11357
-
#1180 Peccselés elött velem is elfordult, hogy kintmardt mindenki, köztük én is a toronyban. Mondjuk semmi következménye nem lett. ELég nagy BUG. De azóta se találkoztam ilyennel. -
#1179 hány torpedót kapott a BB mire elsüllyedt??? -
#1178 Na ne szívass! Tutkó én kúrelok el valamit mert eddig minden merülésemnél eltűnt! -
#1177 Nézrelődj Észak Angliában Scapa Flow és Greenland között féluton, találkozni fogsz eggyel tuti! -
#1176 egy fontos kérdés amikor elfoglalja NO farncit akkor a flotta automatikusan átköltözik az új bázisra FRo-ba vagy át kell jelentkezni, vagy hogy van ez? -
#1175 Ilyet akarok én is a torpedóm útjába! -
#1174 Az egy szép nagy BUG :) -
#1173 Az normális, hogy a WO nem mászik merülés után vissza a helyére vagy nem tud bemászni merülés előtt és megfullad vagy mi a csecs van vele? -
#1172 Úgyhogy kaptam, elég manit hogy megvehessem a type VIIC-t :) -
#1171 Navigat through the channel ahogy átmentél menj le periszkóp mélységbe és irány dél utána majd szlnak hogy menj le 25 méterre... -
#1170 Há elég szerencsés vagyok, a 6. patrolom elég mozgalmas volt:
Először egy task force, amiben a BB a képen látható módon járt:
És ezután írország partjainál egy konvoly ahonnan csak két hajó tudtam elsüllyeszteni, mert nem elég hogy vihar volt még egy DD is őrizte :(
Mondjuk a BB 38000 tonnát hozott a konyhára szal nem sajnálom a konvolyt :) -
#1169 Nekem volt olyan, hogy lekoppant bemerült használhatatlanul a hajó alá jött amásik torpedó közvetlen az első után az robban erre berobban az első is:D ZSÍRRRR -
#1168 Kanyarodni az ő-ú betűkkel meg a műszerekkel tudsz. Szerintem nem lesz baj ha megnézed a tutorial videókat! Hasznosak nagyon. Bár nem nyújt teljes megoldást a kiképzés teljesítésében, mert én is szopok az elsővel! -
cyrus #1167 én el sem jutok oda :D nemtom hogy kell kanyarodni, meg navigálni, meg minden :DDDD -
#1166 Valakinek volt olyan problémája, hogy nem lehet az első gyakorló küldit megcsinálni?
Enter the channel to SSE - behajózok, kiírja complete.
Navigate through the channel - keresztülmegyek rajta, jön is új rádióüzenet, de nem változik semmi a briefing képernyőn, marad az incomplete státusz. Ez egy bug lenne? -
crossy104 #1165 Navigáció,állomások,támadás, és egyéb controll gombok!!!!Eléggé sok!!! -
#1164 Jó ötlet volt! Jók a képek nagyon! Főleg a Bismarck!!! Remélem én is találkozhatok majd vele hamarosan! -
crossy104 #1163 -
crossy104 #1162 Sokan mondták, hogy F1 lenyomásával nem tesz ki bill.kiosztást.Itt van kettő példa mit tesz ki.A négy közül itt van kettő. -
crossy104 #1161 Nem az én képeim, de azért tettem fel, ha valaki betéved lássa milyen egy igazi game!! -
#1160 Azt már én is sokszor! Már megy csukott szemmel is! -
#1159 Khmm...merolegesen ment a hajotestre, es visszapattant, nem is lecsuszott!!!
Akkor biztos kozel voltam.... -
#1158 Ha túl kicsit szögben kapja el a célt, vagy túl hamar (pl. 300 m-en belül kb.), akkor szokott lecsúszni. -
#1157 Valaki magyarraz mar el nekem hogy a Mark1-es torpedo mitol fuggoen robban vagy mitol fugg hogy egyszeruen lecsuszik a celrol..elobb volt hogy szo szerint merolegesen VISSSZAPATTANT!
(Vagy en felejtek el valamit beallitani neki?) -
cyrus #1156 vizet :D -
crossy104 #1155 -
crossy104 #1154 -
#1153 -
crossy104 #1152 -
crossy104 #1151 -
crossy104 #1150 -
crossy104 #1149 -
crossy104 #1148 -
#1147 és eltaláltál legalább valamit??? :)) -
#1146 Kitüntetést hogy lehet osztani a legénységnek???? -
#1145 LOL :D -
#1144 Na,leért :)
Holnap indúl a vadászat ^^ -
cyrus #1143 leszedtem a játékot, lemerültem, és biztos ami biztos kilőttem egy torpedót a kikötő közepén :DDD
asszem át kell néznem a kézikönyvet :D -
#1142 látom nagy metal slug fan vagy -
#1141 Bosszantó fejletlen technológia! ...