11357
  • Hmuda
    De hogy ne legyen cheat (még ha soft-cheat is), akkor csakis és kizárólag akkor dobna vissza normál sebességre, ha már tisztában vagy vele, hogy van ott valami (szonár, rádiós, watchman, lövések, stb). Ha pl 25 méter mélyen mész és épp nincs senki aki figyelné az esetleges jeleket, mert pl mindenki pihen, akkor bizony lazán elhúzhat feletted egy egész konvoj, akkor se csinálna semmit, hanem haladna tovább az időgyorsítás. Namost ez elvileg most is így van, csak jó lenne ezt úgy megoldani, hogy nem felgyorsítja az időt, hanem kihagyja azt, mert még 1024-es sebességen is kész gyötrelem kivárni a hoszabb utazásokat.
  • Hmuda
    A fedélzeti ágyút csak akkor sütik el, ha van célpont. Vagy a távcsővel kell kijelölni (b vagy egér gögő előre), vagy a WO-tól kéred, hogy jelölje ki (csak a fire at will nem elég, kell célpont is).
  • VO101 tvr
    Hát ez az.. Ha már lönek rád, nár régen rossz ugye ez egyértelmü. 1024-es gyorsításban pedig nyilván nem találsz semmit a térképnézetben...
  • Bandeeka
    Miért csinálja azt a game hogy amikor elkezdek jáccani elmegy a hang. A rendes hangok helyet ilyen sistergő hang lesz
    Segítsen vki pls nagyon teccik a game
    Legujabb driverek fent vannak
    Thx a helpet
  • VO101 tvr
    Eddig mindíg manuállal ágyúztam. A legénység egyszer nem sütötte el, hiába mondtam neki mindent... Ezt hogy kell? Elvileg a WO parancsaira kéne löniük...
  • Hmuda
    Akkor passz. Bár alig használom a füzetet, de abban nincs leírva, hogy hol van, aztán majd te manuálisan ügyködsz pl a fedélzeti ágyúval?
  • Hmuda
    Na ja, bár ezt meg lehetne oldani úgy, hogy csak akkor zökkentsen ki, ha valóban észlelnek is valamit (vagy a szonár, vagy a rádiós, vagy a watchman, akármi). Ha te nem találsz semmit, akkor max akkor zökkentene ki, ha már lőnek rád. Ez így nem lenne soft-cheat, csak kényelmi funkció. (szvsz)
  • VO101 tvr
    Torpedótiszt megmondja... bal szélsö ikonja, majd mégegy bal szeélsQ ikon.
  • VO101 tvr
    Azt már próbáltam és nem... Azonosítás, lösung, torpedo map és vissza de semmi... Sztem bug lesz...
    A recog mapot megnyitottam a datamap-ról is, meg rendesen is, minden nézetet átnéztem kipipáltam a típust meg vissza stb...
  • Hmuda
    A fegyverestől.
  • Lacc
    Kipróbáltam 100% realismon. Melyik tiszttől lehet kérni célpontazonositást? Nem a range, speed, bearing meghatározást értem ez alatt, hanem egyszerűen a hajótipus beazonositását, mert mire kikeresem a hajót a füzetből, lehagy az egész konvoj...
  • VO101 tvr
    Sajnos ez a tengeralattjáró szimuláció hátránya... Rá kell szánnod egy fél napot ha vmit akarsz csinálni... A gyors akciók szimulálhatók, de a 3-4 hetes örjáratok már sehogy sem jók 3-4-5 órába tömörítve. Idögyorsítás használatakor rengeteg függ az ai beállításaitól, hogy az mikor tesz vissza real time-ba. És ez egy csít is, hiszen ha visszadob, fogod tudni hogy van ott valami...
  • Hmuda
    Én nekem ilyen nem volt sose. Viszont előszeretettel kamikazéztak le. Nyugisan beirányozom a torpedót, kilövöm az egyiket, erre a másik nyílegyenesen nekemcsónakázik. :P
  • Hmuda
    Lehet hogy azonosíttatni kell vele a célpontot és megnézni a füzetben, hogy azon a tipuson merre van. Talán így.
  • VO101 tvr
    Lehet hogy BUG lesz a dolog... De jó lenne tudni a megoldást...
    Az viszont komoly LOL bug, hogy az akadémia konvojtámadós vizsgájában a romboló és a másik felfegyverzett kírérö egymást lövik halálra... A Két nagy hajót ki kell löni az elején, azután merülés, a rombolók egymást elintézik, utána a felszínen szabad a pálya torpedóval vagy ágyúval...
  • Hmuda
    Nemsokkal alatta írtam, hogy a time compression még 1024-en olyan lassú mint a fene. Főleg mikor Dániát megkerülve kell eljutnom Anglia parjaihoz. Szóval nem gyorsítás kellene, hanem időkihagyás (ami automatice visszavált amint találok valami). De mivel jelenleg ilyen nincs, nos, marad a dögunalom utazásoknál.
  • Lupis
    Ezt én is érszervettem , amikor mutatta egyből az üzemanyag tartályt lőttem ki ,akkorát robbant hogy csak na^^ de most meg sehogy se akarja megmutatni a részeit :8
  • VO101 tvr
    A recognitiojn manual-ban a beazonosított hajo oldalnézetén néha megjelennek fekete téglalapok, hogy hová célozzon a torpedótiszt. Na ez nekem van mikor feladja, van mikor nem... Mitöl függ, hogy mutatja-e? Lockolva eltelt idö?
  • robotnyk
    van time scaling a térképnél
  • zoltang
    Valaki tervez egy esti hajópusztítást a neten?
  • Lupis
    Végre megtaláltam a zenék linkjét
  • Lupis
    hát sztem azzal ne foglalkozz még leggyorsabbon is elvisz 3kmre ahol sztem már tuti mellé megy slowon meg kb 5km manualban írja.
  • I.C.ram
    Nekem volt olyan is, hogy kb 20 fokos szögben is felrobbant.
  • I.C.ram
    A torpedó sebességénél, amikor állítom, honnan lehet tudni, hogy melyik sebességnél, milyen messze megy el?
  • Lupis
    mik a tapasztalatok mikor kb mekkora szögnél nem pattan le a torpedó? mert én 30°ról meglőttem és simán lepattant ,aszem maradok a mágneses robbantásnál az megbízhatóbb:P
  • VO101 tvr
    Az Akadémián a feladatok teljesítének értékelésében úgy tünik semmit nem számít, hogy milyen nehézségi fokozaton teljesíti a játékos.
  • cyrus #1474
    elsőre nekemis az volt.
    játssz vele.

