1414
-
#133 Szerintem is okés.
És ezek a képek már valóban jobban néznek ki. Elnézést mindenkitől.
És akkor már a címet is változtasd meg, ne legyen ott az a "D" betű... -
#132 Okés.
A többire meg "ugye hogy megmondtam?":) -
Thanatos #131 video alapján szvsz a graf a célnak megfelel, legalábbis számomra :)
-
Thanatos #130 nekem nem gond de ezt a modokal beszéld meg :)
a képekre meg csak annyit: na ugye hogy ugye... :P -
#129 Ha nem gond akkor átvenném itt a házigazda jogokat és kitennék rögtön bannert is. -
#128 Hmm...
E3 Trailer
Sajnos a videót most nem tudom megnézni mert melózom, de ezek a képek már egyáltalán nem rosszak. Ha visszatesznek 2d-s arcokat alulra akkor már most is bevállalnám a játékot :)
ahonnan lopkodtam: hardwired.hu -
#127 :DDD -
#126 Navazz, a JA2 még mindig hihetetlenük addiktív. Mondom leülök és játszok egy fél órát, úgyis gyorsan megunom. 5 óra lett belőle és a végén is csak azért kellett abbahagynom mert wow-ban raid volt és mennem kellett. A grafika nagyon kész van, de minden más még mindig fantasztikus benne. Találtam egy nagyon jó guide-ot is, most az alapján fogok megcsinálni minden mellékküldetést is.
Bárcsak ilyen lenne a 3 is. -
#125 Legyen. -
Thanatos #124 figy, van x idő a játékra, az msot tök midn1 hogy x év alatt 1 nap vagy 1 év
ha x időből y-t a grafra szánnak akkor csak z marad minden másra, ergo x= y+z , magyarul minnél kevesebb időt forditanak a többi dologra annál több jut a grafra és forditva... :) magyarul ha csak a grafon dolgoznak az nem tesz jót a játéknak, és én uyg vagyok vele inkább legyen rosszabb a graf és midnen más kiemelkedő mitn forditva :) -
#123 Én kétlem, hogy bármibe is ölték volna az idejüket... már ami a JA-t illeti. Ennyi idő alatt simán össze tudták volna rakni a JA3-at, és a JA4-et is.
Van már honlapja a játéknak? -
Thanatos #122 szvsz ha a grafba ölnék minden idejüket akkor járatnák le a ja nevet :) -
#121 Igazad van.
-
#120 Csak azért tudom, mert nálam mindig benne volt a csapatban vagy ő vagy Scope. -
#119 Ne szopass...
Nah most azért is felrakom a játékot :)
Lehet, hogy Beth-szel keverem... -
#118 Lynx hogy ne lett volna a második részben... Scope-al nem is lehetett egy csoportba tartani, mert valamelyikük lelépett. -
#117 Nekem Lynx volt a kedvencem, kár hogy a második részben már nem játszott. Másik meg Ivan volt, talán a harmadikban is feltünik. -
#116 jó sztori, sok AIM és MERC (magic és shadow rulez), másra nem vágyom :) -
#115 Ok, mindegy, ne ezen vitatkozzunk :)
Btw nekem szebb volt, ezen látszott hogy nem volt minden grafikai beállítás maxon :P -
#114 Dehát azt mondtad nézzem meg például az UFO afterlightot. megnéztem. nem szebb, mint az alant látható screenek. -
#113 #84
Ahol a ház teljes egészében látható.
Amúgy abban igazad van, hogy egy ilyen játéknál nem teljesen a grafika számít, én sem ezért szerettem az elődöket. Nem szeretnék viszont egy UFO: Extraterrestrial-t látni aminek lehet, hogy szuper a játékmenete, harcrendszere, manager része, de legszívesebben lehánynám a monitort amiért ilyen grafikát sikerült összehozni ilyen hardware-ek mellett amik ma vannak vagy voltak 4-5 éve.
Egy ilyen kép még elment mondjuk '99-ben , sőt akár még szépnek is mondható, de most eléggé lehangoló :\
Én csupán csak attól tartok, hogy le fogják járatni a Jagged Alliance nevet pedig megérdemelne egy tökéletes harmadik részt. -
#112 miért a maxra bezoomolton kívül másmilyen képet láttál már a JA3-ról? -
#111 Ne maxra bezoomolva nézd vazz :) -
Grifidos #110 Remélem lesz bekapcsolható blood-mod..."angolosan" jobban nézne ki. -
Thanatos #109 hát én látok hatalams külömbséget,az állitolagos ja3 shot szeirntem toronymagasan "szebb", legalábbis nekem :) -
#108 BTW: még nem tudunk semmit a játékról, de már nyavajognak, hogy "hogy nét ez már ki 2008-ban."
