11357
  • zoltang
    Igyekszem, csak azok a szar torpedók bedoglenek. 1 hajóra az egész tárat rálőttem egymás után. (5db, Type-IID) 1 db telibekapta, de az nem volt elég, 1 db mellé ment, 2db csak "pukkant" (semmi robbanás) és még egy elkapta, de et sem süllyesztette el csak megállította. Ágyúm nincs, ezért ott kellett hagynom. (csak 20mm-esem van)
  • hatamoto #1139
    Azért még pakol rájuk egy két cuccost...
  • Papirzacsi
    Nos asszem a Lovagkereszthez még hiányoznak a kardok.
    De az embereim között is rengetek előléptetést, meg kitüntetsét osztottam szét. Már tök spíler a banda. Csak az a baj ,hogy az ellenfél is fejlődik. Ma volt ez elős őrjárat, hol a romboló már bombázott is, és bizony elég pontosan szórta. Szerencsére flak meg deckgun sérüléssel megúsztuk a dolgot.
  • zoltang
    Szép gyűjtemény! Már nincs is több? (1940)
  • VéNY Robi
    És hogy lehet nekik pihenőidőt adni?
  • VéNY Robi
    Simán:D
  • Seaweed
    Adjal nekik pihenot, zenet meg mitudom en...aztan ha jol erzik maguk vissza a munkahoz!
    Te dolgoznal folyamatosan 168 orat egy olajbuzos vasteknoben 3naponta alvassal? Nah ugye hogy lazadoznal :DDD
  • Papirzacsi
    Asszem csak a kardok hiányoznak.
  • VéNY Robi
    Miért lázadnak fel az emberek? És hogy lehet lenyugtatni őket?
  • Seaweed
    Mitudom en...de azt azert eszrevehettek volna, hogy becsapodik 4-5 lovedek!! CO jelezte is! De idogyorsitas nem tunt el!
  • hatamoto #1130
    Nem azért nem lépett ki az időgyorsításból mert az őrszemek sem láttak a ködben?
  • hatamoto #1129
    Szivart is adnak? Most szoktam le a cigiről!
  • Papirzacsi
    Ha nagy a hullámzás (nem tom leírni mekkroa ,meglátod), akkor nem lehet beültetni, se a flakba, se a deckgunba az embereket. Szóval nem attól függ a jóidő, hogy felhős e az ég vagy sem, hanem hogy 5 vagy 1 méteresek a hullámok.
  • Seaweed
    Engem az elobb jol megszivattak hidon figyelok(pedig tapos kikepzett katonak voltak, zold csik fullos volt)... kimentem 128-as gyorsitasban, hogy "mingyart jovok" addig elutvonalazik...
    Persze en hulye sejthettem volna, hogy a csatorna teli van jarorrel, dehat full kod, es szakado eso/viharban, a latotav kb "orrom hegyeig" alapon, ugygondoltam hogy nem lesz baj...
    Hat lett...pont mikor le akartam venni visszateresem utan idogyorsitast, es a logot atnezni van e valami, egybol vagy 5 agyulovedek csapodott be!
    Ugyanis baszta a gep levenni az idogyorsitast (eddig levette mindig ha ellenseges, vagy barmi mas hajot eszlelt!)...es 128x-ason bekaptam oket... Mire levettem gyorsan, mar az angol naszad ott volt egy kopesre es lott mint allat...azonnal periszkopmagassag....
    Sajnos nem lett jo vege...szvsz radiozott egy masik orhajonak mert az is perceken belul a nagy szurke semmibol ott termett...es kinyirtak..
    Arrol mar nem is beszelek, hogy 4 torpedom ment melle... (??? ilyen se volt meg!)
    Aztan meg beleszaladtam egy bugba(?), ugyanis mondom visszatoltom karriert, hat nem ugy megkavarta hogy hasznalhatatlan lett??!!!
    Sajat bazis helyett visszatoltes utan ellenseges bazison indul load utan, es felbaszvan magam ujrakezdtem a karriert, pedig mar 6 vagy 7-nel tartottam valami 11000 tonnaval hatam mogott....shit.
  • zoltang
    Valakinek már tele van a doboz? (elég könnyen osztogatják)
  • VéNY Robi
    Hi
    Megtudná valaki mondani hogy miért lázadnak fel az emberek és hogy hogy lehet lenyugtatni őket? Ja meg hogy miért nem lehet a (flak)ba beültetni az embert?(azt írja hogy a rossz idő miatt de utána már jó időbe se akarja)
  • pluhi
    Az imént olvastam a pdf-ben ezt. Gondoltam hazafelé be is izzitom, ha véget ért a patrol északon. Azt mondja elég közel kell lenni egy bázishoz...
  • Papirzacsi
    Akinek megvan az eredeti kéziköny, annak feltünt, hogy a könyv szerint több rádiós parancs van, mint amit a gémben találni?
    A könyv szerint van ilyen hogy Parancsok kérése meg Kíséret a bázisig. A cd-n található angol kézikönyvben már ki van törölve.
