36663
-
#6848 okok -
North #6847 Na de a Gilától idézett mondat nem volt ott.;)
Amúgy lenne egy olyan kérésem, hogy minden egyes hírhez írjuk oda a forrást is. Ami többségében ez az acmilan.hu. Köszönöm.
-
#6846 #6829 :) -
#6845 Az AC Milan hivatalos közleményt adott ki, mely szerint Alberto Gilardino 2011 Június 30-ig meghosszabbította szerződését a klubnál.
Gilardino: "Boldog vagyok a hosszabbítás miatt, ez a klub iránta érzett bizalmát is jelenti. Meghálálom a klubnak, méghozzá a tőlem elvárható módon, gólokkal"
-
#6844 ezek a Zinteresek , mindig feltudják dobni a hangulatot^^ -
#6843 :D -
#6842 miért ne? :P -
#6841 nem akarok beeszólni de ha a kedvencek kzött van a topic minek nézel be percenként?:) -
North #6840 Kevés ember is csinálhat jó hangulatot.:)
Van jópár Milan-fórum még, talán ezért sem vagyunk sokan. Ha online vagyok, márpedig elég sokszor vagyok, akkor én is rendszeresen benézek ide, de elsősorban az acmilan.hu-ra írogatok. -
#6839 Kapusok: Dida, Kalac
Védők: Bonera, Cafu, Favalli, Kaladze, Nesta, Simic, Jankulovski
Középpályások: Ambrosini, Brocchi, Gattuso, Kakà, Pirlo, Seedorf
Csatárok: Gilardino, Inzaghi, Ricardo Oliveira
Forrás: acmilan.com -
#6838 Azt tudom! -
#6837 én ha itthon vagyok percenként benézek :) -
#6836 Olyan kevesen vagyunk itt a milan fanba!!!!! Szerezni kéne még egy csomó MILANOST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jobb hangulaté!!!!!!!!!!!!! -
#6835 itt kérdezd meg -
#6834 Nem tudna nekem is valaki csinálni ilyet??? -
#6833 köszi Monotont dicsérd ő csinálta -
#6832 Zsír a logód NUNO nagyon tetszik!!!! -
#6831 én is örülök neki de remélem gólokkal fogja eltölteni ezt az időszakot -
#6830 -
#6829 GILA SIGNS TO 2011!
9/29/2006
MILAN - A.C.Milan have announced that Alberto Gilardino has extended his contract until June 30, 2011. -
#6828 egy kicsit régebbi hír, most találtam:
z AC Milan gólnélküli döntetlent ért el a Lille otthonában és a találkozó után a vörös-feketék brazil játékosa, Kaká élesen kritizálta a "karácsonyfa" taktikát, szerinte jobb lenne, ha visszatérnének a kétcsatáros játékra.
Carlo Ancelotti Gilardinót küldte előre, míg a támadó mögött Kaká és Seedorf próbálta segíteni a támadásokat. Sikertelenül, hiszen egyetlen találatot sem szerzett az AC Milan. Ennek ellenére nem mindenki a taktikát okolta a pontvesztésért. Clarence Seedorf például jónak tartja Ancelotti elképzelését.
- Nem tudom pontosan, mit mondott Kaká, de jól játszunk a "karácsonyfa" rendszerben, ráadásul nem is annyira új nekünk ez a felállás - mondta Seedorf. - Számomra a második legkedveltebb taktika, egyáltalán nincs vele problémám. Kaká fáradt volt, ami érhető, hiszen rövid idő alatt három meccsen is pályára lépett. Biztos vagyok benne, hogy nem gondolta komolyan a kritikát, csak bosszús volt az elveszített pontok miatt. -
#6827 Ricardo Oliveira egyre jobban beilleszkedik az olasz hétköznapokba. A tegnapi edzés előtt a Milan Channelnek nyilatkozott:
"Itt minden más, mint ahol eddig játszottam. Új országba érkeztem és emiatt egy kis időre van szükségem hogy beilleszkedjek. Az olasz nyelvtudásom is egyre jobb lesz."
"A Lille elleni mérkőzés nem volt könnyű, de ezt előre tudtuk. Nem sikerült a győzelem, de az egy pont is sokat ér. Természetesen minden meccset szeretnénk megnyerni, de most így sikerült.
