11357
  • crossy104
    Bocs! Nem értem.Nekem is eredeti van, több mint egy hete nyúzom, de nálam semmi hiba nincs. A távcsős dolog is megoldódik ha egyszer ctrl+p ütök.
  • Papirzacsi
    na jó magyaros lett. Szóval ezt nem gondolod komolyan? :-)
  • Papirzacsi
    Warezes hibának az eredeti gémben? Nem se gondolod komolyan.
  • crossy104
    Ez olyan Warezes hibának tűnik.
  • Papirzacsi
    Meg. Nákam megoldotta. De az UZOnál ugyn úgy megmaradt az a fehér köd bug.
    Ma láttam egy olyat, hogy felmerülés után, a toronyban senkinél sem volt távcső. :)kép
  • Zogu
    Igenám, csakhogy olyan kevesen vannak (hiába kicsi az AII)és olyan hamar elfáradnak. Nem jut mindenhova. A pihentetést cak egyesével lehet? Nem lehet automatizálni? Mintha valaki azt írta volna régebben " csak adakattintok és kész".
  • zoltang
    Lehetőleg egy pár szakértőt is.
  • dr Kotász
    Tudom, volt már ilyen kérdés, de nem világos mégse: a patch megoldja a távcső bugot?
  • zoltang
    Több embert kell odavezényelni.
  • Zogu
    Sziasztok!
    Emberek! Ha realisztikus utántöltést állítok, egy egész nap alatt sem töltik fel a kiürült t-csöveket. Normális ez?

Zogu
    King of Albania (1928-1946)
  • crossy104
    Azért tettem fel a képet, mert itt jól szemléltetik a külömbséget.
  • zoltang
    A http://www.subsim.com/ -on is van fenn pár új dolog.
  • zoltang
    SHIII_Skymod_v1.txt
  • zoltang
    SHIII_Skymod_v1.zip
  • crossy104
  • crossy104
    Fanatikus Urak! Akit érdekell, a Silent Hunter 3 modzone oldalon van fent Skymod!! Aki normális eget szeretne látni, nem pedig csak szüre esőfelhőket töltse le.Elnézést ha már valaki irta volna, nem volt időm visszaolvasni mert dolgozom.
  • mixk
    Most kezdtem csak játszani a játékkal nagyon jó csak hogy tudom a carier modban az elsö küldetést teljesiteni amit a primeri küldetésbe ir azt megcsináltam de nem enged tovább valami irányt is ir 10 fok 9 perc az egyik irányba ill 54 fok 20 perc a másikba ezt hogy tudom meghatározni elöre is köszi a segitséget
  • Duddits
    óóóóhhhh. De gecik a fejlesztők! Miért kell ilyen nyomorék karakterlimitet?? Ékezettel még nem is lennenagy baj...
    És esetleg nem lehet megoldani valahogy, mint az Underground-nál?
  • Piedon
    Talán...de egy kicsit szivatás van vele, mert nem kezeli az ékezeteket rendesen, nem lehet mindent csak úgy átirogatni mert karakterlimit van benne...
  • Duddits
    Olvastam, de nem találtam.
  • cyrus #1600
    olvass vissza, htx
  • Duddits
    Magyarosítást nem terveznek a játékhoz? Én nagyon örülnék neki, és szerintem nem vagyok egyedül.
  • VO101 tvr
    Egy nagy rakás fos a játék karrier mentési funkciója!
  • Lacc
    Quarters.
  • Xian
    Sikeresen nekimentem a feneknek egy rombolo elol menekulve.
    Azota megorult a progi ha visszatoltom az elozo allast.
    Mindig ugyanazt a kuldit adja, megcsinaltam most menjek A kikotobol
    A kikotobe.

