Silent Hunter III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ügyes vagy, hogy megszerezted mert még senkinek sem küldték ki a nyomda szerencsétlenkedése miatt.<#eljen>

Szomorú vagyok.Csak holnap és ide mert most készültek el a magyar nyelvû kézikönnyvel a szerencsétlen nyomdászok!Ma délután tudják csak elküldeni.<#falbav>

Glpetyus
A starforce miatt lehet várni kell rá egy darabig :S

BBird
negatív!
dr Kotász
??? NV-tulaj vagyok... NForce-on kint van már?
ja, tényleg, most látom csak 😊

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Mi a gond az NV kártyákkal??????Ecsetelnéd?Rögtön megõrülök!<#confused><#falbav><#help>

Glpetyus
wrong topik 😊

A starforce már a demóban is benne van.
Egyébként egyetértek Seaweed-el: elveszett a Lockon varázsa (sajnos)

Glpetyus
Starforce?
Qrva jó.

2GHz AMD/1G RAM/Ti4200 konfigon tökéletesen fut , 8X itdõgyorsításnál szaggat be elõször 1024/768/32-n .

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

Hmm , nem találok szavakat ... SH3. <#worship><#worship><#worship> Hatalmas ugrás a SH2. után , a graf-t mindenki látta már a videnyókon , az irányítás rendszerét is (tutorial videnyók) de a rengeteg kis hangulati apróság megdöbbentõ , tényleg ott érzi magát az ember a hajón , kicsit filmszerû az egész . Még csak két oktató küldin vagyok túl . Az irányítás stílusát kicsit szokni kell a DW után , de jól felépített . Az egyetlen igazi probléma az NV kártya tulajokat "örvendezteti meg" , de - állítólag - már dolgoznak rajta . A Starforce-os védelem egy újraindítással teszi csak hosszabbá a dolgot , egyébként nem görcsöl sem DVD írón se virtuális meghajtón (van mind a kettõ) , tehát - szvsz - nem kell foglalkozni vele .

Nekem holnapra ér ide.Ha van rá lehetõség ecsetelhetnéd ha kipróbáltad.<#papakacsint>

Megvan !!! Estére ide is ér !!! <#nyes><#taps><#pias>

bocs de nem bizti, pedig nem szokott kampózni, de gondolom percek/órák kérdése
de nforce-n én se találom , haver mondta
Kellemse=Kellemes

szerintem már van!!!!!
Kellemse kis bemutató a subsim.com-on . <#worship>

Egy pici szerencsével (Bp-i kolléga) még ma este ... <#taps>

Sajna még nincs...

ChevyG
én is nézem oránként<#smile>
Glpetyus
Nincs.

dr Kotász
Megnézné valaki, hogy nForce-on kint van-e már? Melóból sajnos nem tudom...
MEGJÖTT!!!!!

Megrendeltem expressz,holnap délelõtt itt is van!<#taps>

egyelõre az a kérdés hogy ma már tényleg kijötte mert ha nem ako nem lesz ha viszont igen ako nemtom mért késnek

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Charly
Talán holnap fent lesz

jah nekem is eléggé 😊
driver 3-at msot má leszedem de ha addig kijön sh3 tuti övé a prioritás 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Pluskast
Ja az biztos, hogy sürû a letöltési forgalmam már így is😊

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

gamefaqson is..., hát én remélem hogy kijön még ma, mongyuk mai nap igy is nonstop töltés de akkor már legyen kerek aze gészt és jöjjön ki ez is meg act of war is 😊

Pluskast
Ja csak már kijöhetne. Egyébként a gamespot-on még mindíg 15.-e van kiírva.

engem eu megejelnés nem különösebben izgat, nem fgoom megveni 12k-ért max majd ha lement az ára..., de ha akár hol is kijön ma ako kijön warezba is az a lényeg... 😊

Zsolo007
UKban jött ki ott már holnap-holnapután megkapják azok akik elõrendeltek......, nekünk van a 18 közép európában, meg pár északi államban 😞

hm, kár, gamefaqs 15.-ét irt..., bár bia-ra is 17.-ért modntak és mégis kijött ma..., amig élün remélünk 😉

Zsolo007
automexnél is ezt mondják:

Silent Hunter 3
Elõrendelhetõ - Várható megjelenés: 2005-03-18

Zsolo007
Hát az igazság az hogy nem ma hanem március 18-án, hivatalos fórumon ezt a dátumot emlegetik 😞

ma kéne kijönnie nem?

Pluskast
Egy kis nyálcsorgatásnak két új tutorial videó. A convoy attack szerintem nagyon ütõs!
http://digital-photographics.com/video/vid.html

szerintem itt érdeklõdj:

www.cdgalaxis.hu (bolt)
www.automex.hu (disztibútor)

Csak azért kérdezem, mert már nagyon kellene.A lehetõ leghamarabb szeretném megvenni.

Nálunk hol lehet elõször megvenni az új játékokat?Melyik bolt az, és megjelenés után kb. hány nappal érkezik oda?

LSSAHPAUL
Jah..lehet érdemes lesz beszerezni majd fél év múlva mire normális áron kapható lesz..

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

BBird
Miért baj az, ha starforce3-as védelem lesz rajta? Attól még lehet vele játszani. Bemész a bótba, megveszed, hazamész, feltelepíted, közben olvasgatod a kézikönyvet, aztán play. :-)
Pluskast
Elvileg holnap kijön. Viszont olvastam a külföldi fórumokon valami olyasmit, hogy lehet, hogy starforce3-as védelem lesz hozzá. Remélem, hogy tévednek....

Kérdeznék valamit.Kiadás után mikor lehet nálunk is megvenni a játékokat?Csak hogy tudjam mennyit kell még várnom a Silent-re.

én ugyan sh2vel nem jáccotam multiban de remélem itt tényleg jólesz, ha menni fog majd lehetne összehozni valami ösznépi hepajt 😊

LSSAHPAUL
Remélem nem lesz bugos, és jó lesz a multiplayer!!!
A silent hunter 2 hihetetlenül bugos volt. LAN-on kooporative játszottunk 6-an és annyira elvolt cseszve a megvalósitás hogy szinte lehetetlen volt kilõni hajót mert 1x itt volt 1x ott. De saját társunkat azt telibe trafáltuk torpedóval amire azért kevés az esély.. 😊

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

hát jah aki nem tud angolul annak tény hogy segit de én azért ha válogathatok inkább a jobb hangulatra szavazok 😊

Piedon
már nem, már a felével megvagyok. Igazad van, hogy elveszi a hangulatát, de valaki nem tud angolul, akkor nem fogja meg a hangulata...
Pl. a kollégám nagyon sokat szenvedett azon a pályán ahol jelentened kell a hajók helyzetét mert nem értette mit kell csinálni ott. Addig tök simán eljutott de ott megakadt.

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

jah szeritnem is :/
és sh kiemelten az iylen gamékhoz tartozik mert még az angol nyelvû verzioba is be lehet kapcsolni hogy németül beszéljenek, bizonyos dolgok németül legyenek angol helyett etc, hogy ezzel is növeljék a hangulatot meg a beleélést, szóval ezt szvsz erõteljesen hazavágná egy magyaritás...