36663
  • DJ Bee18
    Most mi van itt?? a Real olasszá válik, az olasz csapatok meg brazillá :DDD
    Rengeteg a sok gólos meccs :)
  • LasCar16
    nyert az Inter 4-3ra a Chievo ellen:S:S pedig majnem visszahozták a meccset
  • banok
    4 perces HL
    Livorno-Milan
  • Nuno88
    én is remélem

Gila Oli csatárkettőst akarok :)
  • LasCar16
    ha a támadójátékon kicsit javítunk akkor semmi gond de mit érünk a mezőnyfölénnyel ha nem rúgunk gólt, Lille ellen remélem mindenki jól fog játszani^^
  • Palinko
    remember #6726
  • Nuno88
    első félidőben jól játszottunk?

ez PS-ezett vagy mi? o.0
  • LasCar16
    Carlo Ancelotti a Livorno elleni 0-0-ás döntetlen után így értékelte csapata teljesítményét:

„Ez egy nehéz mérkőzés volt. Tisztában voltunk vele, hogy nagyon fontos lenne a győzelem, de mindent figyelembe véve, ez egy jó eredmény. Az első játékrészben jól játszottunk, és megérdemeltük volna, hogy megszerezzük a vezetést, mint ahogy járt volna egy büntető is, amikor Grandoni szabálytalankodott Ambrosinivel szemben. Ennek ellenére továbbra is jól, és agresszíven játszottunk. A második félidőre azonban leromlott a teljesítményünk, sokkal kevésbé volt tudatos és ötletes a játékunk. Úgy gondolom, hogy ez, részben annak tudható be, hogy kevés időnk volt a regenerálódásra, és az edzésre. A Livorno pályája nem éppen a legjobb minőségű, és nem is nagyon engedték, hogy a saját játékunkat játsszuk. Ez vezetett ehhez az eredményhez. Kevés helye volt a csatárainknak, akik keményen dolgoztak, és meg is voltak a lehetőségeik, de a befejezésbe mindig hiba csúszott. Az első félidőben sokkal könnyebben gólt tudtunk volna szerezni.”

Ezután Ancelotti röviden kitért Maldini sérülésére, és a soron következő meccsre is.

„Maldini sérülése nem súlyos. A következő pár napban kiderül, hogy ki kell-e hagynia mérkőzést. Most fel kell készülnünk a Lille elleni Bajnokok Ligája mérkőzésre.”
  • LasCar16
    majd meglátjuk^^ bár nem tom h. a Chievo mien formában van:S , mindjárt utána nézek
  • fsgh
    azt leshetitek:DDD mi a Samp ellen buktunk Ti meg a livorno ellen:) ez így korrekt:D
  • Nuno88
    én is
  • LasCar16
    azé remélem h. ma botlik az Inter:P
  • Nuno88
    épp ez az h semmi nem volt a meccsen
  • Szabi 22
    JÉZUSOM!!!! 0-0 Most értem haza és megnéztem a teletexten a végeredményt,teljesen ledöbbentem!!!!!!!!!!!!!!!!! Aki látta a meccset írjon már a meccsről hogy mi volt vagy mik történtek a meccsen mert számomra ez az eredmény nagyon gáz!!!!!
  • LasCar16
    kezdtem örülni...:S nem tok mit mondani:S
  • LasCar16
  • LasCar16
    kapu előtt megáll a tudomány ... Kaká-val vagyok elégedett
  • LasCar16
    2. is az...:S
  • Nuno88
    hát az első félidő szörnyű volt
  • Nuno88
    nem új már régi csak visszaraktam :)
  • LasCar16
    klassz az új logód;) persze h. nyerünk, részemről áll a 0-2;)
  • Nuno88
    na nem sokára kezd a meccs

remélem nyerünk

FORZA MILAN!!!
  • Nuno88
    remélem normálisan állunk fel és megverjük a Livornot :)
  • Palinko
    jeee nesta :D gilának már kevésbé örülök,de üsse kő
  • Nuno88
    Carlo Ancelotti kijelölte a Livorno ellen készülő keretét, amelynek ismét tagja Nesta, Gilardino és Oliveira.

Kapusok: Dida, Kalac, Fiori.

Védők: Maldini; Cafu, Kaladze, Nesta, Jankulovski, Favalli, Bonera.

Középpályások: Gattuso, Seedorf, Gourcuff, Pirlo, Kakà, Ambrosini, Brocchi.

Csatárok: Gilardino, Inzaghi, Ricardo Oliveira.

Forrás: acmilan.com
  • LasCar16
    Ancelotti: "Meg tudjuk nyerni a scudettot"

A Milan edzője szerint - ledolgozva a 8 pontos hátrányt - megnyerhetjük a sudettot.

"Itt az a pillanat, ahol a hosszú pontvadászat elkezdődik, de bízunk benne, hogy minden akadályt sikeresen veszünk majd. Reális célkitűzés, hogy megnyerjük a scudettot.

A scudetto nem rövid távú cél. Időre és türelemre van szükségünk. Túl kell majd jutnunk olykor nehézségeken, de világos, hogy a győzelem a végső. Bízunk benne, hogyez május előtt sikerül. Ez a szezon olyan fárasztó, mint hegynek felfele menni, dugynakkor nem lehetetlen."

A következő mérkőzést a Milan a Livorno stadionjában játsza, ahol 2005-ben vereségget szenvedtek.

"Ebből az arénából nehéz pontokkal hazamenni, de a mi helyzetünkben minden mérkőzésen ezt kell megpróbálnunk. A Livorno gyakran változtatja a stratégiáját, emiatt nem tudom biztosan, ellenünk hogyan fognak felállni."

"Pippo Inzaghi pihent a múlt héten, amikor a Parma ellen játszottunk, tehát ő most pályára lép.
    Nestanak ismét bele kell rázódnia a meccsekbe. Már túl van az izomproblémáin.
    A következő, októberben esedékes nemzetközi szereplésig folytatjuk a rotálást. Aztán változni fognak a dolgok."
  • Nuno88

• Nuno88

Adidas Kupa
  • Nuno88
    a Meriva feliratú?
  • LasCar16
    nekem 04/05 ös hazai van meg, de mindenféleképpen megrendelem az ide alter mezünket a feketét:))
    egyszerűen gyönyörű...
  • Nuno88
    na végre vettem egy eredeti milan mezt, igaz tavalyi kollekció de nem baj... egyszerűen gyönyörű!!!
  • Nuno88
    akkor látni fogom!!!!!!!!!! VÉGRE!!!
  • LasCar16
    szombaton lesz:P
  • Palinko
    ez most tipp? vasárnap lesz a mecs gondolom
  • LasCar16
    0-2 Seedorf, Kaká:)
  • Palinko
    mnajd kialakul.de mikor lesz a mecs?
  • Szabi 22
    Én nem aggódok nagyon jol tudom hogy nyerni fog a MILAN!!!!!! Tippem 1-3!!!!
  • Nuno88
    szép volt fiúk! :)

Jankunak grat a góljához :)
  • LasCar16
    ne aggódjatok már:) sima win lesz:)
  • Szabi 22
    azaz ne hogy már most ne nyerjümk!