11357
  • Papirzacsi
    Nálam a kampányban még szerencsére egy ember se halt meg, sőt még meg se sérült. Pedig tegnap egy órán át üldöztem egy konvojt a ködben Liverpooltól Észak-Nyugatra, miközben egy nagol torpedo boat körözött körülöttem, és lövöldözött a géppuskával. Mákomra egy emberem se találta el. :) Pedig a torony oldalán kopogtak a skulók. :) Sőt ami még meglepőbb, már 40 őszét írjuk, és még összesen csak kétszer szórtak meg mélységi bombákkal. Pedig mint a korábbi hozzászólásomba írtam, nem kevés rombolóval volt dolgom. Igaz azok ne mvettek észre, pedig feljes gázzal közelítettem feléjük a víz alatt. Jó lenne, ha a héború végéig így is maradna. :)
  • Piedon
    Igen van benne olyan felirat aminek a fordítása...Felcseeeeeer! Tehát valamiért csak kell az a fránya doki :-)
  • crossy104
    Remélem nem álmodtad!Nekem mindig a géppuskásaim halnak meg.Régóta bekalkulálom ezt a veszteséget.
  • Hmuda
    Nekem az ágyúsok sikítoztak, mikor telibe kapta őket egy sorozat a célpontról .:-)
  • pluhi
    Naná. Ezért van medic is.
  • Papirzacsi
    Az emberek meg tudnak sérülni. Tegnap poénból partraküldtem a hajót, és úgy rémlik kiáltottak medicért. Pesze lehet hogy álmodtam. :)
  • crossy104
    Én igy jártam, de lehet hogy ismét egy hiba volt.
  • Papirzacsi
    Akkor asszem nem fogom áthelyezni magam, majd legközelebb ha vége a háborúnak, akkor kezdek egy kampányt. olyan helyen, ahol a kilencessel lehet nyomni.
  • Hmuda
    Passzolom, de lehet arra jó, hogy a sebesültek ne vérezzenek el azalatt a pár nap alatt amíg kint vagytok a vizen.
  • crossy104
    Viszont azt valaki elárulhatná, hogy mi a bánatra jó az orvos!Nem fáradnak annyira az emberek???
  • crossy104
    Hiányzott az agyonplecsnizett kedvenc torpedós tisztem.
  • crossy104
    Csak a kapitányt helyezik át szerintem.Egyszer próbáltam, de szerintem új legénység volt.
  • crossy104
    Negativum, hogy pl. a Karib Tenger egy fél napos gyötrelem.Marha messze van.
  • Papirzacsi
    Jó a kérdés. Gőzöm sincs. Pontosabban a gond, hogy nem tudok választani. :) De talán a legfőbb indok, hogy akkor át kéne magam helyeztetni. :) Mert itt az első flotillánál, ha jól tudom, és történelmileg hű valamennyire a program ,akkor a háború végéi a VII-es hajóosztályt használjuk.
    Tényleg, ha áthelyeztetem magam ,akkor kapok új legénységet, vagy jönnek velem a már jól bevált embereim? Mert már nagyon tapasztaltak, és tele vannak plecsnivel. MErt ha jönnek, akkor lehet áthelyeztetem magam a következő patrol után. :)
  • crossy104
    Nekem az a kedvencem.Csúnya dolgokra képes egy kis átalakitással.
  • bgabor
    Miért nem váltasz IX-re? Az jóval több torpedót és üzemanyagot képes hordozni,és két farvetőcsöve van. És akkor még nem is szóltam a 105mmes lövegjéről.
  • Papirzacsi
    Hát %-ra most nem tom megmondani mert most zártam be, és már nem nyitom meg, de a nézetek benne vannak ,meg a map update is bennemaradt, mert múltkor próbálgattam a single küldikben a realizmust.És asszem benen is marad, mert kényelmes. :)
  • Hmuda
    Hm. Én már lenyomtam jópár hajót de alig kapok renowot. Szóval akkor tényleg zokon veszi a program ha nem hajókázok vissza? :P
  • crossy104
    Egyébként milyen realizmus szinten nyomulsz?
  • crossy104
    Köszönöm!
  • Thanatos
    hát ott biztos nem :)
  • crossy104
    Warez hiba!
  • Papirzacsi
    Fogalmam sincs. Én mindíg visszamegyek a bázisig. A kikötő elött szöktam kilépni, mert bejáccani magam a dokkba, már nincs türelmem.
    Az első 5-6 patrolnál még behajóztam a dokkba, de csak mert lusta voltam kipróbálni, hogy a nyilt vizen is ki lehet e lépni a progiból rendesen.
    Nem tudom ,mennyi renown-t kapsz, de pl a legutóbbi igen sikeres küldimen, ahol 16 hajó majdnem 82000 tonnányi, ebből 1 romboló, és 1 őrnaszád 2342renownt adott
    Egy másikra, ahol 13 hajót küldtem fenékre, ebből 6, azaz hat (elismerem, talán véletlenül) rombolót küldtem fenékre, de az egész csak kb 32000 tonna volt, arra adott 1124-et.
    A második legsikeresebb küldimre, ahol 12 hajót, és 3 repülőt változtatam ronccsá, és mindez 66000 tonnát képviselt. Erre kapram 2240 pontot.
    Szóval sztem inkább a tonnákra adja a pontot, de erről leginkább a készítől tudnának beszélni. Felőlem adhat a progi kevesebbet is, mert annyi pontom van, hogy egyszerűen nincs mire elkülteni.
    5db VII/c-t tudnék most azonnal venni a flottának. De nem fogok. :)
  • dr Kotász
    Magasabb realizmus szinten ugyanarra a zsákmányra több renown pontot ad?
  • crossy104
    Remélem a Stronghold 2-nél nem lesz ilyen gondunk! Bocs az Off-ért!
  • dr Kotász
    F1-re nekem semmit nem csinál a progi...
  • Thanatos
    2. ???? nekem 1024szeres gyorsitásnál simán fáradnak az emberek...
  • crossy104
    Elképzelhető, hogy ezt is elcseszték??
  • crossy104
    Segithetnél egy kicsit.Még mindig nem jöttem rá, hohy mire ad pontokat.Többet ad, ha visszamegyek?Cargora vagy rombolóra ad többet?Hogy lehet minnél többet begyűjteni?Csak azért, mert elsűlyesztettem egy valag hajót, és alig adott valamit.
  • Papirzacsi
    Még annyit, hogy érdemes szakképzett személyzetet használni. A szakképzettek még fél csíknál is sokkal hatékonyabb, mint a friss teljesen kipihent szakképzetlen. Amióta két szakképzett rádiósom van, és mindíg ott ül az egyik a hidrofonnál,azóta sokkal könebben észreveszik a hajókat.
  • crossy104
    Hasonló a taktika, csak Te legalább precizen leirtad.
  • Papirzacsi
    Itt most nem arról van szó, hogy iylen nagy helyzetekben szaggat.
    Hanem néha mintha szétesne a kép. A dolgok elvesztik formályukat, és nagy alaktalan polygonok lesznek, és ilyenkor az FPS is megnyekken.
    Ha legközelebb lesz ilyen, akkor talán majd lövök egy sotot.
    De végülis ez mindegy, mert ezt más gémnél is tapasztaltam már, és ez a kártyám hibája. Véres a torka. :)
  • zoltang
    Nekem is eredeti van és F1-re beadja a billentyűzetkiosztást.
  • Papirzacsi
    Talá nén is válaszolhatok:
    1.Én pihentetni szoktam őket. Célszerű sztem.
    De ha eksön van, akkor végkimerülésig dolgoztatom őket. majd utánna pihennek.
    2. 32x-es időgyorsítás felett a program nem számolja a legénység fáradását.
    3.Pihentetem őket.Amíg nicns eksön, a weapon officert pl simán lehet pihentetni. Ha eksön van, amjd felkel és munkába áll.
    4.Én erre a weapon officert használom. És furcsa mód, nálam nagyon jól teljesít. Nem szokott tévedni.
  • crossy104
    Nem kártyafüggő a szaggatás.Nagy konvojnál ha sok tűz, füst,robbanás van szaggat mindenkinél egy kicsit.
  • crossy104
    Én folymatosan nézem a csikokat, nem várom meg amig kiteszi a felkiálltójelet.Nekem mindig öt tisztem van, ebből kettőt folyton pihentetek.
  • Papirzacsi
    Igen beadja.
    Nálam csak 1 nagyon idgesítő dolog van ,ami néha tönkreteszi az élményt az pedig a döglődő VGAnak köszönhető. Néha mindneféle hülye polygonok lógnak ki a tárgyakból, meggyilkolva a látványt, és az FPS-t.
  • dr Kotász
    Kösz. Még egy-két kérdés.

