11357
-
#1220 Amúgy 1 fontos kérdés: nektek amikor nézelődtök a periszkóppal és felhozzátok a recognition manualt hogy megtudjátok a hajóü típusát, akkor abban a manuálban hány hajó van? mert nekem 1 anyahajó és pár romboló semmi más. lehet valahogy váltani vagy valami mert ez nekem kevésnek tűniksem BB-k sem szállítóhajók nincsenek benne -
csaneszman #1219 Hi! ok ezt értem ...amit írtál "berajzolja" azt hogyan tünteti fel? Én ha a kérdőjelre nyomok feljön egy kör amin a hajóm magához viszonyított irányai vannak.Amit meg a pacák rajzol be az a torpedó lehetséges útvonala a célra...szóval az ő általa javasolt irányom amit említettél hol található? -
#1218 Na már most tévedtem ami az 1-esben írtam az nem igaz. nem a subnak kell 45°-nak lennie a cél irányára hanem egy kicsit másképp....
Namnost még nem tom hogy a képen melyik a cél és melyik a sub, de az a lényeg, hogy ez az AOB az a szög ahogy a cél a subot látná és ennek kell 45°-osnak lennie. Ennek segítségével lehet kitalálni a hajó útvonalát.
De mindezekre csak akkor van szükség ha 100%-os realizmuson nyomja az ember egyébként minden automatán megy. Mikor becélzol egy hajót akkor mindent kiszámol, és egy ilyen háromszög jelenik meg a hajó fölött, kiválasztod a csövet, és akkor lőhetsz amikor az a hromszög zöld, természetesen ettől még nem lesz 100% hogy eltalálod a célt de ne feledjük ez a II. VH! A háború elején a fegyverek még nem voltak túl pontosak!!!!!!!!!!!!! -
#1217 A manuálban írtakat fordítom: (nem tudom mennyire részletesen van a magyarban leírva)
5 fontos lépésből áll a torpedózás:
1. megközelítés
2. adatgyűjtés
3. adatküldés TDC-re (ez a taktikai térkép az összes létező műszerrel)
4. csőválasztás
5. támadás
1. MInél közelebb vagyunk a vélhoz annáll jobb, lehetőleg legyünk 1000 m-en belül mert ha a cél ki is szúrja a torpot ilyen közelről nem lesz elég ideje irányt váltani. valamint lényeges a cél és a sub által bezárt szög is, a lewgjobb az ha a cél utvonalára 45°-osan néz a sub, így van elég idő adatgyűjtésre
2. 3 legfontosabb adat: távolság, a torpedóvetőcsővel bezárt szög és sebesség. Könnyebb nehézségi szointeken ezeket az adataokat a gép automatikusan begyűjti amikor befogod célnak periszkóppal vagy az UZOval. Viszont ha történelmileg hitelesre van állítva (100%) akkor ezeket magamnak kell felírni. MIkor tehát ránézel periszkóppal vagy UZOval automatikusan felismeri azt és kiírja minden adatát a jobb felső sarokban lévő jegyzetfüzetbe.
Innentől a manual szépen leírja hogy kell manuálisan számolgatni a dolgokat, elég komplex szöveg szal egy kicsit pihentetem a dolgot, reggelizek, kinyomtatom és szépen lefordítom és tesztelem hogy jól fordítottam e, ha ez megvan beírom amit megtudtam.
-
#1216 Az automata nagyon jól működik, csak figyelni kell az f6 alatt rejtőző térképre miután kijelöltél célt mert a WP tiszted ott szépen berajzolja hogy milyen irányban kell lenned hogy letaláld a célt.......a nem robban fel meg cél előtt felrobban általában technikai malőr, a leppattanás meg akkor ha túl kicsi a szöge a torpedónak a hajóval, de kedvetekélrt körülnézek, mert ha egyszer elkezdem 100%-on akkor manuálisan fogom számolni a torpedókat :) -
Lupis #1215 nekem csak a szög nem megy a többi gyerekjáték ,de ez kész szenvedés:D -
#1214 Milyen "konfigokra" bökjek, hogy visszaüljön? ...
Olvastam valamelyik külhoni fórumban ma reggel, hogy van már 1.1 crack (RELOADED )csak nem megy benne a karrier mód! -
#1213 Nem csodálkozok! Sajnálkozok! -
#1212 Igen, nincs veszteség ezt írtam is, de a tisztek ikonjai közt amit bekarikáztam ott a merülés pillanatában kiszürkül, a legenység "manager" képernyőjén sem látszik. Felmerüléskor nem megy vissza a helyére. -
#1211 Nem halt meg. A watch officer a toronyból figyel. Ha lemerülsz, nyilván lejön a hajóba, azaz a poszt betöltetlen lesz. Nézd meg a küldetés befejezésekor kapott statisztikánál, hogy nincs veszteéged. -
crossy104 #1210 Csatlakozom! Én is kiváncsi lennék rá. -
csaneszman #1209 Hi! valaki leírná részletesen és érthetően mire kell figyelni nagyon amikor a torpedót állítod be manuálisan...mert az auto...egy [email protected] mellé lő vagy fel sem robban. -
crossy104 #1208 Ezt a gondot megoldom ma éjjel. -
#1207 Örülök crossy a gond az hogy neked eredeti 1.1-es verziód van valószínű nem tudnál csatlakozni.... :(
Ma ráér valaki akinek WAREZ van egy multi tesztre????? -
crossy104 #1206 Szerintem nem.Javitsatok ki ha tévednék, de szerintem a torpedó mennyiségét sem lehet növelni. -
#1205 A deck és flak gun-hoz bepakolt ammo mennyiségét lehet állitani valahol? -
#1204 Víz alatt mi a f@szt csodálkozol,hogyha megfullad?? -
#1203 Azota rajottem hogy beerka AI az idozitot szarul allitja be, ha "szemre" es ropke fejszamitas (huh..ez azert durva.. inkabb sacc/kb :P) utan magad allitod be, akkor zsir, csak jo pozicio kell. (ez se lenyeg!)
