729 persze -
#1728 Hy All
Elinditottad az osszes Starforce-os szutykot?
A TM Sunrise ot is?
Amugy most mirol van itt szo?
Most kapcsolodtam csak be ide es nem ertem
Van mar teljes verzios rfactor? -
#1727 full együttérzek :(
remélem valami kis idióta hiba zavar be. -
#1726 egyszerű szóval eligazítanál? :)
a "baja van" azt jelenti ha túl durungnak találom az ai-t?
vagy az egymással való viselkedéseit befolyásolom?
(mert néha durung az ai velem (azért könybe nem lábad a szemem) , főleg ha tunning különbség van nyakamra jön pikk-pakk, azát letól az útról :)))) (unlimited series))
Mindegy a játék nagyon élvezetes, viszont elég nagy hiba volt bemennem ebbe az 'unlimited' series-be szinte csak csicsa meg gumi tunninggal
kifullozom a kicsit, aztán gyűjtök tovább :)
-
Travelos #1725 Leszedtem a tűzfalat, de a probláma fennáll! Most ahogy az RSC-n volt megnézzük mi van ha felrakom a ZoneAlarmot! -
Hajdinak #1724 így kell ezt...