11357
-
csaneszman #1540 Sziasztok! Remélem kiadnak valamikor egy kimerítő javítást a game-hez mert igencsak ráférne......kár volna ha egy ilyen gyöngyszem ezeken a f@szságokon vérezne el!!! -
kiskorúbézoltán #1539 Aki még a gramofonját tömködné egy link a subsim.com-ról . -
zoltang #1538 Totál sz*r! A 9. küldetésemen vagyok most már a 3. álló hajóval találkozom. Valami nagyon elromlott a programban. Az ember ezért ad ki 9990 Ft-ot? A javításban mit csináltak? Az ember kedve teljesen elmegy ezektől a hibáktól. -
Lupis #1537 Pár hetet még dolgozhattak volna hogy ezeket kiszürjék elég sok a bug így pár nap után. -
Lupis #1536 Tuti az lesz ha te lőtted ki és úgy sűlyed el akkor mindenképpen kéne írnia . -
Lupis #1535 Én főleg T1-est viszek és 1 T2-est rombolók ellen hogy ne vegyék észre a végzetüket.Amúgy az fontos hogy milyen mélységre állítottad a torpedót mert a hajók aljánál lehet a görbület miatt lepattan most volt egy ilyenem :I -
zoltang #1534 Most nézem a rádiós a jelentésében meg sem említi, csak hogy kevesebb torpedó van! Ez egy nagy bug! -
zoltang #1533 Ez nem lehet igaz. Nem messze az előbbi el nem süllyedő hajótól egy másikkal is találkoztam. 1100 BRT álló!!!!!!!! vontatóval. Ez elsülyedt egy torpedótól, de nem számítja be találatként.
Ez a program meghülyült? (eredeti, v1.1) -
#1532 Tényleg ti elektromos vagy sima torpot használtok? -
#1531 kevés ha megborul ahhoz nagy vihar kell...........ha megborilt jobb beleküldeni egy torpot és akkor tuti el is tűnik a habok közt :) -
#1530 Na sikerült helyre rakni a dolgot egy régebbi őrjáratnál saját mentésemet visszatöltöttem és úgy jó volt, de hogy azt a bugot hopgy porodukálta azt nem tom. Viszont az ezután teljesített őrjárotom egy borzalom volt találkoztam több magányos hajóval is, meg egy nagy konvollyla is (igaz heavy fogban 300 m látótáv!!!!) és kilőttem 10 torpot (összesen) (elektromos) és ebből csak 2 robbant fel ténylegesen!
Nem mellément a többi hanem basztak felrobbanni, pedig a szögük jó volt, impactra voltak állítva mert viharos volt az idő, szal egyszerűen nem értem....remélem több ilyen nem lesz hogy kilövöm az összes torpom egy őrjáraton de máégis 0 tánnával érek haza :( -
zoltang #1529 Ez biztos bug. A rakomány felrobban az ágyúlövedéktől, de mégsem tűnik el a fedélzetről. A hajó most már viharban féloldalán "úszik". Nem számítják be elsűllyesztésnek. -
Kovász #1528 Sztem ha megborul az már elég. Nekem is volt hasonló, azt hittem, hogy még nem végeztem a hajóval, de aztán szépen lassan csak elsüllyedt -
zoltang #1527 76%-on és benn van a valós süllyedés. Most újrakezdtem és megint ott van a hajó (áll!!!!!!!!!), Nincs nagy vihar így ágyúval próbáltam meglékelni. Féloldalára dőlt de nem sűllyedt el!!!!!!! -
#1526 Hangkártya probléma nekem pl a Splinter Cellel csinálta ezt bizonyos helyeken.. próbáld meg, hogy lejjebb veszed az AUDIO optionsben a maximálisan lejűtszható hangok számát mondjuk 10-12-re. -
Lupis #1525 Milyen nehézségen játszasz nézd meg bent van e a realistik sinking vagy vm hasonló mert azzal jóval tovább kell várni mire elsűlyed. Volt olyan hogy 2 órát is :O -
Bandeeka #1524 1497-re tud vki vmi megoldást?
Már jáccanék énis -
bgabor #1523 Na,lenyomtam az első járőrömet. Azt hittem,hogy elsüllyesztett hajók után adja a renown-t. Mikor visszatértem skócia mellől Kielbe,szomorúan tapasztalta,hogy mindössze 1200 Renown-t kaptam,pedig az elsüllyesztett tonnák száma 25000 körül volt,ráadásul még vissza is hajókáztam a végén Kielbe.
Bugok: Nekem eddig egyetlen bug jött elő,viharban a hullámok miatt néha 1 méterre víz alá kerül a híd,az emberekkel együtt. Szvsz a program magas hullámoknál rendszeresen rosszul érzékeli a mélységet.
