Silent Hunter III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Remélem ezt nem törli az ubi a megjelenés elõtt . <#ticking>#ticking>
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Amúgy én még mindig az Enigma:Rising Tide-al "kínlódok" 😊
A képek alapján teccik a 3...végre valami le is esik a hajóról ha eltalálja 1 torpedó.Viszont nemtudom hogy esetleg ketté is törhet e a hajó...ugy mégnagyobbat ütne.
Ennél csak egy hajós progit várok jobban,a Battlestations:Midway-t bár az jóval komplexebb lesz ennél.
Jah ha már sokan irták h mi volt az elsõ tengeralattjárós progi amivel találkoztak akkor én is leirom.Nos nekem a Wolfpack volt az elsõ,még a 286/386 idõszakban.
E.Gy.B.E. Airsoft Team

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
már csak 6 nap a megjelenésig!
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

kevesebb mint 3 hét
az oldalon balra van egy szavazás
szavazzatok a Silent Hunter III-ra!!!

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
ez az ingame vid nagyon karcol !
ha az irányitással nem lesznek gondok akkor rulla lesz nagyon !
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
nekem a grafika nem is hiányzik
csak jó legyen a game
sajna ritkán jelennek meg a piacon submarine-s játékok
talán nem tolják el nagyon

durva-durva-durva.
Amúgy érdekes, a büdöslábú ROMÁNok csinálják. Ez az elsõ román progi amit látok, és elég ütõs.
Hajrá ósztajrópai gémfejlesztés!
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
az nem hagyott mély nyomot bennem 😞
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]