11357
-
#1420 Figy nekem így néz ki:
[TIME COMPRESSION]
TimeStop=0
RealTime=1
LandProximity=1
CriticalDamage=1
CrewEfficiency=1
AirEnemyDetected=1
SoundEffects=2
CharacterAnim=4
EnemyDetected=8
RadioReport=8
Particles=8
PrayState=8
HunterState=32
3DRender=32
Maximum=2048
és tökéletesen műxik! nem tudom mi lehet a gond -
priluki #1419 És mit tudnék csinálni vele mert néha nagyon szaggat pl ha távcsöbe vagy a periscoppoal lesegetek?? -
Doma #1418 Sztem daemon-al mennie kell ha a reloaded-es verziód van...
priluki: NEM -
priluki #1417 Hy Az lenne a kéedésem ,hogy nem eredeti a játékom.. de attol még müködik a patch ha feltelepitem??? -
#1416 D-toolsal próbáltad még? Nincs sok esély hogy megy vele, de hátha... -
#1415 Hali!
Nos, lenne egy számomra igen elkeserítő probléma, mégpedig az, hogy az SH3 - navajon?... - nem akaródzik felseggelni a vinyóra. Most, ezek után már félek megvenni is, bár nem túl logikus, mégis bennem van a félsz, hogy ha khm... "letöltött" verzió ezt csinálja, az eredeti nem-e?...
Ez lenne a helyzet, Alcohol 120%-szal virtuális meghajtóról kéne neki mennie...
Ha valaki mondana rá vmit, ha mást nem, egy vigasztaló szót plz. :D -
zoltang #1414 Az időgyorsítást így kell átírni maincfg-ben? (1024-ről 2048-ra)
[TIME COMPRESSION]
TimeStop=0
RealTime=1
LandProximity=1
CriticalDamage=1
CrewEfficiency=1
AirEnemyDetected=1
SoundEffects=2
CharacterAnim=4
EnemyDetected=8
RadioReport=8
Particles=8
PrayState=8
HunterState=32
3DRender=32
Maximum=2048
Így nem működik nekem. -
#1413 Ezt elkaptam én is a 3. patrolon. AZ AM29-es szektor környékén. Én a deck gun-nal szedettem le mindet (kivéve a 3 neutral). Tovább mentem a cél felé, még őrjáratoztam egy sort, pár romboló meg ezaz. Visszajöttem és egy szakajtó plecsni várt szétosztásra. -
Lupis #1412 Én ilyeneket miért nem találok :( -
Thanatos #1411 hm, én 40ben pont itt kezdtem a campaignomat..., szóval aztmondod a többi kikötő jobb? tehát érdemesebb átmeni máshova amig nincs elég renow az új tengora? -
Thanatos #1410 hm, hogy csipsz el rádióüzenetet??
eleve a rádio menüben (m) nekem csak a helyzetjelentés küldése meg a contact info küldése van és max a hq-tol kaptam eddig üzit...
mennyire kell közel lenni iylesmihez, és egyátalán mit kéne csinálni? -
#1409 Igazad van elirtam, de nem. Type IXB-rol van szo:
De megneztem es Type XII-et szerintem nincs is game-ben. Te nem Type XXI-re gondoltal?
-
#1408 nem type XII-t???? -
#1407 Ezt terelgetem most: U-99
-
#1406 ..es meg akkor:
Lorient egy uber szar kikoto...kesz tanpalya kievickelni onnan..
De viszont ha van "kess" akkor ott vehetsz Type IIX-et!!! -
#1405 Jah igen! Amiota manulisan celzok torpedokkal nem sok "doglott" lovesem van! Mostani akcoban volt 2db! osszesen!(mellement) A tobbi mind talalt!
Ugyanez igaz fedelzeti 88-asra! Sotetben soha nem hagyom rajuk, mert vakok mint az ablak...es csak pocsekoljak a loszert! Bemerem, tavolsag sebesseg, szog, es en lovom. Torekedve arra, hogy minnel kevesebb "belovo" loszert gyartsak ;) Nappal okes, akkor szerencsere latnak, es ugy figyeltem meg hogy az en katonaim (persze ugye ez kikepzettsegtol, faradsagtol is fugg), ugy 5Km felett hibaznak. -
TBalazs #1404 Ja, meg.
Smile-ék hegesztik a fórumot, remélem holnap már jó lesz.
Mentünk 1-2 multit, tetszett nagyon :) -
#1403 Elcsiptem egy radiouzenetet, egy bizonyos kozelemben halado "semleges" konvolytol. hat nem volt semleges :D es vedelme sem volt, kb 18-20 hajo, ebbol 1/3-a 5000 tonna feletti...