(Mindezt 1.1es patchel,eredeti programmal)
Amúgy '39 ben kezdtem,és amint lehet,áthelyeztetem magam Lorientbe,a második flottához. (Ami a legnehezebb kikötő az összes közül,de legalább nem kell majd mindig körbehajózni Dániát,és elérhető közelségbe kerül a IX-B) -
zoltang #1522 A kísértethajó:
Kép 1
Kép 2
Kép 3
-
zoltang #1521 Szereintem nálam is van egy bug. Már másodszor találkozom egy C3-Cargoval (7900BRT)- két külön őrjáraton - ami áll a viharos tengeren (Anglia partjainál, AN59 közepe) és nem bírom elsüllyeszteni. Már 5db torpedót lőttem bele. Csak áll és lángol a viharban.
Más is találkozott ilyen kísértethajóval? -
Kovász #1520 Áhh, inkább nem szarozok vele, most megy, és ez a lényeg -
zoltang #1519 Nekem eredeti van. A törtnél is megy a starfuck és van mini image, mint pl: GTR-nél (StarForce 3.4.50.01)? GTR-nél a legújabb javításra is van többnyire működő orvosság. Esteleg lenne mini image ehhez is, akkor a SFNightmare-el meg lehet lehetne oldani az 1.1-es javítás indításának a problémáját. -
Lupis #1518 köszi megvannak -
Thanatos #1517 documentumok között -
Lupis #1516 Amúgy hol lehet megtalálni a mentéseket? Biztosnság kedvéért elmentem:D -
Lupis #1515 Hát ezt ellopták:D visszatérve a bázisra kénytelen voltam újat felszereltetni. -
Kovász #1514 Erre a starfuck-crackes dologra is rálehet húzni a patchet ugyanúgy, mint a "hagyományos" törésekre? -
zoltang #1513 A őrjárat közbeni mentés/töltés eredménye, vagy az automatikus mentésé?
Az 1.1-es javítás fenn van? -
#1512 Urak!
VAn vkinek vmi ötlete arra ,hogy tudnám úgy eltüntetni a zenét,hogy azért a gramofon menjen? Próbáltam a gramofon mappában átírni a cfg-t, de bármilyen átírásra a progi egy szabálytalan művelettel válaszolt. -
Thanatos #1511 azt meg már ne is feszegesük hogy nem lennél tul népszerű ha olyan gamet adnál nekik amiben a saját ellenségüket kell alakitaniuk (még ha csak a multbeli ellenségüket is :P) -
Thanatos #1510 ez kb olyan mint ha a takaritóknak takaritos gamet a bkv ellenőröknek meg bkv ellenőrös gamet adnál szabadidő eltöltésére...
legvaloszinübb eredményed az lenne hogy meglincselnének... :) -
Kovász #1509 Én is pont ezt akartam megkérdezni -
#1508 Vagy néha megesik, hogy egy bug miatt nem úgy látja a játék, hogy már a felszinen vagy, és ilyenkor se lehet használni ezeket. Ebben az esetben egy s-t nyomjál, hogy surface ship. -
#1507 Valszeg kiadtad a Silent Runnin' parancsot, ilyenkor ezeket a részeket nem lehet használni. Próbálj egy z-t nyomni. -
Lupis #1506 DW-t meg SH3at adnék nekik a PlayStation helyett.
Zsolo ezt hogy sikerült elérned? Nekem most egy olyan bug van ,hogy a 20mmes légvédelmi ütegemet lelopták a hajómról F7nél nincs a hajón holott eddig volt rajta és kivülről nézve is ott van:( -
#1505 A legénység elhagyta a fedélzetet :D Nézd meg a dokkban a kocsmában. -
#1504 Ilyen bugot még nem lát5tatok:
'39ben kezdtem ez lett volna a 13. őrjáratom '40 őszén, már sok ezer tonnát összeszedtem presztizst meg minden erre ezt kapom:
ÉS most kkezdhetem újra mert az össze srégebbi mentés is ilyen :((((( -
#1503 Akit érdekel a durvább időgyorsítás, az ne a játék mappájában lévő main.cfg-t buherálja, hanem ami a dokumentumokban van. -
#1502 Lehet, hogy idegörlő volt, de attol még nem kell a játékos idegeit is őrölni. :-) -
#1501 Valahogy azt is szimulálni kell azért, hogy milyen bitang hosszú és frusztráló volt az a több hetes tengeri út egy ilyen vastubusban. Plána akkoriban, nem most, mikor az amcsi matrózoknak playstationt pakolnak a kantinba.