DOOM 3 magyarítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ECS L7VTA 1.7F|Athlon XP 2000+|Radeon 9600Pro|1GB 333Mhz ELIXIR|Samsung 160GB 7200RPM|LG 4160B DVD-RW|ADSL 1024/128|Lan 10/100|Windows XP Prof. SP2
#642-vel te nem találkoztál?
a többiek viszont mintha prózát szavalnának, úgy beszéltek.
egyáltalán nem volt életszerû...inkább színpadias...
(képernyõ, feladat,...)
ECS L7VTA 1.7F|Athlon XP 2000+|Radeon 9600Pro|1GB 333Mhz ELIXIR|Samsung 160GB 7200RPM|LG 4160B DVD-RW|ADSL 1024/128|Lan 10/100|Windows XP Prof. SP2
Most néztem az oldalatokat, és már nem mûkszik a fordítás linkje... Miért van ez? Azt olvastam h. átírtátok pakHUN.pk4-re a pak999.pk4 filet, nem lehet h. még a régi link van kinn az oldalon?

SG átírta a szülinapom, nem Februáiri hanem Szeptemberi vagyok.
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
EMAIL...
max 1-2 hét bugfix-ekkel együtt
A pak999.pk4 -et átneveztem pakHUN.pk4 -re az egyszerûség kedvéért.
Mostantól ezen a néven érhetõ el.
A pak999.pk4 -et nyugodtan törölni lehet!
Én is találtam egy hibát.Karl Cullen emiljei egyáltalán nem olvashatoak,minden sorban csak egy 5-ös jelenik meg.
Gratula az eddigiekhez,csak igy tovább.
Hykao:
Hát én is találkoztam nagyon idióta szinkronnal ami teljesen nem illett a játékba.😊
inkább transzfer raktár, vagy transzfer raktér (attól függõen hol van)
a transzfer a magyarban (szállítmányozásban-utazásban) már régóta megragadt szó
valamikor úgy 15 éve éveken keresztül verseket, prózákat mondtam nagy helyi ünnepeken, és versenyeken is jártam.
Szívesen bevállalok 1-et, vagy ahogy gondoljátok
van mikrofon , SB Live..
rakodóterület jó?
mindjárt javítom!
Mert azokhoz végül is nem kell szövegkönyv, mert ha jól hallgattam, akkor ezek mind amolyan monológféleségek, tehát csak egy ember diktafonra mondása.
Viszont a párbeszédekhez már szükséges a "szövegkönyv" (.txt), mert ugye egy párbeszédnél már a hangsúly is fontos.
1. lefordítani az összes elhangzó szöveget
2. létrehozni egy .txt fájlt a szövegeknek, idõrendi sorrend, szereplõk neve: szöveg (mint egy forgatókönyv)
3. majd ezt a .txt-t elküldözgetni a kiválasztott szinkronstábnak, és mindenki felmondaná a saját szereplõjének szövegét
Szvsz ha már szinkronizálásban gondolkodtok, akkor vagy profin vagy sehogy! Különben jelentõsen csökkenhet a játékélmény!
Miért nem volt jó a linkbeszúrásom?