11357
  • Zogu
    Fiúk, Lányok!
    Melyik cfg-ben lehet az időgyorsítást 1024 fölé tornázni?
  • hatamoto #2021
    Jó kis torpedó lehetett! ...
  • Zogu
    Snipa:
    Az Esc-vel ne foglalkozz. Ne használd, ha nem tetszik. Bár néha jobb mint megmurdelni.

A rombolókat az első lékelővel tudod legjobban sakkban tartani. Ha nekimész, elsüllyed, mint a balta. Én egyszer "csak" feljöttem levegőért és máris helyet cseréltem a felettem rohangáló rombolóval.

Q - nyitja a kiválasztott vetőcső ajtaját
    W - zárja a kiválasztott vetőcső ajtaját
  • Lupis
    12500mről tuti nem lőttek ki hajót. KÉPTELENSÉG
  • Snipa
    az en nyavajam:

csácsá, kicsit lama vagyok meg gamehez de csipazom nagyon...

viszont nem ertem, hogy carrier modban ha egy orjaraton vagyok barmikor nyomok egy esc -et kilepek exit patrol aztan return to base es mintha hazarepulnek otthon vagyok... namost kiprobaltam mikor 2 rombolo uldozott es szinten mukodott... ennek mi ertelme? valaki tudja?

masik dolog a rombolok elol valo menekules, ott van a silent mod, hat annak en semmi ertelmet nem latom, pl. atmegy felettem 1 rombolo megszor melysegi bombakkal de tulelem szerencsere, kivalasztom silent modot es teszek egy eles kanyart majd szep lassan probalok eltunni de meg egyszer se sikerult pedig meg '39 ben vagyok... mindig szetbombaznak... mindig megtalalnak. nem ertem, hogy lehet eltunni rombolok elol? ha pl lemerulok tenger aljara es leallitok mindent ugyis megtalalnak, ok sonarjuk van de tenger aljan fekudve akar egy szikla is lehetek... na mind1 valaki aki mar sh guru legyszi irja le hogy lehet elmenekulni rombolok elol :-)

masik dolog, en f3 nal probalok torpedozni de nem sok sikerrel :-) pedig akkor tuzelek mikor zoldbe valik lockolas. Olvasom hogy magneses torpedot hasznaltok, ezt hol lehet kivalasztani? meg irtatok olyasmit is hogy elarasztottatok elore vetocsovet ezt se talalom f3 nal, pedig sokszor mire kilovik a torpedot mar rossz pocizioban van hajo pont az hianyzik, hogy egybol tudjak loni... Arrol nem is beszelve hogy milyen melyen menjen a torpedo azt se tom hol van! :-)
    de ennek ellenere 76% realizmmal sikerult mar kiloni 1-2 hajot csak egy gaz van utana mindig megszivatnak kisero hajok meg egy kuldit sem eltem tul csak az esc es megoldassal :-)))
  • Snipa
    multinal mikor connecting van nyomj 1 alt+tab -ot
    aztan mikor mar beleptel lepj vissza akkor mar lesz ready gomb addig nem!
  • VO101 tvr
    Melyik az a cfg file?
  • Zsolo007
    Megtaláltam ez így már fasza :D patrolonként 5 előléptetésre állítottam ez nem túl sok, de így szépen szintbe tudom hozni a legénységet........
    Szerintem ez nem csít
  • Zsolo007
    Lehet törttel nyomni, felregisztrálosd magad ubihoz minden további nélkül, csinálsz szervert míghívod a tört haverjaidat azt hajrá, süllyesszetek amennyi csak belefér :)
  • Zogu
    Persze nem neked szólt. Bocsi. Ezt mikor fogom megjegyezni, hogy hova kell válaszolni? Pedig nem lehet több időm hátra a tanuláshoz, mint 15-20 év.
  • Zogu
    Goliath:
    O.K. Én nem kétlem. A problémámat leírtam. 2,5 km-re sem látom a hajót, nem, hogy 10 km-re. És ha nem látom én se meg a tisztek se, na akkor, hogy célzom meg?
  • Goliath
    Ezt én írtam és arra vonatkozott, hogy a valóságban is volt ilyen, hogy 12,5 k ról lőttek ki torpot hajóra és talált is....
  • obe
    hi!
    elnézést az uraktól, kérdezni szeretnék!
    Multizni tudunk-e tört játékkal, neten keresztül, és ha igen akkor
    csak ubi-is szerveren? előre is köszönöm u-boot parancsnokonak:)
  • Zsolo007
    Fontos krdés! Tudja valaki hogy melyik cfg fáljban lehetne befolyásolni azt hogy mennyi kitüntetést kapok eg yküldi után? MErt a legénység 90%-át már több mint 3-szo magasabbra rangra lehetett volna emelni, de mivel patrolonként 1, jóesetben csak kettő előléptetés elérhető így csak a főtiszteket tudom tápolni :(
  • Zsolo007
    Igen bárhol menthetek, sőt ha visszatöltöm ugyanoda rak le a hol mnetettem :)

