TransFormers

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Beast Machine
Namost kezdjük ott, hogy az egész TransFormers gyakorlatilag egy nagy játékreklámnak indult. Aztán szépen kiterebélyesedett. nagyon. a Beast Wars és a Beast Machines pedig ez eddigi legjobb sztorival rendelkezõ TF sorozat az eddigiek közül. Szervesen kapcsolódik a G1 rajzfilm történetéhez, nagyszerû effektek, kiváló fogatókönyv, folyamatos jellemfejlõdés a szereplõknél, plusz egy Emmy-díj. A Mini-conokról szóló sorozat alatt gondolom az Armadát érted, de viszont az csak egy részben jó - méghozzá a külön készített, DreamWave által kiadott képregény. AZ ugyanis nagyszerû, a rajzfilm változattal ellentétben. A Mini-conok nem prüttyögõ kis R2D2-utánzatok, hanem kidolgozott jellemük van, BESZÉLNEK, és nem arról szól az egész széria, hogy meg kell szerezni a mini-conokat. A rajzfilm egy nagy darab hulladék. És hogy a G1 ideje lejárt? Az soha nem jár le. A Star Wars Original Trilogy ideje lejárt? Nem. A Star Trek Original Series ideje lejárt? Á-á. A G1-é? SOHA. A G2 ideje pedig azért nem járt le, mert nem volt belõle rajzfilm.

...vágod?

Bucser
A BadBoys elsõ része eléggé istenesen jól rndezett és szépen fényképezett akciófilm lett (Tea Leoni rulez). A másodikrészre valóban igaz amit te mondassz... De az már eléggé elszállt film lett alapjaiban is..

Az meg hogy a TransFormers milyen lesz?? leszarom... Mióta a community elismerte a Minicon Saga-t vagy a Beast wars sagát transformersnek amikrõl ordított, hogy egy dolgot szolgált a profitot azóta leszarom, hogy egy szemellenzõs TransFormners fan milyennek látja az új filmet. Ez lesz olyan jó mint a miniconokról szóló sorozat volt vagy a Bweast Wars féle förmedvény. Ha más nem egy egész estés PopCorn mozi... de nem is akar legalább több lenni...

A Gen 1 és Gen 2 ideje lejárt.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Beast Machine
ahhoz lehet hogy ért, de a TransFormershez nem. Ez nem Transformers, hanem BayFormers lesz. különben is, a Bad Boys szerintem nem több két agyatlan nigró baromkodásánál

...vágod?

hellnight
Bay ért a szórakoztató filmekhez. Lásd Bad Boyst pl :)

\"You fuck with me, you fucking with the best!\" - Tony Montana

Bocsika, elütöttem egy betût:
TransFormer

I never give up!

Majd kiderul milyen lesz. A trailer animacioit nezegetve egy regi kivansagom eledt ujra: Battletech filmet akarok!!!

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Ez se semmi! Csóri csaj!
TransFormer

I never give up!

rombolót a népnek.
a wacsovszki tesoknak kellet volna ezt csinálni..vagy bukta cagy kultfilm

Moyko

There is only one Boss!

Shiwo
detto :)

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Beast Machine

...vágod?

jól mondod, Kék Villám az ász, nekem is õ a kedvenc ;)

de zárójelben megjegyzem hogy a dinóbotokat csipázom a második legobban :$ :)
Beast Machine
Beast Machine
Starscream, Ultra Magnus, Hot Rod.

...vágod?

guardian hero
Grimlock (Mogorva), egyértelmûen :)

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Ja hogy az Acélfej. Te jószagú. Hogy fogom én felismerni a kedvenc robotjaimat?

Apropó kinek ki a kedvence? Nálam Kék Villám forever :)

Beast Machine
sõt.

Itt van pár kép két szereplõ Protoform-alakjáról (ebben a formában csapódnak a Földre)

...vágod?

hellnight
Hát akkor ezt benéztem :O

Beast Machine
Hopsz, Barricade lemaradt:

...vágod?

Beast Machine
VIGYÁZAT, SPOILER HEGYEK!!!!

le kell, hogy lombozzalak, mert nagyon sok kép került ki a robotokról, mint pedig a róluk mintázott játékokról.

Bumblebee

Brawl

...vágod?

hellnight
Ezt nem hinném, legalábbis nem tartanám logikusnak. Eddig a filmbõl alig láttunk valamit. Jobban mondva a robotokból alig láttunk valamit. Nagyon lelõné a poént, hogy mégis kik lesznek benne és azok hogy néznek ki. Szal ha én lennék a kiadó még várnék a forgalmazással, míg a film bemutatásra nem kerül. De lehet ezt csak én gondolom így.........

Shiwo
után ?!? szerintem már most kapni..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

guardian hero
Ezzel tisztában vagyok, de szerintem hasonló stílusban "dögösíthették" volna a földi formákat is a film kedvéért, ha már az eredeti G1-es kinézet nem felelt meg nekik...

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

hellnight
Jól van nah. Én mindenesetre beszerzek majd egy pukka releaset. A DVD megjelenésig úgyse fogom kibírni, hogy még1x legalább meg ne nézzem :D

Beast Machine
...te. Megs csak egy pillanatra látszik, amikor benyúl az irodaház oldalán...

