11357
  • Zogu
    Halihó!
    Ez most kérdés, vagy nemtettszés nyilvánítás?
  • gyozo
    Tudja valaki esetleg, hogy kampányban melyik flotta hová van vezényelve az idők folyamán?
    Azért érdekelne, mert egyszer átkértem magam a 7. flottához és nagyon ráfáztam, mert annak még Kiel-ben volt a bázisa éa kerülgethettem Dániát folyamtosan.
    Az is jó, ha tudja valaki, hogy 41 márciusában a 7. flotta éppen hol van.
    Köszi!
  • crossy104
    Tiszta U-571!!!!Fincsi!
  • hatamoto #2379
    Hogy fogod útálni!
  • GarET
    én kimondottan ellenséges subra gondoltam:)
  • crossy104
    Aknamező, és tengeralattjáró elháritó háló??Érdekes lesz.
  • crossy104
    Added mine fields and anti sub nets ..Erre gondoltál? Én feltettem, nemsokára kiderül igaz-e.
  • GarET
    Kár képzeljétek le milyen negy lenne, elenséges tengeralattjáró, elég mókás lehetne kergetőzni vele.)

jah az 1.2-es crackről megtaláltam vmit, ne sok de a remény hal meg utoljára.....bár ezt a szokomon megcáfolták....... nem a reményhal meg utoljára, a henem a sejt szintű enzim működés
    nah akkor áljon itt a post.)

"DO NOT ASK ME FOR SENDING CRACKS. THEY ARE ALL ON ************ (SOONER OR LATER) !!! " ha meglesz a crack akkor beírom mi volt a csillagok helyén... addig nem teszem be, mert nem akarok reklámozni!!!
  • crossy104
    Jéghegyekkel, és bazi nagy hajókkal is csak a net.-ről leszedett plusz Ice-Ice Baby küldiben találkoztam.#2358,#2355.
  • crossy104
    Én még nem találkoztam ilyennel.Szerintem rizsa!Talán a 4-ben bent lesz.
  • GarET
    Én már találkoztam 2ő anyahajóval is meg minthalett vona még 1 de nagyon messze:) Bazinagyok, és vizsonlyag gyorsak is a méretükhöz képes, de sajnos nem tudtam rájuk fordulni, mert épen két romboló üldözött, én meg 80-100 méter mélyen próbáltam elsliccolni...mondanom sem kell hogy nem sikerült, 3 órán !kesresztül kergetőztem velük, a végén lesüllyedtema tenger fenékre. mindent leállíottam, és vártam csöndben-meg is találtak a mélyvízi aknáik szal ez a taktik nem jött be:(((
    kipróbáltam volna mennyi torpedo kell neki hogyhullámsírba merülhessen!!. egy kérdés vki alálkozott már ellenséges tengeralattjáróval??????? mintha ezt olvastam volna abna a bizonyos SH3 cikkbe-SG félében! vagy ezt is csak megtűri a papaírlap/monitoor képernyő??
  • hatamoto #2371
    Kedves Barátim! Minek használjuk a szmájlikat? Dísznek? ...
  • bgabor
    Hát... én is estem már neki 88assal két rombolónak(ők húzták a rövidebbet), kézi célzással. Hozzáteszem,ez single küldi volt,karrierben nem kockáztatom a hajót. De egy csatahajó ellen? Na az bátor dolog(és vakmerő) Rálősz a 88assal, ő pedig rádfordítja a kis 200mm> ágyúit, bumm.
    Apropó,találkozott már valaki karrierben a Bismarck-al? Na az aztán a hajó! (Fegyverzet: 8db 380 mm-es ágyú,16db 105mm-es flak,plusz majd negyven darab légelháritó-gépágyú)
    Nem semmi feeling lehet az oldalán hajózi!
  • zoltang
    Nálam egyáltalán nem fagy és nem fagyott, szerencsére.
  • hatamoto #2368
    nemvan...
  • csuhi
    ok...
    és van már crack az 1.2es patchhez?
  • hatamoto #2366
    Hibás a mentésed! Próbálj egy másikat, vagy kezd újra!
  • csuhi
    ööö...
    akkor mi van ha betöltöm a gémet és kilép a winbe???
    -már jáccottam vele, mert elindult, csak a mentéseknél csinálja (de már töltöttem be vele...-

szóval nem értem...
    ötlet?
  • hatamoto #2364
    Most nézem, ez valam űrhajó kilövő platform?
  • hatamoto #2363
    Igen, nem!
  • Bandeeka
    akkor nem eredeti gamet nem is érdemes fel patchelnem?
  • hatamoto #2361
    Hát igen! Biztos...
  • hatamoto #2360
  • crossy104
    A háttérben lévő hajó is új!Nem is láttam ég ilyet.
  • crossy104
  • Aguinaga
    Hááát, egy 88-assal nekiesni egy csatahajónak ... bátor tett lett volna, utána biztos tisztelettel emlékeztek volna rád az egész Kriegsmarine-nél
  • crossy104
    Jéghegyek!!!!!!!!Király játék!!!Heuréka!
  • crossy104
  • hatamoto #2354
    Átka a kopi & pasténak?!!
  • Aguinaga
    ellenben a kategórát telibe trafálták
  • hatamoto #2352
    Én már találkoztam csatahajóval! Szerencséjére [[#hehe]] az összes torpedóm kifogyott már és a tenger is viharos volt, így a 88-ast se tudtam beüzemelni! Anyahajót csak képen láttam, de mintha valaki már találkozott volna azzal is!?
  • Aguinaga
    Erről jut eszembe !
    Ti találkoztatok már hordozóval ?
    Esetleg rombolónál nagyobb hadihajóval ?
    Én még eddig semmivel (természetesen karrier módban)
  • Zogu
    Na én se vagyok még időmilliomos, de majd,majd, majd pár év múlva (ha megérem)éppen három majdnyira. Na akkor asztán .....
  • hatamoto #2349
    A karrier végére gondolsz? Ha igen én még nem, mert nagyon komótosan játszom...
  • Zogu
    Egyébként ért már valaki a küldetés végére? Ott mi van? az Operenciás tenger?
  • hatamoto #2347
    De mint olvashatjuk lentebb [fliph]okosságok[/fliph] is vannak benne, azt ki tűri?
  • Zogu
    A papír eltűri.
  • hatamoto #2345
    Ahhoz túl hosszú...
  • Zogu
    Gondolom reklám rizsa.
  • hatamoto #2343
    Szijja!