11357
-
Doma #860 Jó reggelt emberek!
Valaki peccselte azt a verziót amit Lacc megosztott velünk??
És ha igen akkor európai vagy us patchel? Abban majdnem bizti vagyok hogy dvd patch kell neki...
Egyébként innen szedtem le a peccset... -
kiskorúbézoltán #859 Lehetne inkább sonkás tojás ? Az mégiscsak kiadósabb ...
Én egy antik Ti4200-vel nyomom azon még eltántorog szinte minden . -
Carti19 #858 Hmm...még jó hogy holnaptól szünet...nekiugrok a játéknak! :) -
kiskorúbézoltán #857 Mint a neve is mutatja a kronot lehet vele mérni .
Egyébként a stopperrel (a kronométerrel ha így jobban tetszik) és az UZO vagy periszkóp szálkeresztjének a segítségével szögsebességet tudsz mérni , amiből a távolság ismeretében ki tudod számolni a cél sebességét (természetesen nem elfelejteni : a cél mozgási irányát figyelembe kell venni) .
Ha nem vagy matekzseni hagyd az egészet valamelyik tisztedre , ekkor arra tudod használni , hogy megtudd célba értek-e a torpedóid . Ha már rég elhagyták a piros jelölést (feltételezett idő a célig) akkor vagy besültek vagy nem találtak , lehet előkészíteni a következő adagot . Mozgó célnál elég pontatlan , de állónál megbízhatóan működik . -
#856 Nos Gef Fx 5600-on van.
Sajna zegénynek már ki van a bele. Eddig is picit vissza kellett venni a memóriájának az órajeléből, de msot azt vettem észre , hogy mégjobban vissza kell venni, mert szétesik a kép. A kari meg olyna meleg, hogy tükörtojást leehet rajta sütni. :-) -
kiskorúbézoltán #855 Elvileg 300m-en old a biztosítása a torpicsekeknek a SHIII-ban , de ez a 300m a torpedó álltal megtett út ! Ha a cél és a torpi egy közös találkozási pont felé fut (az esetek többsége) a torpi kevesebbet fog menni a célig mint az a távolság amit a célra mértél . Úgy tapasztaltam , hogy úgy 400+ (350+) kell neki és akkor működnek rendesen . Álló célnál persze elég a 300+ is . -
Árnyvadász #854 Tegnap este kipróbáltam, egy szó, mint száz: szenzációs a program! Mintha odaszögeltek volna a székhez, bár eloszor alóla kellett kimászni a grafika miatt, annyira üt :)
Kérdés: Mire jó a kronométer? -
kiskorúbézoltán #853 Hmm , nem nehéz betömni a garázsba a járőr végén ezt a szörnyet ? Vagy nem szoktál tökölni vele ? -
kiskorúbézoltán #852 A TV-ben játszott sorozatot kiadták DVD-n ? -
kiskorúbézoltán #851 Vélasztható külön a hangnál és külön a feliratnál a német/angol . Én német hangal játszok , mert az csak hangulatosabb , de angol felirattal mert azt meg értem valamennyire . -
Gykor #850 Hello sziasztok
Az lenne a kérdésem hozzátok hogy SH3-ban van angol és német nyelvű verzió és elsősorban a feliratokra gondolok, vagy alapból választhatóak ezek a nyelvek SH3-ban
Köszi a választ -
#849 Épp tegnap sikerült megszereznem végre a DAS BOOT-ot :)
Meg is sasoltam gyorsan,mert kb. vagy 15 éve láttam :P
Mekkora film -
#848 -
crossy104 #847 Drága volt. -
crossy104 #846 Na milyen tornyom van a IX.-hez? Most cseréltem. -
crossy104 #845 -
#844 má tegnap:D Nekem 10-re meg is érkezik, csak az a baj, hogy akkor ülök neki mikro ZH-t írni.. szóval nem is biztos, hogy ma játszom még vele:( -
#843 Ha LANban lennénk akkor lehetne 8-an -
#842 Majd ha mindenkinek lentlesz csapunk egy nagy multi partit, egy nagy wolfpackban lerohanjuk a világot :), persze ez nem lehetséges mert neten max. 4 ember lehet egyszerre :(( -
#841 Azt ugyanúgy mountold be,mint egy cue fájlt. -
#840 Én ma nem tudom leszedni,viszont holnap estig melózom,majd adok a sávszélnek -
Drape #839 Sziasztok!
