11357
-
#940 Alt+F4! -
mixk #939 Sziasztok melyik gombal tudok fordulni ill az irányt beálitani -
#938 Akkor még azt áruld el légyszi, hogy van valami olyan súlyosabb bug, ami miatt inkább érdemes várni a crackelt patch-re? Vagy neki lehet menni a campaignnek nyugodtan? -
ipko #937 Van egy technikai problémám, ezt írja ki a gép mielött elindítanám a játékot: Can not initialize 3D engine
Valai tud segíteni? -
Thanatos #936 viszont 9es és 10es képet érdemes megnézni, kcsit gagyin néz ki hogy ha félbetörik a halyó a belseje ki van töltve..., nem várom el hogy figyelje hova megy be a viz etc mitörténik bent de ez hogy gyk mintha ki lenne egész hajó belseje töltve fémmel nemtul kellemse szvsz :/ -
Thanatos #935 jah ezvolt a cél a készitésüknél :) -
Árnyvadász #934 Nagyon hangulatosak! -
Thanatos #933 nah énis csináltam pár képet:
kep1
kep2
kep3
kep4
kep5
kep6
kep7
kep8
kep9
kep10
kep11
kep12
kep13 -
Thanatos #932 hm, ako ezt elnéztem én aszitem csak térkép emg manual van ott :P -
Árnyvadász #931 A játék könyvtárában van egy olyan alkönyvtár, hogy documentation (vagy valami hasolnó). Ott a térkép, a játék kézikönyve és a bill. kiosztás is megtalálható (angol és német nyelven is) pdf kiterjesztéssel (Acrobat Reader formátum). Azt kinyomtatod és máris kéznél van a megoldás :) -
Thanatos #930 thx
csak billkiosztás nélkül a gobok nagy része még rejtéj számomra :D -
crossy104 #929 De Te is tudod kezelni a műszereket, pl.radar,hidrofon,csak emegfeleló gombot nyomd meg/R,H/ -
crossy104 #928 Nyomd meg játék közben F1 gombot./bill.kiosztás/.Rádió üzenet/M/ gomb -
#927 NA úgy néz ki, hogy a patch-hez sajnos a 2 crackhez mellékelt dll-t is át kéne írni. Ugyanis az nem elég neki, ha a starforce-ra vinatkozó sorokat kiemelem:) még mindig kéri a kódot.. Majd valami a reloaded-es arcok úgyis kitalálnak nagyobb guruk ők mint én:D Addi aki letöltötte az maradjon 1.0-án mert az tuti műxik:)
Jó merülést:) -
Thanatos #926 kérdés: amikor benyögik hogy rádió üzenetet kaptam akkor azokat hol lehet elolvasni? mert nekem sehogyse sikerült :/
másik: van valami nighvision vagy reflektor vagy akármi a gameban? mert igy full sötétben kurva nagy kinszevedés egy éjjel induló missio során kihajózni a kikötőböl :/
amugy valaki régebben belinkelt egy scan-t a bill kiosztásorl amit eredeti mellé adtak (csak egy részlet volt) nem tudná valaki bescanelni egész bill kiosztást pls? :) -
GrimReaper78 #925 Hangkártya driver. -
#924 Nem működik a ki-be lépkedés se multiba, ugyanúgy szürke az ok. Most azon gondolkodok, hogy lehet, hogy a router az oka. -
Bandeeka #923 Sziasztok!
