36663
-
#5487 forza milan per sempre! -
#5486 Milan kezdőkeretébe 5-6 hazai játékos van, Barcába meg vagy 2. -
North #5485 Mert a Milannal nem így van? -
#5484 Barca tele van a világ legjobb játékosaival, akiket külföldről igazoltak. Ha van pénz, még jó hogy össze lehet "dobni" egy ilyen csapatot.. -
Csaba #5483 Azért az gáz, hogy azért sírtok, mert nem játszott 1 (azaz egy!) játékosotok.
A Barcánál meg nem volt Messi, Deco, Xavi, Larsson. 3 stabil kezdő, plusz egy legalább olyan jó csatár, mint a Pippótok...
Ha Inzaghi bepofozott volna egyet, akkor szerintem Messi kettőt...
-
#5482 Egyébként ezmá télleg LOL,hány játékost akarunk még...Ha 50-60-at nem hoztak szóba velnük,akko egyet sem! -
#5481 én is remélem ő tuti bepofozott volna egyet valahogy -
#5480 AC Milan - Barcelona 0:1 -
gergelyanevem #5479 1 hét múlva remélem jobbak esztek, főleg Inzaghival az élen(remélem ott lesz majd) -
#5478 Az olasz lapok így értékelték a tegnap esti Bajnokok Ligája elődöntőben pályára lépő játékosok teljesítményét:
LA GAZZETTA DELLO SPORT
MILAN: Dida 6; Stam 6 (Cafu -), Nesta 6, Kaladze 5.5; Serginho 5.5, Gattuso 6 (Ambrosini 5.5), Pirlo 5 (Maldini 6), Seedorf 5; Kakà 6; Shevchenko 5.5 Gilardino 5.
BARCELLONA: Valdes 6.5; Oleguer 6 (Motta -), Marquez 5.5, Puyol 6, Van Bronckhorst 6; Van Bommel 6, Edmilson 6.5, Iniesta 6.5; Giuly 7 (Belletti -) Eto’o 5, Ronaldinho 7 (M. Lopez -).
IL CORRIERE DELLO SPORT
MILAN: Dida 5.5; Stam 6 (Cafu -), Nesta 6, Kaladze 6; Serginho 5.5, Gattuso 6.5 (Ambrosini 5.5), Pirlo 4.5 (Maldini 6), Seedorf 5.5; Kakà 6; Shevchenko 5.5 Gilardino 5.5
BARCELLONA: Valdes 6; Oleguer 6 (Motta -), Marquez 5.5, Puyol 6, Van Bronckhorst 6; Van Bommel 6, Edmilson 6.5, Iniesta 7; Giuly 7 (Belletti -) Eto’o 5.5, Ronaldinho 7.5 (M. Lopez -).
TUTTOSPORT
MILAN: Dida 5; Stam 6 (Cafu -), Nesta 6, Kaladze 5.5; Serginho 5.5, Gattuso 6 (Ambrosini 5.5), Pirlo 5 (Maldini 6), Seedorf 5.5; Kakà 5.5; Shevchenko 5.5 Gilardino 5.
BARCELLONA: Valdes 6; Oleguer 6.5 (Motta -), Marquez 6.5, Puyol 6.5, Van Bronckhorst 6; Van Bommel 6.5, Edmilson 6.5, Iniesta 7; Giuly 7 (Belletti 6) Eto’o 6, Ronaldinho 7.5 (M. Lopez -).
IL CORRIERE DELLA SERA
MILAN: Dida 5.5; Stam 6 (Cafu -), Nesta 6.5, Kaladze 6; Serginho 5, Gattuso 6 (Ambrosini -), Pirlo 5 (Maldini 6), Seedorf 5.5; Kakà 6.5; Shevchenko 6 Gilardino 5.
BARCELLONA: Valdes 6; Oleguer 6 (Motta -), Marquez 6, Puyol 6.5, Van Bronckhorst 6; Van Bommel 6, Edmilson 6.5, Iniesta 7; Giuly 7 (Belletti -) Eto’o 5.5, Ronaldinho 7 (M. Lopez -).
LA REPUBBLICA
MILAN: Dida 6; Stam 5.5 (Cafu -), Nesta 6, Kaladze 6; Serginho 5.5, Gattuso 5 (Ambrosini 5.5), Pirlo 5 (Maldini -), Seedorf 5.5; Kakà 5.5; Shevchenko 6, Gilardino 5
BARCELLONA: Valdes 6; Oleguer 6 (Motta -), Marquez 6, Puyol 7, Van Bronckhorst 6; Van Bommel 6, Edmilson 6, Iniesta 6.5; Giuly 7 (Belletti -) Eto’o 5.5, Ronaldinho 7.5 (M. Lopez -).
IL GIORNALE
MILAN: Dida 6; Stam 6.5 (Cafu -), Nesta 6, Kaladze 5.5; Serginho 5, Gattuso 6.5 (Ambrosini 6), Pirlo 5 (Maldini 6), Seedorf 5.5; Kakà 5.5; Shevchenko 5 Gilardino 5.5
BARCELLONA: Valdes 6.5; Oleguer 6 (Motta -), Marquez 5.5, Puyol 6.5, Van Bronckhorst 6.5; Van Bommel 6, Edmilson 7, Iniesta 6.5; Giuly 7.5 (Belletti -) Eto’o 5, Ronaldinho 7 (M. Lopez -).
