Silent Hunter III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gundark
S lõn! Arany lett végre a silent 3 <#wink><#wave>
Most már csak nem vonják vissza <#vigyor3>

Gundark
Jah az ubi híres a csúszkálásról, lásd lock on. De most már nagyon föl vannak izgulva, mindenhol kukorékolják a 15. megjelenést. No meg ilyenkor már rég bejelentették volna hogy sajnos május a megjelenés mert annyira realisztikus hogy nem lettek kész idõben 😊

+ ha 15.-én kijön ako má mindegy hogy ha pár nappal késöbb lesz emg ellenben ha csuszik ako az nem pár nap elsz hanem pár hónap...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

én a kijövésrõl beszéltem nem a megvételrõl..., ráaádsul ez amcsi megjelenés szóval euban gondolom 2 év mulva jön max 😞

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

dr Kotász
15-én minden zárva lesz. Hogy fogod megvenni? 😄D
remélem hogy 15.-én kijön és nem csuszik

Most mikor jön ki? Március 15-én vagy még késõbb?Nagyon-nagyon kell már!!!!!

én inkább már megvárom sh3-at szerintem, nincs hangulatom megint felrakni sh2-t msot valahogyan, sh3 kell nekem! 😊

😛 DW-bõl sztem egy dinamikus kampány hiányzik .
Thanatos:Ha van kedved akkor az SH2-t is megnézhetnénk multiban.
én benne vagyok! 😊

realátiásra nekem is bejön viszont hangulata miatt már egyátalán nem jáccok vele, egyszerüen nem jön be valahogy

jah :/

Nekem bejön a DW. Tegnap este is órákat ültem elõtte, ahogy egy Seahawk-al próbáltam kiháromszögezni egy kínai Viktort 😊

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Dangerous waterst kipróbáltam multiban,kár hogy nem lehet idõt gyorsítani. A másik meg hogy egyikünk se tudja még kezelni rendesen a TMA-t 😞
dr Kotász
Ti játszottatok már multiban subsimmel?
Ha meglesz próbáljuk majd ki multiban remélem lesznek külön ilyen küldetések.
Ti is alig várjátok már,hogy megkaparinthassátok?😄
dr Kotász
Ja, hát kb. olyan ez mintha a helikopterszimulátorokról beszélnénk. Bármelyik progi bent van a legjobb 3-ban sajna...
hát sajnos ott nem nehéz mert nem vagyunk nagyon elersztve azona téren..., amugy szerintem is jó a DW de a hangulata nekem nagyon nem tetszik, hangulatilag nyomába se ér még sh1-nek se..., és ez nem hiszem hogy a más idõszak miatt lene :/

..mármint a modern tengeri szimek közül

Persze, hogy teljesen más lesz a két játék, de szerintem a maga kategóriájában a DW a legjobb.

Gundark
Nem tom Neuro, de nekem a déndzsörösz vótersz nem jött be. A 688i-t szerettem, még a Seawolf Akula úgy ahogy de ez nem. Ezért szeretném erõsen ezt 😊 No meg fíling lehet hogy mások is vannak a ládában 😊

Pluskast
Nekem nem tetszik speciel<#smile>

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

dangerous waters...

Pluskast
Már nem azért de melyik játékról adnak ki mostanság demot? A jó játékokból sosem.......

Gundark
Mert akkor nem kellene itt tûkön ülve várni a rendes verziót hanem kicsit már beleélhetnénk magunkat<#vigyor3>

Kiváncsi lennék, miért nem akarnak kiadni demót.

Glpetyus
<#buck><#finom>

JackDaniels
Csak bírja el a vasam.😊)

\"Never say never!\" W Churchill

Pluskast
Március 15 a hivatalos megjelenési dátum

grebber
Jó lesz ez.

Next PC upgrade: 2022

Glpetyus
F@szom,kijöhetne már....

BBird
TRAILER - gamestar

Túl sokat nem mutat, sajna.
Glpetyus
Remélem nem starforce 3 lesz rajta 😛

Glpetyus
Glpetyus
pfff....<#violent>

eltolták márciusra a megjelenést 😞

Oké, ezt a drivert dolgot kipróbálom, én is valami ilyenre gondoltam.

Ja, és a csajok nem szoktak WWII-es tengeralattjáró szimulátorral játszani! 😊

Köszi az infót!

Messze van még február...

dr Kotász
Hmm... 2001 óta 7 hozzászólásod van? Nem vagy egy szószátyár leányzó...
Az NVidia driver a ludas , ha jól sejtem valami újabb driver van a gépeden . A megoldás vissza kell tenni valamelyik 50.XX-et azzal elvileg (!!!) mennie kell .

Bõvebben itt .

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

Jaj, bocs.
Nosztalgiázni akarok a 2-vel.
dr Kotász
Hát én elég bamba lehetek akkor, de nem tavasszal jelenik meg? Mivel játszol te?
Hali!

Kéne egy kis segítség.

Fent van az új patch (1.1), XP angol, NVidia 4200, de szétesik a grafika, már a menüben is.

Nem tudtok valami megoldást?

Elõre is köszi!

dr Kotász
Harmadgõz, félgõz, teljes gõz...
Piedon
Mik a sebességfokozatok magyar megfelelõi? pl. flank speed-?

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

Remélem raknak bele rendes hadjárat is (mint a Aces of the Deep)nem csak elõre megcsinált mission-öket.
Glpetyus
😄
<:C>

Ha kijött akkor meg várhatjuk hozzá a patch-eket ami játszhatóvá teszi a mai divat szerint 2 év késéssel kiadott pre-alfa változatokat ...

kiskorú"negatív"zoltán

Glpetyus
Lassan,de biztosan(?)....

UK Silent Hunter III release date: 25th February 2005