11357
-
#2222 Na ez nem semmi "inteligencia", mármint ami a játéknak van. Három torpedóm maradt a végére. Találkoztam egy C2-vel. Az első szétvitte a hajócsavart. A cucc megállt. Ötszáz méterről pont 90 fokban álltam rá. A második torpedó lepattant. A harmadik a hajó előtt 3 méter 42 cm-el felrobbant. Én meg közvetlen utána. Ez egy szemét. Hát nem? -
zoltang #2221 igen
-
#2220 Már ha nekem szólt az igened, ment P-be! -
zoltang #2219 igen
-
#2218 Érdekel valakit: WWII n**i marchmusik a gramofonba? -
#2217 Miért keresed és miért pont azt? -
#2216 Még továbbra sem találom a Casual targeting-et!!
Valaki tudna ebben segiteni...vagy csak ilyen láma vagyok.... -
#2215 Úgy néz ki én minden sz*rból kikapok mert a torpedóim rendszeresen eltűnnek. Mégpedig úgy, hogy a feladat előtt beállítom, melyik tárololóban miféle torpedó legyen, kifutok a nyílt vízre majd elmentem az állást. Ha ezt az állást visszatöltöm minden torpedó az a szutyok habzós fajta lesz! -
#2214 Vagy az angyal az orron-ra! -
Lupis #2213 Íme egy pontos találat eredménye :D
-
#2212 Keress rá a gyroszög szóra és megtudod! -
#2211 Hogy jön elő a kritikus találati képernyő??Mert a videóban van...
Próbáltam már 50 m- 5000m ig de nem volt sehol sem ahogy a periszkóppal nézem az áldozatomat, vagy az UZO val....
Valaki tud ebben segiteni?? -
#2210 Az komoly, nekem még nem tűnt el torpedóm. -
#2209 Hát ez nagyon fasza..
Gondoltam, én is kipróbálom ezt az akusztikus rávezetésű torpedót, vettem is egy egész darabot, valami kemény 500 renown pontomba fájt.
Kifutok őrjáratra, ráadásul tök jó közeli célterületre, egy small merchant-tal találkozok menet közben, mondom erre nem pazarolom el a drága műszert, és szétágyúztam. Közben megjelent pár Sunderland (miközben a hajóval foglalatoskodtam), kettőt leszedtünk, egy viszont ripityára bombázta a deck gun-t, meg pár fontos rendszert az orrban (hull integrity 36%-ra esett, lemerüléskor rögtön tört be a víz), mindegy, nagy nehezen lelőttem a harmadikat is, de utána mehettem haza, annyira rosszul álltam.
Aztán jött a meglepi, egyrészt kaptam egy silver cross-t erre a "teljesítményre", másrészt eltünt a drága pénzért megvett önirányítós torpedóm
Mi ez, valami bug ? (Ráadásul szépen végighajókáztam a hazai kikötőig, és beálltam a dokkba is) -
#2208 Tiszta amcsi!
Akoor ennyivel is okosabb vagyok.
Na jó éjszakát! -
#2207 No ezt még gyakorolni kell. Holnap.
Egyébként ez jött vissza:
<a href="http://www.kepfeltoltes.hu/050402/SH3-1.jpg" target="_blank">http://www.kepfeltoltes.hu/050402/SH3-1.jpg</a>
-
#2206 No O.K. Próba a béna torpedósokról.
-
Lupis #2205 Töldsd fel vmilyen tárhelyre pl www.kepfeltoltes.hu és linkeld be. -
#2204 Biztos sikerülni fog, mert már tudom, hogy hol volt a bibi. A fedélzetet erőltettem, mert v.-ki azt írta. De torp-szoba az üres maradt. Köszi.
