11357
-
#1741 Jah, imádom St.Nazaire-t, alig tudok kimászni egy hetessel is akikötőjéből (jó, mondjuk egyszer próbáltam, persze koromsötét volt). Mi lenne itt egy kilencessel ? :) -
#1740 Hozzá kell rendelni legénységet is, addig nem tudsz lőni velük (remélem, erre gondoltál). -
#1739 Nah megint tulvagyok egy portyan..ez mar a 20. volt....es meg mindig viharos az ocean...gyakorlatilag 41 tavaszatol most oszig (szepember van) folymatosan viharos volt az atlanti ocean.
Minden egyes portyan 2-3 C2 vagy C3-ba botlok bele, es ez portya/renown-ban olyan 1000-1500-at jelet ami edeskeves..
Pedig mar megint valtottam bazist. Most St.Nazaire-ben vagyok a hetedik flottillanal.. (jah igen! kerdes volt az embereid vitele is: igen hajot legenyseget mindet tovabbviszel szerencsere)
Viszont "szent-nazer"-ben nincs csak Type VIIB es C! Tehat aki Type IXB es C-t akar annak ugyfest muszaj Lorient-ben a masodik flottilanal allomasoznia! (most mikor Juniusban eljottem onnam mar volt Type IXC is 7500 renown-ert!)
(De onnan fel ora kievickelni a nyilt tengerre! ugylatszik ez az ara, aka nehezites vagy aminek jolesik, a gameben) -
#1738 Nemtudom ebből melyik szót nem lehet érteni??? olvasd el a használati kézikönyvet nézd bégig a tutorialokat aztán ülj le gondold végig mit láttál hallottál. Ha még mindig nincs világosság benned akkor ez nem a te játékod. HA akadt valami akkor van esély és csináld végig a tutoriált és utána mehetsz patrolra... Egyébként nem tudom Tengeralattjáró szimulációtól mit vártál?? kincset kell keresni??? -
king1963 #1737 Sziasztok!
Bugyuta kérdés,de hogyan tudom élesíteni a fedélzeti fegyvereket?
-
#1736 Olyan jó neketek hogy ennyire értitek ezt a játékot! Tengerészek vagytok, vagy mi? Mennyi órát gyakoroltatok? teccik nekem is a game, de azt se tudom mi mire jó, mi a célpont.... Múltkor is csak szórakozgattuk haverral, lődöztünk, de azt se tudom mi a célpont. Sima hajók a célpot, vagy mi? -
#1735 Rajta van a DVD-n a használati utasítás és a bill. kiosztás is pdf-ben. Először azokat tanulmányozd át. -
#1734 Felszínen az UZO-ból is lehet. -
#1733 Van még a taktikai térkép (a nav térkép alatti). Ott lehet tervezgetni a lövéseket jól. -
#1732 csináld azt amit írt:
Merülj dél felé 25 méterre. :P -
#1731 egyetlen hajót sem tudtam még kiszedni. vagyis 1et. azt is úgy, hogy neki mentem, oszt felrobbant!!:P -
Kovász #1730 Csak periszkóból lehet célozni és lőni torpedót? -
#1729 srácok, mit kell csinálni a movement trainingen? :D hibá, de elakadtam. valami navigate submerged towards south at 25 meters.
hogy tudtok ezzel játszani? nekem is tetszik a gamma, nagyon, de nem tudok vele annyira jáccani. nincs valami leírás?? bár mit akarok, ha már a trainingen elakadtam..... esetleg magyarosítás??
PLS HELP!!!!!!!!!!!! -
#1728 Uhh bakter ha ezt tudom akkor a multkori leirt konvojbol mind az ocean fenekere kuldhettem volna...shit :] -
#1727 koszi ;) -
zoltang #1726 U-Boot lista -
#1725 végre megvan most rakom fel!!! -
#1724 Nem picit...
Nics kedved berakni kicsiben mondjuk nagyra link, es en kitorolnem ezt az orias kepet?! -
#1723 Keszvagyok ezektol a folymatos viharoktol!
Egyszer volt tukorsima az ocean de a kornyeken egy hajot se fogtam...