Tudna nekem vki segiteni? Amikor elinditom a játékot és bejön a főmenü csak sistergés van semmi hang nincs. Mi lehet a gond? Segítsetek pls
Köszi -
#922 Megy, ott lesz valahol a probléma, de legközelebb az ilyet inkább priviben :)
Ezt a kilépős multis dolgot ki is próbáljuk. -
#921 Persze asszem úgy javul meg a dolog hogy ki meg be kell lépni és megjavul (persze nem a progiból)
mellesleg megy aszervered? mert mint alant olvashattad sajnos még estig kéne, de most valamiért nem bír csatlakozni -
#920 Multizott már valaki? Mert mikor kreálunk egy szobát az ubi.com-on, és bejön aki akar, senki nem tud ready-t nyomni (vagyis Ok-ot), mert szürke, nem aktiv. Találkozott már valaki ezzel? -
#919 igen a DVD lett feltörve... -
Thanatos #918 leirátk hogy elvielg azért mert ez-t a letölthető verziobo9l szuperálták ki, bár a patch mégis dvd-s szal ezt nemtom :P -
Thanatos #917 olvass vissza -
#916 wazeg a többi sf3-as gamet is feltörhetnék igy, hogy miért nem teszik nem értem. -
#915 Majd kiderül, ha kész vagyok:) addig At ease:D
EDIT: csak ne menne olyan kibaszott lassan az a reinstall... uninstall 20 perc install 20 perc.. 40 perc csak a reinstall uninstall kombó.... -
Thanatos #914 milyen törésével? -
#913 Egyébként most néztem meg próbálkoztam a petcheléssel.. Aki a reloaded-es verziót szedte le ahoz a DVD EMEA- kiadású pecs kell. Ez eddig egyszerű IQ próba. Most próbálkozom a törés aplikálásával:) -
#912 Hát én meg leghamarabb szombaton ^.^
:S -
Drape #911 Mikor lehet már hazamenni?
Reggel óta piszkál ez az iso kérdés. Az ideg szétvet. KI AKAROM PRÓBÁLNI! -
#910 Úristen! -
#909 Magyarul még nem szabad feltenni a peccset, mert utána nem fog futni? -
#908 Hát katasztrófa ez a mai nap....nem elég hogy suliban szívtunk, az éltetett hogy hazaérek és akkor SH3 erre mit kapok? CRC hiba az első 8 fájlban, mondtam egy olyan cifrát............hát még ezzel is szívok, így csak 9 fele fogok gémelni -
Thanatos #907 én egy 2 gyak küldit kihagytam mert már untam őket és nekem is 1500-at adott... -
Árnyvadász #906 Okszi, akkor így teszek, köszi! -
#905 Jófele mentél, ott kell átmenni, de látom irtad is hogy azt el is fogadta. Tehát a szárazföld és a sziget közti csatornára érti, ami dél-délkelet irányban van. Utána a manőverezésre ha jól emlékszem a vizalatti manőverezést érti, szóval menj le periszkópmélyégbe, és ott kanyarogj egy darabig amig el nem fogadja. Aztán délnek kell menni 25 méter mélységben, majd ha minden kész, kilépni :) -
Árnyvadász #904 Ez még jár neked :) -
Lupis #903 aki snagitet használ hogy kell beállítani hogy ne lépjen mindig ki a sh3ból? mert akárhányszor képetcsinálok mindig kilép az asztalra
-
Árnyvadász #902 Számomra az a fura, hogy az oktató küldetésben (legelsonél a navigációnál) a második feladatnál (manöverezzek a csatornában) milyen csatornára gondol a gép?
Mert a kiindulási ponthoz közel (amerre néhány német hajócska is veszi az irányt) valóban van egy szuk szoros (csatorna mondjuk) és ha azon átmentem akkor az elso feladat megoldott is volt, de ez a manöverezés nem sikerült, pedig bemanövereztem a közelben minden csatornának kinézo helyet, de sosem lett zöld a feladat mondata (amikor sikerül), szóval nem értem itt pontosan mire gondol a gép...
Térképen meg nem jelöli akkor most mégis hova-merre hány méter... Ha valaki tudja, megcsinálta ezt akkor megköszönném a segítségét. Amúgy az összes oktató részt elkezdtem, egyedül a konvojos maradt ma estére. Ahh... gigabrutáljó a progi :) -
#901 Hát ha van crack a patchre, akkor nyilván előbb a patch kell. De én nem tudok róla, van már hozzá?