DOOM 3 magyarítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hi kedves Doom 3 HUN készítõk!
Tegnap játszogattam a játékkal és az egyik helyszinen találtam egy szöveghibát. Csináltam róla screenshotot, talán be tudjátok azonosítani, mi lehet a baj, egyszerre volt angol és magyar szöveg is a kijelzõn.
Ha esetleg túl nagy lenne a kép itt van a link:http://users.atw.hu/lizzard/Doom3/error.JPG
Üdv.: Lizzard
Ui.: Örülök a fordításnak csak így tovább...
Tegnap játszogattam a játékkal és az egyik helyszinen találtam egy szöveghibát. Csináltam róla screenshotot, talán be tudjátok azonosítani, mi lehet a baj, egyszerre volt angol és magyar szöveg is a kijelzõn.
Ha esetleg túl nagy lenne a kép itt van a link:
Üdv.: Lizzard
Ui.: Örülök a fordításnak csak így tovább...
Namondjadmárteis? 😛PP Nekem sincs valami fényes hangom, de egy próbát megér! 😊
Én szívesen segítenék, de nem olvasok szépen fel. Hadarok...
Lenne esetleg mégvalakinek kedve audio logokat magyarra forditani illteve szinkronizálni ?😊
Kössz.
az benne a pláne, hogy van grafikus, kódos és osztott része is, úgyhogy ki-mit-szeret...
És ez teljesen grafikus, vagy kell hozzá némi webprogramozási ismeret is?
Többet nem offolok..
Többet nem offolok..
dreamweaver
Van itt egy ún. sentry mod, amivel a kis robotok követni fognak, így segítenek minden harcban is. Tegyétek ki a honlapra ha gondoljátok.
Hééé hova tünt az beírás amire ezt válaszoltam?????
Ha már 4966 ból, 4500 kész, akkor nemsokára teljesen kész lesz a magyarítás, igazam van?
1 kérdés a honlap készítõjének : milyen progival csináltad a honlapot?
1 kérdés a honlap készítõjének : milyen progival csináltad a honlapot?
De hol? A doom3hun.uw.hu oldalról letöltöttem egy módosítást de az nem jött be!! Tudsz mást?