Én ftp-ről letöltöttem kipróbálás végett, de nincs cue fájlom csak egy iso.
Anybody help?
Előre is köszi -
#838 Egész jól halad a letöltésem szal remélhetőleg 14 körülre lent lesz aztán...... -
#837 Ez érdekes megnéztem a típusokat és egyet sem találtam ami pont így néz ki, tehát vagy egy IXC/40 vagy VIIC/42
Íme a link amin kerestem. -
#836 :)
Napok óta ez az első jó dolog ami történik :/
:)
-
#835 Nem mondod? -
#834 KIJÖTTT!!!! -
#833 Ha hazaérek megnézem biztosra ezt a torpedós dolgot a hivatalos fórumon, mert engem is érdekel -
#832 Ha emlékeztek rá még a megjelenés előtt írtam az egymást lövő DD-k bugjáról......a torpedók ritkán hibásak sokkal inkább ti vagytok balfaszok (bocsi) UGYANIS 400 avyg 500 méter az élesedése a torepedónak, de a kézikönyvben benne kéne lennie, de ez már a 2-ben i így volt, és ezenkívül van még egy befolyásoló tényező: a szög, nem mindegy milyen szögben helyezkedik el a hajó a torpedóvető csövünkhöz képest (asszem).
A napot még meg korábban írtam RADEON kártyád van? azoknál írja a readme is hogy gondok lehetnek az égen........van már crack az 1.1-hez amúgy? -
Thanatos #831 nah énis felrakok mán valami képlopkodot mert első campaignomban kihajózásnál a kikötőböl durva jó hangulatú kép van :P -
#830 Kicsit késő van, hogy most lapozgassak vissza, de biztosan írtad milyen videókarid van?! -
Thanatos #829 jah viszont elvielg nagyságrendekel nehezebb igy elérni a találatot :P
amugy nem nagyságrendekel nagyobb dozist hanem elvileg mivel vacuum keletkezik a hajótörzs alatt igy még a legnagyobb csatahajó is kettéroppan... (afféle tengeralattjárós sniperlövés, egy találat egy halál ) -
Thanatos #828 rotfl :P -
#827 Jessz. Szóval annyi, hogy a nap mne mmüxik, csak néha ,akkor is pár másodpercre. Amúgy így érdekes, mert van hogy feljövök a felszínre, kimegyek a toronyba, és belenézek a napba, és vakít. Majd elhalványul. Picit olyan, mint mikor sötét helyről mész ki vmi világosra, és elvakít, majd lassan hozzászoksz. Szóval ha ez lenne még jó is lenne, de sajna nem ez van.
Amúgy fura, mert pl a világítótornyok átvilágítanak nálam a háazkon, és nappal a viharos időben, mikor teljesen zárt a felhőzet, akkor meg nagyon vakít. Szóval fura.
De végülis mindegy. A lényeg, hogy a tenger hullámzik, az ellenség meg tele van hajókkal. Bár már nem sokáig. :) -
Lupis #826 próbáltátok már mágneses érzékelővel a hajó alatt robbantani a torpedót? elvileg sokkal nagyobb dózist kap ilyenkor a hajó mint egy sima oldalba lövésnél -
Lupis #825 Nem tudom, lehet nem lépte túl az élesítési utat vagy bug:D -
#824 Én meg olyat tapasztaltam, hogy lövöm a torpedőkat igen közelről (kb. 200 m), derékszögben a nagy olaj-tankerre, és az összes (asszem 4 volt), szó szerint lepattant a hajó oldaláról. Odaért, megakadt benne, "alá pattant", és toábbment. Ez direkt van benne, én állitottam valami rosszul? -
sipi78 #823 ja ez nekem is igy volt de gondolom kijavitják majd de ha nem az se érdekel mert csak a tutoriálba tapasztaltam -
#822 Haragudtak egymásra! Van olyan... -
Thanatos #821 hm tutor missioban (ucso feladat, convoj támadás...) érdekes dolog történt velem..., torpedóztam égbe világba mondanom se kell minden 2. torpedó hibás votl de egy hajó igy is elsüllyedt..., na akkor jött egy rombolo üldözött merltem siekrült lerázni etc... és ekkor az egyik felfegyverzet hajójukat elkezdte lőni a rombolo, azt oda vissza lövöldöztek pedig mindkettő ngol volt..., kcsiit se volt lol, ez valami érdekes bug lehet :D