11357
  • neuro
    hmm jó kérdés.. ilyet még nem tapasztaltam. próbáld meg először azokat pihentetni, akik a motorokat kezelik, aztán jöhet a többi szép sorban
  • hatamoto #1861
    Gondolom ezt se nekem szántad!? Legalábbis azon üzenet alapján amire címezted a válaszodat! Mellesleg megnyugtatlak. Nem!
  • Zsolo007
    Hát alapból amennyi embert csak lehet pihenőhelyre kell és oylan posztokra ami nem túl megerőletető :), pl. én teletöltöm a quarterseket(mindiíg tiszteknek kell először hely), és a bow torpedóba mehet ami oda nem fér, mert ott csak akkor fárdnak jobban ha újratöltés van, általában 1 hétnél tovább nem jó nyomni egy küldit mert a főtisztek is elfáradnak az pihentetésüket meg nehéz megoldani

Összefoglalva: MIndíg oda embert csak ahol éppen feltétlenül szükséges. Kettő: Alaposan tervezd meg mindíg az útvonalat, nyomtasd ki (ha tudod a kézikönyvi térképet) és nézd ki a konvolyútvonalakat, és mindíg iktasd be azokat a patrolzónaba tartó úton, úgy ne menjen le küldi hogy nem süllyesztesz :)

Jó gémelést!!!

UI.: A "veteránoknak" üzenem, hogy szerintem nem kellene ennyire lekezelőnek lennetek, segítsünk akinek csak lehet, nem pedig elsőre leszólni a keresővel, alapvetően igazatok van ne legyen lusta keresni.
    De képzeljétek el mennyivel nagyobb öröm ha sok ember fordul meg a topikon és tudják hogy segítenek nekik :). Vagy ha nincs kedved magyarázni akkor se szóld le akkor inkább ne válaszolj...... Na elég is az "okításból". Egy FONTOS dolog: Gondolj bele te hogy éreznéd magad ha így leszólnának mikor te abszolút láma vagy, amúgy a kereső egy dolog gyakran abból is nehéz kibogozni a dolgokat, sz adjunk útmutatást és ha felkeltiu az érdeklődését akkor keresni fog ha nem akkor meg nem marad a topikon ENNYI

BOCSI AZ OFF-ért
  • hatamoto #1859
    Mivan? Ez nekem szólt? A konfigolásnak?
  • Zogu
    Hali!
    Tudsz segíteni? Mit lehet csinálni, ha több a fáradt emberem, mint amennyi hely van a pihenőhelyen? Mindig ezzel meg el a küldetés. Leáll a hajó, mert mindenki kimerült.
  • neuro
    Nem olyan látványos, mint az SH3, de nekem hosszú távon jobban tetszik. Főleg hogy vannak benne olyan "extrák", mint az Oliver Hazard Perry fregatt és az MH60 Seahawk :)
  • Zogu
    Te úgy születtél, hogy mindent tudtál?
  • Zogu
    Nyittok egy új topicot neki? Én is feltettem, de még nem kavartam vele.
  • Zogu
    Tengeralattjárónak.. Van egy kör aminek nagy farka van, Na azaz. És farka van, nem orra. Erre vigyázz.

Zogu
  • Seaweed
    DW-t ki se probaltam meg :D
  • hatamoto #1852
    Erre én is gondoltam de nem ismerem a formátumot, ahogy a billentyűk meg vannak határozva. Ezért a legjárhatóbb út a kivétel volt!