• Bandeeka
    bocs de mlyikek a kabinok?
    elég kezdő vagyok
  • Hmuda
    Berakod őket a kabinokba és annyi.
  • Bandeeka
    hogy lehet a legényseg elküldeni piheni? még nemjöttem rá
    ha már írtátok korábban a hozzászolás számát elég ha ideírjátok
    köszi
  • Papirzacsi
    VII/B hajóval mentem, arra meg a program szerint 14 vagy hány torpedó fér. De mellette ott a deckgun, amiben van vagy 160db lőszer.
    Mákomra vaj idő volt, és így lehetett ágyúzni.
  • Hmuda
    Nem csak torpedóval lehet lövöldözni hajókra (és mint írta, erősen használta a fedélzeti löveget is). Plusz nagyobb u-boatokra több tartalék-torpedó fér a több kilövőcső mellett.
  • Xian
    Hogy volt ennyi torpedód?
    Én a 8. at fejeztem be éppen de csak 5 torpedóm van
    meg egy flak ágyu.
  • Hmuda
    Az igen, grat az eredményes vadászathoz. :-)
  • Seaweed
    Szep "munka"
  • Papirzacsi
    Végeztem a 12. őrjárattal.
    Ekkora mákom még nem volt sose. Összefutottam egik éjjjel agy konvojjal. Védte egy Romboló, meg egy kis ágyúval felszerelt szar.
    A rombolót sikerült az elején a fenékre küldeni. Közben megtorpedóztam a legabyobb hajókat, majd mikor megláttam, hogy milyen kis vacak maradt a konvojjal, felmerültem, és szétágyúztam a kis őrnaszádot.Ezután már kész pulykavadászat volt. Miután kilőttem az ágyúból mindent, otthagytam a maradék 4 hajót, és elindultam a körzetembe. A 24 órás örjárat után elindultam haza, mikor megint belefutottam egy konvojba. Ez tele volt C2,C3,T1,T1,T3 hajókkal. És védelem nélkül. Sajna csak 4 torpedóm volt. Így kiszedtem velük az egyik C3-at, meg a T3-as tankert. És továbbindultam. Nem sokkal távolabbegy újabb konvojt találtam, de mivel semmi lőszerem nem volt, csak azok a világító lövedékek, így kénytelen voltam elmenni mellettük. :(
    A végeredmény 16 hajó 82000 tonna értékben.
    És egy képa pusztításról.

Tudom nem megnyugtató azoknak, akik itt rinyálnak, hogy még nem találkoztak konvojjal, de minap az úbót.netet sasoltam, és bizony volt olyan hajó, ami a hború elejétől majdnem a végéig harcolt, és összesen 2 hajót tudott elsüllyeszteni 6 tonnányi mennyiségben. Szóval no para.
  • Seaweed
    Tulsagosan feluletesen itelsz, es sajat kis kovetkezteteseid alapjan torsz palcat az Eagle Dynamics felett Lomac ugyben!
    Pedig detto ugyanaz a felallas volt/van ott is mint amit Zsolo007 leirt a #1579-es hozzaszolasaban SHIII-al kapcsolatban. Amivel szemely szerint melysegsen egyet ertek!

Kicsit tajekozodj lomac ugyben, mert radfer!
  • Xian
    Ezutan egy orjartat ahol semmit nem is latok,
    erre a vegen lovag kereszt.
  • Xian
    Ez a sötétség a kikötöben...
    Eddig mindig egyenesen allt a hajó a dock ban,
    full speed el előre és kint volt a nyilt vizen,
    most meg full speed + 8x gyorsitas egyszercsak durr
    hajo lement 10% hull ra + atugrotta a rakpartot és kint volt a
    nyilt tengeren.
  • Pluskast
    Nem tudom, nekem eredetiben van meg és a mentéssel még soha semmilyen gondom nem volt. Leszámítva azt, hogy egyszer véletlenségből kitöröltem a karrieremet és kezdhettem mindent elöről
  • Hmuda
    Mármint bétává...
  • VO101 tvr
    Sajnos ha az offline karrier a mentés bug-ok miatt nem játszható biztosan végig,az az egész játékot demo-vá minösíti vissza.