Sok helyzetet dolgoztunk ki, ahogy minden meccsen, és előbb-utóbb a lehetőségeket gólra váltjuk majd. Nem aggódom, biztos vagyok benne hogy hamarosan a gólok is jönni fognak."
"Mostantól kezdve a bajnokságban minden meccset meg kéne nyernünk a ponthátrány miatt. Arra készülünk, hogy legyőzzük a Sienat és növeljük pontjaink számát. Ami engem illet, az edzéseken minden remekül zajlik, optimistán tekintek a jövőbe. Boldog vagyok, hogy ennél a klubnál lehetek és igyekszem gólokkal meghálálni a bizalmat" -
#6826 A Milan orvosi igazgatója, Meersseman nyilatkozott a sérültek állapotáról:
Serginho:
"Az ózonterápiának köszönhetően már javul az állapota, de a jelenlegi helyzetben időre van szükség a kiértékelésre és a kezelésre. "
Maldini:
"Maldininek kisebb izomproblémái vannak, de ezek nem olyan komolyak."
Gourcuff:
"Gourcuff-nek fájdalmai vannak a bordaközi izmokban. Készítettünk egy vizsgálatot, melyet a kórházban kiértékelünk, ha visszatér Milánóba" -
#6825 A Milan ifjú reménysége a Lille elleni mérkőzést megelőzően sérült meg az edzésen. A röntgenfelvételek kimutatták, hogy Yoann Gourcuffnak bordarepedése van. A játékosra három hét pihenő vár.
-
#6824 "Nem ejt kétségbe"
biztos nem ezért volt sokszor a közeli képen kétségbeesett arckifejezése -
#6823 Boldog szülinapot Silvio Berlsuconinak! -
#6822 Gilardino visszavágott a szezonkezdését ért kritikákra.
"Kezdjük azzal, hogy ebben a szezonban csak a Red Star és a Lazio ellen játszottam. Kevés idő ez ahhoz, hogy kiérdemeljem a kritikákat. De ez a foci, ezt el kell fogadnom.
Nem ejt kétségbe, ha a dolgok nem mennek igazán jól. Sohase kezdtem a szezonokat jó formában. A Parmaban sem, és az előző szezonban is többé kevésbé ugyanez történt."
Forrás: tribalfootball.com -
#6821 dehogy néz ki hülyén
nekem nagyon tetszik :) -
#6820 én inkább a fekete alter mezünket venném meg, nagyon ottvan^^ -
#6819 az a piros csík hülyén néz ki.......nem olyan , mint az eredetin -
#6818 teljesen igazad van!
de azért illik egy ilyen kaliberű csapatnak mint a Milan elsőnek lenni a csoportban minden mecset megnyerve -
#6817 :D és ebben mi lenne benne?:P -
#6816 nézegettem cuccokat a milanstore-ban és cirka 3 ezer euróból be tudnék vásárolni :) -
egy ilyen pólót kell szereznem!!! -
-
#6813 -
#6812 A mérkőzés adatai:
Sárga lap: 1-1
Piros lap: 0-0
Kapura tartó lövés: 9-6
Lövés mellé: 5-9
Elkövetett szabálytalanságok: 22-9
Szöglet: 4-5
Lesek: 2-4
Labdabirtoklás %-ban: 45-55
Forrás: uefa.com -
#6811 kezdem én is elveszíteni a türelmem Gila miatt -
North #6810 összefoglaló -
#6809 Szabi nyugodj meg a csoportból csak tovább kell jutni, kieséses rendszerben van a nagy tét... tavalyi szisztéma szerint idegenben ne kapjunk ki lehetőleg rúgjunk gólt, hazai pályán meg hozzuk a meccset, ergo továbbjutás(Bayern 4-1, Lyon 3-1 pl.ul) akkor lesz gas h.ha hazai pályán kapunk ki... akkor már kezdhetünk félni, nem láttam a meccset csak annyit olvastam h. több 30 kapuralövés volt, akkor ua-t hoztuk mint a livorno ellen, sok helyzet de gólt nem tudtunk rúgni ha ezen változtatunk akkor nem lesz az a csapat aki megállítson minket^^ ui: remélem nem Dida volt a meccs legjobbja_S nah jóéjt , sziasztok!