11357
  • Zogu
    Ha jól figyelsz a tisztek valamelyike közli, hogy "ennek annyi". A többi idő kérdése, főleg akkor, ha beállítottad a reális süppedési időt.
  • Zogu
    Szia!
    Tegnep már volt róla szó. A hajók nagy része nem "lesz", hanem meg kell keresni. Namármost ha visszaolvasol találsz ezt-azt erről.
  • dr Kotász
    Pedig fél giga elég neki.
  • grebber
    Ne eljutottam arra a szintre hogy feltelepítettem és erre csomot tölt kiirja hogy hibát észlelt kilépett és azt is kiirta hogy a fizikai memória is kicsi. :(
  • Duddits
    Na majd megpróbálom. Tegnap már sikerült kilőnöm egy hajót. Egy másikat meg megsebesíteni. Jah, és a fönti gépfegyvereket hogyan tudom használni?
  • hatamoto #2257
    Egy konkrét problémával egyszerűbb lenne. A legénység egy részét elkülönítheted. Ők fogják a javításokat elvégezni. Ha több embert vonsz ide gyorsabbak lesznek a javítások. A javítás elméletileg automatikus de te is befolyásolhatod.
  • GarET
    jah és a torony meg a deckgun meg a flacgun-t csak akkor tod megjavítani, ha felszínre jösssz!!!!
  • GarET
    az embereid végzik, fent kba bal sarokban van egy mini sziluett fehér, ott színek jelzik a sérülés mértékét, kijelölöd a javítanbi kívánt részt és ha nincs felette a egy mozgo asszem franciakulcs ikon, akkor még nem javítják, akkor megmondod az imént leírtakkal a javító brigádnak hogy javítson, persze nevárd hogy mindent megjavítsanak hírtelen, mert ők is csak korlátozott létszámban vannak.
  • GarET
    Télleg tom még korai így hét elején tervezgetni,de kéne egy kis multi mókát összehozni, sajnos én csak hétvégén érek rá, mert hétköznap Szegeden vok, és csak 7végére megyek haza. De ki lenne benne?
  • Duddits
    És hogy tudom megcsinálni?
  • GarET
    igen ok, tanultam is belőle:)
  • hatamoto #2251
    A kor torpedói igaz hogy kezdteleges hajtóművel és vezérléssel voltak ellátva de nagyon komoly romboló erővel bírtak! Tehát ha azt látod, hogy középtájt eltalálsz egy C2 méretű hajót, várj egy kicsit mert valszeg az el fog süllyedni idővel.
  • GarET
    örök nappal cheatről nemtok, de minek az-elveszi a járék varázsát, kivéve ha a dokbból jössz ki, mert ott akkor az orrodig em látsz:)
    magyar cssak azoknak van akik megvették eredetiban, amúgy asszem a játék könyvtárában csak német meg angol van, de olvass it vissza nagyon sok hasznos tanács és hozzászólás van itt!!!
  • GarET
    a minap jártam úgy hogy itt olvastam ezt az alálövös dolgot, mondom kipróbálom.
    C2 cargo 700-800 méterre irány mmeg mindne beállít torpedó M-en mélység is beállít, FIRE.
    Nézem aláér hatalmas BUMMMMMMMMM. cargo leáll.......shit mondom eznem süllyed, újra célraáll, beállít tűz...... nézem a torpedot egyszercsak látom a torpedo elhúz az éppen sülyledő hajó felett...mondom lol:)

meg a konvolyos tutorial volt még jó. Merchant tűz egyik talál másik nem leálla merchant, ekkor látom csak hogy ezerrel jön felém egy romboló, irányba állok-bearing 0 2 torpedó, de akkor már kb 600 méterre volt............ tűz vészmerülés, egyszer csak két hatalmas robbanás:) komolyan mondom, (vagy csak én ordítottam de) dögöljek meg ha nem a legénységem éljenzett!!!!:) Persze majdnem rámesett düllyedés közben.)
  • blackgamer
    egy szemtelen kérdés (tudom már kérdezték de nem találtam választ):
    magyar kézikönyv van valahol pdf-ben?
    és örök nappal cheat létezik?
  • hatamoto #2247
    Igen... igen, bizonyos részeket pedig csak a felszínen!
  • GarET
    köszönöm, akkor majd én is csak az USA-sokat fogom halomra lőni:)
    javítani lehet, rákattintasz a crew opciórabalról beúszó menü, és ott találsz 3 kis fehér ikont, kb a hajó sziluett orra alatt-asszem-és a 3am fehér közül az eslő az, de azthiszem automatikusan is javítenek nem?
    fent meg van egy damage controll vagy micsado, oda meg sok embert lehet bepakolni.))
  • Duddits
    Nekem az lenne a kérdésem, hogyha megsérül a hajóm azt hogy tudom javítani?
  • hatamoto #2244
    A megfelelő távolság, szög, torpedó kombinációval ritkán téveszt az ember. De az sem árt ha a napszakot is figyelembe veszed!

A semleges hajóknál nem árt ha megvizsgálod a nemzetiségét. Bár én eddig csak USA semlegest láttam, de ez biztos csak az én fogytékosságom!
  • hatamoto #2243
    Üdvözlégy a "Farkasfalkában"!
  • GarET
    illetve még egy kérdés, ha járőrözésre mentek ti kilövitek a neutral hajókat is? ennek lesz vmi következménye késöbb??

Jah és asaszem elég peches vagyok, már 2 :) járőrözést nyomtam végig, de hajóval nem találkoztam egyel sem, ill ha jelölte is a térkép, olyan messze voltam tőle, hogy mire odaértem eltűnt:((
  • GarET
    a tutorial módban is jelöli az elsüllyesztett hajókat-bár ugye ez csak beállítás kéérdése.)))

