11357
-
#1020 :)
Az oké,de én a magyar nyelvüre gondoltam :)
Vagy már az sem jár a gémekhez?
Tényleg,dobozban van a gém,vagy egy fáradt DVD tokban? -
#1019 a kézikönyv meg minden ottvan a documents mappába a gémben....... -
#1018 Na?
Senki sem tudná beszkennelni + feltölteni a kézikönyvet? -
#1017 háhá :D -
Thanatos #1016 mákos... :P én eddig 4 küldi alatt csak magányos hajókkal tallkoztam :( -
Lupis #1015 mekkora mák kell hogy vki belefusson egy ekkor a védtelen konvolyba
-
#1014 5-öt, csak a tiszteket nézetm ők 4-et 5-öt kaptak :( kb. 15000 tonnát süllyesztettem most -
#1013 Csináltam jópár képet, de végül csak 3at töltöttem fel, bemutatandó a konvoly méretét, mindezt megtaláljátok a galériámban.
Mellesleg '39-ben kezdtem a 7. flottánál Type VIIB-vel. -
Lupis #1012 Kb mennyi xp-t kap a legénység egy sikeres járőrözés után? -
#1011 Na megcsináltam a második őrjáratom és beleütközetm egy jó nagy konvolyba :) sajnos csak 4 hajót tudtam elsüllyeszteni......de még rombolók se védték, ha nem lett volna vihar egy se maradt volna meg, de így viharban csak torpedózni tudtam az meg hamar elfogyott..... :( -
#1010 Persze rögzített a felbontás :), de ha elballagsz a dokumentumok mappába ott találsz egy sh3 könyvtárat abban meg egy main.cfg-t és azt értelemszerűen szerkeszted......nekem ennek segítségével most 1152x864-ben megy :) -
kiskorúbézoltán #1009 Nem lehet állítani , ha jól tudom . -
Mozes #1008 Sziasztok!
Ilyet még nem láttam, de nem tudom hol lehet állítani a felbontást a játékban, 1024en fut de nem tudom semerre sem állítani :(((
HELPPPPPPPPPPPP!!!!!!!!!
M -
#1007 Na köszi a multis alt-tabos tippet, igy tényleg összejött a dolog. Viszont a chat az melyik gomb, nem tudja valaki? Mert nyomogattam én mindent, sőt még a rádió is lett próbálgatva, de nem sikerült kommunikálni... -
kiskorúbézoltán #1006 Nem vagyok biztos benne - sőtt csak tippelek - de ha nincs tiszt nem figyelmeztetnek . -
Lupis #1005 ja tiszt kicsit késő van :D hát az nem mindig volt de muksók voltak a zöld csík így is elég magas volt amúgy a sonárosnak is felkellett volna fedeznie ha van a közelben főleg egy szállítót -
kiskorúbézoltán #1004 4-5 ??? :DDD Max 1 azaz egynek van hely ! -
Lupis #1003 persze 4-5 is főleg ellenséges területen 6-8 órás váltásokkal -
kiskorúbézoltán #1002 Hmm , volt fent a toronyban tiszt végig ? -
kiskorúbézoltán #1001 A 4. utén 120 fölött vagyok , nyertem ? -
Lupis #1000 1000.:D -
Lupis #999 és sűlyeszétésert mennyi xp-t kap a legénység mert ezért kaptam kemény 1-et:D -
Thanatos #998 nekema 2. volt iylen, elsőn én 20 ezer tonnát gyüjtötem be káb, 4.en 2ezrtet 3.on meg asszem 8ezer körülit... -
Lupis #997 Első járőrözésen egy hajót se láttam :( ez gyakori? -
Thanatos #996 én 40ben kezdtem és msot vagyok 41 januárjában és még nincsenek de gyk kereskedő hajón és szállitóhajón kivül még semmivel se találkoztam... -
kiskorúbézoltán #995 Évtől függ , én '40 elején vagyok , akkor még nem voltak konvolyba szervezve remélem később lesznek , de most meg nem mondom neked mikor kezdték alkalmazni . -
Thanatos #994 én még nem, nem merem :D
amugy az normális hogy már 5. örjáraton vagyok de eddig még egy konvojal se találkoztam csak magányos szállitohajókkal? :) -
Thanatos #993 ennek énis de ezzel a játékidő felére csökkenne -
kiskorúbézoltán #992 A képeket nézegetve egy kérdés : nyomja valaki 100%-on ? -
kiskorúbézoltán #991 Én inkább annak örülnék ha váltásokba tudnám szervezni a legénységet és megadott időnként maguktól váltanának ... -
Thanatos #990 hm, oks, bár jobb lene ha pl mission elött meg lehetne adni hogy mi legyen az alapbeállitás :P -
kiskorúbézoltán #989 Talán ha a kezelők lg-hez után rögtön ráböksz a tüzet szüntessre is . -
Thanatos #988 aham, de nicns valami megoldás hogy kirendelve se kezdjenek maguktol tüzelni? , bár lehet ako csak nyomkodni kell hogy ne legyen fire at will csak hát nem tom mirét van az bekapcsolva alapbol :/
nah mind1 -
kiskorúbézoltán #987 Szvsz alapból fire-at-will pcs van érvényben amikor kirendeled a faszikat a lg-hez , én csak akkor küldöm ki őket amikor már 1000m-en belül vagyok és egyenesen haladok (forduláskor is hajlamosak mellédurrogtatni) . -
Thanatos #986 tutorba nekem is igy volt eredetileg de érdekes hogy ujabban emg már 6000 métteről elkezenek lőni mint az isten (persze nem találnak max lelepleznek) ami kruva idegesitő, ez mitől lehet?? -
Amúgy akinek warez van és ugye nincs 1.1 létezik az UZOnál és a Binocularnál a köd-effekt? Ha igen akkor 70% környékére le kell venni a particle densítyt és megoldódik! -
kiskorúbézoltán #984 Távcsővel ránézel és nyomsz egy space-t . -
#983 Nem. Más forumokon volt is sirás a TFT-sek részéről (magasabb kéne sokuknak). A túl magas CPU terheléssel magyarázzák a fejlesztők a dolgot állitólag, meg a sok fix méretű képernyőelemmel(LOL). Elég marhaság, ismerve a PC-k fejlődési sebességét. Ami ma megterhelő a CPU-nak azt nemsoká röhögve viszi, meg különben is, a lehetőség legyen berakva, legfeljebb nem állitom át, ha összefossa magát a gép.
Patch-csel meg akkor játszunk, ha kijött a patch-crack. Igy volt ez mindig is, ritka kivételekkel (FarCry jut eszembe hirtelen.) -
#982 Abszolút 20000% hogy angol volt -
#981 Ez egy brit hajó, szép piros volt a térképen, mikor megláétta feljött egy ablak hogy enemy merchant és 3 választás, szal tuti enemy, de ha mégis abszolút direkt parancsra volt szükségük akkor azt hogy adhatom ki?