11357
-
#2422 Erről már volt szó. Akkor arra jutottunk, hogy reklám rizsa. "Majd az SH4-ben", talán.
Más: Elgondolkodtam, hogy ez az akadozás szinte biztos, hogy programozási hiba. Ott vannak a "Total"-ok, valamennyi az SH3 adatainak sokszorosát kezeli, és mégsem akad. A grafikájuk kiváló, realisztikus. Nem lehet, hogy ezek a román fiúk túl nagy fába vágták a fejszéjüket? Nekem az az érzésem picit gyakorolni kellett volna még, mielőtt ebbe belefognak. -
#2421 Ehem, valaki olvasta az SH3-om sg.hu-s elemzését? Ez szerintetetek mi:
"A Silent Hunter III-ban a játékos kipróbálhatja mind a két oldalt, mind szövetségesként, mind tengelyhatalomként meg kell birkóznia a feladatokkal." Ilyen lenne? -
#2420 Mostanában nem nagyon írtam ide de erre azért válaszolok, főleg azért mert már rengetegen kérdezték hogy hogy lehet elmenekülni a rombolók ellen. Elmondom én hogy csinálom, ez nekem eddig 100%-osan működött:
Tegyük fel hogy a felszínen vagy amikor jelzik hogy "ship spotted, sir". Egyből ki a fedélzetre megnézed miaz, hát egy romboló. Le periszkópmélységbe és silent running be. Abban az esetben ha több van vagy már kiszórtak mert mondjuk köd van és csak nagyon közelről vetted észre "crash dive"-ot javasolok, az levisz 70-es mélységbe max. sebességen. Tudni kell hogy a halk hajtóműá nem mindenható, de a háború elején, sőt még közepoén is egy egyszerű trükkel be lehet csapni a rombolókat: crash dive-al mész víz alá ott elkezdesz cikázni, 70m-er mélyre elég lassan jutnak el a bombák, szal ha max. sebességen vagy hiába tuidják hol vagy az életben nem találnak el, miután cikáztál jó ideig max. sebességen, a romboló azt fogja hinni hogy te arra tartasz, és azon az útvonalon fog keresni amerre eddig cikáztál, nade te okosabb vagy a rombolónál és a következőd teszed: Elég cikázás után silent runningra kapcsolszb és elindulsz egy teljesen ellenkező irányba, arra mész egy kis ideig, majd leállítod a motort és pihizel :) a romboló/rombolók meg szépen elballagnak, de ha ott is köröznek fölötted ha nem adsz ki hangot nem fog megtalálni, mert nincs radarjuk (ASDIC asszem):D szal a háború elejéán ez tuti taktika -
crossy104 #2419 Ennyi hajó ellen, még Toppnak sem lett volna esélye. -
crossy104 #2418 Ezt egy mod-dal kiküszöbölheted. -
GarET #2417 héj emberek manuál targetnél a lock nem működk, vagy még nagyon messze vok a hajótólazért nem akar kijönni realiszt 70%-on van;) -
Bee #2416 Majd' elfelejtettem: furcsa, hogy a fáradt legénységet a kapitánynak kell mozgatnia, beosztania. Hát mire való a fedélzetmester? -
Bee #2415 Sziasztok Urak,
Végre kijött! Vártam, mint a megváltót, és reménykedtem benne, hogy az új részben a rombolók nem fognak mindig megtalálni. Hááát... Nem is tudom. Kielből kihajózok, a cél Franciaországtól észak-nyugatra egy őrjárat. Nagy arccal eltervezem, hogy lövöldözök egyet Anglia keleti partjainál, majd átslisszanok éjjel a Csatornán, kevergek egy kicsit a célszektorban, majd egy konvojútvonal érintésével irány haza. Arra ugyan számítottam, hogy óvatosan kell hajókázni, de az, hogy 4 romboló, 2 könnyűcirkáló, 1 torpedoboat (?) és egy armored boat akad rám egyszerre, azért kicsit sok. Mindez az első küldinél. Pfff... Hiába a silent running, hiába a 40 m mélység, esélyem se volt. Körbebombáztak rendesen, 2 órát szenvedtem, hogy el tudjak menekülni, de nem ment. Meg tudja magyarázni valaki, hogy hogy a francba találtak meg? Gramofon nem szólt, 'lábujjhegyen' lopakodtam, sőt, még 20 percet lebegtem a fenéken, de megtaláltak. Hogyan???
