TransFormers

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Iori
hoppacska, nem Spielberg lesz a transform film rendezoje hanem Michal Bay lesz (BB1-2,The Island..) eredekes lesz
imdb

I love this game!

ugye nem most meghalni ez a topic?
HELLÓ MINDENKINEK!!! na szóval: gyerekkorom egyik nagy meghatározó élménye volt az itthon megjelenõ Transformers képregény!!!!! (amit persze, hogy be kellett szüntetni, mer elfogyott a Marvelnél a lóvé)! Na mind1. Szóval keresgéltem, és hihetetlen mód örülök, hogy találtam ilyen fórumot. Legalább tudom, hogy nem vagyok egyedül!!!!
Sajna nekem a képregényeimen kívül csak pár játék van (azokkal azért már nem játszok 😊),de azt hiszem lassan én is elkezdek letöltögetni... Üdvözletem mindekinek!!!
Igen, láttam egy pár epizódot a CN-ön, de annyira rosszul esett a szinkron, hogy jobbnak láttam hozzá sem nyúlni az egész sorozathoz... Az Armada is megvolt, de azt letöröltem még régebben, nem tetszett a kedves kissrácok miatt szóval a folytatásához sem ragaszkodtam...

Esetleg csere?
Dzsini
jól haladsz akkor, nekem a G3 vége jön még le, és a Masterforce meg a Victory áll sorban. - viszont hál'égnek egységes minõségû és méretû fileok (~170mega darabja minden fajta)
meg nincs szinkronos movie-m 😊 el nem tudom képzelni... mostanában az Energont nyomják (ja, az is lejött már nagyrészt) a Cartoon Networkon és elég érdekes a fordítása...

a figurákat továbbra sem adom 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Ja, ez kimaradt:

Transformers - Scramble City (angolul, rajongók által szinkronizálva)
131MB
A 10GB-t csak saccra odaírtam, mert teljesen rendezetlenek voltak a rajzfilmek, de mostmár szépen rendberaktam õket és készíettem egy litstát (ezeket mind örömmel kínálgatom valami finom robotért cserébe):

G1 Season 1 - TELJES
230MB/epizód
összesen: 3,56GB

G1 Season 2 - TELJES
50 epizódból: 18db: 60MB/db többi: 130-190MB/db, fõleg kb177MB
összesen: 6,01GB

G1 Season 3 - TELJES
30 epizódból 1db 60MB, 1db 547MB, 4db 230MB, a többi kb 170MB
összesen: 5,39GB

G1 Season 4 - TELJES
3 epizód (ennyi az egész) egy fileban, 454MB

Transformers - The Movie (angolul, magyar felirattal)
703MB

Transformers - The Movie (magyar, szinkronizált)
675MB

Transformers Headmasters - 1-24ig van meg a 35bõl, hiányzik a 12ik és 15ik epizód is
4db: 200MB-nál nagyobb, többi: ~120MB
összesn: 2,82GB

Transformers Masterforce - 1-5ig van meg a 42bõl
kb 232MB/db
összesen: 1,13GB

Trasnformers Victory - 1-11ig van meg a 32bõl
120-140MB/db
összesen: 1,44GB

Beast Wars - 42db van meg az 52-bõl
4db 60MB, 2db 90MB, 7db 177MB, a többi kb 131MB
öszesen: 5,35GB

Beast Wars2 - 27db van meg a 42-bõl
2db 70MB, 9db 80MB, a többi: 100-120MB/db
összesen: 2,54GB

Beast Machines - TELJES
1db 120MB, a többi 55MB .rm formátumban
összesen: 1,51GB

Az összes Transformers rajzfilm: ~31,8GB

Megvannak a Marveles G1 képregények is (US+UK) 814MB összesen.
kira

Dzsini
igen, ez az AICN-es felreppent hír, én annyira bízom benne, hogy lesz valami belõle mint a Terry Gilliam által már több, mint 10 éve "jövõre megcsináljuk" Good Omens filmben... jó lenne ha lenne, de hamarabb lesz új GI Joe film mint TF.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Dzsini
volt már. rajz. élõszereplõsrõl meg kb azóta vannak pletykák, hogy a TF univerzumot kitalálták.
és mivel manapság már leginkább csak japánban létezik nem valószínû, hogy a rajzsorozatok mellé csinálnának filmet.

amúgy az összes eddig megjelent rajzfilm és képregény letöltögethetõ úgy általában a filecserélõkrõl akit érdekel (10giga az amúgy nagyon kevéske lehet, én most tartok 18nál és még legalább a fele hátravan...)

a figuráimat meg nemadom :o)

Waterhorse
Akko meg ezt nézd:
TransFormers Mozifilm

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

Lesz mozifilm.

Keress a Khadgar-on, az Azjol-Nerub-on, a Bronzebeard-en és a Bloodscalp-on.

akko meg?

Iori
dehogy lesz

I love this game!

lesz?

Waterhorse
Milyen lesz vaj' az élõszereplõs mozifilm?

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

Ja, érdeklõdni ezen a levélcímen lehet: [email protected]

Dreamwave Transfomers képregények eladók kifogástalan állapotban!
Szervusztok!

Ha esetleg van köztetek olyan, aki meg szeretne válni a kinõtt, használt robotjaitól, azt szívesen megvásárolnám (törött, hiányos, stb is érdekel), illetve más gyûjtõvel is szívesen cserélnék (tudok képet küldeni a cseréimrõl).

Megvan a TF mozifilm angolul és magyar szinkronnal is, valamint 10GB-nyi a régi rajzfilmsorozatból + a Beast Machines sorozat, ha esetleg érdekel valakit.

