11357
  • crossy104
    Felhajózott már valaki poénból az északi sarkig?Mi van ott? Jéghegyet akarok!!!Holnap kipróbálom.
  • SASI
    Én is igy vagyok vele! Leszedtem az 1.1-es javitást de 1.1-es törést nem találok sehol. Ha pedig 1.1-es patch alatt használok 1.0-ás törést akkor el sem indul a game mert bejön a StarForce protection.
  • crossy104
    Azt hiszem, hogy ebben a kompetens személy valószinűleg Zsolo007!
    Ha Ő nem tudja akkor szerintem itt senki.
  • csaneszman
    Hi! Kérem a Captain urakat hogyha tudnak már a tört verzióra javítást osszák meg velem is ....
  • Seaweed
    Bazi nagy hegyet mar lattam a kanari szigeteken :)
  • csuhi
    hali!

van egy "kis" gondom...
    carrer-ba a harmadik küldetést kezdeném de... mikor betölt egy olyan 5 mp-ig megy minden utána kiírhja h Forward Deck destroyed (meg még vmi) és kilép a játékból...

ilyenkor?
  • crossy104
    Kb. 40 küldit csináltam, fent van mindenféle csilli-villi mod-is, semmi gon.Sem vizen, sem szárazföldön.Egyébként látott már valaki jéghegyet???Nagyon várom, de lehet, hogy ez csak a 4.részben lesz.
  • crossy104
    Tökéletesen igazad van.Nekem is fent van a javitás, semmi mentésbeli hibám nincs.
  • atwe
    Egy kérdés érdemes letölteni
    Irányitás?
  • hatamoto #2093
    Hmmm... Erre most mit mondjak!?
  • VéNY Robi
    Lehet hogy a crackel a jó game
  • hatamoto #2091
    Valszeg!
  • zoltang
    Nekem sem volt a mentéssel bajom (legalább ez satabil eddig), pedig már láttam pár hibát (pl.: szárazföld közepén kijelölt cél). Amellett, hogy gyári 1.1-es javítással ellátott verzióval játszom. Lehet, hogy a mentésbugot az 1.1-es javításban már kiiktatták.
  • hatamoto #2089
    Egy szerencsés ember!
  • VéNY Robi
    Nekem még nem volt ilyen bug.Egyenlőre
  • hatamoto #2087
    Ha nem muszály nem mert kúúúúúr*a bugos a save rutin!
  • VéNY Robi
    Miért ti nemszoktatok menteni? vagy mi?
  • Seaweed
  • hatamoto #2084
    Tökéletesen megértelek! Én már vettem is egy új billentyűzetet!
  • Seaweed
    Hat hallod eddig osszevissza 3x lepett ki abbol 2x egy bazi nagy ekson utan...hat idegesito....
    Ha lenyugszom majd tolom tovabb de most keszvagyok tole...
  • hatamoto #2082
    Úgytűnik hínár barátunk berágott. Mondjuk mem csodálkozom!
  • Seaweed
    Baszsus megint kilepett..es megint egy nagy konvoj "feligkivegzese" utan...
    Grr... be is vagtam sarokba..mamar nem tolom tovabb..
  • hatamoto #2080
    Csak ha a legutolsó küldetésedkor 100.000 bruttóregisztertonna felett teljesítettél!
  • Lupis
    Pizzát is adnak hozzá?:D
  • hatamoto #2078
    Én még vettem egy rekesz sört is!
  • Lupis
    Ti mire költöttétek el a pontokat? Mert én most vettem meg mindent és maradt még 1000+ a legénységből már felvettem a legjobbakat. Legtöbb muksó túllépte az xp határt :O
  • Lupis
    Jól^^
  • Piedon
    Orral bezárt szög...jól gondolom?
  • bgabor
    Igen,az nem angel on bow,hanem angle on bow,és azt jelenti,milyen szögben áll a tengeralattjáró a Célponthoz képest. (angle=szög)
  • hatamoto #2073
    A szót, számból kivevő! De az hogy "kicsit bugos" enyhe túlzás!
  • bgabor
    Elülső lékelő? Lékelő a tengeralattjárón? A tengeralattjárók távoltartására kifeszített hálók elleni fogazatra gondolsz a hajó orrán?
    A program kicsit bugos,ezért van az,hogy ütközés esetén a hajó süllyed el,nem a tengeralattjáró,de ez a valóságban nagyon nem így volt! Nyilván majd egy patchben javítják.
    A tengeralattjáró burkolata egy egységet alkot,ami ha bármely ponton megsérül,behorpad,akkor a hajó burkolata nem fogja tudni elviselni a rá nehezedő víznyomást és összeroppan. Ezért olyan veszélyesek rá a vízibombák,különösen nagy mélységben. Persze mondjuk felszínen vagy esetleg periszkópmélységben még hazaevickélhet sérülten is,de túl mélyre nem merülhet.
    Amúgy velem már előfordult a játékban is,hogy a sérült type IXes 100 méteren összeroppant a víznyomás és a sérülés miatt.
  • hatamoto #2071
  • dr Kotász
    Nem, az inkább angyal az orron :DDD
  • hatamoto #2069
    A tévedésem akkor lenne igazolt ha azt írtam volna, hogy a szög nem játszik szerepet! Azért nem említettem a szöget mert szvsz alapértelmezés az optimális támadószög!
  • hatamoto #2068
    Hallottál olyan hálókról amiket a tengeralattjárók ellen feszítettek ki? Talán azért!
  • Zsolo007
    vagy végül is ha nagyon sarkosan fordítom lehet az....
  • Zsolo007
    És az angel on bow nem becsapódási szög........
  • Zsolo007
    Ne köss bele :D ezt amúgy sem én írtam egy régebbi hozzászóásból másoltam ki 8ami mellesleg nem az enyém volt)
  • bgabor
    Pontosan. Én is ebben a szellemben játszom. Bár hallottam,hogy ebben a játékban ütközéssel is meg lehet semmisíteni az ellenséges hajót,mégis nincs az a helyzet,hogy én ilyen taktikához folyamodjak,mert tudom,hogyan működött mindez a valóságban. Ha a tengeralattjáró nem tudott időben a víz alá merülni,akkor a rombolók kíméletlenul legázolták,melynek fatális következményei voltak a tengeralattjáróra,konkrétan mondjuk az egész torony leszakadt,és a személyzet megfulladt. Rengeteg német tengeralattjáró veszett oda teljes legénységével emiatt az eljárás miatt,így eszembe sem jutni nekem előidézni egy ütközést.
  • Zogu
    Szia!
    Már írtam tegnap. Asszem #2020.