#2006-nak Alt-tab a megoldás, akinek eltűnik az OK gomb az nyom egy alt-tabot aztán vissza s meg is oldódik! :)
  • Lupis
    Nekem eddig összesen a lemerülésnél megmaradó távcsöves emberkék féle bug jelentkezett ^^
  • polak
    sziasztok, 1 apro kérdésem volna! multiplayerben csatlakozunk cimbikkel de én pl nem tudom lenyomni az "OK" gombot ami a jobb also sarokban a játék inditásához kéne... a srácoknak megy de egyedűl nekem nem... valami ötlet mitől lehet?
  • csaneszman
    Hi! Ezek szerint ha simán mentessz és kilépsz , utána visszalépsz, újra a tenger közepén vagy pontosan ott ahol mentettél? Még arra is gondoltam hogy a patrol körzetben kellene menteni és tán akkor nem a kikötőben kezdem el megint .......bárhol menthetsz ezek szerint?
  • Bucser
    10 Km-ről sehogy szerintem ott egy 0-val el lett írva a dolog...
  • Zogu
    Na ponty ezért érdekes, hogy védik a "csalást" gyárilag.
  • Zogu
    Világos, nem is Te írtad, hanem párral lejjebb (hadd ne keressem meg). Csak Te már gyakorlottabb vagy azért kérdezem.
  • Bucser
    Én nem tudom említettem valahol 10 km-t???? 1500-2000-et írtam.. nem??
  • Zsolo007
    Mekkora LOL, nem kell ide semmilyen cheat megfogom magam elballagok a cfg-s könyvtárba és szépen átírom a renownnom !

Persze én ezt nem teszem meg csak mondom :)
  • Zogu
    Bucser:

Hogy tud valaki 10 km-re célozni? Én most (éjszaka) 2,5 km-re vagyok egy hajótól, és se a távcsövön, se a periszkópon, se az UZO-n nem látom. De még nappal se láttam 7 km-nél messzebb sose. Talán az időjárás teszi?
  • Zogu
    Aha! Persze mindenféle billentyű kombinációkkal (cheat) gondolom lehet 100 torpedó, meg tengernyi pont és társai. Ennyit csalásról.
  • dr Kotász
    Hogy ne csalhass a campaignnel.
  • Zogu
    Sziasztok!
    Már többen panaszkodtak, hogy eltünnek a mentések. Na nékem kiírja a betöltések alkalmával, hogy vigyázzak mert a betöltöttnél későbbi időpontú mentések törlésre kerülnek. Tehát automatikusan töröl. Csak tudnám miért?
  • Zsolo007
  • Lupis
    Majd a Silent hunter 4 ben benne lesz minden ami kell vagyis kivéve azt amit az 5re fognak tartogatni mert ügye az még egy bevétel.
  • zoltang
    Lehet, csak találgatok. Jó lenne egy ilyen misszió.
    Nem tudom ez a szárazföldi cél is bug lenne?
  • Zsolo007
    Ez azt jelenti hogy van nem patrol misszió?????
  • zoltang
    Megvan! Egy ügynököt kell partratenni Spanyolországban.
  • Seaweed
    OOO nem is tudtad hogy van olyan billparancs hogy "Futomuvet ki" ?
  • zoltang
    Éppen ez az, hogy nem ér el egy kis része sem a tengerhez. Teljesen szárazföldön van.
    Vagy lehet szárazföldi expedíciót is indítani?
  • Bucser
    lehet, hogy egy kis kocka elér a tengerig oda elmész beűállsz a sarokba várod hogy elteljen a 24 óra utána szabad vadászat:)
  • zoltang
    Áthelyeztettem magam a 2. flottához. Az első őrjáratra a CG32-es körzetet jelölték meg, de ez a terület a Spanyol szárazföldön van!
    Oda nem akaródzik hajóval menni és autóval, repülővel vagy vonattal stb. nem tudok.
    Valaki találkozott ilyen hibával? Most hova kell menni, ha a célkörzet nem elérhető?
  • dr Kotász
    Ötletem a következő: a merülési mélység a tankernél vagy az üres, vagy a terhelt mélységet mutatja. Te meg a másik esettel futottál össze.
  • Lupis
    Legtöbb rombolót így szoktam kinyírni vmiért a mágneses nem akar alatta robbani pedig a távolság nem volt nagy és a hajócsavarnál meg berobban.
  • Bucser
    ja a relistikusság ban minden ki van kapcsolva kivéve a térkép help és a nézetek.. (egyszerűen nem tudok betelni azzal ahogy a hajók felelmelkednek egy picit a vízről egy találat után... (próbáltátok hogyha közvetlen farba kapjátok leszakad a hajócsavar és kicsit megemeli és előrelöki hajót a lökéshullám??? baromi jól néz ki.. de lehet, hogy csak a kamera csap be de akkoris baromi királyul néz ki.....)
  • Bucser
    én is 1500 - 2000 körülről torpedózok... és mark I essel... és még mindig IId-vel járok őrjáratra:)(mondjuk az első küldiben akkora vihar volt hogy az orromig nem láttam se én sema tsztek.. 2 hetet kint hánykolódtam az óceánon aztán meguntam és hazahúztam mert nem találtam semmit:) de hogy miért volt végig akkora vihar az isten sem tudta megmondani:)Ö
    éppen becsorogtam haza az utsó csepp üza-val:) 2 őrjáraton 4 hajót sűllyesztettem el volt amelyik Small merchant volt volt amelyik Coastal merchant de összességében az 5 darab torpedóból 5 talált és 1 kivételével mind azonnal elsüllyedt... az utolsó meg megdőlt és már a decket nyaldosták a hullámok erre elindult a szemét... 2 napon át követtem aztán a végén meguntam, hogy nem süllyed l így adtam neki még egy utsót... de nem voltak azonosak a tonnák... Nem mindig vannak ugyanúgy megpakolva a hajók... Legalábbis szerintem. azóta nem volt időm rendesen játszani vele. mert a 3. 4. patrolnál elcseszte a mentést amit azért csináltam, mert el kellett mennem otthonról. visszatöltésnél eltűntek az embereim.. szóval valószínű, hogy újrakezdem az egészet:D