11357
-
GrimReaper78 #1060 Jaja, a briefing. Ott annyit ír, hogy kövessem a rádión kapott utasításokat. :P Mivel ezeket eddig nem tudtam elolvasni, ezért ördögi kör volt :D Na, de majd ezután rátapadok a rádióra... Ja, F1-re nekem nem reagált -
crossy104 #1059 Sajna este hétig dolgozom, nem tudom feltenni a képet ahol látszana. -
crossy104 #1058 Egyébként ahol adja a feladatot, ott van egy másik kis fül is ahol elmagyarázza pontosan mit kell tenned. -
crossy104 #1057 Rádió üzenet M bill.Ha játék közben F1-et ütsz, kiirja az összes bill.kiosztást. -
crossy104 #1056 Egyébként a leszedett eredeti zenék szenzációsan szólnak gramofonon! -
#1055 Há' fájin :D -
GrimReaper78 #1054 Köszi szépen a válaszokat! Jött rádióüzenet, de sehol nem tudtam megnézni, hogy mi. Az obejctives oldalon meg csak az volt completed, hogy beértem a szorosba. Hiába mentem túl rajta, nem lett kipiálva az, hogy a navigálás megtörtént.
No, akkor megpróbálom majd így, délután. Még egyszer köszi. -
crossy104 #1053 Milyen a game? "Olcsóbb" verzióra fel lehet tenni a javitást? -
crossy104 #1052 Milyen konfigod, ill. drivered van? -
#1051 Hogy milyen a kép? -
crossy104 #1050 Még annyit, hogy pontokért tudod fejleszteni a hajót, ill. a legénységet. -
crossy104 #1049 Nem muszáj mindent tökéletesre megcsinálni, mert mindenképp 1500 pontot/pénzt?/ ad érte. -
crossy104 #1048 De ahol adja a feladatokat, ott le is irja a javaslatokat az elvégzésére. -
crossy104 #1047 Hali! Jobb oldalon jönni fognak kisebb motoros hajók, pár fős legénységgel.Kövesd őket.Egyébként ahogy elindultál, kissé jobbra kell tartani, és ki kell menned a keskeny szorosból.Után merülj le, csinálj pár fordulót a viz alatt is. -
GrimReaper78 #1046 Sziasztok!
Oké, mindenki túl van már ezen, de én most kezdtem, a legeleján a tutorilanál vagyok :P
Kérdés: miután bementem a csatornába, utána mit jelent az, hogy navigáljak keresztül rajta? Merre kéne menni? Vagy a Schellboat-okat kövessem? Nem vágom... -
Árnyvadász #1045 Szerintem a romboló, de amúgy nagyon fain a kép...
Tegnap kiszedtem egy anyahajót, de hazamenni már nem tudtam :) -
#1044 Azok a "fürészek" a drótok, hálók elvágására szolgáltak, azok a kábelek pedig antennák, igen. -
#1043 A szagértőktől megkérdezném, hogy mire való az orrész tetején az a fűrészes-lépcső-szerű valami? Valamint azt is, hogy jól sejtem-e, hogy azok a kábelek a tetőn antennák? -
#1042 Kapcsold be az AA-t, elég zavaró ez a fűrészes TJ. -
#1041 Szerintetek ki nyert? :) -
#1040 Kis technikai malőr......nekem a régebbinél is előfordult az ilyesmi... -
#1039 Na megvolt a 3. őrjáratom és egészen közel vitt scapa flowhoz szal úgy döntöttem bekukkantok, mert az 2. részben ott nagy hajók állomásoztak, hát beszenvedtem magam a sok DD között és az egész kikötő üres! lehangoló :(
Áhh és egy király kép:
Gondoltam kipróbálom ki az erősebb :) -
zoltang #1038 Ez beszarás. Az új elektromos torpedó a cél előtt felrobbantt magától. (76%-os nehézség) -
zoltang #1037 Gyanítottam, de akkor miért nem kajabáltak a bázison, hogy szövetséges volt. Le sem fokoztak. -
