61525
| ISI | rFactor | RSC News | HSW | VirtualR | BSimRacing | SimRacing |
LETOLTESEK: | NoGrip | rFactor Central | F1-Gaming | Rally Factor |
BAJNOKSAGOK: | HF1L | HrFL | MaSzim | VSR | SiMCo | Fool Racing Crew |
F1 LETOLTESEK: | CTDP F1 2005 | CTDP F1 2006 | MMG F1 2007 |
SETUP LEIRASOK: 1. resz | 2. resz | 3. resz | iRacing | PeteSilver | R.Alex | netKarPro | iR-SetupTable |
-
#6653 Nem látom a játékot..:(
Egyébként tényleg jól sikerült. -
#6652 Na szerintem ez is egy jólsikerült konverzió...rázóköveket érdemes megtekinteni közelebbről is milyen jól kidolgozottak...és a kivetítőkön van némi poénból elhelyezett felirat is :-D jópofa!Hibát nem találtam a pályán amúgy, és fps-ekben is jól teljesít, és minden objekt a helyén van...szép munka! -
#6651 Megjelent a Montreal-i pálya is...bár még béta...leszedem aztán ha valakinek van kedve online kipróbálni az jöjjön a szokásos szobába...jelszó : hun
link -
#6650 Már nem... -
Sebike #6649 Megy még a server, nem látlak a kistában, kéne egy IP!!4 -
#6648 viszont: leszámítva azt az ideges szitálást az autó hátulján , nekem nagyon tetszik a Mercedes fizikája:DDD
Nehéz de nagyon jól megfogható :DDDD -
#6647 ...Mercedes :DDDD -
#6646 A Mercédes lángjait ! Alapból be van állítva , hogy leégjen minden második futamon :DDDDDD
Jó ez csak vicc...
A kipúfógóét. -
#6645 milyen lángot?:D nemkell azt széthajtani:)))))) -
#6644 Ebben az SRM modban már szépek azért az autók :DDD
A Minardi igaz vezethetetlen , de nem baj :DDDD
Látom lecserélték a tükröződés képét is.
A gumi viszont erős visszaesés F1C színvonalra , az eredeti , de még inkább Alex "rücskös" gumija sokkal jobb , tutira látni mikor blokkol....
A lángot nem lehet jó helyre rakni ? Vagy csak nem csinálták még meg ? -
HRoland #6643 Küldtem az e-mailedre még egy kört:) -
#6642 Hello sajnos nem tudok bemenni a serveredbe, illetve gdb mimatchom van:(.Különben a sima Hungaroring 2002 beta van meg a HSW-röl. -
#6641 b-type nem jössz hpcc-re? -
#6640 Rhez mod HUNGARORING
szoba:HUN_rFactor -
Piski #6639 Feltöltöttem újra, most tuti nem crc-s -
HRoland #6638 Na akkor itt a vége: F3 1.2 Mid Ohio, 1:24.993. Akkor már nem sokra vagyok attól a Duhantől. -
#6637 nálam crc-s :(, lehet hogy nálam van probléma, nem tom. -
HRoland #6636 Azóta most mentem egy 1:25.564-et:) -
Piski #6635 Nem jött le?:(((
Megnéztem, nálam műxik! -
#6634 jaja, megnéztem, jó kör. :) -
HRoland #6633 Megkaptad a hot lapot? -
#6632 ööö..én nem írtam semmilyen véleményt, pont azért mivel nem próbáltam ki se a kocsit se a beállt. :)
A vonalvezetését dicsértem csak.
Azért nem is akartam írni, mert nem fogom kipróbálni a kocsival meg a beállal, ..meg nem is jött le a link-ről. -
Piski #6631 A graf tényleg nem a legszebb, de ahogy írtad, nem is az a lényeg itt.Addig meg ne írj véleményt, amíg nem próbáltad ki azzal a kocsival és setuppal.