Őszintén Az UFO Extraterrestrialsal játszottam taktikai/stratégiai játékok közül a legtöbbet, mert az kötött le algejobban.. meg lehet nézni, hogy hogyan néz ki. -
#107 Ufo AFterlight
Lentebb Postolt állítólagos JA3 kép
Csak én nem látok olyan "hatalmas" különbséget? -
-
#105 Attól, hogy körökreosztott, attól még nem lehet jó grafikája? Szvsz attól még igenis lehetne jó grafikája. Nem kell, hogy azon legyen a hangsúly, én nem azt mondom, de szerintem ennél tudnának szebbet is összehozni. -
#104 Nézd meg az UFO: Afterlight-ot és megérted. -
#103 Miért mi a baj a grafikával egy körökreosztott taktikai játékot tekintve kérlek áruld el.
Vagy mihez hasonlítod? -
#102 Még akkor is ha nem a grafika a lényeg, akkor is nézzétek meg a képeket, és utána gondolkozzatok el azon, hogy ezt 2008 végén akarják kiadni ilyen grafikával??? Már ma ott tart a technika, hogy az embernek le esik az álla néhány játékot látva, és még mi lesz 1,5 év mulva?
Amúgy a grafikától függetlenül, én biztosan kipróbálom majd az új részt, és nagyon örülök, hogy folytatják a sorozatot. -
#101 nekem ezekkel a képekkel az a bajom, hogy sem Scope, sem Shadow nem ismerős. talán a hangjukkal együtt... -
#100 " Ennél még a Fallout2 is szebb volt :)"
Nana.. azért túlzásokba ne essünk.... A fallout 2 örült volna ha ki tud nézni így... -
#99 Nekem magyarázhatod, mindenkori kedvencem a JA sorozat (megvan a második rész eredeti dobozos verzióban).
Azért kicsit nehéz lenne eladni egy jól összerakott, de okádékúl kinéző játékot. Nem hiszem, hogy rétegjátéknak készül (akárhogyan is kapálódzunk ellene). Ha nem is olyan szinten mint egy szebb rts (Company of Heroes) ,de valamennyire nézzen ki mert a jelen állapotában ez egy nulla grafikaliag. Ennél még a Fallout2 is szebb volt :) -
Foglaltnick #98 hümm, örülök hogy jön egy új rész... reméljük megéri a kiadást...
a grafika meg... az én szememben a grafika megölte az ufo-t, a rollercoaster tycoont, a zoo tycoont, a settlers-t... mindent ahol nem a grafika a lényeg... nem mondom, rajzolják meg szebbre, legyen részletesebb, de azért nem az a lényeg... a stratégiai/üzleti szimulációs dolgok 3D-s megjelenítése kifejezetten zavar -
Thanatos #97 -
#96 Az hogy hogyan néz ki nagyívben le van szarva. Ugyanis körökre osztott volt, Olyan dinamikus környezettel volt megáldva amilyet utána még 3-4 évig nem voltak képesek mások sem alkotni. Anyagátütést vizsgált, skillek voltak fegyverek voltak menedzsment része kúrva jó volt. és a sztori alakulása is baromira tetszett. (pl imádtam az elszabadult oroszlánok által rendezett vérfürdőt:D)
Ja és ami a legfontosabb. Bődületesen nehéz volt (az elején a karakteralkotásnál pedig a teszt hihetetlen poénos volt:D) Ha mindezeket megtartja nekem must buy (újra) -
Thanatos #95 commandos 3 szemeben pont rossz példa, gyk azzal sikerütl totál kiynirni a commandos sorozatot..., 1-2-t imádtma össze skiegjével, commandos 3 meg olyan szinten sikerült pcosékra hogy egyszerüen képtelen voltam egy két mapnál többet játszani vele :/ tökéletes példa arra hogy lehet egy gamet elkurni azzal ha a grafra koncentrálnak... :/ -
#94 Azért egy Commandos III (ami ugyanúgy nem mai darab) szintű engine is elég lenne alá, akkor sem szólnék. Bár másfél év alatt még sok minden változhat, reméljük hogy ez is javulni fog.