Más. Jó dolog, hogy valósághűségre törekednek (elvégre szimuláció), de miért nem lehetett egy időugrási opciót belepakolni a türelmetlenebbek kedvéért?
Összességében viszont ez a legjobb szimulátor, amivel valaha játszottam. -
GarET #2414 Rájöttem emberek sejtek vmit, eddig ész nélkül lövöldöztem nem hiába nem találtam el csak párszor a hajókat!!! Sirály nagyon jó:)))
Íme két kép.)
jujj ez finom;) -
Hengelhoffer #2413 Felraktam az 1.2-t Azt hittem minden problémám megoldódik, de nem.
Nagy nehezen kikeveredek Kielből, a 2. küldetésre, és szerencsémre találkozok egy merchantal. Szépen sumákban célrafordulok, hegyezem a torpikat, már-már rávetem magam a tűzgombra, amikor kilép a játék...
-
#2412 Sziasztok!
Volt már nálatok olyan, hogy "Küldetés: NULL"? Mert én még nem kaptam ilyet. Ilyenkor szabadon csalinkázhatok? -
#2411 Nem csinál semmi különöset, csak a könyvben a kereskedelmi hajóknál megjelennek színnel a különböző részegységek. Működni látszik eddig nem volt vele bajom. -
crossy104 #2410 És milyen a mod????Mert én próbálkoztam mod.-okkal, a vége az lett, hogy úgy lefagyott, hogy csak a reset gombbal jutottam valamira. -
crossy104 #2409 Természetes igazad van.Nem vagyunk egyformák.Ha ilyen minőségben megtudnák csinálni, csodálatos lenne. -
#2408 A subsimen van egy ilyen mod, azt leszedtem. Ja, az egyik videoban anno lehetett látni hogy a csatahajó valamelyik alsó részét veszi célba. Ja a képeskönyvben jelöli meg szal célozni neked kell Ami meg a DW-t illeti, nem rossz az csak más. Tény, elmentek erősen a technikai részek irányába, de azért annak is van varázsa, bár kétségtelen hogy a silent hangulata előbb megfogja az embert. Engem legjobban a dinamikus hadjárat hiánya zavart benne. A sima hadjáratot túl hamar végigvittem -
Lupis #2407 Attól még hogy neked nem túl bonyolúlt sokaknak tetszik a DW. -
#2406 Csak azt nem tudom hogy hol nézzem meg hogy hol az züzemanyag tartálya ... Olyan szemétség mert a Torpedó-s videóban látni a Casual Targetting-et és a játékban meg nincs...Más már találkozott vele?? Hogyan lehetne elő hozni? -
crossy104 #2405 Bocs elirtam Dangerous Waters.Csak attól lehet, annyira ócska hogy még leirni sem lehet. -
crossy104 #2404 A Dangerous Raters ehhez képest hulladék!! -
#2403 Valszeg, rosszat... -
steweee #2402 még nem próbáltam. mennyire nehéz a kezelése? mennyire szimulátor? mert az olyan játékok mint amilyen a dangerous waters is volt nem érdekelnek, ott még kifutni sem tudtam a kikötőből -
zoltang #2401 Ez rosszat jelent, ahogy a mobimouseval kiveszem. Ezt már nem néztem. Elnézést, azt hittem segít. -
#2400 Tovább olvastad? Mert ez is írják:
so i checked it and the missions are not playable. the help screen is open but u cant close it. so its not a solution.
so we all have to wait before we can put the dvd back in rack -
zoltang #2399 Most nézek egy fórumot:
"Sorry my bad english, this work fine.
1. Instal Silent Hunter 3 1.0
2. Copy these files : utils.dll, multiplayer.act, sh3controlers.act
3. Use patch 1.1
4. instal 3 crack files 1.0 (Gamecopyworld)
5. Copy to your silenthunter 3 1.1 the 3 files above.
6. Fun with 1.1 version
I tryed and worked to me, dont turn off cdrom and no need new cracks.
bye all2005"
Valakinek ezzel megy?