Braveheart #1036 Hello! Nemrég felraktam a játékot, de nem is tudtam játszani vele mert 5 percenkéánt lefagy teljesen, csak a reset segít. A többi játék mind megy. Ennek mi lehet a baja? -
neuro #1035 kék - szövetséges
zöld - neutral
piros - ellenség -
zoltang #1034 Nálam Brennstoff. Köszi. -
zoltang #1033 Megvan! Köszönöm! Ezt nem vettem észre, hogy töle is lehet kérdezni. Én afalakon a műszereket néztem végig. A térképen a színkódokat hol találom? Pl.: a kékszínű az saját? Este nem láttam a zázlót és kilőttem egyett, de nem szólt, hogy saját lett volna. Láttam még prosat és zöld jelzésű kapcsolatot. -
neuro #1032 Chief Engineer - reports - fuel -
#1031 Lehet jelentést kérni az ill.tiszttől. -
zoltang #1030 Hol látom pl.: a TypeII-es hajón mennyi dízelolaj van hátra. Már bejártam többször a tengeralattjárót és nem látom, csak időnként jelentik, hogy pl 50% , 10% stb. A térképen megjelenenő kapcsolatok színeinek jelentését kol találom a mgyar kézikönyveb nem látom. -
#1029 :D -
#1028 thx -
#1027 Na msot az a helyzet, hogy tök jó hogy adtak térképet mellé, de nálam simán nem nyomták rá a konvojok útvonalát.
A konvojok neve, meg hogy honnan hova tartanak, oda van írva, csak éppen a vonal nincs behúzva, amijelölné az útvonalat. -
#1026 Lesznek amúgy olyan missionök is, amikben nem csak patrolozni kell egy adott térségben? Remélem :)
A légelháritó ágyúkat te is kezelheted igen. Mondjuk én nem nagyon szoktam... -
#1025 Kezelhetjük mi magunk is pl. a légelháritó ágyukat? -
#1024 Megmondom neked elég vacak munkát.....
Az eredeti angol nyelvű kézikönyv sokkal terjedelmesebb mert van hozzá egy nagy adag történelmi adalék és persze rengetek kép és illusztráció. Arról nem is beszélve, hogy példáúl a térkép menüről jó ha 3 mondat van a kézikönyvben. Tehát sokat nem vesztettél vele meg az sem akinek nem az eredeti van hozzá. Viszont a keymapper "poszter" hasznos kis darab és adtak hozzá egy térképet is amin be vannak jelölve a konvolyok útvonala meg, hogy a légelhárítás mekkora területeket fedett le az adott időszakokban. -
#1023 is -
#1022 Én i csak kiváncsi vok rá,nem abból akarok megtanulni gémelni :) -
#1021 Én nem tudom nekem is tört van de szerintem dobozban,
amúgy nem tudom hogy minek a kézikönyv ami lényeges a térkép meg a bill. kiosztásnak tökmindegy hogy magyar vagy angol.....én ezeket kinyomtattam és így nyomom. De ha valakinek van szkennerre akkor valóban jó lenne látni hogy milyen munkát végeztek nyomdászaink :)
Mellesleg amit elfelejtettem mondni az éjjel:
46% realism-mal játszok, de ha később belejövök akkor lesz az még több is ha 100 nem is....
És még valami azt a 4 hajót a konvolyból úgy tudtam elsüllyeszteni hogy 3 torpedo-t elvesztegettem:
1. Egy simán elment a cél mellett....
2. Egy másik túl éles szögben csapódott
Sjanos a "becsapódás pillanatát nem tudtam elkapni, de arra gyanakszom hogy mivel túl éles szögben jött a hajónak a torpedó elején lévő pöcköt nem nyomta be(az volna ami beindítja a robbanást?) és így egyszerűen lepattant...
3. A harmadik pedig felrobbant! Ment a vízben és egyszer csak úgy döntött hogy ő akkor most felrobban és kész.......nem semmi :(