36663
-
Csesza #1708 -
#1707 -
#1706 #1555 :P -
#1705 róla még nincs képem :PPPP -
North #1704 És a görög? -
#1703 AC Milan's Kaladze: I wanted Chelsea move
tribalfootball.com - August 10, 2005
AC Milan defender Kakha Kaladze admits he wanted a move to Chelsea this summer before clear-the-air talks with coach Carlo Ancelotti.
"Before, I wanted to leave because I had played very little. But now I have cleared it all up with Ancelotti. I did not have a problem with any of the staff: simply I played little, but now I want to give my all to Milan," said the Georgian.
Ancelotti is considering playing Kaladze in central defence and he added: "For me, I would be able to handle that as I play there for my national team."
-
#1702 felül a nyári igazolások láthatóak -
#1701 az igaz :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#1700 :DD
cassano max a félpályáig robogna -
#1699 hát sajna ez van -
#1698 hát szerintem nem is csatár lenne hanem serginhoval felváltva bal oldalon robogna!
-
#1697 sztem nagyon rossz lenne nektek
gondolod hogy szó nélkül hagyná h padon ül Gila-Sheva-Vieri-Inzaghi négyes után? mégjobban elkezdené a csapatrombolást mint romaban
Ancelotti meg nem az a keménykezű edző aki megtudna nevelni egy ilyent -
#1696 3-at kapott a Loki -
#1695 Az nem lenne rossz!Cassano nagyon jó játékos,de véleményem szerint nem nagyon engedné el a Róma. -
#1694 Cassanot is hírba hozáták a Milannal... -
#1693 GREAT SHEVA GOAL IN TRAINING
8/9/2005
MILANELLO - Andriy Shevchenko scored a great goal in the eleven-a-side game in training. After good work from Rui Costa, with one touch the Ukrainian escaped two markers before hitting a firm shot under the bar and post. Training will take place at 10am CET tomorrow.
-
#1692 megszokhattad tőle :D -
#1691 az mindig mosolyog:D -
#1690 ez még a meccs előtt volt akkor meg nem volt okuk szomorkodni
de Cafun nem lehet látni h szomorkodna :D -
Rudee #1689 Előre tudták hogy mi lesz? Csak mert ez a meccs előtti csapatkép. -
#1688 ja,látni a fejukon a szomoruságot! -
#1687 Milan’s summer spending may not be quite over as boss Carlo Ancelotti is allegedly unimpressed with Dimitrios Eleftheropoulos.
The Greek goalkeeper was brought in on a one-year deal this summer as back-up to first choice Nelson Dida.
But the former Messina man, netted following the departure of Christian Abbiati (pictured) to Genoa, has struggled to impress during pre-season.
That has led to reports that the Italian giants are possibly looking to sign a new shot-stopper before the start of term.
Perugia ‘keeper Zeljko Kalac has been linked to the San Siro giants yet again given his situation.
The giant custodian could be available on a free transfer as his club have not been registered for the Serie B campaign as a result of their finances.
If the Umbrian outfit lose their appeal against that ruling and are demoted to Serie C, Kalac could be heading north.
Milan are also reportedly close to signing Lazio right-back, and former Rossoneri youth team product, Massimo Oddo.
-
#1686 jah de sajna ez a BL-döntős kép :( -
#1685 jó kép.....még Crespo-val -
#1684 -
#1683 -
#1682 -
#1681 -
#1680 -
#1679 -
#1678 A Milan ismét érdeklődést tanúsít a Perugia kapusa, Zeljko Kalac iránt. Az ausztrál válogatott hálóőre ezen a nyáron már szerepelt Carlo Ancelotti kívánságlistáján, amikor a Milan edzője Dida tartalékát kereste.
Végül Ancelotti Eleftheropoulos mellett döntött, akit a piros-feketék egy évre szereztek meg a Messina-tól. Azonban a görög kapus nem váltotta be a Milan vezetőinek reményeit a nemrégiben befejeződött amerikai túrán. Ez adott okot a találgatásokra az olasz médiában, hogy Ancelotti újra érdeklődik a Perugia csapatában játszó, Kalac iránt.
Az egykori Leicester City hálóőr leigazolása megvalósulhat még az olasz bajnokság kezdete előtt, mivel a Perugia együttese nehéz helyzetben van. A csapat jelenleg farkasszemet néz a Serie B-ből a Serie C1-be való lefokozással, és így lehetőség nyílik arra, hogy Kalac-ot ingyen megszerezzék.
