11357
  • kiskorúbézoltán #1100
    Én minden járőrből visszaértem , de alapból a legisebb sebességgel megyek így a "standard"-hez képes kb dupla a hatótáv . Egyébként könnyű kipróbálni . Menj "standard"-en és kérdezd meg a navigátort az adott sebességre vonatkozó hatótávról , majd állítsd a legkissebbre és kérdezd meg újból .
  • crossy104
    Gondolom úgy számitották ki az üzemanyag fogyasztást, hogy az út bizonyos százalékát úgyis vizalatt teszed meg.
  • crossy104
  • crossy104
    Viszont azt nem tudom, hogyan lesz rögzitett külső nézeti kép.Mindig elmegy a hajó.
  • crossy104
    Én sem tudom miért.F1-re bill. kiosztás,a többi F gomb pedig a nézetekhez tartozik.
  • hatamoto #1095
    Indokot milliót találok ami miatt megvehetném akár ezt a játékot is, de vannak komolyabb okok ami miatt nem tehetem akármikor.
  • dr Kotász
    Egyetértek. Talán elég indok arra, hogyx az ember megvegye a játékot.
  • Zsolo007
    Annyi hogy az nem a haladási iráűnyt jelző vonal hanem a sub hátulja, ha ráközelítesz eltűnik a kör és csak a sub marad, ha távol mész a sub elejét veszi a kör középpontjának, ezért "mutat hátrafele" :)
  • Zsolo007
    Ja és annyira nem késői a kép, az első hajó orra előtt voltam 2000m-re amikro kiszúrtam őket, és legkisebb sebességen 8nagyobbra meg nem vehettem mert egyből kiszúrnak.....) nem volt elég idő ráfordulni....
  • hatamoto #1091
    Én is így vagyok vele. De az is nagy szó, hogy egyáltalán az alapnak van törése mert ha a megnézzük a védelme a StarForce3 típusú és eddig azokhoz csak miniimages cdlehúzogatós törés volt, ami egymásközt szólva is undorító!
  • Zsolo007
    5x próbáltam jobbra balra mindenféle fordulás megállás amit el tudsz képzelni kombinációt de nem kaptam elég jó szöget, ugyan jelzése zöld volt, túl nagy volt a szög csak lepattant volna (egyszer próbáltam ténylegesen lőni és persze lepattant :) )
  • Thanatos
    és nem tudtál emgfordulni? ha ez mán későn készült min speedel simán meg tudsz fordulni és ott menek el ez orrod elött...
  • dr Kotász
    Nem teszem föl egyelőre, mert csak eredetivel megy. Ez a sztori.
  • Braveheart
    nem, ezt még a tutorialban mondja hogy viharban nem működnek az ágyúk
  • Braveheart
    még mindig nem értem hogy "nem én voltam merőleges rájuk hanem ők rám" ,vagy pont háttal álltál nekik? Itt ugye pont ellentétesen jelzik a térképen a haladási irányt mint a többi játékban? (azaz hátrafele mutat a vonal)
    de a képen már látom miért voltál rossz pozícióban
  • Zsolo007
    Azt tudja valaki hogy miért lehet hogy viharban nem engedi hogy embert ültessek az ágyúkhoz? Ki lehet ezt kapcsolni?
  • Zsolo007
    nem én voltam merőleges rájuk hanem ők rám.....de nem magyarázom inkább a kép beszéljen.....

Ezt már egy kicsit későn készítettem, de asszem jól ábrázolja a helyzetemet.....
  • Braveheart
    ha pont merőlegesek voltak Rád akkor az nem a legjobb pozíció? Javítsatok ki...
  • Zsolo007
    Képzeljétek '40 február elején belefutottam a norvég partok közelében egy angol task force-ba :D, egy rakat DD kísért 2 nelson osztályú BB-t. Káér hogy iszonyat szar szögben (pont merőlegesek voltak rám) fedeztem fel őket és túl közel voltak (úgy 4-5000 méterre) hogy megfelelő szöget kaphassak az egyik BB kilövéséhez :(
  • Zsolo007
    Tetszik eddig jó egy két bugtól eltekintve de azt majd 1.1 kijavítja....
  • Zsolo007
    hogy mi? esetleg magyarul leírnád? :D
  • hatamoto #1079
    Bocsi. Nem tok olyan röviden kérdezni mint szeretném de, akkor most neked megy az 1.1 vagy sem?
  • dr Kotász
    Nem.
  • hatamoto #1077
    És az 1.1-et feltörték már? Gondolván azokra akik inkább zsemlét vettek a gyereknek Silent Hunter III helyett?!
  • Lupis
    Köszi azt hittem ilyenkor annyi a küldinek de ezek szerint majd az áramlat hazasoroja :D
  • dr Kotász
    Persze megy, vagy persze újat?
  • zoltang
    Persze.
  • zoltang
    Nekem is ez történt, szépen kifogyott - a szektorban való járőrözés után - az olajam a hazafelé az úton. Egyszerűen kiléptem és elfogadta a küldetést. (ha megvolt már a szektorőrjárat)
  • dr Kotász
    Harmadgőz.
  • dr Kotász
    Lenne itt egy kérdés egy fizetős tulajhoz: a patch után megy az elmentett kampány? Vagy újra kell kezdeni?
  • Lupis
    egy IIA tipusu tengeralattjáróval kiküldtek an47-es mezőt járőrözni az út oda vissza csak 2300nm ha normálon futatom a motort akkor 2200re elég utánna mit csináljak eveztessek vagy ezt hogy gondolták?
  • Braveheart
    Ja látom még nincs crack az 1.1hez, akkor hagyom egyelőre.
    Az F1 nekem sem megy, de a SilentHunterIII/documentation/SH3_QRC_EN fileban ott a bill. kiosztás
  • Thanatos
    probálgatásal de az öregember (Butcher :P) régebben irta hogy EMEA verzios a reloaded és dvd...., ellenben mivel crack nincs hozzá ezzel nem sokra mész...
  • Thanatos
    érdekes nekem f1-re az égvilágon semmit se ir ki..., nem tom miért :/
  • Thanatos
    egyátalán emg se kell csinálni tutort, akkor is 1500 pontal kezded campaign-t...
  • Braveheart
    Honnét tudhatom meg hogy az USA vagy az EMEA verzióm van-e meg (Silent Hunter3 Reloaded DVD)
  • GrimReaper78
    Nincs. Amíg így megy, addig nem peccselgetek, mert a végén még csak rosszabb lesz :P

Amúgy ki szoktam ("szoktam", lol) jelölni az útvonalat, nem nagyon kormányozgatok. A tájolót meg a többi műszer kijelzőjét azért nem lenne baj, ha ki lehetne nagyítani, mert így baromi aprók a számok
  • crossy104
    Fent van a javitás?
  • Lacc
    F1 nekem se megy. Egyébként tényleg érdemes figyelni m-el a rádiót :)
  • crossy104
    Ha úgy nem megy, akkor ne kormányozz, hanem a nav.térképen jelöld ki az útvonalat vonalzóval.