Nem baj, hogy más a véleményed, sőt, kiváncsi vagyok, mi az. -
#6630 megnéztem bár nem használtam sem az autót, sem a beállt, Maserati Trofeo-val mentem rajta, meg az új LeMans'70-es carsettet használva is futottam rajta..
Maga a pálya vonalvezetése vitán felül fantasztikus, ott a helye Man sziget, és Nordschleife mellett, de a graf. már szembántóan szemcsés, és csúnya sajnos. Ez nem kritika (hisz nem ez a legfontosabb) hanem csak megállapítás. :(
A szimes keresztbecsúszásról más véleményen vagyok, de nem baj. :)
-
HRoland #6629 Elment az adatlapodban lévő e-mail címre. -
#6628 Elmondom szivesen, de privátban hogy ne zavarjunk..
addig is van a profilomnál egy mél, oda elküldhetnéd, az a gyorsabb. -
HRoland #6627 Azt sem tudom, hogy kell, légyszi magyarázd el: tárhelyre rakás meg átlinkelés. (Bocs, ha láma vagyok, ilyet még nem csináltam.) -
HRoland #6626 Köszi a választ. Ebből az jön le, hogy inkább alul-, mint túlkormányzottság. Kisebb baj lehet belőle. Alonso pl. Monacoban azért futott a verseny végén már 3 mp-cel lassabbakat, mert elfogytak a hátsó gumijai, igaz, az nem túlkormáyzottságból, hanem többletsúlyból eredt, mert a 24. körben széttankolták az autóját, hogy többet ne kelljen kiállnia. -
#6625 rakd fel tárhelyre, és onnan átlinkeled. -
#6624 A túlkormányozottság eszi a hátsógumit, az alulkormányozottság eszi az első gumit,..mindkettő rossz, viszont ha elmelegszik az első gumid, azzal max lefutsz a pályáról, de ha a hátsó akkor kitörhet, és megpördülsz..jó eséllyel összetöröd az autót. -
HRoland #6623 Hogy kell ide felrakni a vcr file-t? -
HRoland #6622 F1 Challenge-ben Auto Clutch-csal is ugyanúgy lefulladt az autó, itt meg, hogy nem használom, így se fullad le, szóval nem értem teljesen. Bár én is erre gondoltam, azért néztem meg pl. F1C-ben. -
#6621 nyomj egy replay-t megnézem, nekem eddig 1:26.0 az időm ott. -
HRoland #6620 Miért? Nem a túlkormányzottság eszi jobban a gumit? -
Travelos #6619 szerintem a gyors setupok mindig alulkormányzottak kicsit, de versenyen már nem biztos, hogy eredményes lennél ezzel a setuppal, hiába vagy a pole pozícióban:) -
#6618 A föbb változások azok lesznek, hogy nem fog lefulladni az autó és a másik pedig az amit Alexease is leirt. -
HRoland #6617 Hát, nem tudom, hogy az Auto Clutch mennyit segít, én nemnagyon vettem észre különbséget ki- és bekapcsolt állapot között. -
HRoland #6616 Tegnap végig azt kérdezted, mivel lehetne a setupban túlkormányzottá tenni az autót. Nos, én ezzel szemben egy totál alulkormányzott beállítással mentem azt az időt, nekem az felel meg, mert túl idegesnek tűnik az F3-as autó. -
HRoland #6615 Ja, azon az 1:25.721-en még 260 ezredet hoztam valamelyik utána lévő körömben az utolsó szektoron, amit kicsi óvatosabban teljesítettem. -
Spet #6614 Én spec nem azért fabrikáltam fizikát az f1-hez,hogy ne tapadjon,hanem azért,hogy kelljen egy setup ahhoz,hogy jól tapadjon.
Én sem szeretek csúszkálni egy kocsival,de az az igazi,amikor olyan beállitást csinálok,amivel jól kezelhető a kocsi....
Így némileg több a kihívás is.
Sok eddig megjelent fizikával pont az a baj,hogy mindig megvan az a viszonylag eltulzott tapadás......
Szerintem....