11357
-
#2142 "fulelni"
Te nem lattal egyetlen filmet sem?
Das Boot , U-571 hogy csak a nagyokat emlitsem.
-
SASI #2141 és amugy ezt hogy kell használni? tekerés közben mit kell rajt figyelni? -
SASI #2140 kössz -
#2139 Gynithatoan neked meg nincs sonarod! Hidrofonod van. "H" bill. -
SASI #2138 Hogyan tudom használni a sonart? mindig azt irja hogy nincs célpont kijelolve, de nemtudom hogy kell kijelolni a hajót, mival lehet? köszi. -
Lupis #2137 Köszi -
Lupis #2136 Majd rákresek.Annyira jó hogy bevan tiltva. -
#2135 Itt a kis zászló "javítás":
http://papirzacsi.uw.hu/tex.rar -
#2134 Rögtön a gém megjelenése után kijött egy kis mod, ami a zászlóba visszavarázsolja a horogkeresztet. Meg a Biscmark (asszm így írják :) ) fedélzerére is. -
#2133 mármint a zázsló van közelebb csak az kimaradt, látszik hogy már fáradt vagyok -
#2132 Ahhh most fáradt vagyok, nincs hangulatom, meg türelmem se multizni, viszont még lépek egyet CS:Source-ozni :) csak hogy felébredjek aztán jöhet a szundi....jó taktika mi? :)
Holnap ha ráérsz olyan 19:00-től benne vagyok egy újabb multi próbában, ok? -
Lupis #2131 Zsolo00000007 kipróbáljuk a mutlit ismét? -
Lupis #2130 Isten megbüntet ezért, a határt a Föld és Menny között halandóknak nem szabad meglátniuk. -
#2129 Amúgy mondtam már párszor hogy nincs resupply :D, de azé csak próbálkoztok..... -
#2128 Én mikor először láttam kék hajót a tengeren, akkor megörültem és odarohantam és csak néztem hogy mit csinálnak erre japán hajók? Mert úgye a japánhoz egy fokkal közelebb van mint a némethez érdekes.
Na megjártam a nagy utat voltam fenn északon, igaz jéghyeggyel nem találkoztam de ezzel igen:
-
#2127 Big Brother! -
Lupis #2126 Sasi játsz a gaméval nem olyan nehéz rájönni mi mire jó,meg ott van a kézikönyv is segítségnek. -
Lupis #2125 Nézd meg a zászlót tök gagyi. -
#2124 Bazi jok a sonikus torpedok!
Beleeresztettem 2-t a "tomegbe" es igazhogy elhibazta, de utana megfordult ujrakeresett egy celt es mind2 betalalt!
Sonikusom meg nem hibazott! ZSIIR! -
SASI #2123 Az embereket hogyan osszam el? Hova érdemes sokat raknki? -
SASI #2122 Odamentem hozzá.
Tényleg nem csinál semmit. Irigyek... Elvégre németek...:D -
SASI #2121 :DDD köszi -
#2120 Az akkumulátorokat automatikusan feltölti ha a felszínen vagy, csak idő kell hozzá, na meg békés táj. Mert ugye ha ott van 4-5 romboló...... -
#2119 SASI :
Az utazósebességedet válaszd egyharmadosra. Sose fogy ki a gázolaj - kis túlzással. -
SASI #2118 Mindig tök hamar lemerulnek, meg uzemanyagban sem vagyok gazdag... -
SASI #2117 De akkor hogy töltsem fel az aksikat??? -
#2116 Igen azok a német hajók. Persze a zászlők ..... na hagyjuk. A mieink, de nem hiszem, hogy bármit is adnának. Legalábbis nekem még nem adtak semmit. Igaz nem is kértem. Ahogy a művelt török mondja Istambulban "próba mádám, próba". -
SASI #2115 A kék szinnel jelzett hajók a mi oldalunkon állnak? Ha igan, akkor ő hozzájuk kell menni uzem anyagért meg energiáért? csak azért kérdem mert career modot amikor elkezdem, után pár nap elteltével az oceánon midenem kezd kifogyni... -
SASI #2114 Sok szerencsét!!! -
#2113 Nah most pedig megyek és megnézem az északi sarkot, és fotókat is készítek, kívánjatok szerencsét nehogy úgy járjak mint a Titanic :) -
#2112 NIncs még 1.1 crack és én nem is igazán hiszem hogy lesz, örüljünk annak hogy van alapgém, de tudjátok, ne legyen igazam :) -
#2111 Természetesen nem a padig, hanem pedig.. szorri az elírásért. -
#2110 Ott a célkörzet jelölése (AN56)
A térképed (az F5 alatt) padig fel van osztva nagyobb (úgy mint itt az AN) és azon belül kisebb (mint itt az 56-os) téglalapokra.
Na abba kell menned. -
SASI #2109 Köszi, és pontosan hogy tudom megnézni merre kell mennem most? -
#2108 Indulási pont koordinátái. -
SASI #2107 -
SASI #2106 Meg tudja valaki mondani hogy pntosan mit jelentenek ezek a koordinálták magyar nyelven? -mert még nagyon láma vagyok.
-
#2105 Még nincs az 1.1nek törése! De próbáld meg felvezetni a problémád a StarForce topikban! -
zoltang #2104 Itt a nforce-n látom ezt a z nfo-t. Erről tud valaki valamit. Valami spitfire.exe-ről írnak benne.
S E T U P i N F O
1. Unpack
2. Mount or burn
3. Run setup.exe
4. Run SPiTFiRE.exe and accept reg entries
5. Start the game with sh3.exe
6. Enjoy!
Ez nem ír crack könyvtárról, mint az előző.
sh3 .nfo -
SASI #2103 #2100