Forrás: acmilan.com -
#5477 Rui Costa, az AC Milan középpályása a szezon végi esetleges visszavonulásáról nyilatkozott. A portugál játékmester úgy tervezte, hogy a Benfica csapatában fejezi be karrierjét, de most a következőket mondta:
„A tárgyalások jelenlegi állása szerint nem térek vissza a Benficához. Úgy gondolom, ha ez nem valósul meg, akkor az idény végén visszavonulok.”
Szintén a Milannal kapcsolatos hír, hogy az Arsenal fiatal csatára, Arturo Lupoli kijelentette, nem szándékozik elhagyni a londoni gárdát a piros-feketék kedvéért.
„Igaz, hogy a Milan a kedvenc csapatom, de most az Arsenal labdarúgója vagyok, és ha ők számítanak rám, akkor maradok. Ez nagyban függ Arsene Wenger velem kapcsolatos terveitől. Az olaszok érdeklődnek irántam, de én boldog vagyok Londonban.”
Forrás: tribalfootball.com -
#5476 hát jah nem volt szerencsénk és nem sok jót remélek Barcelonaban :( -
#5475 Azért Ambrosininak is tolt kaka pár szép labdát... Kár, hogy nem ment be 1 se.. mondjuk a másik oldalon is volt ilyen hogy nem ment be pedig beférhetett volna...
sajna ez most így alakult. -
#5474 :} -
Gilardinonak éghet a pofájáról a bőr, hogy Kaká összes jó indítását el**ta.
És még mi lesz Barcelonában... -
#5472 az a három nagy helyzetünk... csalódott vagyok, hoztuk nekik a meccset... majd a visszavágón..remélem -
#5471 hát sajna ez van............visszavágón javíthatunk
sok helyzetünk volt , ezért még reménykedhetünk.... -
shogun1 #5470 Hát wazz ez a Gilardino gyerek, Ambrosiniről már nem is beszélve...Megnézném a Barcát is Ronaldinho nélkül, ő még a faláb sc-ből is jó csapatot csinálna.
sztem Barca = Ronaldinho( ahogy a Bulls = Jordan) -
R9 #5469 az kár hogy Seedorf :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
Netkaloz #5468 na szevasz milán, már most kiestetek. nem is értem hogy miért vette meg a milan gilardinot, mert szart se ér (legalábbis a bl-ben)shevchenko se csinált semmit. Ma a milan legjobbja egyértelműen Zeedorf volt ő legalább mutatott valamit.... Remélem Barca-Arsenal döntő lesz és az Arsenal agyonveri a Barcat úgy mint a Juve-t. -
#5467 mifasz?
a nick duplikációnak mi köze ahhoz amit kérdeztem
kisfiú :P -
#5466 Ok,ird a totyikotokba............Tudjuk....A csatát megnyertétek,a háborut közelse......!!!!!!!!!!!Majd meglátjuk a köv meccset....!Forza Milan,Avanti!Merda Divatgusztizós lolfejek!Csoki all! -
R9 #5465 lol :D:D:D:D:D:D: -
R9 #5464 gg -
#5463 vége
hát ez kurva necces lesz jövőhéten
de garantálom ha Pippo van 2-t bevágott volna... de túl sok a volna :((( -
#5461 Mácsak te kellettél ide......Engem lámázol,oszt nick duplikációjé bannolják....LOL,egyébként meg annak szurkol,akinek akar,ugyh kuss....Nagyfiu -
#5460 Hacsak nem beteg...Ebként mosmár a Bőrszalonnájé a metcssss.... -
#5459 már kérdeztem hogy hanyadikos vagy? -
#5458 Nem vok gépbuzi,szal nem css-zek,nekem az éelt vhogy jobban megy....A valóság...Egyébként Offon kivül van kb 5 percünk(hoszival együtt),Forza Milan,Jön be Maxi,de nagyobb esemény knée,mégpedig Milan gól!Annyit zicert,helyzetet kihagyunk....VÁÁÁÁÁÁÁÁ,Pippo lenne a ó befejezö emberünk ide....Ugyse hozza be ez a majomh,,,.....Forza!Minnyár fujnak:( -
#5457 meg még minimum +3csapat drukkere :P -
Netkaloz #5456 bazzeg muszáj pont most jól védenie ennek a victor valdes-nek -
#5455 Teljesen igazad van -
#5454 EGYENLÍTENI GYERÜNK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
FORZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA MILANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN -
#5453 megérdemli a Barca
ők belőtték a 100%-os ziccert mi meg kihagytuk mind a 3-t :(
-
R9 #5452 yo -
#5451 Mátyás légyszives fejezd be -
R9 #5450 jovan menny cs-zni ugyse megy neked -
#5449 nem kell -
R9 #5447 ?
te barca meg milan drukker is vagy (elvileg) -
Netkaloz #5446 mithagyott ki!