...vágod?

Serpa
faxa.

júl4

Die Hard4
Transformers

mi jön még??
:P

nem gondolod hogy egy ilyen nagy filmet valami rossz divx-ben fogok elõször megnézni <#ejnye1><#vigyor>

látványorgiát => csakis moziban <#hawaii>
hellnight
Torrent :D

nagyon ütõs lett a trailer, bár valami jó kis hangulatfokozó zenét hiányolok belõle... :)

Megatron az elõzetes képeken sokkal bénábbnak tünt, mint így "mûködés" közben, szal nekem mindenképp pozitív csalódás.

huh, nemtom hogy fogom kibírni a magyarországi bemutatóig :((((
hellnight
Hát ugye azt tudni kell, hogy Bay popcornmovie rendezõ. Filmjeiben a látvány és az akció a domináló szerep. Nem lesz ez másképp sem a TR-ben sem. Nah meg ugye sokak elmondása szerint a TR-ek máshogy néznek ki, mint a képregényben. Ennek egyszerû a magyarázata. Képzeljétek el, hogy azért ez a film látványos lesz, de nagyon. Nahmármost. Mi ez, ha nem pénforrás. A film bemutatása után megkezdõdnek a filmben látott TR-ek makettjeinek árusítása. Mennyi pénzt fog ez jelenteni?! Sajnos ez van.
Nahmeg ált a feldolgozások 90%-a rosszabb, mint az alapanyag. Ezzel számolni kell. Egy már felépített képzeletbeli világot nehéz úgy vászonra vinni, ahogyan azt az olvasó elképzelte, vagy látta a képregényben.
Én, mivel szeretem Bay filmjeit epekedve várom a filmet. Egy mozijegyet meg simán meg fog érni a film :)

Beast Machine
a TWW teljesen más tészta. Ott azért volt szükség a robotok külsejének megváltoztatására, mert ez a sorozat millió évekkel a G1 elõtt játszódik, és akkor még nem ismerték az emberi jármûvek alakját.

...vágod?

Beast Machine
a medencébõl nem megatron, hanem Ironhide, zaz Acélfej mászik elõ...

...vágod?

guardian hero
Viszont az eredeti dizájnt a TF szellemiségéhez hûen is lehet modernizálni. Ld. pl. a War Within szériát, a kepregeny.net-en megnézheted, ha nem ismernéd.

Pheaper
én is rajongó vok:) 96 ba kaptam az elsõ képregényem is amilyen hülye voltam vhova elkeveredett:(((((((

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

Ha õszinte akarok lenni, TF-rajongó vagyok gyerekkorom óta, de azt azért be kell látni, hogy a nyolcvanas években teremtett dizájn sajnos nem eladható 2007-ben. Gondoljatok bele, az eredeti történetekben alig-alig szerepeltek emberek, közvetlen befolyásuk a történetre pedig csak roppant keveseknek adatott meg (Witwickyék, a Szerelõ, kész, kifújt). A mozifilm viszont akárhogy is nézzük, egy csilivili effektorgia lesz, kedvenc robotjaink mellékszereplésével.

Én úgy vagyok vele, hogy leülök a moziba, és hagyom, hogy leessen az állam akkor, amikor meghallom elõször a sivító hangot, vagy épp Megatront kikászálódni a medencébõl...

Pheaper
tuti megjelenik mozikba elsõk között leszek kik megnézik^^ :P

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

Beast Machine
az biztos... b-kategóriás Függetlenség Napja, robotokkal, Terminator dizájnnal.

...vágod?

Seth
nem is rossz. Bár sima effektorgia-popcorn mozi lesz, nem fogunk unatkozni szerintem

PSN ID.: Beegabor

guardian hero
Egész jó kis trailer, akár még nézhetõ mozi is lehet belõle, de TF rajongóknak mindenképpen csalódás lesz...

Pheaper
aztaaaaaaaaaaa

ez az elõzetes nagyon nagyon nagyon üt!!!! http://uk.promotions.yahoo.com/transformers

LasDen
kijött az új elõzetes robotokkal mindennel.......és sztem jó film is lehet belõle attól függetlenül hogy a robotok nem úgy néznek ki ahogy szeretnénk......nekem az elõzetes bejött :D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Genius PenSketch 9X12-es tablet. A szemét télleg a teaser plakátból csináltam...

\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)

Pheaper

Beast Machine
a szemét simán kimásolta a plakátból, ami eredetileg az Autobot logo szeme lenne...

...vágod?

nekem tetszik a szeme, állat lett
Beast Machine
a szeme nem tetszik, de amúgy jó.

...vágod?

Pheaper
mivel rajzoltad amugy teccik :)

Bocs, hogy már megint képpel jövök :D Rajzoltam egy Optimuszt, tablettel. Kérlek, mondjatok róla véleményt:

\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)

[NST]Cifu
Randa mindkettõ, mint a bûn... Nincs mit szépíteni rajta, ez biza gáz!

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!