(Esetleg igényt tartanék régi He-Man figurákra is)

Bárki levelét örömmel fogadom a [email protected] címen.

Üdvözlettel:
Dénes
Rafaelo
maximus kodakszinzdiszkájz!!!!!!!!!

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Davidus
Én Darth Vader fejeket rajzoltam😄

V9ykn8_TZL0

Bucser
Energont nem megint adják az energon 2 éve lett befejezve..

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Sadun Tryst
üdv a kulbban! 😉
jah. hallotam mellesleg már én is róla. de sajnos "szûkös" idõbeosztásom nem engedi, h nézhessem... 😞

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Iori
hellosztok,

rákerestem a kedvenc robotaimra és kisebb meglepetésre találtam ilyen topicot. Most megy az Energon a CNon hétfõtöl péntekig és nekem tetszik.már egészen kicsi korom óta (3éves) tõl rajongtam érte és tökjó hogy most megint adják 😊

Transformer 4ever!

I love this game!

Bucser
Öreg hiba😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

PResident Evil
áz nincs 😄

Bucser
De ha adto egy FTP elérést talán felmásolhatom😊

Bucser
Hát az IACONhub-ról amit bemásoltam elérésnek ide... DC++-on...
Az energonnak is megvan 12 része... Meg a teljes Armada... egész jó minõségû 20 perces filmek... Az aramada sokmindenkinek megvan szal 1 hét alatt lent volt mind a 7 giga...

Bucser
NA az új energon sorozat elsõ része le is ért... MArha jól néznek ki az új animációk.. látszk az eltelt 15 év a Generation 1-hoz képest...

OptimusPrime

Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.

Bucser
Én már bennt is vagyok töltöm lefele az Energon Armada és G1 sorozatot😊 összesen olyan 15 Giga😊

Egyébként 191-en vannak bent....

Sadun Tryst
😄DDD

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

PResident Evil
kincsesbánya !!!!

OptimusPrime
Ezt ismertem, egyszer voltam benn. Mindenkinek Álca neve volt, bementem Optimus néven egybõl megtaláltak! 😊 Sõt, még kiírták a chat ablakba, hogy új vagyok (összesen voltak benne 15-en). Szóval nincs valami hatalmas pörgés, viszont vannak TF-es cuccok dögivel, a film mondjuk mindenkinél ott van! 😊 Talán még a képregények is...

Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.

Bucser
találtam valamit:

Transformerses DChub...

Bucser
Nekem nem volt 3d-s szemüvegem soha😊 Fogtam ilyen kék átlátszó gyurmatáblát😊) Azzal bõven meg lehetett nézni😊) Ráadásul azt rá tudtad tenni az egész oldalra😊

BADE
Jaja,majdnem én is😊

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

PResident Evil
3D-s szemüveg rulez... én azzal néztem végig... mert nekem teljesen üres az album 😊

OptimusPrime
Sõt, a filmet is kiadták DVD-n, még jobb! Digitálisan felújjított! Méghozzá itt! 😊

OptimusPrime
Mert ez nem õ, hanem Galvatron, a rosszabb kiadás! De ez benne van a The Movie-ban is, hogy Unicron új életet ad Megatronnak ebben a testben, miután az úgy lesérül az Optimus-szal folytatott harc során, hogy az álca társak kib*sszák az ûrbe! 😄

OptimusPrime
Nekem is volt! Jártam a PeCsába minden hétvégén cserélgetni a kártyákat. Soha sem lett meg a teljes kollekció, de nagyon kevés hiányzott (>10).

Dekódoló-kártya RULEZ! 😄

OptimusPrime
Ezt vágom, az utolsó Autobot. Maximusról szólt a rész és arról, hogy megvívott Galvatronnal! Nagy volt, az a baj, hogy a magyar kiadásban volt egy kibaszott nagy törés a történetben, és rohadt kusza lett miatt a story, ezt sajnáltam végig, ez is egy olyan része volt, de a története rendben volt! Nem is tudom, asszem' az idõsebb "gyertya" fivér, Buster bátyja alakította Maximus társát... Kusza volt, igaz akkor már a Marvel öncsõdbe kezdett. 😊

Bucser
MEgatronnak itt olyan jokeres feje van a Batmanbõl...

Bucser
Az elsõ generációt kiadták dvd-n... Transformers G1 címen keresd... A gyûjtõs lutraalbumban tulajdonképpen a nagyfilmnek a története ment végig...

OptimusPrime
Aham, világos. 😊

Örülök, hogy létrejött egy ilyen topic is, sokak mániája volt, kíváncsi vagyok, hogy mikor fedezik fel az emberek!

Bucser
NEKEM ez megvolt magyarul!!!!! Ugyanezzel a Coverrel csak magyar felirattal... zsíííír

OptimusPrime
Nekem is, csak mint mondtam, jó pár évig híre sem volt a TF-nek, jó azt látni, hogy az Internet miatt újra feléled! Emberek hajtanak azért, hogy megtalálják a képregényeket meg részeket és ez tök jó, még akkor is, ha csak szakadt VHS szalagokon vannak a részek, de a hangulatuk fenomenális! Én a magam részérõl örülök, hogy újra van TF, és az Atari a PS2-es cumóval lökött egy szépet a dolgon! 😊

OptimusPrime
Megvannak, egy CD-n. Csak lövésem sincs, hogy melyiken. Ha elõkerül majd jelzem, de nem ígérek semmit!

PResident Evil
megvan :>

PResident Evil
gyóóóó mien zsír 😄DD