11357
-
#820 Hát lehet hülyeséget kérdezek de azt próbáltad, hogy nem nézel a napba? -
sipi78 #819 na játszotam multiba nagyon jó a játék
külföldi szerveren hárman voltunk este volt
és a rombolok keresöfényel kerestek minket de mi öszejátszotunk
igy esélyük se volt ja egyébként elsö letem nagyon jó nekünk is kéne inditani szervert mert sok a külföldi de magyar nincs -
#818 Kipróbáltam két újabb drivert. Egyik a legújabb volt, és semmi pozitív változás. Annyi változott csak ,hogy drasztikusan leesett az fps, minnél frisebb volt a driver. :( -
golf01 #817 Bocsika igazadvan elbasztam!!!!!!!!!!
-
Lupis #816 ez egy a-bomb a sivatag közepén pár fával:D -
zoltang #815 Esetleg van még itt egy naplemente: naplemente -
Lupis #814 az enyimé kicsit sokáig tartott:D
Itt -
kiskorúbézoltán #813 Most értem vissza a harmadik őrjáratról Kielbe de olyan köd volt , hogy körbe kellett tapogatnom a kikötőt mire megtaláltam a "garázs"-t . Hálát is adtam mérhetetlen bölcsességemnek , hogy a VII-est választottam a karrierhez , ezt is élmény betuszkolni ütközés nélkül , de gondolom aki IX-essel megy az jobban megszenved a beállással köd nélkül is . Megy egyébként valaki IX-esssel ? -
#812 Köszi!
Ettől tartottam. Nálam nem ilyen. :-( Lehet mégis kéne drivert frissíteni. :-( -
zoltang #811
-
Lupis #810 oks csak felrakom a snagitet:D
-
#809 Urak, akinek megvan már a gém, kérem psztoljon már egy képet a napról, mert nálam nem kóser a nap. A hivatalos szkrínsotokon sokkal fényesebb ragyobóbb, nálam meg csak egy ilyen színes korong. És csak néha ragyog úgy, mint a képeken, pl: #800-ban lévőn. És ha véletlenül úgy ragyog, akkor is pár másodperc után kifakul.
-
#808 kösz a segítséget! Megkérdezem a hadi topickban :) -
zoltang #807 Most látom ilyen az a hajó is ami a DVD tokon van. Typ VIIC -
Doma #806 Kérdezd meg a haditechnikai topikban ha nem vagy biztos. Ott van sok szaki aki tuti tud neked segíteni ilyen és ehhez hasonló kérdésekben. -
zoltang #805 De lehet kései VIIC, mivel nem hosszú a hajó. A háború előrehaladtával azoknak is bővítették a tornyát a légelhárító üteg miatt. -
Lupis #804 jah én is arra tippelek -
zoltang #803 Talán korai IXC típus, mivel ágyú is van rajta. -
Doma #802 -
#801 de. -
#800 Valaki mondja meg nekem pls hogy ez a sub melyik típus, és mikori évjárat. THX -
zoltang #799 A szonár megtévesztésére hazsnáltak a németek egy un. BOLD "torpedót", ami buborékokat képezve tengeralattjárót imitált a rombolónak. Ez nem ilyen akarna lenni? -
#798 Nos én a single küldiknél próbálkoztam vele, de inkább én kaptam a bombákat, nem a bója. :) -
zoltang #797 Valaki használta már az elterelő bóját? -
#796 -
zoltang #795 Itt láttam egy ilyen gombot:
gomb
Az elterelő bója=BOLD? -
#794 Mármint, hogy itt:
ha nem menne, mert lehet nem megy a freewebről:
akkor itt :) -
Lupis #793 miért van a német zászló közepén egy fehér kör? és hol lehet a player nevet megváltoztatni? -
#792 Jaj ne... Ez német? Nincs angol nyelvű belőle? -
Bocs de ilyen kérdések után nem tudtam kihagyni:D -
#790 A fegyvermester, vagy hogy nevezzem parancsai között megnézheted, hogy mennyi torpedód van még. a legszarabb hajó is 5-t visz, szal még tuti nem fogyott ki. Sztem az lehet, hogy "kuss"-t rendeltél el a hajón (saját kifejezés :) , mármint silent runing vagy mi a szösz),
és olyankor nem tölik újra a csöveket. -
Thanatos #789 aham, thx -
#788 Nekikezdtem a karrier módnak, és el is küldtek rögtön járőrözni Anglia mellé. Viszont útközben találtam egy angol kereskedőhajót, kilőttem rá 3 torpedót (azt hittem az első találat nem volt elég de aztán későn láttam hogy mégis :)). Csakhogy ezután nem töltött vissza a legénység új torpedót, ez miért lehet?
Direkt átcsoportositottam az embereimet a torpedóterembe, hogy töltsenek, és az auto reload is be van kapcsolva. Viszont mindegyik vetőcsőre csak azt irja hogy queued. Ugye nem az van, amire gondolok, hogy a mission elején nem tankoltam fel torpedókból, és most kifogytam? -
#787 a kereső csak 4*-es zoomot tud, míg a támadó az 6*-os.
emellett a keresőnek sokkal nagyobb a láttószöge, és a szögtartomány ,amiben mozgatni lehet. Mármint felfelé. :-)
Nem körbe. :-) -
zoltang #786 vezérlőterem
hajó
p_1
p_2 -
Thanatos #785 azóta énis megtaáltam a kereső periszkopot, csak nem tom mi a külömbség kettő között mert igy ránézésre kettő tök ugyanolyannak tünt :P
-
Thanatos #784 amugy nekem snagit valamirét jobbanbejön, pedig régen amig nem votl snag it één is hypersnap-et használtam :) dehát izlések és pofonok, a célnak mind a kettő megfelel... -
zoltang #783 kereső távcső (sárga)támadóperiszkóp a toronyban
csendélet
torony -
golf01 #782 Hellóka kénne nekem egy regiszrásios kulcs a sh3 hoz köszike
[email protected]
-
#781 na ez az a szó amit kerestem csak nem tudom, miért a hypersnap ugrott be:)