1798
-
#838 És hol lelhető fel az új omega driver? Ez már a Doom 3 béta driverből lett csinálva? -
#837 És persze, ahogy már sokszor leírtam: OMEGA install előtt minimum a Control Panelt le kell szedni, különben furcsaságok lesznek. -
mike369 #836 ok! -
#835 Arra vigyázz, hogy az OMEGA a textúrarészletességet a Control Panelen középállásba rakja full helyett.
Ezt állítsd maxra, és úgy mérj! Nekem így 10%-kal volt gyorsabb, ugyanazon beállítások mellett.
Nálad is kb 10%-kal? -
mike369 #834 Az új Omega viszont tényleg veri a Catalyst 4.6-4.9b-t! -
#833 Nekem fenn van, nálam minimális gyorsulást eredményezett. -
mike369 #832 a /base könyvtárba kell bemásolni a rar-ban lévő mappát. -
mike369 #831 Tesztelte már valaki a DOOM3 ATI Tweaker-t?
Két verzió is van belőle:
ATITweak 01
ATITweak02
Tapasztalatok??? -
#830 Nem is kell! -
Bandy #829 na mind 1 :) most már nem szedem le. -
#828 Viszont külön oldal szerintem sem kellett volna! -
#827 A felesleges opciókat le lehet tiltani és jó a nuke! -
Bandy #826 "Másrészt a meglévő magyarítás oldalba ettől még beintegrálható lenne, egy plusz link segítségével." Okés én is beraktam az eredeti magyarosítás oldalát de kitalálok valamit arra, hogy jobban látható legyen. Szal ha valaki ránéz az oldalra egyből feltünjön neki, hogy van egy másik oldal ahol a szöveg magyarsoítással foglalkoznak. -
#825 Biztos, hogy nem azért utálom! Ugyanis a többihez sem értek!
Egész egyszerűen átláthatatlannak, túlbonyolítottnak, és fölösleges sallangokkal bonyolítottnak találom kinézetre.
Engem mint felhasználót nem érdekel, hogy könnyű-e összedobni.
Másrészt a meglévő magyarítás oldalba ettől még beintegrálható lenne, egy plusz link segítségével. -
Davidsned #824 Nah jó, ugyis ti döntitek el. -
Davidsned #823 Jah, egyetértek az előttem szólókkal. Az eredeti oldalon legyenek együtt! -
Bandy #822 valszeg azért utálod mert nem értesz hozzá, igaz hogy nem egy kiforott rendszer de 5 perc alatt össze lehet dobni egy normálisat. Azért csináltam külön oldalt mert az a 30+ ember aki szinkronizál azt valahogy össze kell fogni és ez a php-nukes fórumokban jól megoldható másrészt a hirezés is egyszerübb így. -
#821 Telleg mi a turonak ?
Talan ket kulon jatek magyaritasarol van szo ?
NEM.
Csak arra jo hogy a sok kezdo kerdeseket tegyen fel ide, hogy hol, merre, hany ora.
Eleg ha egy oldalon ellehet erni mindketto verziot, a szovegest + a szovegest es magyar hangost. -
#820 Hmm, mi a túróért kell a szinkronnak külön ódal?
Célszerűbb lett volna szvsz a már meglévőbe ötvözni.
Az már csak hab a tortán, hogy utálom az ilyen php nuke (vagy mi a neve) féle mókát...a sok felesleges opcióival, átláthatatlanságával...
De persze ez csak az én véleményem. -
Bandy #819 Nah megvan a HomePage :)ide katt :) -
Padló #818 oké vágom már! -
#817 hp = HomePage =) Magyarán a honlap. Én meg nekiesek újfent a hallás utáni kiírásnak :D -
Padló #816 hp??? -
Bandy #815 hehe okés ma kész leszek a hp-vel is :) -
Padló #814 Holnapra meg lesz a mikrofonom és akkor elkezdem felmondani a próba szinronszöveget! -
Padló #813 Sziasztok! -
Davidsned #812 Köszi! -
#811 jobb klikk -> Cél mentése más néven...
így töltsd le, és akkor nem lesz + .zip. -
Davidsned #810 Már másnál is volt asszem ilyen hiba: amikor letöltöm az elvileg pk4 fájlt, akkor zip-ben töltödik le (pakHUN.pk4.zip). Ezesetben elég, ha átnevezem pk4-re, ugye?
Más: fordításban teljesen kezdő vok (bocs is a hülye kérdésért), de ezeket a pk fájlokat hogyan, mivel lehet megnyitni? (magyarul: hogyan szoktatok fordítani?) -
mike369 #809 köszi! -
#808 Az utolsó visszavonva. Úgy helyes, ahogy most van. Bocs.
Rumcájsz
-
#807 Na ha ilyen gyorsak vagytok, még néhány (a számok a fizikai sorszámot jelentik):
262 csonópont
264 Hütési
799 Kalibárl
1482 ok (ők)
1484 legfobb mukodik
1485 oket
1490 fo (fő)
1491 fo (fő)
1494 muveleteit
1705 hegyszín (helyszín)
1772 Állapotanalízis (külön)
1862 Időimit
1984 Játéktípus (rövid i)
Én nem értem mi baja volt a srácnak a helyesírással.
Kb a felénél tartok a lang fájlnak, és ennyit találtam összesen.
Rumcájsz -
mike369 #806 ok!
mindjárt nézem! -
#805 Küldtem neked két javított filet! -
mike369 #804 na, ma volt egy alaplapcsere és egy újratelepítés, ezért voltam csendben! -
mike369 #803 köszi! javítottam! -
#802 Ne ezt kutatom 4napja, de még nem sikerült megtalálnom a hibát! :D -
#801 Hahó!
Először is köszi a fordítást.
Másosdsorban, ha elindítod a gammát, és bekéred a konzolt,
akkor látható. hogy az english.lang fájl 4 sorában is
hiba van.
103. ("#str_00097"), 490. ("#str_00484") unkown escape char
Itt lemaradt az n betű az újsor parancsból.
4915,4916 ("#str_06723","#str_06724") newline inside string
Itt lemaradt a záró " jel.
Sok sikert!
Rumcájsz
-
#800 Na köszi az észrevételt, már meg is csináltam. Kellenek az ilyen észrevételek! -
#799 Még nincsen fordítva.