36663
  • LasCar16
    nézzétek meg az összefoglalót... én nem hittem a szememnek..
  • LasCar16
    :)
  • DjCooll
    az igen :)
  • Szabi 22
    Hogy mit csinált rágta a körmét a kispadon Ancelotti meg rágyújtott!!!
  • DjCooll
    nem tom asszem be se ált..
  • Palinko
    Olivera csinált valamit?
  • DjCooll
    Hát ez az jönn a tél és télen bizony kéne vmi írányító típusú játékos mint kaká mert télleg ő az egyetlen játékos aki íányít rendesen na meg néha pirlo de az ritka..
  • Szabi 22
    Ez így nem mehet tovább!!!! Jó lenne már egy gollövő csatár!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sienát 3-gollal kellett volna vernünk erre 0-0!
  • LasCar16
    nem tom h. miben keressem a probléma okát
  • LasCar16
    Hát a helyünkben elásnám magunkat a francba! Én úgy érzem nem is az Intert hanem a Romat kell figyelni! és a Roma bizony nagyon megy! Ancelotti elgondolkozhatna 3 meccse gólt sem lőttünk! Azt hiszem télen venni kell egy két normális játékost mert ez így nagyon nem lesz jó... egyedül Kaká aki tudja irányítani a csapatot...
  • DjCooll
    Szégyen volt a döntetlen.Egy milan szintű csapatnak földbe kellet volna verni a Sienát nem 0-0 át játszani
  • Palinko
    áh
  • LasCar16
    már vége 0-0
  • Palinko
    nemsokára vége a mecsnek nem?
  • DjCooll
    remélem azért nyerünk me télleg így a az első hely forog kockán.
  • DjCooll
    hát szégyen nem de akkor elkell gondolkodni a csapatnak hogyhogy akka így első lenni
  • Szabi 22
  • Szabi 22
    Szégyen lesz ha 0-0 lesz!
  • DjCooll
    hát berosálok ha ez is 0-0 lesz eskű.
  • LasCar16
    csak annyi a bay h. a focit gólra játszák és győzelem nélkül nincs 3 pont...
  • LasCar16
    megint uraljuk a játékot, futószalagon jönnek a helyzetek...de mindig a befejezést rontjuk L... vagy túl magas vagy hosszú, vagy még odaér a védő-...áhh
  • Palinko
    legalább csinált valamit....
  • LasCar16
    Feltűnően sok a pontatlan passz és átadás. Amint a Siena kapuja elé érünk, lelassulunk így a betömörülő védőknek nincs nehéz dolguk
  • LasCar16
    21. perc Seedorf szögletét Gilardino fejeli kapura. Telibetalálja a felső lécet a labda pedig a gólvonal előtt vágódik le. Hatalmas helyzet maradt ki
  • LasCar16
    A Milan baloldala van sokat játékban, eddig minden támadásunk ott futott. A vendégek jól állnak a lábukon, de a Milan látható fölényben játszik.
  • LasCar16
    csak optimistán, dehogy nyerik...:P
  • Szabi 22
    Cagliari vezet az inter ellen de a végén ugy is megnyerik!
  • LasCar16
    vezet a Cagliari:PP 1-0, az Inter ellen
  • LasCar16
    asszem a Sporting is betalált
    meg még talán azért, mert ha mi jáccunk akkor egyértelmű:P de ha az Inter akkor 3esélyes:PPPPP
  • Szabi 22
    Meg a Bayerntől 2-őt!!!
  • banok
    streamen a mai meccs:
    GreatSports (Shanghai Sports)
    Caifu Sports
    Sandong
    QSIV
  • fsgh
    én igen...mert mindig góldús meccseket játszik...(ami neknk nem mindig jó..lásd Chievo ellen kaptunk 3at:S)
  • Szabi 22
    Nem értem hogy a Sport 1 miért mindig az Inter meccset adja!!!!!!
  • DjCooll
    Hát végülis igazad van!Me legalább nem megy a szídás meg stb.. így elbeszélgetünk egynás közt azt hello.
  • North
    Na de ilyenkor jön a képbe, hogy miért is jönnének ide, ha már van egy sokak által látogatott fórum, amire írnak. Én is csak azért járok ide, mert amúgy is szoktam egyéb témában fórumozni itt is meg az indexen is.
    Nem kell pánikolni, hogy kevesen vagyunk, így legalább családias hangulat van.:)
  • DjCooll
    hát sztem ezzel csak az a baj hogy kevesen ismerik az sg.hu-t. és azért nem jönnek ide.Mert az acmilan.hu-n elég sokan vannak szóval valahogy ismertebbé kénne tenni a a fórumot hogy még több Milan-os emberke látogasa a fórumot.
  • Nuno88
    :DDD
  • LasCar16
    tom de a gyengébbek kedvéért kiegészítettem és ráadásul magyarul :P
  • Nuno88

• North
    Én tök jót nevettem.:) Na meg akkor is nagyot fogok, ha a Milan lesz a bajnok.:DD