11357
  • Papirzacsi
    Peccselés elött velem is elfordult, hogy kintmardt mindenki, köztük én is a toronyban. Mondjuk semmi következménye nem lett. ELég nagy BUG. De azóta se találkoztam ilyennel.
  • Bucser
    hány torpedót kapott a BB mire elsüllyedt???
  • hatamoto #1178
    Na ne szívass! Tutkó én kúrelok el valamit mert eddig minden merülésemnél eltűnt!
  • Zsolo007
    Nézrelődj Észak Angliában Scapa Flow és Greenland között féluton, találkozni fogsz eggyel tuti!
  • Zsolo007
    egy fontos kérdés amikor elfoglalja NO farncit akkor a flotta automatikusan átköltözik az új bázisra FRo-ba vagy át kell jelentkezni, vagy hogy van ez?
  • Papirzacsi
    Ilyet akarok én is a torpedóm útjába!
  • Zsolo007
    Az egy szép nagy BUG :)
  • hatamoto #1173
    Az normális, hogy a WO nem mászik merülés után vissza a helyére vagy nem tud bemászni merülés előtt és megfullad vagy mi a csecs van vele?
  • Zsolo007
    Úgyhogy kaptam, elég manit hogy megvehessem a type VIIC-t :)
  • Bucser
    Navigat through the channel ahogy átmentél menj le periszkóp mélységbe és irány dél utána majd szlnak hogy menj le 25 méterre...
  • Zsolo007
    Há elég szerencsés vagyok, a 6. patrolom elég mozgalmas volt:

Először egy task force, amiben a BB a képen látható módon járt:

És ezután írország partjainál egy konvoly ahonnan csak két hajó tudtam elsüllyeszteni, mert nem elég hogy vihar volt még egy DD is őrizte :(

Mondjuk a BB 38000 tonnát hozott a konyhára szal nem sajnálom a konvolyt :)
  • Bucser
    Nekem volt olyan, hogy lekoppant bemerült használhatatlanul a hajó alá jött amásik torpedó közvetlen az első után az robban erre berobban az első is:D ZSÍRRRR
  • hatamoto #1168
    Kanyarodni az ő-ú betűkkel meg a műszerekkel tudsz. Szerintem nem lesz baj ha megnézed a tutorial videókat! Hasznosak nagyon. Bár nem nyújt teljes megoldást a kiképzés teljesítésében, mert én is szopok az elsővel!
  • cyrus #1167
    én el sem jutok oda :D nemtom hogy kell kanyarodni, meg navigálni, meg minden :DDDD
  • dr Kotász
    Valakinek volt olyan problémája, hogy nem lehet az első gyakorló küldit megcsinálni?
    Enter the channel to SSE - behajózok, kiírja complete.
    Navigate through the channel - keresztülmegyek rajta, jön is új rádióüzenet, de nem változik semmi a briefing képernyőn, marad az incomplete státusz. Ez egy bug lenne?
  • crossy104
    Navigáció,állomások,támadás, és egyéb controll gombok!!!!Eléggé sok!!!
  • hatamoto #1164
    Jó ötlet volt! Jók a képek nagyon! Főleg a Bismarck!!! Remélem én is találkozhatok majd vele hamarosan!
  • crossy104
  • crossy104
    Sokan mondták, hogy F1 lenyomásával nem tesz ki bill.kiosztást.Itt van kettő példa mit tesz ki.A négy közül itt van kettő.
  • crossy104
    Nem az én képeim, de azért tettem fel, ha valaki betéved lássa milyen egy igazi game!!
  • hatamoto #1160
    Azt már én is sokszor! Már megy csukott szemmel is!
  • Seaweed
    Khmm...merolegesen ment a hajotestre, es visszapattant, nem is lecsuszott!!!
    Akkor biztos kozel voltam....
  • Lacc
    Ha túl kicsit szögben kapja el a célt, vagy túl hamar (pl. 300 m-en belül kb.), akkor szokott lecsúszni.
  • Seaweed
    Valaki magyarraz mar el nekem hogy a Mark1-es torpedo mitol fuggoen robban vagy mitol fugg hogy egyszeruen lecsuszik a celrol..elobb volt hogy szo szerint merolegesen VISSSZAPATTANT!
    (Vagy en felejtek el valamit beallitani neki?)
  • cyrus #1156
    vizet :D
  • crossy104
  • crossy104
  • Glpetyus
  • crossy104
  • crossy104
  • crossy104
  • crossy104
  • crossy104
  • Seth
    és eltaláltál legalább valamit??? :))
  • Zsolo007
    Kitüntetést hogy lehet osztani a legénységnek????
  • Glpetyus
    LOL :D
  • Glpetyus
    Na,leért :)
    Holnap indúl a vadászat ^^
  • cyrus #1143
    leszedtem a játékot, lemerültem, és biztos ami biztos kilőttem egy torpedót a kikötő közepén :DDD

asszem át kell néznem a kézikönyvet :D
  • Seth
    látom nagy metal slug fan vagy
  • hatamoto #1141
    Bosszantó fejletlen technológia! ...