Nos nekem viszont lenne egy kérdésem... nekem még nem egészen világos ez a torpedózás. pl. megy egy merchant 2 csomóval és ráküldök 2 torpedót, meglátja felgyorsít 4 csomóra, és a torpedók szépen elmennek mögötte.( ha meg beleszámítom hogy felgyorsít akkor meg rendszerint elmegy a torpedo elötte, szóval teljes káosz:(
    Ti hogy lövitek be a pontos sebességet? ja és mégis mit jelent az a zöld nyíil a periszkópban, ami a célkereszt közepén van ha lokkolok?
  • Hengelhoffer
    Nnna sikerült. Elsőre végignyomtam a torpedóst, és a konvojosat. Most már kezdhetem a kariert.
    Úgy látom, hogy általánosságban jónak tűnik az a taktika, hogy először a gyorsabb hajókkal végezni/megbénitani, és utánna nyugodtan lehet mazsolázni.
    Olvastam arról a bugról, hogy a konvoj-gyak. küldetésben egymást lövik a védők. Nos ez nálam is bekövetkezett. Ki is nyírták egymást. Kár, hogy ezt nem a pálya elején tették, mert akkor könnyebb dolgom lett volna.. :D
  • hatamoto #2239
    Akkor bocsánat! Ha nincs roncs ikon akkor lehet, hogy tényleg elúszott! Bár nem tudom a tutorialban vannak e ezek az ikonok, de valószínűleg vannak.
  • Hengelhoffer
    Látod ez könnyen előfordulhatott. Kár, hogy nem néztem vissza.... Nem, mégsem, mert nem jelezte a helyét az roncs-ikon. Mindegy, kezdem előlről. :D
  • Zogu
    Úgy látom vagyunk páran akik agyra gyúrtak egykor.
  • hatamoto #2236
    Ugye, ha a doktorok összefutnak!
  • dr Kotász
    Üdv a fórumozók táborában
  • hatamoto #2234
    Az nem lehet, hogy elsüllyedt? Van úgy, hogy egy találat nem töri ketté és csak órák múlva süllyed el szerencsétlen!
  • Hengelhoffer
    Sziasztok!
    Végigolvastam a fórumot az első betűtől, az utolsóig. Nagyon hasznos volt, sokat tanultam tőletek.
    Nekem is nagyon tetszik a játék. Sajnos elakadtam a tutorial torpedó résznél. Egy kicsit maximalista vagyok, és szeretném 100%-ig teljesíteni a feladatokat, de 4-nél több hajót nem tudok elsűllyeszteni, mert mire végeznék, az utolsó mindíg meglép. Egyszerűen eltűnik a térképről. Egyszer, már a tenyeremet dörzsölve figyeltem az utolsó másodperceket, hogy a torpi célbataláljon, egyszer csak husss..., és a hajó eltűnt. Taktikát váltottam. Ha nem süllyedt el elsőre, általában megbénult. Gondolom elintézem a többit, és visszajövök bevégezni. De mire visszaértem, megint csak hült helye.
    Nagyon bejön nekem az alálövéses technika. Tényleg jó módszer, és a tutorialban jó ezt gyakorolni. Nincsennek lepattanó torpedók. Ált. 90 %-os.
    Nna pihenés képpen megyek egy kicsit Call of Duty-zni
  • Zogu
    Ja ja! Én a múltkor 1-el durrantottam bele a betonmólóba. Na 1%-os lett a "hull" azonnal. Az emberek kiabáltak, hogy "sérülést szenvedtünk" "ömlik be a víz" de azért bebénáztam még vele a dokkba. Nagyon meleg volt, prdig vittem haza 1700 "hírnevet".
  • Papirzacsi
    Na parázzatok már Lorient miatt. Egyszer kihajózol onnan, megnézed, hogy vannak a fordulópontok, megjegyzed, és legközeleb már szemre be tudod jelölni a fordulópontokat. Valamenyik CFG-ben meg átírod, hogy mennyi legyen a minimális időgyorsítás földközelségben, és máris meg van oldva a probléma.
  • Goliath
    Én is kivagyok ettől a kijutásos szenvedéstől, pedig már belőttem a térképen, hogy hogy kanyarodjon és em kell manuál szívni.
    Nem értem miért nem enged gyorsítani, ha pl a sima betonfalnak neki tudom vinni 256x-ban is.
  • hatamoto #2229
    A Kriegsmarine - Teil 1 és Teil 2 nagyon jó!
  • Pluskast
    Rakjál be a gramofon könyvtárba pár zenét és hallgasd menet közben. Úgy gyorsabban telik az idő.
  • TJHooker
    Én azt utálom, hogy a kikötőből való kijutás szinte tovább tart, mint maga az egész küldetés. Itt van ez a Lorient, kész labiriuntus. Nem lehet ezt vhogy átugrani, mert kész agyrém amikor már az időt se engedi gyorsítani..
  • Zogu
    Ja. Közben meg százezer év amíg újra odaérsz a tetthelyre. Még így is (2048-al) egy örökkévalóság. De hát ez egy ilyen játék. Nem baj azért én -em.
  • hatamoto #2225
    Itt is van! Küldetés előtt és után.
  • Zogu
    Na ez az amit rendszeresen elfelejtek. Kimenteni az állásokat. Az inteligensebb játékokban "szok lenni" autosave, a hülyébbek kedvéért.
  • hatamoto #2223
    Nekem volt olyan, hogy egy konvojt őrző rombolót akartam kiiktatni és a ráküldött 4 torpedóból 4 robbant fel 800 méteren! Nem hittem el, visszatöltöttem és az első elvitte!