11357
-
#2182 Használd a fantáziád! -
Lupis #2181 Hogy mennyi problémád van :D Gondolom behozta az örjárat eredénye lapot onnan visszamész a szobába felszereled a subot és katt a térképre és már mehetsz is a köv küldire. -
SASI #2180 egy gond van, miután rámentem hogy Dock at Kiel, utána hogy kapok uj kuldetést? -
SASI #2179 kössz -
#2178 Nyomd meg az ESC-et aztán valami olyasmi van ott hogy back to( a városod neve),de ehhez nem kell beálni az indulási helyre elég ha csak a kikötő közelébe mész. -
Lupis #2177 Használj szótárt:D -
SASI #2176 Visszatértem a bázisra, beálltam a dockba, háttal a betonfalnak (tehát ahogy indulásnál is van a tengeralattjáró). De nem csinál semmit, pedig minden completed, akkor még mit kell csinálnom? -
SASI #2175 ok. kössz szépen -
#2174 Járőrözz 24 órán keresztül az adott szektorban. Még nem teljesitetted. -
SASI #2173 Mit jelent ez a szöveg ami kékkel van írva???
-
#2172 Köszi! -
#2171 Akkor figyelj jól! Legyél egy kicsit intuitívabb és egy kicsit kevésbé önérzetes! A dokumentumok könyvtáradban keress rá erre a fájlra: main.cfg Ha nem megy szólj és leírom a pontos elérési utat! -
#2170 \Dokumentumok\SH3\data\cfg---->main.cfg---->[TIME COMPRESSION]---->
Maximum=2048 csak hogy vége legyen már. -
#2169 Nincs. -
#2168 Akkor rendben van -
#2167 Még mindig nincs meg a megoldás? -
#2166 Nagyon talányos vagy. Képzeld levágtam, meg is csináltam amit írtál. Annak lett az eredménye amit #2159 alatt leírtam. Ha Te sem tudod a megoldást akkor tényleg mindegy. Azért egy jót beszélgettünk, és az se semmi. -
#2165 Én már az első válaszomban leírtam a választ a kérdésedre csak te nem vágtad le és ebből lett ez az értelmetlen irogatás na mind1. -
#2164 Valóban elég lett volna azt az egyet. Az is ugyaide vezetett volna. Egyébként Te tudod a választ, és csakazért sem mondod meg? -
#2163 TESSÉK ezt neked kimásoltam, nagyon nehéz volt megkeresni az #1503 as hozzászólást amit az elöbb írtam
2005. márc. 26. 19:46 | Privát | Galéria | Válasz | #1503
Akit érdekel a durvább időgyorsítás, az ne a játék mappájában lévő main.cfg-t buherálja, hanem ami a dokumentumokban van.
-
#2162 nem kell 400 hozzászólást végigolvasni -
#2161 LOL úr isten szerinted miért mondtam hogy görgess a lap aljára és hogy írd be "időgyorsítás"----->KERESŐ -
#2160 Barátom! Nem a májammal van a baj. -
#2159 Na legörgettem.Erre ráment kb. 40 percem, míg átolvastam 417 hozzászólást pl. a #1503-t. Aztán kipörgeteem amit a dok-ban találni (pontosan 7 és fél sor). Na erre mondják, hogy "nesze semmi, fogd meg jól" azt eddig is tudtam.
Ha esetleg valaki megmondaná - aki tudja -, mondjuk fél perces begépeléssel, már rég nem lenne téma.
Nehéznek nem nehéz, csak időigényes, és ami a legnagyobb baj, hogy eredménytelen.
Prsze ha sasszemmel meg lehet találni a hozzászólások között, akkor segíthetsz Te is. -
#2158 Na na! Fogd vissza a rossz májad! -
#2157 Hali
Nincs más dolgod mint legörgetni a lap aljára és beírni hogy időgyorsítás és máris kidob 1 csomó hozzászólást Pl: #1503 . Ugye nem is olyan nehéz. -
#2156 Skacok! Ma már április 2.-a van! -
#2155 És miként sikerült? -
#2154 Én réges régen (talán húsvétkor) olvastam itt, hogy valaki 2048-al szokta átvészelni a hazafele útat. Na nekem sem változott semmi, pedig a Main-ban átírtam a TIME COMPRESSION-ban. Lrhrt, hogy máshol is el van dugva a bibas. Keresgettem, de nem találtam. -
SASI #2153 Melyik az a file amelyik a configokat tartalmazza? meg kéne az elérési utvonala is? és szerkeszthető wordpadon? -
#2152 oooopppsss....felejtős...már müxik -
#2151 Szevasztok!
Az időgyorsításról szeretnék kérdezni.Nálam max. 32x-re lehet gyorsítani pedig a configomban 1024 van. Ill. most már 2048.Szóval miért is nem működik ez a dolog?!Természetesen visszaolvasgattam és láttam hogy másnál is probléma ez.Van erre már megoldás?
Előre is kösz.... -
#2150 Szvsz eleg evidens...nezd mar meg a telepulesek nevenek szinet. -
Bandeeka #2149 Hali!
Segítsetek pls nem értek vmit. A térképen mikor felfedezek 1 hajot annak van 1 bizonyos színe( kék, zöld, piros). Honnan tudom megállapitani melyik neutrál melyik allied és melyik ellenséges?
Thx a helpet
Én eddig minden hajot leöltem lehet hogy nem kellett volna -
#2148 Na akkoz ezen még finomítani kell. Majd próbálgatom. -
Lupis #2147 Nekem kivan kapcsolva . De sztem minnél zajosabb vagy vagy minnél jobban kilátszik a sub a vízből akkor könnyebben észrevesznek és a szinekkel azt jelzi pl pirosnál már nagy a valószinűsége a lebukásnak:D -
#2146 Fiúk!
Mitől lesz a szép zöld hajócskám piros? Azt gondoltam, hogy a mélységtől, de a felszínen is bepirosodott. Talán akkor, ha észlelteka hadihajók? Mintha ezt tapasztaltam volna. -
#2145 SASI:
A szonárt akkor használd, ha már minden mást tudsz. Az elején nem olyan fontos. Az embereket meg elosztja szépen a gép, ha a megfelelő beállító-ikonra kattintassz. "subm course" "surface course" és társai. -
SASI #2144 ez fasza cucc, ha leállitok mindent akkor simán bemérem ezeket a a marhákat:D -
SASI #2143 jah, már tudom mire gondolsz