Forum -
#2398 Megírták már? -
#2397 A TDC-n be tudod állitani a torpedó haladási mélységét, a képeskönyvből meg megtudod a hajó merülését. + időjárás még befolyásolhatja ha nagyon nagy vihar van. Célozni kell a torpedót lehetőleg az üzemanyagtartályra, az szép nagyot szól, vagy eltörheted a gerincét és akkor kettétörik. No meg van úgy hogy az embernek nincs szerencséje és nem robbannak a torpedók -
DDE #2396 Hali!
Valaki magyarázza már el, hogy hogyan is lehet 'alálőni' egy hajónak!
Milyen torpedó kell? Mire kell figyelni a beállításanál?
Tegnap 7 torpit lőttem el, mire elsüllyedt 2 hajó. Fejenként 3 kellett és egy mellé ment. -
Lupis #2395 Írj már rendesen ez így nagyon béna :) -
sipi78 #2394 sziasztok hogy lehet képet feltölteni ha tud valaki segiteni kérem privbe irja le köszi -
#2393 Ez logiknak tűnik , miután a főágyúk egy másik ugyan olyan méretű állat ellen készültek nem egy 60 70 méteres 4-5 méter magas láda ellen lehettél volna nagynéretű kaiten torpedó aszt durer bele -
#2392 Igen, volt ilyen is.
Én egyszer felszíni harcba bocsátkoztam a Bismarkos küldiban az egyik csatahajóval, mert éppen nem volt torpedó betöltve, és a víz alatt meg lehagyott volna. Így felszínene kezdtem üldözni. Ő lőtt, én meg persze nem tudtam visszalőni. Nem mintha sok értelme lett volna. Hosszú percekig csak lövöldözött rám, én meg röhögtem, hogy ez a béna úgyse talál el. Hát egyszer talált el. A fél legénység piros, a hajó első 3 rekeszébe meg ömlött be a víz. Aztán persze nyekk.
DE végeredményben tovább bírtam, mint azt gondoltam. Szóval ajánlom minden elvetemült kapitánynak, hogyha pár másodpercen belül a fenékre akar süllyedni. :-) -
#2391 Sajna még sehogy! -
#2390 nforce .. bázz .. az starforce akart lenni ... 'csába ... alunnom is kell
szal? -
#2389 hogyan kell feltenni a peccset erre a nem teljesen tiszta, ráadásul nforce-védett "Retöltött" verzióra?? csak mert épp most jön ... kipróbálnám, de akkor mingyá 1.2-n -
crossy104 #2388 Ez csúnya vihar, eléggé szakad az eső is. -
crossy104 #2387 -
crossy104 #2386 Feltettem az 1.2 javitást.Támadott egy bombázó, félig-meddig betalált.A következmény a sérülésen kivül az volt, hogy a játék elhalkult, homályos lett a kép, szinte összemosódott.A hangzás olyan lett mint ha eldugulna az ember füle.Kis idő múlva helyrejött minden.Eddig volt ilyen? Mert én nem tapasztaltam. -
#2385 Mindenben egyetértek! Szerintem se lenne szükség magyarázkodásra! De a imho a szmájlik azért vannak, hogy a mondat mögöttes tartrtalmát, az író hangulatát stb. szimbolizálják! Nem kioktatásképpen (neked), de okulásképpen (másnak) ha valaki ezt teszi be: , akkor nem hiszem, hogy nagyon tréfázna. Viszont ha ezt látom: , ekkor imho joggal gondolhatok arra, az illető tréfás kedvében van... Mindegy, ne kerítsünk neki ekkora feneket! Ha félreértenek, ezután is megmagyarázom ha kell... -
#2384 Miután nem ismerjük igazán egymást, elég gyakori a félreértés is. Egy-két jó szóval el lehet rendezni (ha kell egyáltalán). -
#2383 Kérdés! Csak azért mert a #2352 félre lett értve miközben rendesen megspékeltem a szmájlikokkal! Eddig szándékosan nem írtam le, hogy azért még én sem vagyok olyan "bátor", hogy nyílt felszíni harcba bocsátkozzak egy csatahajóval! Tehát a #2352 ismételten egy "viccesnek" szánt hozzászólás lett volna.