Agyut nem hasznaltam vagy 6 portya ota... -
zoltang #1722 Hoppá egy picit nagy lett. -
zoltang #1720 Igazából a számozás elárulja az U-Boot típusát is. -
#1719 Na végre kilöttem az első rombolóm torpedóval :D Igaz csak egy Hunt I-es volt :) -
#1718 Hát gondolom a típustól független a számozás, ha lecserélik a régi subot újra, akkor is ugyanazt a számot kapják. -
#1717 Amúgy 2 hajót lőttem ki SS-sel, az egyiket csak kivégeztem pár lövéssel mert elfogyott az Ap amivel elkezdtem, a másik meg lent látható azt teljesen ezzel nyírtam ki -
#1716 nem egyszer lőttem ,hanem vagy 20-30 szor és robban tis meg minden :) szóval tuti sebez és nem mák kérdése viszont vigyázni kell a távolságra mert ahogy cikáztak ezek a hülye hajók, egyszer túl távol került a képen látható és akkor már nem érte el és jött a világítás amire való. Amúgy meg miért ne sebezne? Jelzőpisztollyal is lehet ölni, szal miért ne? -
#1715 Hm, jó tudni, hogy a SS sebez is, lehet ezentúl kicsit jobban hasznát veszem mint megjelölni a hajókat este és viharban. :P
Bár lehet, hogy csak mákod volt és pont beletrafáltál a fegyverraktárba vagy az üzemanyagtartályba. -
#1714 Nemrég ért véget eg yújabb patrolom immár a 16. ha jól emléxem. A BE67-es szektorba küldtek járőrözni, de én jó szokásomhoz híven nem rohantam oda, henm elúszkáltam az Írország alatti konvolyútvonalakra, és mit találtam?
Hát ezt:
A jó időre való tekintettel nekiálltam ágyúzgatni, és hamar el is fogyott a HE-ből és az AP-ból a lőszer, mi jutott eszembe? Kipróbálom az SS (StarShell) sebez e, közelmentem egy hajóhoz (kb. 200 m-re) és nekikezdtem ágyúzni, és a hajó rövid időn belül el is süllyedt
Ezután nekiálltam torpedózni, lvéén sok célpont volt és nekem kevés torpom, gondoltam egyikre sem fogok használni egynéál több torpot(itt főleg a C3, T2-ről van szó), itt jött be a kicsit alácélzás, mágneses robbanófej kombináció, ami mint az alábbi képen látható elég hatékony módszer:
Itt egy érdekes kép, úgytűnik nem elég mély a tenger:
Íme egy áttekintő kép a pusztításról:
Az a pár hajó azért maradt meg mert már nem maradt elegendő torpom
És a végeredmény:
Egy rakat plecsni
Amúgy iszonyat szemét progi ez ezután a konvoly után találkoztam még eggyel, meg még 2 T3-as tankerrel, úgy fájt a szívem de max. rammolni tudtam volna csak -
#1713 uppsz csak most látom hogy az U-118 -
#1712 magyarosítás jelent már meg? -
#1711 öcsém nem tudok kilőne egy hajót sem wazze -
#1710 Amúgy figyelitek a dátumot ugye? Már az első VH-ban is volt Type VIIB
És tulajdonképp 2. VHs utódja nem sokban különbözik ahogy elnézem -
#1709 Akkor csináld mégegyszer. Véletlenszerűen generálja az őrjáratokat. -
mixk #1708 Tudna valaki segiteni carrierben az elsö küldetést nem tudom megcsinálni ami küldetésbe ir azt kompletra beadja de ha vissza térek a dockba mindig ugyan azt rekja be következöre. -
#1707 LOL ez a save bug.... beloadolom a savet, erre hol vagy?? A száraföldre rakott, ki... rögtön be is robbant az egész... -
#1706 Jaamugy erdekes a szamozasi rendszer is. itt pl az U-118 ami IVh.-s, es pl az U-99 vagy az U-96 mint az egyik legismertebb (Das Boot) meg IIVh.-s. -
#1705 Áthelyezésénél minden marad. A tengeralattjáródtól kezdve a legénységen át minden. -
#1704 Hírtelen azthittem, hogy ez egy VIIB tengeralattjáró 19-ben :D Aztán láttam, hogy az U118 :) -
#1703 Nekem nem így volt :( Nekem rendes patrol küldi volt, aztán jött a küldi közben a rádió üzenet, hogy a bázist áthelyezték Brest-be. -
zoltang #1702 Hallasz egy sziszegő hangot és a külső nézeten látszika a nyitott cső. (Q,W gombok) -
#1701 Vigyazzatok nehogy igy jarjatok ;)