11357
  • hatamoto #820
    Hát lehet hülyeséget kérdezek de azt próbáltad, hogy nem nézel a napba?
  • sipi78
    na játszotam multiba nagyon jó a játék
    külföldi szerveren hárman voltunk este volt
    és a rombolok keresöfényel kerestek minket de mi öszejátszotunk
    igy esélyük se volt ja egyébként elsö letem nagyon jó nekünk is kéne inditani szervert mert sok a külföldi de magyar nincs
  • Papirzacsi
    Kipróbáltam két újabb drivert. Egyik a legújabb volt, és semmi pozitív változás. Annyi változott csak ,hogy drasztikusan leesett az fps, minnél frisebb volt a driver. :(
  • golf01
    Bocsika igazadvan elbasztam!!!!!!!!!!
  • Lupis
    ez egy a-bomb a sivatag közepén pár fával:D
  • zoltang
    Esetleg van még itt egy naplemente: naplemente
  • Lupis
    az enyimé kicsit sokáig tartott:D
    Itt
  • kiskorúbézoltán #813
    Most értem vissza a harmadik őrjáratról Kielbe de olyan köd volt , hogy körbe kellett tapogatnom a kikötőt mire megtaláltam a "garázs"-t . Hálát is adtam mérhetetlen bölcsességemnek , hogy a VII-est választottam a karrierhez , ezt is élmény betuszkolni ütközés nélkül , de gondolom aki IX-essel megy az jobban megszenved a beállással köd nélkül is . Megy egyébként valaki IX-esssel ?
  • Papirzacsi
    Köszi!
    Ettől tartottam. Nálam nem ilyen. :-( Lehet mégis kéne drivert frissíteni. :-(
  • zoltang

• Lupis
    oks csak felrakom a snagitet:D
  • Papirzacsi
    Urak, akinek megvan már a gém, kérem psztoljon már egy képet a napról, mert nálam nem kóser a nap. A hivatalos szkrínsotokon sokkal fényesebb ragyobóbb, nálam meg csak egy ilyen színes korong. És csak néha ragyog úgy, mint a képeken, pl: #800-ban lévőn. És ha véletlenül úgy ragyog, akkor is pár másodperc után kifakul.
  • Zsolo007
    kösz a segítséget! Megkérdezem a hadi topickban :)
  • zoltang
    Most látom ilyen az a hajó is ami a DVD tokon van. Typ VIIC
  • Doma #806
    Kérdezd meg a haditechnikai topikban ha nem vagy biztos. Ott van sok szaki aki tuti tud neked segíteni ilyen és ehhez hasonló kérdésekben.
  • zoltang
    De lehet kései VIIC, mivel nem hosszú a hajó. A háború előrehaladtával azoknak is bővítették a tornyát a légelhárító üteg miatt.
  • Lupis
    jah én is arra tippelek
  • zoltang
    Talán korai IXC típus, mivel ágyú is van rajta.
  • Doma #802
  • Papirzacsi
    de.
  • Zsolo007
    Valaki mondja meg nekem pls hogy ez a sub melyik típus, és mikori évjárat. THX
  • zoltang
    A szonár megtévesztésére hazsnáltak a németek egy un. BOLD "torpedót", ami buborékokat képezve tengeralattjárót imitált a rombolónak. Ez nem ilyen akarna lenni?
  • Papirzacsi
    Nos én a single küldiknél próbálkoztam vele, de inkább én kaptam a bombákat, nem a bója. :)
  • zoltang
    Valaki használta már az elterelő bóját?
  • Papirzacsi
  • zoltang
    Itt láttam egy ilyen gombot:
    gomb
    Az elterelő bója=BOLD?
  • Papirzacsi
    Mármint, hogy itt:

ha nem menne, mert lehet nem megy a freewebről:
    akkor itt :)
  • Lupis
    miért van a német zászló közepén egy fehér kör? és hol lehet a player nevet megváltoztatni?
  • ForRedGlory
    Jaj ne... Ez német? Nincs angol nyelvű belőle?
  • Bucser

Bocs de ilyen kérdések után nem tudtam kihagyni:D
  • Papirzacsi
    A fegyvermester, vagy hogy nevezzem parancsai között megnézheted, hogy mennyi torpedód van még. a legszarabb hajó is 5-t visz, szal még tuti nem fogyott ki. Sztem az lehet, hogy "kuss"-t rendeltél el a hajón (saját kifejezés :) , mármint silent runing vagy mi a szösz),
    és olyankor nem tölik újra a csöveket.
  • Thanatos
    aham, thx
  • Lacc
    Nekikezdtem a karrier módnak, és el is küldtek rögtön járőrözni Anglia mellé. Viszont útközben találtam egy angol kereskedőhajót, kilőttem rá 3 torpedót (azt hittem az első találat nem volt elég de aztán későn láttam hogy mégis :)). Csakhogy ezután nem töltött vissza a legénység új torpedót, ez miért lehet?
    Direkt átcsoportositottam az embereimet a torpedóterembe, hogy töltsenek, és az auto reload is be van kapcsolva. Viszont mindegyik vetőcsőre csak azt irja hogy queued. Ugye nem az van, amire gondolok, hogy a mission elején nem tankoltam fel torpedókból, és most kifogytam?
  • Papirzacsi
    a kereső csak 4*-es zoomot tud, míg a támadó az 6*-os.
    emellett a keresőnek sokkal nagyobb a láttószöge, és a szögtartomány ,amiben mozgatni lehet. Mármint felfelé. :-)
    Nem körbe. :-)
  • zoltang
    vezérlőterem
    hajó
    p_1
    p_2
  • Thanatos
    azóta énis megtaáltam a kereső periszkopot, csak nem tom mi a külömbség kettő között mert igy ránézésre kettő tök ugyanolyannak tünt :P
  • Thanatos
    amugy nekem snagit valamirét jobbanbejön, pedig régen amig nem votl snag it één is hypersnap-et használtam :) dehát izlések és pofonok, a célnak mind a kettő megfelel...
  • zoltang
    kereső távcső (sárga)támadóperiszkóp a toronyban
    csendélet
    torony
  • golf01
    Hellóka kénne nekem egy regiszrásios kulcs a sh3 hoz köszike
    [email protected]
  • Bucser
    na ez az a szó amit kerestem csak nem tudom, miért a hypersnap ugrott be:)