1. A legénység képernyőjén ugye a felkiáltójel a fáradtságot jelzi. De az endurance csík kb. olyan félig van még az embereimnél, amikor megjelenik a felkiáltójel. Ilyenkor is célszerű már pihentetni őket?

2. Több napos eseménytelen patrol alatt nem fáradnak el az emberek, csak bevetésen?

3. Mit csináltok akkor, amikor a tisztek fáradnak el? Pl. a Weapon Officert nem igazán célszerű pihentetni.

4. Használja bárki is manuális módban a Torpedo data computert? Mert nem világos rajta a range tárcsa skálája. Ezenfelül annyi ideig tart, mire bemérem a célt, hogy már aktualitásulat vesztik a mért adatok a kilövés pillanatára.
  • crossy104
    Egyébként neked játék közben F1-et ütve beadja a billentyűkiosztást?Másoknak nem.
  • Papirzacsi
    Igen, megoldódik a fehér köd hiba az UZO-nál, de nehogymár ilyne kontrolpéket keljen nyomkodnom, hogy játszható legyen a gém. Kapják be. CSinálják meg rendesen.

Ez meg hogy nincs a fószerek kezébe távcső, elég LOL.
    AMúgy lár láttam olyat is, hogy a nagy hullámzásban, mikor ide oda dőlt a hajó, és a WO beszélt hozzám, a teste mozgott a hajóval együtt, a feje meg egyhelyben állt a térben. NA az is elég LOL volt.
    Hálistennek élvezem annyira a gémet, hogy az ilyen hibák felett szemet hunyok. De akkor is elég ciki hibák.