11357
-
#2382 Halihó!
Ez most kérdés, vagy nemtettszés nyilvánítás? -
gyozo #2381 Tudja valaki esetleg, hogy kampányban melyik flotta hová van vezényelve az idők folyamán?
Azért érdekelne, mert egyszer átkértem magam a 7. flottához és nagyon ráfáztam, mert annak még Kiel-ben volt a bázisa éa kerülgethettem Dániát folyamtosan.
Az is jó, ha tudja valaki, hogy 41 márciusában a 7. flotta éppen hol van.
Köszi! -
crossy104 #2380 Tiszta U-571!!!!Fincsi! -
#2379 Hogy fogod útálni! -
GarET #2378 én kimondottan ellenséges subra gondoltam:) -
crossy104 #2377 Aknamező, és tengeralattjáró elháritó háló??Érdekes lesz. -
crossy104 #2376 Added mine fields and anti sub nets ..Erre gondoltál? Én feltettem, nemsokára kiderül igaz-e. -
GarET #2375 Kár képzeljétek le milyen negy lenne, elenséges tengeralattjáró, elég mókás lehetne kergetőzni vele.)
jah az 1.2-es crackről megtaláltam vmit, ne sok de a remény hal meg utoljára.....bár ezt a szokomon megcáfolták....... nem a reményhal meg utoljára, a henem a sejt szintű enzim működés
nah akkor áljon itt a post.)
"DO NOT ASK ME FOR SENDING CRACKS. THEY ARE ALL ON ************ (SOONER OR LATER) !!! " ha meglesz a crack akkor beírom mi volt a csillagok helyén... addig nem teszem be, mert nem akarok reklámozni!!!
-
crossy104 #2374 Jéghegyekkel, és bazi nagy hajókkal is csak a net.-ről leszedett plusz Ice-Ice Baby küldiben találkoztam.#2358,#2355. -
crossy104 #2373 Én még nem találkoztam ilyennel.Szerintem rizsa!Talán a 4-ben bent lesz. -
GarET #2372 Én már találkoztam 2ő anyahajóval is meg minthalett vona még 1 de nagyon messze:) Bazinagyok, és vizsonlyag gyorsak is a méretükhöz képes, de sajnos nem tudtam rájuk fordulni, mert épen két romboló üldözött, én meg 80-100 méter mélyen próbáltam elsliccolni...mondanom sem kell hogy nem sikerült, 3 órán !kesresztül kergetőztem velük, a végén lesüllyedtema tenger fenékre. mindent leállíottam, és vártam csöndben-meg is találtak a mélyvízi aknáik szal ez a taktik nem jött be:(((
kipróbáltam volna mennyi torpedo kell neki hogyhullámsírba merülhessen!!. egy kérdés vki alálkozott már ellenséges tengeralattjáróval??????? mintha ezt olvastam volna abna a bizonyos SH3 cikkbe-SG félében! vagy ezt is csak megtűri a papaírlap/monitoor képernyő?? -
#2371 Kedves Barátim! Minek használjuk a szmájlikat? Dísznek? ... -
bgabor #2370 Hát... én is estem már neki 88assal két rombolónak(ők húzták a rövidebbet), kézi célzással. Hozzáteszem,ez single küldi volt,karrierben nem kockáztatom a hajót. De egy csatahajó ellen? Na az bátor dolog(és vakmerő) Rálősz a 88assal, ő pedig rádfordítja a kis 200mm> ágyúit, bumm.
Apropó,találkozott már valaki karrierben a Bismarck-al? Na az aztán a hajó! (Fegyverzet: 8db 380 mm-es ágyú,16db 105mm-es flak,plusz majd negyven darab légelháritó-gépágyú)
Nem semmi feeling lehet az oldalán hajózi! -
zoltang #2369 Nálam egyáltalán nem fagy és nem fagyott, szerencsére. -
#2368 nemvan... -
#2367 ok...
és van már crack az 1.2es patchhez? -
#2366 Hibás a mentésed! Próbálj egy másikat, vagy kezd újra! -
#2365 ööö...
akkor mi van ha betöltöm a gémet és kilép a winbe???
-már jáccottam vele, mert elindult, csak a mentéseknél csinálja (de már töltöttem be vele...-
szóval nem értem...
ötlet? -
#2364 Most nézem, ez valam űrhajó kilövő platform? -
#2363 Igen, nem! -
Bandeeka #2362 akkor nem eredeti gamet nem is érdemes fel patchelnem? -
#2361 Hát igen! Biztos... -
#2360 -
crossy104 #2359 A háttérben lévő hajó is új!Nem is láttam ég ilyet. -
crossy104 #2358 -
#2357 Hááát, egy 88-assal nekiesni egy csatahajónak ... bátor tett lett volna, utána biztos tisztelettel emlékeztek volna rád az egész Kriegsmarine-nél
-
crossy104 #2356 Jéghegyek!!!!!!!!Király játék!!!Heuréka! -
crossy104 #2355 -
#2354 Átka a kopi & pasténak?!! -
#2353 ellenben a kategórát telibe trafálták -
#2352 Én már találkoztam csatahajóval! Szerencséjére [[#hehe]] az összes torpedóm kifogyott már és a tenger is viharos volt, így a 88-ast se tudtam beüzemelni! Anyahajót csak képen láttam, de mintha valaki már találkozott volna azzal is!? -
#2351 Erről jut eszembe !
Ti találkoztatok már hordozóval ?
Esetleg rombolónál nagyobb hadihajóval ?
Én még eddig semmivel (természetesen karrier módban) -
#2350 Na én se vagyok még időmilliomos, de majd,majd, majd pár év múlva (ha megérem)éppen három majdnyira. Na akkor asztán ..... -
#2349 A karrier végére gondolsz? Ha igen én még nem, mert nagyon komótosan játszom... -
#2348 Egyébként ért már valaki a küldetés végére? Ott mi van? az Operenciás tenger? -
#2347 De mint olvashatjuk lentebb [fliph]okosságok[/fliph] is vannak benne, azt ki tűri? -
#2346 A papír eltűri. -
#2345 Ahhoz túl hosszú... -
#2344 Gondolom reklám rizsa. -
#2343 Szijja!