11357
  • kiskorúbézoltán #980
    Ehh , most nézem , hogy az aján is van szöveg ... Amikor elmerült az írta : enemy destroyed vagy neutral ? Biztos , hogy angol volt ?
  • kiskorúbézoltán #979
    Keresni egy ellenséges hajót ... Semlegesre vagy (német)szövetségesre nem lőnek maguktól csak ha kifejezett pcs-ot adsz rá .
  • Zsolo007
    Na ezt magyarázza meg nekem valaki:
    Lenyomtam az első őrjáratomat és volna pár kérdésem, de mindenekelőtt az hogy mit kell csinálni ahhoz hogy a legénység magától hajlandó legyen lőni az ágyúval?

MInt az a képen látható ott vagyok az angol kereskedő mellett, de mégis basznak lőni, pedig tele van emberrel, watchmennek megadtam hogy mire mekkora távolságban lőjön még a fire at willt ius megkapta és az ágyú még csak nem is néz a hajó irányába........hol rontottam el? (végül manuálisan kellett szétszednem)

Egyéb:
    Honnan tudom eldönteni hogy mennyire pontos az az adat amit rádión kapok mondjuk egy esetleges konvoly helyzetéről? Mert jelzett nekem egy nagy konvolyt kb.ra kitaláltam sebességük alapján hogy hol lehetnek majd és sehol semmi......kb 1 órával később meg már 500 km-rel arrébb voltak(ekkorát csak nem tévedtem ? )
  • dr Kotász
    Egyelőre úgy tűnik. Inkább egy sikeres pecselő jelentkezne már... Aki tört game-re fel tudta rakni...
  • Lacc
    Felbontást ebben a játékban akkor nem lehet állitani gyerekek? :)
  • Papirzacsi
    options/program preferences/program options, és pipáld ki a forground preview the window. assze mezt kell kipipálni.
  • Lupis
    Még mindig nincs ötletetek hogy kell a snagitet beállítani hogy ne lépjen ki az asztalra az SH3?
  • Lupis
    Elkezdtem a kampányt ,de vm oknál fogva leszerelték a repesz ágyúmat így repülők elöl max víz alá bújhatok.
  • Lupis
    Milyen gyorsan fejlődnek a matrózok érdemes jobbat venni belöllük vagy belátható időn belül belejönne a munkába?
  • Lupis
    ez aztán a bonyolult:D
  • zoltang
    Azt hiszem a magyar bill.-n ő és ú, amúgy vannak műszerek amiken ki lehet jelölni az irányt.
  • Zoolesz
    Aki multizni akar az úgy tud a szerverhez csatlakozni, hogy mikor kiírja hogy connecting akkor ALT+TAB-ot nyom és addig lecsukva hagya a gamet amíg be nem jut és akkor tud ready-zni. :)
  • mixk
    Meg tudná valaki mondani melyik gombal kell fordulni
  • zoltang
    Nálam németül írnak és beszélnek.
  • hatamoto #966
    A torpedónak? Mondtam én hogy dud!
  • Zsolo007
    Van és be lehet állítani német hangokat és hogy angolul feliratozzon, apropó német hangok én beállítottam a németet valahogy mégis angolul beszélnek.....
  • hatamoto #964
    Nem ittattál velük túl sok snapszot?
  • Zsolo007
    Abszolút LOL kép következik, gondoltam elmegyek kiképzésre, kijelöltem szépen az útvonalat de azt nem szúrtam ki hogy egy kis sziget útban van.....mikor közel ért egyből leállt normál időre, de baszta a csőröm hogy lesz e annyi eszük hogy megálljanak, vagy szóljanak vagy kikerüljék vagy akármi, hát íme az eredmény:

Mellesleg nagyon királyul néz ki 5 percig csak azt bámultam hogy hasítja a vizet!!!!
  • Braveheart
    Hali! A SH3 Reloaded dvd-s verzió ugye angol nyelvű? Németből nem vagyok annyira erős. Multi van benne?
  • zoltang
    Leszakadtak a csavarjai.
  • hatamoto #960
    Dud vagy mellé?
  • zoltang
  • Zsolo007
    Végre lejött! Felraktam! Készülök az első merülésre .

Lacc -->
  • Lacc
    Nem kell oda beállni sztem, egyszerűen Esc, majd reutrn to dock vagy valami hasonló gomb lesz ott.
  • VéNY Robi
    Hali
    Megtudná valaki mondani hogy ha kész a küldi visszamegyek a dokba és szemből beálok miért nem fogadja el ez a........Vagy tolatva kéne beálni? Vagy mi? PLS HELP
  • Lupis
    az nincs 39ben:D kiakartom próbálni a II-A fajtát és erre pont jó a 39es kampány
  • blackgamer
    800x600-ban hogyan lehetne játszani? (kicsi a monitorom)

mert se játékban, se kintről nem lehet átrakni a felbontást, találtam egy main cfg-t de nem csinált azzal együtt semmit
  • crossy104
    Igy van! Pontokért tudsz fejleszteni amit hajók,repülők,stb.megsemmisitéséért ad.
  • Thanatos
    én a 2esel kezdtem :)
  • Charly
    És mi után ad pontot a program mert ugye ha van pontod úgy tudsz fejleszteni
  • zoltang
    kép 1
    kép 2
    kép 3
    kép 4
  • Lupis
    Sztetek melyik a jobb 1es vagy 7es flottával kezdeni ,1esnél a bázis közelebb van Angliához nem kell megkerülni a dánokat.
  • crossy104
    Kampány közben átjelentkezhetsz más állomáshelyre, más országba.
  • Charly
    És hogy lehet tornyot cserélni ill fejleszteni?
  • crossy104
    Nem tudom működik-e a patch. én megvettem.Küldetés szám sok mindentől függ, pl.hányszor fejlesztesz hajót,stb.Egy torony csere legalább egy hónap.Bárhonnan kezdhetsz küldetést.
  • Charly
    Sziasztok!
    Érdeklődni szeretnék 1939-ben hány küldetés van és autómatán át rak-e a következő misszióba pl1940-be?
    Ill a warezos verzióra fel lehet-e telepítteni az 1.1-es patch-et

Válaszotok előre is köszönöm!
  • crossy104
    Működik a légvédelmem!!Ügyes kiscsákó ez a Johann.
  • crossy104
  • cyrus #942
    na ezt szedjem le bithumenről.. :D
    már csak 17 óra várakozás :DDDDD

nagyon nnagyon nagy lesz :D
  • dr Kotász
    Mi vagyunk a 3. legnépszerűbb topic!