Most volt hogy olyan poziciobol sulyesztettem el egy teherhajot ahonnan AI el se talalja!!! Mogotte 4 ora iranyabol melle mentem, koztes tav kb 500m, es full derekszogben eleceloztam Mark1-el!, kb 85°-ban csapodott, robbant, sullyedt ;))) -
#1202 Nem lehet hogy pihen a priccsen? ;) (Nekem is volt ilyen de aztan "konfigokra" bokbe visszault a helyere.
Mas:
Ugye ujrakezdtem, de most meg olyan tok tiszteim vannak....celozni se tudnak.. kenytelen voltam kitanulni a torpedo beallitasokat manualisan...meg is lett az eredmenye (VEGRE!)...
-
#1201 Nem tettem fel mert nem eredeti példányom van! Megjegyzem a végén nem jelzi eltűntnek vagy halottnak! -
crossy104 #1200 Tettél fel javitást??? -
crossy104 #1199 Péntek este jó lenne. -
#1198 Nah eljutottam odáig, hogy vizualizálhassam a gondomat:
Eltűnt WO bekarikázva. A legénységen kopoltyú tuning. Ez idáig még nem lenne nagy gond de a WO az elúszott és azért kellene még 1x2x ... gondolom! -
#1197 Szívesen! Te nem tudod véletlenül miért fullad meg az én WO-m? -
#1196 Köszi. -
#1195 Megnyomod az m billentyűt! -
#1194 Fiúk!
Lehet, hogy béna vagyok, de a rádiósom nem mutatja meg a kapott üzeneteket. Hogy tudom rávenni? -
#1193 Akkor te biz lanban akartál kerálni.....neten 4 a max, a readmeben olvastam....... lanonál 8 a max. holnap nektek mikor jó? én egész délelőtt ill. kora délután is ráérek, írjatok ide hogy kinek mikortól jó hogy tudjunk egyeztetni. -
Thanatos #1192 nem 4 a max tudtomal... legalábis servernél 8at ir creálásnál -
VO101 tvr #1191 A torpedógyakorló küldetés elején nagyjából a tengeralattjáró elött nem messze áll egy kis teherhajó. Meglövöm torpedóval, de mikor az a közelébe ér, nyilván észrevesz és telje gözzel elindul. A torpodó pedig mögötte elmegy...
Mi ilyenkor a helyes eljárás? Milyen mélységben kell futtatni a torpedót? -
sipi78 #1190 én már kiprobáltam nagyon jó föleg töben vagyunk anál jobb
énis menék
de mikor lesz
és mi lesz a szerver neve -
#1189 Már olvastam itt, hogy valaki "lekurvajózta" a multit! Mindenesetre akár így van akár nem reménnyel telve állok egy esetleges szombati gáma elé!
.
.
.
.
De a WO-m... -
#1188 Lévn a lényeget 1 emberrel is ki lehet próbálni, ha már látjuk milyen el lehet dönteni érdemes e 4-en :) -
#1187 És holnap mikortól érsz rá? -
#1186 Ha szombaton is lesz és a WO-m nem fullad meg mindig, akkor én is beszállanék!
-
#1185 Én a holnapi menetben benne lennék. -
#1184 Önként jelentkezőket keresek multiplayer tesztre, én lennék a szerver. Van 30 percetek filózni és válaszolni :) én addig lenyomok egy patrolt (lehet hogy késni fogok ha bekapok egy konvolyt :) ).
Ha ma nem akkor holnap mikor érnétek rá? 1-2 emberrel kéne először meglátni hogy bírja a netem aztán jöhet egy wolfpack is :) (persze a max. 4 ember szalé pici wolfpack :) )
Értelemszerűenm csak crackeseknek szól ez az üzi, szigorúan 1.0! -
#1183 Amúgy egy valamit magyarázzatok meg nekem a BattleShipet miért BB-nek hívják, miért nem BS-nek? Úgy ahogy a BattleCruisert BC-nek? -
#1182 Húha először az elsőkből 4-et kilőttem rá abból 3 kapta el, akkor nagyon megdőlt balra, de ez kevés volt. Utána ráfordultam farral és ráküldtem még 1-et (persze ez nem azonnal volt szépet fogócskáztam a DDkkel :) )
Mondjuk mákom volt mert az első torpedó elkapta a propellereket, és megállt a hajó, szal kijátszottam a DDket kilőttem a hátsó torpedómat, ekkor veszélyesen megdőlt.....de még ez is kevés volt, szembeforultam vele lekapcsoltam minden gépet, megvártam míg a DDk lenyugszanak és otthagyják, aztán fel periszkópmélységbe és beleküldtem még egyet elölről :).
Szal ha jól számolom 5 kellett neki, elég kemény dió.... -
#1181 Nemá... Én nem tom megfótozni! Nekem olyan példányom van ami egy kamionról esett le! Golndolom ez nem csak velem van így itt és mással ez nem fordul elő?