2421
:: TransFormers :: just 4 FANS
-
Jetfire #658 Nos, vannak elmebeteg emberek. Ez a srác... döntsétek el ti, hogy mi.
Én nem írok véleményt, mert nincs rá szó.
Videó 1
Videó 2
-
#657 a játéknak is van topikja ám.... -
bcrics #656 the game official trailer -
#655 A fórum nem HTML kódokat használ. Így az embeded videok sem műáködnek. csak modik tudnak ilyet beilleszteni. -
#654 Hm, nem működik.
IGN.com Transformers The Game előzetes -
#653 Transformers The Game előzetes:
<embed src='http://videomedia.ign.com/ev/ev.swf' flashvars='object_ID=805122&downloadURL=http://ps3movies.ign.com/ps3/video/article/784/784996/transformers_050207_flvlowwide.flv&allownetworking="all"' type='application/x-shockwave-flash' width='433' height='360' ></embed> -
engine #652 játszani bárki játszhat, a nyeremények viszont csak amcsik közt osztják :( -
#651 A Transformers The Game hivatalos honlapján megindult a 'Battle for the Spark' online játék. Ehhez regisztrálni, választani a két oldal köztt, na meg persze egy Transformert és nevet neki.
Nyugi, ez nem a játék. Ha jól értem nyerni is lehet vele, ki gyűjt több pontot stb., de mindegy mert csak amerikaiak vehetnek részt.
Na, de ott a linkje, és persze bővült infóval is lap Bumblebee és Barricade profil:
Transformers - Battle for the Allspark
-
#650 van 2 új videó de szentem már volt bent:
-1-
-2- -
#649 gecc nekem ez megvolt:D -
#648 Szerencsére máshol is fenn van -
Jetfire #647 Kár, hoögy csak egy napig volt látható.
Reggelre mindenhonnan eltűnt.
Pedig tényleg nagyon jó volt! -
#646 Új tv-spotNagyon jó! -
#645 huh, ez nagyon durva film lesz -
#644 véleményt :P -
#643 Nem kell himpli-hampli lejátszó ide. Én - tudom, hülye vagyok - a Wndows Media Player 11-et használom, a hivatalos(!) DivX Codec packkal és semmi gond. Amúgy sok szerepet játszik a gép teljesítménye, pl. az én régi 633 Celeron PC-m nem vitte a 320x240-esnél nagyobb videókat.
Amúgy itt a forrás oldal, van QuickTime, WMV és Flash. Előbbi kettő letölthető:
IGN.com Transformers Trailers -
#642 és tényleg :) kössz szépen -
#641 ajánlom figyelmedbe az mplayer-t ( www.mplayerhq.hu ), az gond nélkül viszi az ilyeneket. -
#640 még jó hogy a gépem marhára nem bírja lejátszani őket..de még átkódolni se tudtam, mert minden mov-avi átkódoló lehalt tőle :( végül youtube-on rájuk leltem, ígaz, szarabb graffal.. -
#639 Iszonyat durva tv-spotok! -
#638 Adobe Photoshop-al rétegeket tudsz külön kezelni rétegeket szétválasztani így szinte minden elemét a képnek tudod külön effektezni méretezni változtatni majd a végén az egészet egybeolvasztani.
Egyszerű és nagyszerű szoftver és ha valaki komolyan megtanulja kezelni imádni fogja mert fantasztikus dolgokat lehet kihozni vele a legegyszerűbnb scannelt tollrajzból is. -
#637 hát például photoshoppal vagy paint shop pro-val.. én photoshoppot használok.. -
#636 Hogy hogyan lehet különböző képeket így egybe szerkeszteni. És szépen beilleszteni, stb. Mert Paint-tel ilyet nem lehet. -
#635 képbontás alatt nem egészen értem, hogy mire gondolsz.. -
#634 Mindjárt milyen élet lett it. :)
Nekem a #614 és a #627 tetszik, ezt a kettőt kéne keverni. Vagy a háttérbe betenni még a szemet, és többet mutatni a fejekből.
amúgy mivel lehet ilyen jó képbontást - vagy minek hívják - készíteni? -
viizo #633 anélkül hogy flame lenne, már ne is haragudj de ennyit a grafikai érzékedről és az "elfogulatlanságodról" -
#632 ha "minőségi banner " kell akkor a #617 es szvsz -
viizo #631 a #617-es a túlzsúfoltságban valóban jobb, a kérdés az, hogy átlátható és minőségi banner kell, vagy katyvasz -
#630 sztem jó a 627-es, nem baj, ha nincs túlzsúfolva... meg az is jó, hogy mindenki vesz a többiektől 1-1 pici ötletet, és így lényegében együtt készítjük el a bannert :D -
#629 #617 es kicsit jobb ez olyan üres -
Jetfire #628 Ez nagyon jó!!!! -
viizo #627
-
#626 Az elvetemült rajongók :D -
#625 jó, lehet csak a játékosok fórumában kötexenek érte.. -
#624 Jó lett! -
#623 ez peddig épp jó méret :) -
#622 reméljük a filmből se hagyják ki :)
(kiváncsi vagyok a filmzenére...lesz-e olyan jó, mint a transformers - the movie -é :) -
Jetfire #621 Nekem a képek közül a legjobban a #614-es üzenetnél lévő kép tetszik.
Ott ki van ugyanis írva az a mondat, ami a már több mint 20 év alatt szinte mottó lett.
"More than meets the eye" -
#620 passz..nekem szoktak nyüszíteni a modik, mikor ekkorát csinálok.. -
#619 nem nagy :)