Nagyon csunya dolgokat muveltem maradt 3 semleges halyo, egy erosen megrongalodott 6000 tonnas(2 torpedotol nem fingott ki!!! de ugy oldalradolt hogy ha vihar lett volna szerintem bukfenc ;)), es 1-2 2000 tonnas...mert a loszerem elfogyott mind!
12 hajo, 47000 regisztertonnanyi anyag a tenger feneken....
-
#1402 Nálam tökéletesen működik a deck gun, és a flak is. Beülnek, mondom nekik, hogy hová célozzanak, milyen távolságból azt hadd szóljon. Beálltam egy konvojba és seperc alatt kiüritették a terepet. Nem árt egy Watchman+Gunner+Flak Gunner(felvenni ilyet nem tudtam, csak képezni) tiszt, hogy ne össze-vissza lődözzenek. Igy is max. 10-12 hajót tudok leszedni az ágyúval, mert elfogy a skuló. -
csaneszman #1401 Hi! gyerekek! olvassatk má vissza és ne tegyetek fel hülye kérdéseket...használjátok a lap alján a keresőt! pl ha torpedók kezelésére vagytok kíváncsiak írátok be hogy "torpedó" és kijön az összes hozzászólás amiben van torpedó szó....a f@sz ki van! -
#1400 Hát nemtudom, ha mindent jól csináltál akkor el sem tudom képzelni hogy miért nem vált.......sorry -
#1399 A main.cfgben többek közt azt is lehet állítni, hogy mekkora legyen a max. gyorsítáés, nekem spec most a max. 2048 -
bgabor #1398 Megvettem a játékot,de vannak problémáim vele:
A topedóim vagy még a cél előtt felrobbannak,vagy nekiütköznek a cél oldalának,lesüllyednek,majd a hajó alatt folytatják útjukat.
Azt mondjuk hozzátenném,hogy ezt a lesüllyedős dolgot gyakorlóvizsgák alatt(amiket mind meg is csináltam) csak néha produkálták a G7a torpedók,amiről most beszélek,az izland és anglia között történt,40ben,hadjáratban. Az egy dolog,hogy norvégiától izlandig vihar van a tengeren,szünet nélkül,de még 1 torpedóm se talált célba. Pedig az egyszerűsített nehézségi módban játszom,és mindig a WOval solution-özök és lövetek. Amúgy az 1024 szeres időgyorsítás szvsz nagyon kevés, ha Kielből kell skóciába hajóznia az embernek. -
VO101 tvr #1397 Megvetted? -
VO101 tvr #1396 Na pont most nem megy az oldal...
-
#1395 Na, majd hónap .... is nap lesz. Jócakát! -
Lupis #1394 nézegessétek a cfg fájlokat tök érdekes dolgokat lehet találni pl nekem abszolult nem tetszik hogy csak 28 naponként lehet patrollra menni. mégis mit csinálnak 3hétig?háború van 1 hét pihenő azt irány vissza a tengerre:D -
Lupis #1393 áh ez nem megy eredeti kell neki :( -
Lupis #1392 letöltöttem 1.1es patcht megnézem warezessel megy-e -
TBalazs #1391 Nahát Tvr téged is lehet látni :)))
Warezzal is lehet játszani nem kér semmit. A verzióeltérés elvileg nem jelent gondot, én simán tudtam az 1.1-es eredetimmel más 1.0-áshoz csatlakozni.
ui.: van már nálunk is SH3 topic, írhatsz oda is
VO101_TBalazs -
#1390 Nyugi, nem ez a bonyolult.. Hanem az, hogy ennek ellenére miért marad 1024x768? -
#1389 népszerűbb -
#1388 Mi vagyunk a 5. legnepszerűb topic! -
VO101 tvr #1387 Valaki indított szervert? 1.0 verzióval... -
ceas #1386 Hát nekem a flak-es csóka se nagyon strapálta magát. De ez igy azért elég gáz, gyakorlatilag igy nem igazán lehet kijátszani a parancsnoki szerepet, hmmm,hmmm -
#1385 Bocsi! Ez az üzenet ceas-nak szólt. -
#1384 Valószínűleg senki sem tudja. Néha tüzelnek, néha nem. A légvédelem az működik az biztos, mert én nem lőttem és mégis lezuhant 2 gép. -
Thanatos #1383 pmbe küldjed, gúglulni nem jó :D -
#1382 Van az oldalon ahonnan linkeltem, de az egy (neo)Naci weblap, igy linket nem rakom be ide.
(Amugy Google=> "U-Boot" ) -
Lupis #1381 ez tetszik van még ilyen?:D