Más: képet csak web-tárhelyről tudok berakni? Ha nekem olyan nincs akkor kampó?? -
Lupis #2203 ezzel a részletes leírással sikerült megcsinálnod Zogu? -
bgabor #2202 Pedig tökegyszerű. Embereket teszel az orrtorpedó-szobába,vagy a faroktorpedó szobába. Ezután ha kilősz egy vetőcsőt,automatikusan elkezdik újratölteni. Több cső esetén a kilövés sorrendjében töltik újra őket. Ha i-vel felhozod a lőszerképernyőt,ér ráviszed az egeret a torpira,kiírja,mennyi idő még a betöltés. Ennyi. Egy torpedótöltés még tökéletes töltőszemélyzet esetén is kb.8-10 perc. Inkább 10. Ha kiürülnek a tartaléktorpedók, akkor a külső torpedókat úgy tudod betölteni,hogy a felszínre emelkedsz,majd a lőszerképernyőn(i-gomb)áthúzod a torpit a vetőcsőbe. Ennyi. Nem kell embereket a toronybarakosgatni. A külső torpedót egy óra alatt töltik be a helyére. Ha hátrafelé néz a külsős torpedó,akkor azt csak a farokvetőcsőbe lehet betölteni,előre nem. Úgyanígy előrenéző külsős torpedót nem lehet a farokvetőcsőbe tölteni sem. Farokcső töltése esetén értelemszerűen a farokba kell küldeni az embereket. -
#2201 Képek pass. A torpik nekem se midíg akarnak bemenni. -
bgabor #2200 Miért,túszmentést akarsz?
Viccen kívül, tényleg ebből állt a tengeralattjáró-kapitány élete.
Őrjáratok őrjáratok után. Őrjárat után néhány napos kimenő,amíg feltöltik a hajót és kijavítják a hibákat/sérüléseket.
Két dolog van,ami hiányzik a karrier módból.Az ellátó-tengeralattjáróval való randevú(ezt állítólag majd egy későbbi patchben rakják be), és a farkasfalka taktika,azaz több,egymással és a főhadiszállással rádión kommunikáló tengeralattjáró összehangolt harctevékenysége adott cél érdekében,mondjuk egy konvoj megtámadásában. -
#2199 Valamit nem csinálok jól. Hogy csináljam, hogy be tudjam a képet rakni? Mindegy, nem töltik a torpedókat.
-
#2198 Mintha akép nem került volna be. -
#2197 Szóval mentem a berakási kísérlet után vagy egy fél napot. Utána megnéztem: -
#2196 Nem pattan egyből od, hanem elkezd "fogyni" és ha ráviszed az egeret akkor kiírja hogy mennyi idő mulva fogja betölteni. -
#2195 Sajnos nem teszi. Visszapattan a helyére (fedélzet) mihelyt elengedem. Pedig a torony tele ürgével, még tor-tisztet is tettem fel. -
#2194 A fedélzeten törpök vannak? -
#2193 Csak annyit kell csinálni hogy az egérrel behúzod a tartalékok közé és utána kiírja hogy mennyi idő múlva kerül oda azt utána már töltik is befelé a srácok -
#2192 Fiúk!
Újabb fogós, ravasz kérdés. Tudom már volz róla szó, de nem találom. A fedélzeten lévő torp-kat, hogy lehet becuppantani? Annyira emlékszem, hogy felszín, és ürgék a toronyba, fedélzetre???. És asztán? -
#2191 Kíváncsi volnék, hogy szerinted miből áll egy háborús karrier? -
SASI #2190 Valaki nem multizna egyet velem neten??? -
SASI #2189 És akkor hogyan érdemes játszani??? -
Lupis #2188 Én nem nagyon mondanám karier módnak inkább járőrözések összekötve annyival hogy fejlesztheted a subot. -
Lupis #2187 Jah :D -
SASI #2186 itt állandóan csak járőrös feladatokat ad a game career módban? -
SASI #2185 na most már jó! -
SASI #2184 addig okél volt nekem is, de ugyanazt a kuldetést kaptam mint az előbb. -
#2183 Az asztalok mögött van egy térkép a falon, arra klikk