11357
  • Hmuda
    Erre jó a torpedó tutorial. Van pár célpont, kitünő agyaggalamb lövészet (a konvoj támadás külön rádob egy lapáttal).
  • Lupis
    én meg már megszoktam hogy ők céloznak ezért 800m felett nem is nagyon lövöldözök ,most kezdtem el tanulgatni a manuálist^^
  • Hmuda
    Ja és a 2048-as időgyorsítás nekem se akart sikerülni. Bár már 1024-en akad mint a fene és 516-on talán még jobb is (bár hosszú utakra esetleg gyorsabb lenne a 2048).
  • Hmuda
    Én azt se tudtam, hogy a gépre is rá lehet bízni a torpedókat, de ahogy eddig elolvasgattam a tapasztalatokat, lehet jobban jártam, hogy magam jöttem rá a dolgokra és nem hagytam érvényesülni a tisztet.

Ja és még véletlenül sincs valami időugrás lehetőség? Kicsit unalmas végigvárni mire Dániától elérek Angliáig (visszafelé már nem szenvedek...).
  • Thanatos
    hm, köszi :))
  • Bucser
    Jahhh csak szegény eléggé kancsal:D és a torpedót már nem tudja rendesen beállítani:D
  • Lupis
    amikor a manual van bekapcsolva akkor vagy én határozom meg vagy a tisztet megkell kérni ,ha nincs akkor meg lock onnál egyből beírja az összes adatot
  • Hmuda
    Akkor lehet eddig végig zsákbamacska szerűen lövöldöztem ki a hajókat. :-)
  • Bucser
    Hát az attól függ:)) Nekem pl nem keresi mivel manualis célzásnál nem határozza meg automtice csak ha megkéred rá a tisztet... Akkor is csak megkeresi a típust utána a könyvben neked kell bejelölnöd, hogy valóban az -e.
  • Lupis
    thx, eddig ezt hogy nem vettem észre?:D
  • zoltang
    A könyv elején (barna fedél) vannak kis nyilak. Ezekkel lehet az országok között válogatni.
  • Hmuda
    Mikor kijelölöd periszkóppal, akkor szépen lockolod, hogy ne csússzon el a cél, aztán a jobbfelső sarokban ráklikkelsz a "Ship" feliratra és alapból kikeresi.
  • Lupis
    a meghatározó kézikönyvben(recognition manual) hogy lehet a többi hajót megtalálni pl amikor megpróbáltam egy német hajó tipusát meghatározni nem találtam benne ,de amint szóltam a Weapon off-nek ő egyből berakta a tipus és így már megtudtam nézni a könyvben ,de alapból nem volt ott :(
  • kiskorúbézoltán #1447
    Nézz szét a subsim.com vagy a hivatalos oldal fórumain , én elég sok linket találtam .
  • Lupis
    már nem mükszik :(
  • Lupis
    köszi a linket
  • Seaweed
    Ahh kesz vagyok el kell mennem Kaposvarra, igy nem tudok kihajozni...
    Grrrrr...es ugy nez ki hogy ma mar nem is fogok ... GRRRRRRRRRRRR

• Seaweed
    http://207.44.164.159/subsim_files/sh3_gramophone1.zip
  • Bucser
    hát akkor hajrá:)
  • Duddits
    Én is visszaszoktam....
  • Lupis
    Betudnád írni azt a linket ahonnan lelehet szedni a zenéket mert nem találom :(
  • Lupis
    Rakj be Britney-t az tuti elkergeti :D
  • Lupis
    Aszem megvan a chat gomb bár még nem próbáltam ki az egik fórumon írták hogy a NumLock gombbal lehet ki be kapcsolgatni a chat ablakot.
  • kiskorúbézoltán #1437
    Jajj , bocsika , új vagy itt ??? Ne haragudj , persze nem kell visszaolvasnod egy-két oldalt , várj egy kicsit és összefoglalom neked . Majd én visszaolvasok , ne fáradj ...

