61525
  • b-type
    Nem látom a játékot..:(
    Egyébként tényleg jól sikerült.
  • CodeRed
    Na szerintem ez is egy jólsikerült konverzió...rázóköveket érdemes megtekinteni közelebbről is milyen jól kidolgozottak...és a kivetítőkön van némi poénból elhelyezett felirat is :-D jópofa!Hibát nem találtam a pályán amúgy, és fps-ekben is jól teljesít, és minden objekt a helyén van...szép munka!
  • CodeRed
    Megjelent a Montreal-i pálya is...bár még béta...leszedem aztán ha valakinek van kedve online kipróbálni az jöjjön a szokásos szobába...jelszó : hun

link
  • CodeRed
    Már nem...
  • Sebike
    Megy még a server, nem látlak a kistában, kéne egy IP!!4
  • lac coo
    viszont: leszámítva azt az ideges szitálást az autó hátulján , nekem nagyon tetszik a Mercedes fizikája:DDD
    Nehéz de nagyon jól megfogható :DDDD
  • lac coo
    ...Mercedes :DDDD
  • lac coo
    A Mercédes lángjait ! Alapból be van állítva , hogy leégjen minden második futamon :DDDDDD
    Jó ez csak vicc...
    A kipúfógóét.
  • Istencsászár
    milyen lángot?:D nemkell azt széthajtani:))))))
  • lac coo
    Ebben az SRM modban már szépek azért az autók :DDD
    A Minardi igaz vezethetetlen , de nem baj :DDDD
    Látom lecserélték a tükröződés képét is.
    A gumi viszont erős visszaesés F1C színvonalra , az eredeti , de még inkább Alex "rücskös" gumija sokkal jobb , tutira látni mikor blokkol....

A lángot nem lehet jó helyre rakni ? Vagy csak nem csinálták még meg ?
  • HRoland
    Küldtem az e-mailedre még egy kört:)
  • Tomo15
    Hello sajnos nem tudok bemenni a serveredbe, illetve gdb mimatchom van:(.Különben a sima Hungaroring 2002 beta van meg a HSW-röl.
  • JuanG
    b-type nem jössz hpcc-re?
  • CodeRed
    Rhez mod HUNGARORING

szoba:HUN_rFactor
  • Piski
    Feltöltöttem újra, most tuti nem crc-s
  • HRoland
    Na akkor itt a vége: F3 1.2 Mid Ohio, 1:24.993. Akkor már nem sokra vagyok attól a Duhantől.
  • b-type
    nálam crc-s :(, lehet hogy nálam van probléma, nem tom.
  • HRoland
    Azóta most mentem egy 1:25.564-et:)
  • Piski
    Nem jött le?:(((

Megnéztem, nálam műxik!
  • b-type
    jaja, megnéztem, jó kör. :)
  • HRoland
    Megkaptad a hot lapot?
  • b-type
    ööö..én nem írtam semmilyen véleményt, pont azért mivel nem próbáltam ki se a kocsit se a beállt. :)
    A vonalvezetését dicsértem csak.
    Azért nem is akartam írni, mert nem fogom kipróbálni a kocsival meg a beállal, ..meg nem is jött le a link-ről.
  • Piski
    A graf tényleg nem a legszebb, de ahogy írtad, nem is az a lényeg itt.Addig meg ne írj véleményt, amíg nem próbáltad ki azzal a kocsival és setuppal.

Nem baj, hogy más a véleményed, sőt, kiváncsi vagyok, mi az.
  • b-type
    megnéztem bár nem használtam sem az autót, sem a beállt, Maserati Trofeo-val mentem rajta, meg az új LeMans'70-es carsettet használva is futottam rajta..
    Maga a pálya vonalvezetése vitán felül fantasztikus, ott a helye Man sziget, és Nordschleife mellett, de a graf. már szembántóan szemcsés, és csúnya sajnos. Ez nem kritika (hisz nem ez a legfontosabb) hanem csak megállapítás. :(

A szimes keresztbecsúszásról más véleményen vagyok, de nem baj. :)

• HRoland
    Elment az adatlapodban lévő e-mail címre.
  • b-type
    Elmondom szivesen, de privátban hogy ne zavarjunk..
    addig is van a profilomnál egy mél, oda elküldhetnéd, az a gyorsabb.
  • HRoland
    Azt sem tudom, hogy kell, légyszi magyarázd el: tárhelyre rakás meg átlinkelés. (Bocs, ha láma vagyok, ilyet még nem csináltam.)
  • HRoland
    Köszi a választ. Ebből az jön le, hogy inkább alul-, mint túlkormányzottság. Kisebb baj lehet belőle. Alonso pl. Monacoban azért futott a verseny végén már 3 mp-cel lassabbakat, mert elfogytak a hátsó gumijai, igaz, az nem túlkormáyzottságból, hanem többletsúlyból eredt, mert a 24. körben széttankolták az autóját, hogy többet ne kelljen kiállnia.
  • b-type
    rakd fel tárhelyre, és onnan átlinkeled.
  • b-type
    A túlkormányozottság eszi a hátsógumit, az alulkormányozottság eszi az első gumit,..mindkettő rossz, viszont ha elmelegszik az első gumid, azzal max lefutsz a pályáról, de ha a hátsó akkor kitörhet, és megpördülsz..jó eséllyel összetöröd az autót.
  • HRoland
    Hogy kell ide felrakni a vcr file-t?
  • HRoland
    F1 Challenge-ben Auto Clutch-csal is ugyanúgy lefulladt az autó, itt meg, hogy nem használom, így se fullad le, szóval nem értem teljesen. Bár én is erre gondoltam, azért néztem meg pl. F1C-ben.
  • b-type
    nyomj egy replay-t megnézem, nekem eddig 1:26.0 az időm ott.
  • HRoland
    Miért? Nem a túlkormányzottság eszi jobban a gumit?
  • Travelos
    szerintem a gyors setupok mindig alulkormányzottak kicsit, de versenyen már nem biztos, hogy eredményes lennél ezzel a setuppal, hiába vagy a pole pozícióban:)
  • Tomo15
    A föbb változások azok lesznek, hogy nem fog lefulladni az autó és a másik pedig az amit Alexease is leirt.
  • HRoland
    Hát, nem tudom, hogy az Auto Clutch mennyit segít, én nemnagyon vettem észre különbséget ki- és bekapcsolt állapot között.
  • HRoland
    Tegnap végig azt kérdezted, mivel lehetne a setupban túlkormányzottá tenni az autót. Nos, én ezzel szemben egy totál alulkormányzott beállítással mentem azt az időt, nekem az felel meg, mert túl idegesnek tűnik az F3-as autó.
  • HRoland
    Ja, azon az 1:25.721-en még 260 ezredet hoztam valamelyik utána lévő körömben az utolsó szektoron, amit kicsi óvatosabban teljesítettem.
  • Spet
    Én spec nem azért fabrikáltam fizikát az f1-hez,hogy ne tapadjon,hanem azért,hogy kelljen egy setup ahhoz,hogy jól tapadjon.
    Én sem szeretek csúszkálni egy kocsival,de az az igazi,amikor olyan beállitást csinálok,amivel jól kezelhető a kocsi....
    Így némileg több a kihívás is.
    Sok eddig megjelent fizikával pont az a baj,hogy mindig megvan az a viszonylag eltulzott tapadás......

Szerintem....