11357
-
#2342 Sziasztok! -
#2341 Dojcsák Dánielt kérdezd itt: [email protected] a téma SH3 legyen! -
crossy104 #2340 Alábbi idézet SG játékbemutatóból van. -
crossy104 #2339 A Silent Hunter III-ban a játékos kipróbálhatja mind a két oldalt, mind szövetségesként, mind tengelyhatalomként meg kell majd birkóznia a feladatokkal.
Mi a bánatot jelent ez?????????
Hogyan lehet valaki szövetséges?????
-
#2338 Akinek új a téma!!! -
crossy104 #2337 Nekem eddig sem volt ilyen gondom.A két hajó tényleg még mindig lövi egymást, de eléggé keresnek engem is.Győztem eljönni a közelükből.Viszont szerintem szebbek a robbanások.Több tapasztalatom csak később lesz. -
#2336 Sajnos nem találtam jó minőségű alapanyagot (dpi) és ezért egy kicsit igénytelen a minőség.
Köszönöm! -
#2335 Kircsi. -
#2334 Lássuk! -
#2333 Összedobtam gyors-gyors egy hátteret magamnak, de gondoltam megosztom itt is! -
#2332 Fagyizni nem szoktál? -
zoltang #2331 Még valami. Nálam még mindig szétlövi egymást a két angol hadihajó, az utolsó gyakorlóküldetésen. -
zoltang #2330 1.2-es szerintem nem megy fel a nem eredeti példányra. Leszednihttp://www.silent-hunteriii.com/ innen lehet. Én eddig csak egy c3-as hajó más módon való elsüllyedését és a ubi.com-on, az 1.0 veriókhoz való, nem csatlakozást vettem észre. Nálam nagyon ritkán jött elő az 1.1-el is a "vízalatt legénység a toronyban " bug. Ezzel az új javítással eddig nem jött elő. Még annyit vettem észre, hogy az időszámlálóra állva egérrel, kiírja a helyi és a berlini időt. Talán még simább az időgyorsítás, és túl nagy hullámok mintha eltűntek volna. -
#2329 Meg tudja mondani egy 1.2-es játékos, hogy elmúlt-e a „víz alatt is kint marad a watch crew” bug? -
csaneszman #2328 Sziasztok !! A 1.2-es patch -et fel lehet rakni a nem eredeti játékra is ??? Ha igen honnan lehet leszedni.....és érdemes e egyáltalán?! -
zoltang #2327 Tiszta öröm ez az 1.2-es javítás. Így már nem enged 1.0-ás verziójúhoz csatlakozni az ubi.com-on. Kiírja a kapcsolat felépítésénél, hogy rossz verzió. Az 1.2-hez minden további nélkül lehet csatlakozni. 1.2-es meg alig van. -
bgabor #2326 Új patch?
Kiválló!
Végre vannak aknák és tengeralattjáró elhárító hálók.
Komolyan mondom, az 1.5re már fullos programunk lesz.
Mindenesetre a tendencia jó. -
#2325 Tudok csinálni saját ftp-t oda feltudod pakolni. -
#2324 Na kezdjük elölről.
Van két gigányi tárhelyed valahol? -
#2323 Örül a franc. Én csak srgítenék, ha engedné. -
#2322 Mi van mi nincs??Nem értelek mire gondolsz. -
#2321 Azért nem szép így örülni a más bajának! -
#2320 Mire mit mondj? Van, vagy nincs? -
#2319 Vírus kispofám. Vírus!!!!! -
#2318 De legalább tudnám mitől nem indul olyan hibaüzeneteket ir ki aminek köze nincs a gamehez,pl valami dwwin.exe hibát okozott és zárjam be a messengert.
Most erre mit mondjak.
-
#2317 Van egy tárhelyed valahol (olyan 2 G)? -
#2316 Szerintem ennyire nem kell felizgulnod! Igaz még most sem érted de elmagyarázom. Ez egy vicc! Óké? Vicces mondat! Rendben?
-A letöltött változatnál minden bugzik és most az 1.2-vel (amit csak az eredetisek tudnak használni) egy kis kavarodást okozott a WO-s dolog! És hogy értsd viccesen kinyilvánítottam abbéli örömömet, hogy most jól izgulhatnak akik +vették! Remélem sikerült érthetővé tennem azt az egy mondatot... -
#2315 NEm indul még mindig.
:( ez csakis velem történhet meg :( -
#2314 Azért meg kell hagyni csodaszép a grafika! Kénytelen vagyok 1280x1024-ben tolni, mert a TFT-m csak akkor ad igazán jó képet. Sajna akkor meg hát, hogy úgy mondjam néha nem az a zökkenőmentes a mozgás. -
crossy104 #2313 Egyébként eredetim van, feltettem egy csomó csilli-villi mod-ot, és a vége az lett, hogy sokszor lefagyott a játék, de annyira hogy csak a reset gomb oldotta meg a problémát.Valószinű a FLOTTILA FINAL miatt hullott szét.Uninstall lett a vége. -
crossy104 #2312 Köszi! Én kerestem jéghegyet, de szerintem csak ez lesz amit feltettél.Valószinűleg ezt is kihagyták a játékból.Majd a 4-ben bent lesz. -
kiskorúbézoltán #2311 Oh , szóval az a rész a WO-val oké , de akárhogy rágom , még mindíg nem értem min kéne izgulni ?
Persze ha a dolog arról szól , hogy Te milyen vagány vagy mert Te letöltötted a többi hülye meg megvette akkor tényleg mellé nyúltam , de nagyon ... Bízom benne nem az utóbbi . -
#2310 Asszem nem értelmezted a hozzászólásomat kellőképpen! Fuss neki mégeccer. Jó? -
kiskorúbézoltán #2309 Le van írva :
- angolul hosszan
- angolul röviden kiemelve a választ a kérdésedre
- magyarul röviden -
#2308 Elnézem itten ezt a javítás okozta felfordulást! Van-e WO vagy nincs!? Hát ezen izguljon az ki megvette! -
#2307 Valaki jéghegyes képet keresett. Na találtam. Persze nem a játékban, hanem a demó blokkban.
-
GarET #2306 -
#2305 Jó megnézem! -
#2304 Na így már barátságosabb a dolog. -
GarET #2303 aha javítás nálam =damage controll.) itt volt a bibi, szó szerint vettem.) bocs így már értem.
amúgy én is úgy értettem, ezt ki is fejtettem lejebb.)