36663
-
#6687 sajna megint nem látom mert albérletben nincs netünk :( -
#6686 nekem mai napig ő a kedvencem igaz elhagyta a milant nem lettem cselzi szurkoló de bármikor visszavárnám és ezzel még egy páran így vannak -
#6685 ki mi merre meddig közvetíti? :D
lesz a sport1en akkor tutty nézem -
#6684 ma este 20:30 asszem:P, de se a Sport1 se a Sport2 nem adja... marad a netes tv^^ -
#6683 Ő akart elmenni,akkor ha már egyszer elment minek jönne vissza? szerintme minden játékos kiépített magáról egy jellemet.mi lenne sheva áruló? elment angliába mert nem szeret nálunk,de ott nem ment neki és visszajön? főleg úgy hogy 15 millába fájna?azt hiszem oliverát vettk 15-ért nem? akkor inkább 3 játékos mint 1 formából kifele haladó sztár.... -
#6682 Milan-Ascoli 2006-09-20 20:30 -
#6681 én bármikor visszavárom -
#6680 és mikor lesz a mecs?
lehet hogy naívan hangzik,de szerintem NE jöjjön vissza Sheva... -
#6679 Ancelotti visszavárja Sevcsenkót
Külföldi labdarúgás
Carlo Ancelotti tárt karokkal visszavárja Andrij Sevcsenkót. Az AC Milan vezetői ugyanakkor kijelentették, hogy nem hajlandóak a Chelsea által kitűzött 45 millió eurós kivásárlási árat kifizetni.
A Chelsea vezetőedzője, Jose Mourinho szerint Andrij Sevcsenko egyelőre messze nem azt nyújta, amit tőle el lehet várni. A portugál szakembernek kételyei vannak azt illetően, hogy az ukrán klasszis be tud-e illeszkedni az angol bajnokság sajátos ritmusába.
Roman Abramovics klubelnök már meg is szabta a 30 éves támadó kivásárlási árát, mely 45 millió euró. Ez tizenöttel több, mint amennyiért a londoni kékek megvették a csatárt a Milantól.
- Ha Andrij vissza akar jönni, én tárt karokkal várom. Az már más kérdés, hogy a Milan vezetői bizonyára nem fognak rá csillagászati összeget áldozni - mondta Ancelotti.
A játékos egyelőre csupán annyit nyilatkozott, hogy nagyon jól érzi magát Londonban, és esze ágában sincs elhagyni az angol bajnokot.
- Még csak hat mérkőzés játszottam le a Chelsea-ben, ezért nem gondolom, hogy bármi gond lenne. Maximális erőbedobással készülök, és biztos vagyok benne, hogy a gólok sem maradnak el, de szükségem van egy kis időre, amíg alkalmazkodom az új körülményekhez – mondta Sevcsenko.
Viszont, ha a klasszis formája nem javul, hamarosan a cserepadon találhatja magát az aranylabdás sztár. -
#6678 jaja sztem is
Pippo egyedül elől és mögötte Gourcuff meg Kaká
vagy Kaká Pippo elől és mögöttük Gourcuff és See
mondjuk nekem8 csak nyerjünk :) -
#6677 szerintem most inzaghi kaká páros támad,és boriello meg a biztonsági csere lesz -
#6676 AC Milan coach Ancelotti: We'll take Sheva back from Chelsea
tribalfooball.com - September 20, 2006
AC Milan coach Carlo Ancelotti has told Chelsea he'd happily re-sign Andriy Shevchenko.
"But not for £30 million." -
#6675 ok kösz :) -
#6674 pihi van neki,most próbálgatja a lazább meccseken az új taktikánkat ! -
#6673 Shevchenkonak nem nagyon megy a cselzibe -
#6672 se Oli se Gila se Nesta :\\\
Gila meg Nesta tudom h sérült de Olival mi a helyzet? -
#6671 Carlo Ancelotti kijelölte az Ascoli ellen készülő 18 játékosból álló keretét, amelyből hiányzik Nesta, Serginho, Oliveira és Gilardino is.
Kapusok: Dida, Kalac.
Védők: Paolo Maldini, Bonera, Cafu, Costacurta, Favalli, Jankulovski, Simic.
Középpályások: Ambrosini, Brocchi, Gattuso, Gourcuff, Kakà, Pirlo, Seedorf.
Csatárok: Borriello, Inzaghi
Forrás: acmilan.com -
#6670 Az AC Milan felvette a kapcsolatot a Real Madriddal a brazil védő, Cicinho ügyében. A spanyol klub januárban szeretné eladni játékosát, akiért a két egyesület rossz viszonya ellenére a piros-feketék is bejelentkeztek. A Milanon kívül a West Ham United és a Roma is szívesen látná csapatában a fiatal labdarúgót.
A milánóiak továbbá figyelemmel kísérik a Bordeaux védőjének, Julien Faubert-nek a teljesítményét. A Milan előzetesen már érdeklődött a francia klubnál Faubert iránt, aki remekül kezdte az idei bajnokságot.
Az előbb említett két játékoson kívül az olasz elitklub Nani személyében egy másik fiatal tehetséget is kinézett magának. A Milan megfigyelői a múlt héten már meg is nézték a Sporting Lisszabon csatárát, és majd még eldöntik, hogy tesznek-e ajánlatot érte.
Forrás: tribalfootball.com -
#6669 kösz a képeket -
#6668 egyetértek -
#6667 nem reklámozom a magyar torrentet :D -
#6666 Gila is jó nem hiába igazoltuk, csak formán kívül van, Pipponál is volt ilyen^^ -
#6665 amúgy 29.:P -
#6664 torrent, viccősz külföldi oldalon nem lesz magyar kommentáros Fifa07 ezt az egyet megveszem^^ -
-
-
-
#6660 Azaz Pippot sokkal jobb csatárnak tartom mint Gilardinot! -
#6659 Hááát nem tudom mi lesz Gilardinóval de a Milanban nem nagyon megy neki!!!! Én Pippot sokkal jobb csatárnak tartom Gilát!!!!!!!!!!!!!!!! Nesta nagyon hiányzik már a védelemben! -
#6658 mikor adják ki? torrent fiúk :D -
#6657 :D
nekem is meg kell majd szereznem -
#6656 nah megyek Eurot váltani, 50Euro kell a Fifa 07 re, jobb később mint soha^^ ...:D -
#6655 jó lesz ez hidd el
Oli meg Gila jobban belemelegszik és bajnokok leszünk :DDD -
#6654 ha mindenki hozza a maxot, akkor nincs ellenfél..:P de ha így jáccunk mint tegnap:S értem ezalatt az eladott labákat és a gyér helyzetkihasználást, akkor télleg vigyáznunk kell^^ -
#6653 10 perce néztem meg
See szabija még mindig a szemem előtt van :) -
#6652 kössz banok! aki nem látta még az kattanjon rá:) -
#6651 hát igen meg a Palermoval is kell vigyázni -
#6650 hát jah még minidg adós a góllal vagy gólokkal :S
-
#6649 Parma-Milan 0-2
-
#6648 személy szerint Gila gólját, jobban várom:P