IGEN B*ZZE ÉN VISSZA SZOKTAM OLVASNI NÉHÁNY OLDALT HA ÉRDEKEL VALAMI !

• Seaweed
    Kis tortenet meg akkor ;)

Tegnap a nagy pulykavadaszat utan, megyek ki a nyilt ocean fele, es "bomboltetem" a korabeli zeneket a hajotatjatol az orraig :) (volt itt a topicban is a pack linkje)...1 nap mulva meg is jelenik az elso rombolo (gondolom a veszjelekre jott).
    Mondom siraly megszivatom 1000+ meter alattam a viz, megyek 80-90 meterre es bekussolok. Mar lentvagyok, de latom csak jon pontosan ram..mondom: Mi az isten?! Ez belat a viz ala :D Akkor jottem ra hogy le kene kapcsolni a zenet, mert igen jo celt jelenthetek vizalatt a bombolo korabelo slagerekkel
    Lekapcsoltam..es kb 2 perc alatt leraztam "szerencsetlen hulyet".....
  • PrasCo
    Na, Daemonnal is kidobta ugyanezt. :(
  • Duddits
    Jó, te végig is szoktad olvasni??
  • Seaweed
    A legdurvabb kornyek eddig nekem a Dover-tol Bristolig a csatorna!! Csak ugy hemzseg a hajoktol, es foleg ornaszadok es romboloktol. Felszinen kesz ongyilkossag. (Max ejjel nem)
  • Seaweed
    Az "England-Halifax OA,OB" konvoj utvonalon kaptam el (kepen irorszag alatti pont), volt meg ilyenem de akkor nem ugrottam ra norvegia alatt, meg 39-ben (jobbra fent piros pont) mikor Wilhelmshaven-bol indultam portyazni.. A nagy csatahajo meg a zold pont volt 40-ben, Wh.-bol.

Eddig voltam Wilhemshaven-ben, Brest-ben, es Lorient-ben, de mindkozul az utobbi a leggazabb kikoto.
  • kiskorúbézoltán #1431
    Az elmúlt 1400+ hozzászólás nem elég ...?
  • Duddits
    Sziasztok!

Most szedem a játékot és érdeklődnék, hogy jó játék-e, vagy egy pár szót mondanátok róla?
  • Bucser
    nálam is ez van csak épp 512-nél. ezért nem is szoktam feljebb venni.. ez már konfigfüggő dolog...
  • Seaweed
    Mar tobbszor is volt ilyen. Volt olyan is hogy norvegia partjai mellol kaptam egy uzenetet hogy egy "Nagy" csatahajonk ott orjaratozik.
  • Goliath
    Lenne egy kérdésem, nemtudom egyedi probléma e.
    Most vettem csak észre, hogy gyakorlatilag a 256x os időgyorsítás a leggyorsabb nálam mert a fölött akadozik a hajó haladása és az idő, és effektíve lassabb a dolog. Másnál is ez van?
  • Bucser
    Valaki kérdezte a fordíthatóságot. A cfg-kben átírható a megjelenített szöveg események esetén ső a hozzájuk rendelt ogg file neve is. Próbáljátok ki.
  • Bucser
    Nkem pl csak a default könyvtárba volt hajlandó feltelepedni tehát a "windows meghajtó:\ Program files\ubi soft\Silent Hunter III" A többire valamiért mindig azt írta, hogy write protected.
  • PrasCo
    Köszönöm a válaszokat, ez esetben Daemonnal is megpróbálkozom.
  • Doma #1423
    Nekem már 30-on van de még mindíg homály zónát látok ha előre illetve hártafele sasolok távcsővel... De mind1 mert periszkóp tökéletesen használható...
  • Bucser
    A grafikai beállításoknál vdd le a Particle density-t 70 % körülire és akkor nem szaggat be.
  • Zsolo007
    Ez érdekes hogy nem megy mindenkinek a cfg átírás, van vaakinek ötlete miért???? mitől függhet még?