Na igen megér! Csak neki még az XP-t is fel kell raknom mert 98 alatt nem akar indulni! 😊) De ha úgy se megy legalább lesz egy jó XP-je! 😊))
köszi mert akkor ha kész van egybe rakhatjuk a szinkront és a magyarosítást és akkor majdnem egy 100%-is magyarosítás lesz 😊)
naná!
Mike ha végeztetek a magyarosítással akkor segitetek nekünk az audio logok lefordításában?
meg ám 😊 mindjárt kapsz tõlem egy emailt 😊
valahol láttam már képeket gf2mx400-zal is, úgyhogy vagy kamu volt, vagy nem lesz gond.
a readme-ben ezek vannak:
o ATI(r) Radeon 8500
o ATI(r) Radeon 9000
o ATI(r) Radeon 9200
o ATI(r) Radeon 9500
o ATI(r) Radeon 9600
o ATI(r) Radeon 9700
o ATI(r) Radeon 9800
o All Nvidia(r) GeForce 3/Ti series
o All Nvidia(r) GeForce 4MX series
o All Nvidia(r) GeForce 4/Ti series
o All Nvidia(r) GeForce FX series
o Nvidia(r) GeForce 6800 series
szóval valószínûleg kamu volt, de egy próbát megér...
a readme-ben ezek vannak:
o ATI(r) Radeon 8500
o ATI(r) Radeon 9000
o ATI(r) Radeon 9200
o ATI(r) Radeon 9500
o ATI(r) Radeon 9600
o ATI(r) Radeon 9700
o ATI(r) Radeon 9800
o All Nvidia(r) GeForce 3/Ti series
o All Nvidia(r) GeForce 4MX series
o All Nvidia(r) GeForce 4/Ti series
o All Nvidia(r) GeForce FX series
o Nvidia(r) GeForce 6800 series
szóval valószínûleg kamu volt, de egy próbát megér...
Küldtem privit megkaptad?
Egy másik kérdés: Egyik havernak egy GeForce 2 GTS 64 mb-os videjókártyálya van! 2600as celeron 512 mb ram szerintetek a videókártya miatt azért el fog indulni a gáma?
okés köv. hétre elkészül néhány audio log magyarosítása adj egy email címet és a többit majd ott megbeszéljük.
Hát megpróbálhatom oké! 😊 Ha nem tetszik akkor meg kuka oszt jóvan 😛 Mikrofonom nincs de szerzek akkor! 😊
06672?
pedig ott minden okés!
bár volt tegnap egy kis geb@sz: amit visszaküldtetek, azzal mindig kidobott játék a menübe. visszatettem az elõzõt, úgy meg megy. majd megnézem!
pedig ott minden okés!
bár volt tegnap egy kis geb@sz: amit visszaküldtetek, azzal mindig kidobott játék a menübe. visszatettem az elõzõt, úgy meg megy. majd megnézem!
Találtam egy hibát 06672-nél csak a stringet írja ki!
ECS L7VTA 1.7F|Athlon XP 2000+|Radeon 9600Pro|1GB 333Mhz ELIXIR|Samsung 160GB 7200RPM|LG 4160B DVD-RW|ADSL 1024/128|Lan 10/100|Windows XP Prof. SP2
Levél ment priviben!
Hát az lesz, hogy amint elkészültek az elsõ pár audio logok lefordítása, akkor abbol kiválasztasz egy neked tetszõt és ha van mikrofonod akkor kapsz egy progit tõlem és szépen ügyesen felolvasod majd az eredményt elküldöd nekem 😊.
jok vagytok fiuk! koszi a faradozasert es a forditasokert.....csak igy tovabb
Hmmm.. az doom3.exe-t nem csak a telepítés után kéne átirni, mester?😊
Azt csináltam, hogy deamontool-szal BEmount-oltam és átmásoltam a winyóra! utána már engedte a fájlcserét! Aztán kiírtam, a cd el is indult de így sem volt jó sajna! Azt a hibát írta ki hogy a doom3.exe rosz exporthoz vagy mihez van csatolva a kernel.dll fájl-hoz!! 😊 remélem érteni mit mondani mert csavaros a nyelvem!! 😛 Ez vajon mit jelenthet?
winiso-val megnyitod az imagefájlt, átirod és utána meg elmented, asszem...
Na akkor csináld magad Meg-gájvert jáccom! 😛P
Na megpróbáltam de írásvédettek a fájlok és nem írja felül!? Ötlet?
Hogy haladtok a WC-s kérdéskörben? 😄DDD
Hogy ez nem jutott eszembe istenem áááá tényleg köszi megpróbálom! 😊
megnyitod isobusterrel vagy daemontoolsal és úgy...
doom3hun/modok!
oké de nekem cue bin -ben van meg és ott azt írja hogy azt a .msi-t írjam felül az eredetin és úgy írjam ki? Na azt meg hogy? 😊(
Nézz el a linkre ami itt a bannerben van =) Ott van megoldás elvileg
SG átírta a szülinapom, nem Februáiri hanem Szeptemberi vagyok.
Srácok! A haveromnak win98-a van és hát nem indul el! Lehet valamit tenni ez ügyben?
Én nem, csak mé kell nekem támadni? Dehát ha jól esik neki.....
De fiúk!
Csak nem fogtok pont a WC-n összeveszni?

Csak nem fogtok pont a WC-n összeveszni?

Ehh. Nem gondoltad még hogy nem volt oldal frissítve és nem láttam hogy már megírtad. Pffff. Kell itt egybõl a másik torkának ugrani. Nem volt netem egy most egy óráig azt most ment el a válaszom. Kicsit visszavehetnél.
Olvass már vissza!
Én pont ezt írtam több, mint egy órája.
Én pont ezt írtam több, mint egy órája.
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Lavoratory: Nem lehet hogy elírták a laboratory-t?
Háát...
A mosdó szóra hasonlítana, de az "lavatory"...
De ha esetleg abból indulunk ki, hogy a "V" és a "B" egymás mellett vannak a billentyûzeten, akor csak sima mellégépelés lehet, vagyis "laboratory" a helyes szó
A mosdó szóra hasonlítana, de az "lavatory"...
De ha esetleg abból indulunk ki, hogy a "V" és a "B" egymás mellett vannak a billentyûzeten, akor csak sima mellégépelés lehet, vagyis "laboratory" a helyes szó
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
priviben küldtem két linket!
nézd meg, hátha van benne még használható szöveg...
az én szemem már kicsit jojózott a vége felé. lehet, hogy elnéztem pár beilleszthetõ sort.
nézd meg, hátha van benne még használható szöveg...
az én szemem már kicsit jojózott a vége felé. lehet, hogy elnéztem pár beilleszthetõ sort.
És ha jelentkezem akkor utána mi lesz? 😛