-
pár hír: 
Az ifjú brazil csillag, Rafael Sobis elismerte, hogy a Milanhoz tart, és alig várja, hogy bemutatkozhasson a Serie A-ban.
"A pletykák igazak, a tárgyalások előrehaladott állapotban vannak, és alig várom, hogy Milánóba mehessek. El kell ismernem, hogy nagy lelkesedéssel tekintek az új kaland elé. Minden nap keresgélek valami új információt Milánóról az Interneten. A csapatot ismertem eddig is, de a városról nagyon sokat tudtam meg az utóbbi időben, és tökéletesnek tűnik számomra. Remélem, sikerül minél hamarabb sikerrel lezárni a tárgyalásokat. A csapat minden játékosáról hallottam már, de egyikükkel sem találkoztam még. Jelenleg furcsa helyzetben vagyok, mert tudom, hogy jól mennek a tárgyalások, de még semmi sem hivatalos. Itt Brazíliában figyelemmel kisérjük a Serie A mérkőzéseket, és tudjuk, hogy a Milan a világ egyik legjobb csapata. Az én játékstílusom azonban nagyon különbözik az olasztól, úgyhogy bizonyára időre lesz szükségem a beilleszkedéshez. Általában sok mozgással futballozom, visszajövök a középpályára is, és kihasználom a sebességemet. Persze a legjobban azt szeretem, ha magam törhetek a kapu felé és gólt szerezhetek. Én középcsatár vagyok, született befejező. Hozzám hasonló játékosok? Talán a korai Amoroso, vagy a Lyon csatára, Fred játéka hasonlít leginkább az enyémhez" - nyilatkozta Sobis a Gazzetta Dello Sportnak.
Más hírek szerint a Milan továbbra sem zárta ki annak a lehetőségét, hogy megszerezze Ronaldót a Real Madridtól. Az ügyben történő továbblépés feltétele azonban az, hogy a Milan továbbjutással zárja a kedd este esedékes, Red Star Belgrad elleni Bajnokok Ligája selejtezőt.
Forrás: channel4.com
Massimo Oddo átigazolása a Milanhoz még megvalósulhat, amennyiben a Lazio elfogadja Dario Simicset némi készpénzzel egyetemben az olasz válogatott védőért cserébe.
A világbajnok jobbhátvéd szivesen jönne a Milanhoz, azonban a Lazio által megszabott 6 millió fontos vételár eddig komoly akadályt jelentett a vörös-fekete klub vezetőinek.
A friss hírek szerint a megegyezést az segítheti, ha Dario Simics a transzfer részeként a Lazióhoz igazol, már amennyiben a fővárosiak trénere, Delio Rossi rábólint a horvát játékos érkezésére.
Forrás: channel4.com