én lenyomtam vele kb 4-5 órát és már vágok elég dolgot ahhoz hogy sikerre vigyem a küldetéseket.
    ma pl folyamatosan nyomtam 3-4 órán át, asszem egy darab hajót süllyesztettem el összesen, mert a taktikákat próbálgattam, hogy nem vesznek észre, mikor érdemes felszínre jönni, stbstb :D
  • Duddits
    Fúú emberek! Kipróbáltam, így elsőre elég bonyolúlt. Magyarosítást nem terveznek hozzá?
  • Lupis
    500mről lődd ki őket ott már nem számít hogy cikáznak e vagy sem:D
  • I.C.ram
    Másik kérdés: Megtamadtam múltkor egy konvojt. Elsüllyesztettem 2 C3-as szállítóhajót, de aztán elkezdtek cikázva menni, és képtelenség kilőni őket. Folyamatosan zöld vagyok, azaz elvileg nem is vettek észre, kb. meddigre nyugodnak meg?
  • I.C.ram
    Lehet benne arany is :D
  • Lupis
    :D még jó hogy legutóbb nem próbálkoztam meg hasonlóval ,amúgy ez nem kalóz game szóval nemhiszem hogy bármit is fellehetne venni
  • I.C.ram
    Valaki tudja, hogy mi a frászt jelent, mikor az event kamera mutatja kibuggyani a rakományát az elsüllyesztett hajónak? Egyszer próbáltam felvenni, oda mentem, és valaminek úgy neki mentem, hogy a hull integrity lement 50%-ra, és majdnem felborultam :)
  • dr Kotász
    Mi vagyunk a 4. legnépszerűbb topic!
  • I.C.ram
    Kiel kikötő a legjobb. Ott egy beton "bunkerből" indul az ember, bár baromi sokáig tart megkerülni dániát :(
  • Lupis
    én kb 1-2mrel a célpont alá szoktam beállítani a torpedót eddig az összes mágneses rendesen felrobban már amikor eltalálja a célpontot
  • Bucser
    Nagy viharban a mágneses torpedó megbízhatatlan vagy ha sok a radarozó célpont. Az Impactos fejjel meg szükség van arra, hogy megfelelő legyen a szög. na meg ugye vannak torpedók amiknek a késleltetése hibás vagy éppen eltörik a fejben a becsapódáskor valami és nem aktiválódik a robbanófej. Én átszoktam a mágnesesre.. aláküldöm és kész így egy torpedó egy hajó.
  • Bucser
    Én meg beállíttatom az alapot vele (a sebességet az istenért sem sikerül meghatároztatnom vele) aztán azt finomítom a torpedószobában.

Na én viszont húzok el.

Byz
  • Zsolo007
    nektek van mikrofonotok? már csak azért hogy ha multizunk akkor tudjunk dumcsizni :)
  • Hmuda
    Bár arra még midnig nem jöttem rá, hogy mitöl pattan le néha egy-két torpedó a célpontról.