Kalac elérhető és nem jelenthet gondot a Milan számára, hogy a San Siro-ba csábítsa, ahol Ancelotti megbízható tartalékként számíthatna rá Dida mögött. -
#1677 siettem :PPPPPP -
North #1676 Pippo 9-én született. Azért a hülyeséget ne kopizd át!:))) -
#1675 A héten két Milan játékos is ünnepli a születésnapját:
Dimitrios Eleftheropoulos 1976 augusztus 7-én született.
Pippo Inzaghi 1973 augusztus 32-én látta meg a napvilágot .
Előbbi tehát 29. utóbbi pedig 32. életévét tölti be.
-
#1674 Az ukrán támadó teljesen felépült arcműtétéből. Sheva teljes értékű edzést végez társaival Milanelloban, 4 héttel azt követően, hogy eltávolították az arcsérülésekor berakott fémmerevítőket. Az elhíresült "vitára" közte és edzője, Ancelotti között is ekkor került sor.
Kellemetlen sérülése ezzel végérvényesen a múltté.
-
öröm látni h Dida ismét edzésben :) -
#1672 A brazil válogatott játékosa, Cicinho elárulta, hogy nem igazol a Milan-ba, és még marad a Sao Paulo csapatában, hogy ezzel is növelje a világbajnoki esélyeit.
A 25 éves játékos teljesítményével jó benyomást tett a júniusi Konföderációs Kupán és a piros-fekete klub meg is környékezte, hogy indítsa el európai karrierjét. A Wolfsburg is érdeklődik a hátvéd iránt, aki úgy nézett ki, hogy a San Siro-ba igazolhat és folytathatja a tanulást a veterán braziltól, Cafu-tól.
Azonban Cicinho egy bátor döntéssel visszautasította a hatszoros Európa Kupa győztest, hogy növelje az esélyeit a következő évi Németországban megrendezésre kerülő világbajnoki részvételre.
„Nagyon jól érzem magam a Sao Paulo-ban és jelenleg nem akarom elhagyni ezt a csapatot,” – nyilatkozta Cicinho. „Beszéltem erről édesapámmal, és ő is egyetértett a döntésemmel. Úgy gondolom, hogy az a legjobb a karrierem szempontjából, ha most maradok a Sao Paulo együttesénél, és csak a VB után szerződök Európába. Ebben a csapatban akarok maradni, mert ha Brazíliában játszom, akkor nagyobb esélyem van bekerülni az utazó keretbe. Ez az én célom.”
Egyébként Cicinho tagja az Augusztus 17.-ei Horvátország elleni barátságos mérkőzésre készülő brazil csapatnak. -
#1671 A 21 jelölt közül hat Milan játékos képviseli a piros-fekete klubot az UEFA Labdarúgó Klub díjátadásán (UEFA Club Football Awards), amit Augusztus 25.-én tartanak Monte Carlo-ban. A hat jelölt: Cafu, Paolo Maldini, Alessandro Nesta, Kaka, Andrea Pirlo és Andrij Shevchenko. Mind a 21 labdarúgó versenyezni fog a Legértékesebb Játékos (MVP) címért. A díjkiosztó gálát Augusztus 25.-én a Grimaldi Forum-ban tartják Monaco-ban, és utána a Bajnokok Ligájának első körének sorsolását is lebonyolítják. -
#1670 A Real Madrid sztárjának, Ronaldo-nak az AC Milan csapatába kellene igazolnia, legalábbis a válogatott csapattárs, Cafu szerint.
A Milan védője a következőt nyilatkozta:
„Ronie nagy vágya, hogy megmutassa, ő egy igazi bajnok. Még egyszer bizonyítani szeretne magának, és nyerni akar valamit Olaszországban. Ehhez hozzájön még, hogy a Milan együttesében sok brazil játszik és mind jól boldogulunk itt.” -
#1669 WEEK OF ROSSONERI BIRTHDAYS
8/8/2005
MILAN - It is a week of birthdays in the Milan camp as Dimitrios Eleftheropoulos turns 29, born August 7, 1976 and followed tomorrow by Pippo Inzaghi who is 32, born August 9 1973.