TransFormers
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
...vágod?
Az meg hogy a TransFormers milyen lesz?? leszarom... Mióta a community elismerte a Minicon Saga-t vagy a Beast wars sagát transformersnek amikrõl ordított, hogy egy dolgot szolgált a profitot azóta leszarom, hogy egy szemellenzõs TransFormners fan milyennek látja az új filmet. Ez lesz olyan jó mint a miniconokról szóló sorozat volt vagy a Bweast Wars féle förmedvény. Ha más nem egy egész estés PopCorn mozi... de nem is akar legalább több lenni...
A Gen 1 és Gen 2 ideje lejárt.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
...vágod?
\"You fuck with me, you fucking with the best!\" - Tony Montana
TransFormer
I never give up!
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
TransFormer
I never give up!
a wacsovszki tesoknak kellet volna ezt csinálni..vagy bukta cagy kultfilm
de zárójelben megjegyzem hogy a dinóbotokat csipázom a második legobban :$ :)
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Apropó kinek ki a kedvence? Nálam Kék Villám forever :)
Itt van pár kép két szereplõ Protoform-alakjáról (ebben a formában csapódnak a Földre)

...vágod?
le kell, hogy lombozzalak, mert nagyon sok kép került ki a robotokról, mint pedig a róluk mintázott játékokról.
Bumblebee
Brawl
...vágod?
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
...vágod?
látványorgiát => csakis moziban <#hawaii>#hawaii>
Megatron az elõzetes képeken sokkal bénábbnak tünt, mint így "mûködés" közben, szal nekem mindenképp pozitív csalódás.
huh, nemtom hogy fogom kibírni a magyarországi bemutatóig :((((
Nahmeg ált a feldolgozások 90%-a rosszabb, mint az alapanyag. Ezzel számolni kell. Egy már felépített képzeletbeli világot nehéz úgy vászonra vinni, ahogyan azt az olvasó elképzelte, vagy látta a képregényben.
Én, mivel szeretem Bay filmjeit epekedve várom a filmet. Egy mozijegyet meg simán meg fog érni a film :)
...vágod?
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
Én úgy vagyok vele, hogy leülök a moziba, és hagyom, hogy leessen az állam akkor, amikor meghallom elõször a sivító hangot, vagy épp Megatront kikászálódni a medencébõl...
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
...vágod?
PSN ID.: Beegabor
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Genius PenSketch 9X12-es tablet. A szemét télleg a teaser plakátból csináltam...
\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)
...vágod?
Bocs, hogy már megint képpel jövök :D Rajzoltam egy Optimuszt, tablettel. Kérlek, mondjatok róla véleményt:

\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!