36663
-
#6768 Most mi van itt?? a Real olasszá válik, az olasz csapatok meg brazillá :DDD
Rengeteg a sok gólos meccs :) -
#6767 nyert az Inter 4-3ra a Chievo ellen:S:S pedig majnem visszahozták a meccset -
#6766 4 perces HL
Livorno-Milan -
#6765 én is remélem
Gila Oli csatárkettőst akarok :) -
#6764 ha a támadójátékon kicsit javítunk akkor semmi gond de mit érünk a mezőnyfölénnyel ha nem rúgunk gólt, Lille ellen remélem mindenki jól fog játszani^^ -
#6763 remember #6726 -
#6762 első félidőben jól játszottunk?
ez PS-ezett vagy mi? o.0 -
#6761 Carlo Ancelotti a Livorno elleni 0-0-ás döntetlen után így értékelte csapata teljesítményét:
„Ez egy nehéz mérkőzés volt. Tisztában voltunk vele, hogy nagyon fontos lenne a győzelem, de mindent figyelembe véve, ez egy jó eredmény. Az első játékrészben jól játszottunk, és megérdemeltük volna, hogy megszerezzük a vezetést, mint ahogy járt volna egy büntető is, amikor Grandoni szabálytalankodott Ambrosinivel szemben. Ennek ellenére továbbra is jól, és agresszíven játszottunk. A második félidőre azonban leromlott a teljesítményünk, sokkal kevésbé volt tudatos és ötletes a játékunk. Úgy gondolom, hogy ez, részben annak tudható be, hogy kevés időnk volt a regenerálódásra, és az edzésre. A Livorno pályája nem éppen a legjobb minőségű, és nem is nagyon engedték, hogy a saját játékunkat játsszuk. Ez vezetett ehhez az eredményhez. Kevés helye volt a csatárainknak, akik keményen dolgoztak, és meg is voltak a lehetőségeik, de a befejezésbe mindig hiba csúszott. Az első félidőben sokkal könnyebben gólt tudtunk volna szerezni.”
Ezután Ancelotti röviden kitért Maldini sérülésére, és a soron következő meccsre is.
„Maldini sérülése nem súlyos. A következő pár napban kiderül, hogy ki kell-e hagynia mérkőzést. Most fel kell készülnünk a Lille elleni Bajnokok Ligája mérkőzésre.” -
#6760 majd meglátjuk^^ bár nem tom h. a Chievo mien formában van:S , mindjárt utána nézek -
#6759 azt leshetitek:DDD mi a Samp ellen buktunk Ti meg a livorno ellen:) ez így korrekt:D -
#6758 én is -
#6757 azé remélem h. ma botlik az Inter:P -
#6756 épp ez az h semmi nem volt a meccsen -
#6755 JÉZUSOM!!!! 0-0 Most értem haza és megnéztem a teletexten a végeredményt,teljesen ledöbbentem!!!!!!!!!!!!!!!!! Aki látta a meccset írjon már a meccsről hogy mi volt vagy mik történtek a meccsen mert számomra ez az eredmény nagyon gáz!!!!! -
#6754 kezdtem örülni...:S nem tok mit mondani:S -
#6753 -
#6752 kapu előtt megáll a tudomány ... Kaká-val vagyok elégedett -
#6751 2. is az...:S -
#6750 hát az első félidő szörnyű volt -
#6749 nem új már régi csak visszaraktam :) -
#6748 klassz az új logód;) persze h. nyerünk, részemről áll a 0-2;) -
#6747 na nem sokára kezd a meccs
remélem nyerünk
FORZA MILAN!!! -
#6746 remélem normálisan állunk fel és megverjük a Livornot :) -
#6745 jeee nesta :D gilának már kevésbé örülök,de üsse kő -
#6744 Carlo Ancelotti kijelölte a Livorno ellen készülő keretét, amelynek ismét tagja Nesta, Gilardino és Oliveira.
Kapusok: Dida, Kalac, Fiori.
Védők: Maldini; Cafu, Kaladze, Nesta, Jankulovski, Favalli, Bonera.
Középpályások: Gattuso, Seedorf, Gourcuff, Pirlo, Kakà, Ambrosini, Brocchi.
Csatárok: Gilardino, Inzaghi, Ricardo Oliveira.
Forrás: acmilan.com -
#6743 Ancelotti: "Meg tudjuk nyerni a scudettot"
A Milan edzője szerint - ledolgozva a 8 pontos hátrányt - megnyerhetjük a sudettot.
"Itt az a pillanat, ahol a hosszú pontvadászat elkezdődik, de bízunk benne, hogy minden akadályt sikeresen veszünk majd. Reális célkitűzés, hogy megnyerjük a scudettot.
A scudetto nem rövid távú cél. Időre és türelemre van szükségünk. Túl kell majd jutnunk olykor nehézségeken, de világos, hogy a győzelem a végső. Bízunk benne, hogyez május előtt sikerül. Ez a szezon olyan fárasztó, mint hegynek felfele menni, dugynakkor nem lehetetlen."
A következő mérkőzést a Milan a Livorno stadionjában játsza, ahol 2005-ben vereségget szenvedtek.
"Ebből az arénából nehéz pontokkal hazamenni, de a mi helyzetünkben minden mérkőzésen ezt kell megpróbálnunk. A Livorno gyakran változtatja a stratégiáját, emiatt nem tudom biztosan, ellenünk hogyan fognak felállni."
"Pippo Inzaghi pihent a múlt héten, amikor a Parma ellen játszottunk, tehát ő most pályára lép.
Nestanak ismét bele kell rázódnia a meccsekbe. Már túl van az izomproblémáin.
A következő, októberben esedékes nemzetközi szereplésig folytatjuk a rotálást. Aztán változni fognak a dolgok." -
-
Adidas Kupa -
#6740 a Meriva feliratú? -
#6739 nekem 04/05 ös hazai van meg, de mindenféleképpen megrendelem az ide alter mezünket a feketét:))
egyszerűen gyönyörű... -
#6738 na végre vettem egy eredeti milan mezt, igaz tavalyi kollekció de nem baj... egyszerűen gyönyörű!!! -
#6737 akkor látni fogom!!!!!!!!!! VÉGRE!!! -
#6736 szombaton lesz:P -
#6735 ez most tipp? vasárnap lesz a mecs gondolom -
#6734 0-2 Seedorf, Kaká:) -
#6733 mnajd kialakul.de mikor lesz a mecs? -
#6732 Én nem aggódok nagyon jol tudom hogy nyerni fog a MILAN!!!!!! Tippem 1-3!!!! -
#6731 szép volt fiúk! :)
Jankunak grat a góljához :) -
#6730 ne aggódjatok már:) sima win lesz:) -
#6729 azaz ne hogy már most ne nyerjümk!