36663
-
#6728 Tavaly nyertünk 3-0-ra ne hogy már most nyerjünk! -
#6727 Inkább fordítva!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Szerintem....!!!!!! -
#6726 hát szerintem 60% az esély,hogy döntetlen lessz,ők nem nyernek, 40% hogy mi nyerünk -
Íme így nézett ki a gól!
-
#6724 A következő meccs az a Livorno otthonában lesz!!!!!!! Hááát nem lesz olyan könnyű dolgunk de azért nyerni fogunk! -
#6723 Carlo Ancelotti és Kaká a SKY-nak adott interjút a mérkőzést követően.
Ancelotti:
"Az első félidőben nem játszottunk jól, de a második félidőre javultunk. Olaszországban a mérkőzések nehezek, különösen, ha senki nem lő gólt. Az összes akciónk Kakán alapult, rendkívül jól játszott, nekem is nagyon tetszett. Most 1 pontunk van, ennél többet ezek után se tehetünk, de az út hosszú lesz."
Kaká:
"A végére nagyon elfáradtam, de ismét nyertünk. Fontos, hogy eltüntettük a minuszjelet a pontjaink elől." -
#6722 Az AC MILAN kapusa, Dida, korábbi álláspontján változtatva új szerződést szeretne.
Miután Pirlo, Gilardino, és Nesta biztos, hogy hosszabbít, a MILAN vezetői most új szerződést kínálnak neki, hogy fontolja meg.
Az előjelek azt mutatják, hogy a kapus el fogja fogadni, és 2009-ig fog hosszabbítani. -
#6721 A MILAN-t összefüggésbe hozták a Barcelona két védőjével, Carles Puyollal és Rafael Marquez-szel.
A mai spanyol pletykák szerint a MILAN képviselői azért utaztak Barcelonába, hogy az európai bajnok két játékosának megszerezhetőségét felmérjék.
A mexikói válogatott Marquezt a MILAN a januári átigazolási időszakban szeretné megszerezni, miközben felkészülnek Puyol jövő nyári igazolására.
Marquezt 2010-ig, Puyolt 2011-ig tartó szerződés köti a Barcelonához.
-
#6720 "szép volt!"
ha te mondod :D -
#6719 lényeg a 3 pont:P szép volt! -
-
#6716 Nyertünk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FORZA MILAN!!!!!!!! -
#6715 Kaká mit hagyott ki az előbb te jó ég!!!! -
-
#6713 Nem gondoltam volna hogy ő lövi a golt de ez lényegtelen!!! -
#6712 góól, Janku!! -
#6711 Na végre! GGGGÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓLLLLLLLL! 68' Jankulovski!!!!!!! Jobb oldalról beadás és a védők mögűl Jankulovski a hosszúba fejelte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
#6710 mindjárt vége a mecsnek nem? -
#6709 Jó lenne már egy gól!!! Nagy fölényben játszunk de az nem ér semmit ha nem tudunk gólt lőni!!! -
#6708 Még nincs gól! -
#6707 jaja én legfelül n éztem ot satnya volt :D -
North #6706 Ott a 2006-09-20, 18:57:09 időpontú hozzászólás. Elég jól össze van foglalva. Ha fogalmad sincs a netes meccsnézésekről, arra meg mellette van egy külön topik. -
#6705 ok,de nem lehetne összefoglalni a dolgokat,mert nincs kedvem annyi hsz.t elolvasni -
North #6704 A netes meccsnézéshez megint ajánlanám az acmilan.hu Meccsnézés az interneten, élőben c. topikját. Annál részletesebben nem lehet leírni hogy kell behozni. Ha valaki mégsem tudná nézni, akkor az online-közvetítés topikban követheti a meccs eseményeit, szinte percről percre. Feltéve hogy adja az előre meghirdetett csatorna.:) -
#6703 FORZA MILAN! FORZA MILAN! FORZA MILAN! -
#6702 mindenki ilyenkor az acmilan.hu fórumán ajánlja az egyik topicot.de ott is programok vannak,meg címek,de nekem még enm sikerült olyat találnoma,mi jó is lenne :D -
#6701 az említett netes tévéhez ahol lehet nézni a meccset kaphatnék egy linket? köszi előre is! -
#6700 reméljük nem lesz könnyű nekik :D -
#6699 jaja nem lebecsülésképp, de láttam a mostani meccseiteket:P... és azért idegenben a Róma ellen nem lesz könnyű^^ -
#6698 ez is benne van
de én nem írtalak le titeket sőt nagyon is tartok tőletek -
#6697 minél jobban eirtok annál nagyobbat kopanhattok;)
(nem flémel csak megjegyzi:) ) -
#6696 hát én is remélem h nyer a Roma :)
az inter gondja nem hoznak lázba :D -
#6695 :DD az Internél is azé vannak gondok:P...Mancini sztem nem fogja sokáig húzni... remélem a Róma nyer!;) -
#6694 remélem igazad lesz :) -
#6693 az intertől meg véleményem szerint nem kell félni.tavaly a Juve mindent nyelt és még is ott voltunk a seggébe 3 pontal... az Inter is mögöttünk volt meg ott is marad.szóval kaptuk a büntit amit enyhítenek 3 mecset hoztunk,mert ezt is hozni fogjuk az inter meg megint öhöh,mert ahogy látszott Totti nem lebecsülendő telejsí1tménybe lendült ismét... -
#6692 oké :D
majd valaki úgyis berakja ide a linket -
#6691 jaja az lesz.de please majd arra is az időpontot,mert mindég elfelejtem nézni a cuccokat,mert fórumozok :D -
#6690 akkor marad neked is az összefoglaló :) -
#6689 áhh nem frissítettem. netes tévére nem hiszemh,goy elég 100kbs szóval erről kimaradok.majd eredményt please legyen -
#6688 ma lesz a Róma-Inter is... remélem a Roma visszavág a szuperkupáért és ha mi nyerünk +1 pontunk lesz az nternek meg maradna a +4 :)))