A #1848-ban a Dokumentumok könyvtárat írtam! De nem ott hanem a játék főkönyvtárában van a szóbanforgó cfg: ..\SilentHunterIII\data\Cfg\..
  • neuro
    Na asszem, most hogy megvagyok cikkel, le is szedem az SH-t aztán visszatérek a DW-hez - jó játék, de azért annyira nem kötött le, mint szerettem volna...
  • Papirzacsi
    Sztem nem kivenni kéne, az senkinek sem jó. Mert pl sokszor célzok úgy, hogy az egérrel tartom a hajó egy pontján a keresztet, miközben a másik kezemmel lenyomom az entert. Inkább jobb lenne átírni vmi másik billentyűre, amit véletlenül nem nyom le az ember, pl sfitenter, és akkor talán a progise felejtené el ,hogy torpedót is tudlőni. :)
  • Papirzacsi
    háhá. Hazajövök, belövöm a topicot, hogy megnézzem mik születtek ma, és mit látok?
    kb ezt:
    -ez meg azt hogy kell megcsinálni?
    -ott a #xxxx-ben vazze.
    És ez volt osrban egymás után. Hát én padlót fogtam a röhögéstől. :)
  • hatamoto #1848
    A Dokumentumok könyvtárban lévő az #1800 ban említett cfg-t editálva tudod kivenni az entert. Nálam ez azt eredményezte, hogy egyáltalán nem is lőtt torpedót!
  • Seaweed
    S!
  • csaneszman
    Nagyon szépen köszönöm!
  • Aguinaga
    #1800-ban leírta Lupis, hogy melyik fájlt kell szerkeszteni hozzá, szerintem csak úgy lehet bármit is kivenni.
  • neuro
  • Hypo #1843
    :}}}} S!
  • Seaweed

• Braveheart

ezzel összefoglaltam mindent asszem
  • neuro
    valaki mondja már meg hogy lehet torpedózni! esetleg van-e magyar kézikönyv?
  • I.C.ram
    Szvsz sokkal jobban megéri Renown-ból vásárolni magasabb rangu embereket.
  • I.C.ram
    Én is valami ilyenre gondoltam, de eddig összesen kaptam kb. 3 elosztható előléptetést...
  • SASI
    Én is pont igy vagyok vele:D!!! #1831
  • Bucser
    #1829-es hozzászólás.. elég sokmindent megbeszéltünk már nem egyszer.. használjátok a keresőt....
  • sipi78
    igen tesék:http://www.sh3-modzone.net.ms/
  • csaneszman
    Sziasztok! valaki tudja a linket ahol pl az ég mod-ját le tudnám szedni?
  • Lupis
    Igazán visszaolvashatnátok mert elég idegesítő naponta látni ugyan azokat a kérdéseket.
  • Bucser
    Elő a szótárt meg a keresőt a topic aljáról. Nincs még magyar tutorial....
  • ForRedGlory
    Van valahol a neten valamiféle magyar "tutorial" amiben le van írva hogy működik ez a játék? Még nem játszottam egyik résszel sem, de ez bejövős lenne, ha nem lennék hozzá sík hülye :DDDD
  • Seaweed
    Kiprobaltam a XXI-et single-ben....
    Hat nem lesz a kedvenc tipusom! Nekem anyira nem jon be, sokkal inkabb lopakodasra valo szvsz mint tamadasra! Az tetszik hogy gyors s felszin alatt, es hogyvan legzocsove. Meg hogy sok torpedoja van.
    De az nem hogy nincs rendes agyuja.
    Kiprobaltam a Type IXB/C-t is a Bismarck-os kuldetesben. Nah ez mar sokkal jobban izlik...
  • Seaweed
    Van az oldal aljan egy kereso:
  • Kovász
    Én is ezzel sz*ptam a legtöbbet eddig
  • Bucser
    az m betűvel tudod megnézni a rádióüzeneteket... de a topicban való keresést is ajánlom.... Egyébként rádióüzenet formájában kapod a további utasításokat...
  • Mozes
    Engem idegesít, hogy nem lehet a felbontást 1024fölé emelni :((((((
  • hatamoto #1825
    Beszél olyanról is, hogy Dél, Dél-Kelet (SSE)! Na arra van a csatorna is!
  • dronkZero
    Szevasztok!
    Láma kérdés következik, előre is bocs. :]
    Navigációs tréningen beszél vmi keskeny csatornáról, amin át kéne navigálnom magam. Na, ez hol van? Van egy kis sziget, amellett kéne elmennem? Mert azt ugyan írja, hogy bementem a csatornába, de azt nem, hogy végigértem rajta... Elhajózgattam fél napot délkelet felé, de nem szólt egy büdös szót se...
    Aztán írja, hogy kaptam új rádióüzenetet, de a szemét rádiósom letagadja, hogy lett volna ilyen. (az egyik lehet az objective complete üzenet, de kettőt kapok...)
  • VO101 tvr
    Hogyan lehet kivenni?