    És a programban sincs benne. Elég suxx. Bár ettől még jó a program, csak megint pár lehetőséggel kevesebb. :(
  • Negwar
    Hány helység van lemodelezve?
    van a hid+hid hátso része + a torony aztán van a szonár+rádi+kapitány ágya. A hátso hid részénél van egy lezárt ajto de ha ráviszem az egeret piros lesz szal lehet vele csinálni valamit (reménykedtem hogy a gépházba is át lehet menni) de nem tom mit :S
  • Papirzacsi
    Igen, nagy fejlődnek. Ki lehet őket tüntetni stb. Minnél sikeresebb egy küldi, annál több előléptetést, és kitüntetést adhatsz. És ezzel együtt a legénység mutatói is javulnak.
  • hatamoto #1120
    ... Akkor csak jobb lesz előbb utóbb az a tengerész is! Ugye?!
  • Thanatos
    igen
  • hatamoto #1118
    Tapasztal és fejlődik a crew?
  • Papirzacsi
    Sajan ilyne nálam is előfordult, hogy a gagyi hirdofonos nem evsz észre semmit. Azt is megfigyeltem, hogy ha netán ő veszi elöbb észre a hajót, és csak utánna veszik észre a toronyban, akkor abban a pillanatban ,hogy a toronyban észrevették, ő elveszti a célt. És semmilyen adatot nem szolgáltat róla. :(
    Most legutóbb volt egy kiképzett rádiósom, és ha ő ült a hidrofonnál, akkor picit hatékonyabb volt a dolog.
    De az a fura ,hogy múltkor, mikor ködben 300méteres látásnál vadésztam ,akkor meg negyon jól dolgozott a csávó. Bár a legkritikusabb helyzetben, mikor romboló közelített, akkor megint megsüketült. Fene se érti ezt.
  • Doma #1116
    Nah igen a hidrofon...

Iszonyat jól megcsinálták.
    Általában zakatolok 1000L a felszínen és amikor a radar hajót jelez akkor a hirdrofon kezelőm csak ül bambán..
    Ilyenkor jól odamegyek és fülelek amikor meghallom az áldozatot akkor iszkiri megpróbálok elévágni.
    Sajnos eddig a hidrofonkezelőm a leggyengébb láncszem :(
    A fedélzeten előbb meglátják az ellent mindhogy ő meghallaná.
    Bár lehet ez azért van mert min fullon megy a csónak
  • Papirzacsi
    Bizony!
  • kiskorúbézoltán #1114
    szüszerek=műszerek
  • kiskorúbézoltán #1113
    66.000 ???
  • kiskorúbézoltán #1112
    Én aktívan használom őket , de erre nam jöttem rá . A szüszerek kezelését egyébként rájuk szoktam hagyni , elvégre én lennék a kapitány ! Még a végén elszemtelenednek és a fedélzetet is nekem kell mosni , hát nem ! Majd ha sokat bénáznak kapnak a gramofonba BalázsPali.mp3-at vagy két órányit ...
  • Papirzacsi
    Bakke vége a 6. őrjáratnak. AM97-re küldtek, aki nem volt messze. Odafele egyik éjjle találkoztma egy nem kis méretű konvojjal. Ki is lőttem a sorból a tankereket,így rögntön nagy lett az elsüllyesztett tonnák száma.Még kilőttem pár szállítót, és utánna iszoltam, mert pechemre ezt a konvojt romboló kísérte. Utánna még lépten nyomon találkoztam hajókkal, és mázlimra nem is kicsikkel. Az idő jó volt, így sok lehetőség maradt ágyúzásra. A őrjárat végeredménye 12 hajó 66000 tonna értékben. :) Na meg pár swordfish. Az egyik majdnem rámzuhant.Ha nem fordítom ki a hajót, és nem változtatok sebességet, akkor biza rámesik.

ha nem menne: kép
  • crossy104
    Nekem kb. négy napba és négy doboz nyugtatóba került mire rájöttem mire jók a tisztek, mit lehet velük kezdeni.Egyébként még mindig rengeteg sötét folt van.Eléggé összetett a játék.Szerintem, jobb nehéz helyzetekben neked kezelni a H hidrofont,radart,stb.Néha bénáznak az emberek.
  • kiskorúbézoltán #1109
    THX !
  • kiskorúbézoltán #1108
    Bazz , de vagyok , csak a logikus dolgokra nem jövök rá egyedül ...
  • hatamoto #1107
    Is!
  • Doma #1106
    Chief Engineer-rel beszélj Ő az illetékes...
  • Thanatos
    többi f gomb nekem is megy
  • Thanatos
    épp legkisebb sebességen fordul a legjobban a tengeralattjáró... :DDD
  • kiskorúbézoltán #1103
    Hogyan lehet elektrora váltani a felszínen ?
  • crossy104
    De amikor már volt radarjuk, akkor kezdődtek a gondok.
  • crossy104
    Ha ilyen szögben találod őket, mivel lassúak kisérd őket full.diesellel párhuzamosan távolról, és éjszaka a felszinen válts át villanymotorra és lopózz közel.A többit tudod.Igy a szöget te választhatod ki, mert lesz rá időd.Ez a taktika működött élőben, és igy a rombolók pingelhetnek bármeddig, mert felszinen vagy villanymotorral, csendben.