1414
-
#173 Nekem már ez is tetszik!
Ha a JA3 még jobb lesz, annál jobb! -
#172 Ez konkrétan a JA2 játékmenetének 3d-be illesztése. A JA3 teljesen új játék lesz. -
#171 Jó ez, nagyon hasonló a JA-hoz. Nekem bejön.
Még SPAM mappa is van a levelek között... -
#170 Kösz -
#169 Jó ötlet volt feltenni bannerba. Én azért nem akartam kérni, mert ugye ez a JA3 fóruma, és hátha valakinek bökné a szemét...
De elég a szövegelésből, megyek, én is kipróbálom. -
#168 Neked nincs gondod vele? Nekem mintha egy pár gomb hiányozna a játékból, zsoldost sem tudtam felbérelni és amikot töltöttem be egy pályát kilépett hibával :) -
Thanatos #167 nah eddig csak campaign kéeprnyőig jutottam még
de
full ja feeling
laptopon emailek
honlaprol bérelhető zsodlosok, fegyverek, lőszer
ugyanolyan psycho tesztes karakter kreálás, bár itt még nem sok léynege votl demoban mer tugyanugy eloszthattad a pontjaid utána :)
de eddig nagyon feelignes, megyek is vissza :D -
#166 Wow, nah ezt csekkolom holnap reggel :) -
Thanatos #165 nah mind1, remélem nem lessz tul rövid a dmeo, vagy ha igen akkor holnap itt legyen a full ;) -
#164 jaja -
Thanatos #163
bár fura hogy a névváltoztatás ellenére még jazz_demo néven fut :P -
Nemrég esett át névváltoztatáson a Hired Guns: The Jagged Edge, amely a jó öreg Jagged Alliance alapjaira épít, mindezt persze modern köntösbe öltöztetve. Bevetéseink helyszíne Afrika, pontosabban annak is olyan tájai, ahova nem sok ember jut el, igaz nem is nagyon akar. Hadurak, polgárháborúk, villongások, terroristák és egyéb lélekemelő tényezők bonyolítják a helyzetet, de azért minket sem kell félteni. Egyes szervezetekkel például akár rövid távú szövetségeket is köthetünk, de minden bevetésünk előtt van lehetőségünk némi diplomáciai kavarásra, hogy kicsit felborítsuk a beállt erőviszonyokat. Utána pedig jöhet maga az akció, ahol kicsiny csapatunkat kell megfelelő taktikai rendbe sorozni: fedezés, előrenyomulás, lesből támadás, orvlövészet - ez csak néhány lehetőség a sok közül.
Forrás: PC Dome -
#161 :P -
Isegrim #160 Sondergardot sem fért meg a Foxal... a legviccesebb az LAPD-s szőke rendőrkommandós csaj volt, a férje ugyanis szintén felbérelhető zsoldos volt. Ha valamelyik meghalt, vicces kommentárokat fűztek hozzá.. ha a csaj halt meg, a pasija vmi olyamsmit nyögött ki hogy
"Szegény drágám... azért remélem az életbiztosításodat időben utalják."
Jaó volt az nagyon... -
#159 Bíztató, bíztató. Bár egy demó kel, hogy tényleg elhiggyem, hogy tényleg kiadják majd valamikor. -
Thanatos #158 -
#157 Néhány JA3 kép:
-
#156 Forrás: PC Dome
Tovább él a legendás Jagged Alliance öröksége, igaz más néven, ám a stílus ugyanaz. Jó ideje készül ugyanis a Jazz: Hires Guns, amely azonban most névváltoztatáson esett át, és új címe Hired Guns: The Jagged Edge lett. A játékban négy frakció közül választhatjuk ki megbízónkat, amelyek mind-mind más politikai célokkal fegyverkeznek, és más bónuszokkal dobnak meg minket a siker reményében. A körökre osztott akció-stratégiában százötven fegyver vár ránk, amelyeket azonban még fejleszteni is lehet. A sajátos vonalvezetésű történetben döntéseink befolyással lesznek a politikai helyzetre, s ennek függvényében változhat az ellenség is.
-
#155 Nah ő vajon ki lehet? Első tippre Fox-ot mondanám, már ha régi zsoldos:
-
#154 Jónak tűnik, és tök jól lehet rombolni az épületeket. A JA2-ben a tető megmaradt, ha jól emlékszem, hiába robbantottad ki a falakat... -
#153 Úgy volt, hogy ez lesz a JA3D, de közben valami vita miatt elvették ettől a csapattól a JA név és történet használatát ezért máshogyan kellett elnevezniük a már félkész játékukat. Ezért lett Jazz: Hired Guns.
A korai trailerekben viszont még a JA3D név szerepelt. -
#152 Akkor mit keres a tetű nagy vérrel írt 3-as a cím végén? Ez szerintem JA3 video... -
#151 2 Jazz videó:
[URL=http://youtube.com/watch?v=UTy8ZeB8wKY]#1[/URL]
[URL=http://youtube.com/watch?v=em3jyL37fdE]#2[/URL] -
#150 Ez így nekem is jó, addig sem kell párhuzamosan játszanom a két játékkal :) -
Thanatos #149 miért? ugy csak az az egy ja folytatás lett volna igy meg kapunk kettőt egyböl gyk, vagy legalábbis a müfajt ketten viszik tovább, szvsz ez pozitivum :) -
#148 Akkor mikorra megunom az egyiket jön a másik:) mégjobb:D -
#147 Jazz elvileg már szeptemberben jön, JA3-ra pedig még másfél évet írtak. -
#146 Nem tök mindegy? A lényeg hogy lesz 2 darab ugyanabban az időben megjelenő 3D-s taktikai játék (lehetőleg körökreosztott) Amelyik kb ugynonnan gyöeredzik:)
Szerintem ennél jobb nem kell:) -
#145 Nekem is egyre jobban tetszik, kezdem bánni, hogy nem ez lett a JA3D. -
#144 Egész jó, egész jó! -
#143 Gyors javítás: a Jazz nem a JA3 hanem a JA3D lett volna.
Pár "új" Jazz kép addigis (kb 1 hónaposak):
Sajnos JA3-hoz nem adtak még ki új képeket, ha van valami akkor majd linkelem. -
Thanatos #142 csak minnél több ilyen tipusu gamet a piacra :) -
#141 Egész szép a grafikája, majd kipróbáljuk ezt is. -
#140 A Jazz: Hired Guns (eredetileg tudomásom szerint ez lett volna a JA3) is épül-szépül:
-
#139 Valószínüleg az lehet a gond. Frissítsd a divx-et meg az xvid-et. -
#138 az tuti! kb ők adták a feelinget az egésznek.
amúgy az miért lehet, hogy a video nekem egy fehér képernyő, és csak hang megy? codec-probléma? -
#137 Nagyon sok zsoldos hangja ugyanaz lesz mint ami a második részben volt, ami nem is baj mert szerintem elég jól sikerültek. -
#136 remélem legalább a szinkronszínészeket rá tudják venni a dologra, ha már a képek nem mennek :) -
#135 Jah így visszakanyarodva erre a kérdésre. Nem Lynx-re gondoltam hanem Bud-ra. Nah ő tényleg nem volt már a második részben. -
#134 Ugyebár a JA3 a Silent Storm motorjára épül, a fejlesztők azt nyilatkozták, hogy a grafika és animáció még fog kapni bőven ráncfelvarrást és a motor is fel lesz még turbózva. Reméljük, reméljük...