36663
-
#6526 Milan-Aek 1-0 -
#6525 Néztem de nem jött be! -
#6524 nem tudom... www.acmilan.hu-t javallom, ott van a fórumban , egy ilyen topik:) -
#6523 Hol lehet interneten milan meccset nézni?
-
#6522 Emberek amit LAscar mond az úgy pont jó és még a góllővök is faszák pont ebben a sorrendben:D:) -
#6521 -
#6520 3-0 ... Oliveira, Pippo, Kaká -
#6519 Mit tippeltek a mai meccsre???? Én olyan 2-0-ra saccolok! -
#6518 -
#6517 sszes európai kupamérkőzés: 296
Győzelmek száma: 159
Döntetlenek: 68
Vereségek: 69
Gólkülönbség: 496 - 260 (+236)
----------------------------------------------------------
Csak a Bajnokok Ligájában (BL+BEK):
Összesen: 185 mérkőzés
Győzelem: 101
Döntetlen: 43
Vereség: 41
Gólkülönbség: 329 - 158 (+171) -
#6516 ez a várható kezdőcsapat -
#6515 Dida; Cafu, Simic, Maldini, Favalli - Gattuso, Brocchi, Gourcuff, Kakà - Ricardo Oliveira, Inzaghi. -
#6514 Carlo Ancelotti és Paolo Maldini ma délután sajtótájékoztatót tartott a holnapi Bajnokok Ligája mérkőzéssel kapcsolatban. Íme néhány gondolat az edzőtől:
"Az olasz csapatok könnyen ráfázhatnak a késői bajnoki rajt és a játékosok nem megfelelő kondíciója miatt. Ezek olyan dolgok, amelyekkel komolyan kell foglalkozni. Más országok csapatai már több mérkőzést lejátszottak a szezonban, ezért jobb fizikai állapotban vannak. A csoportunkra hamar rámondják, hogy könnyű négyes, de ha az előbb említett tényeket is figyelembe vesszük, koránt sincs így. Minden egyes mérkőzés számít és a kevésbé ismert csapatok könnyen meglepetést okozhatnak. Ugyanolyan odafigyeléssel kell pályára lépnünk mint az erősebb együttesek ellen."
"A görög futball kicsit a spanyolra hasonlít, szeretnek játszani és a védőik is sokszor csatlakoznak a támadásokhoz. Hasomló taktikával lépnek majd pályára mint a Lazio és ez okozhat nekünk némi problémát. Ki kell találnunk néhány új megoldást. A bajnokok Ligája marad az elsőszámú küzdelemsorozat a számunkra, de a bajnoki büntetés miatt hazai porondon sem engedhetünk meg magunknak egyetlen botlást sem."
"A vasárnapi meccs tanulságai miatt változtatok a csapaton, mert most nem szabad annyi lehetőséghez juttatnunk az ellenfelet. Ha lecserélek egy játékost, azt nem feltétlenül azért teszem, mert gyengén teljesít, sokkal inkább kondícionális okai lesznek.
A hétvégén is sok gondot okoztak a kontratámadások, mert túlságosan szétszóródtunk a pályán. Jobban oda kell figyelnünk erre. Oliveira nagy valószínűséggel játszik majd, akár kezdőként is. Senkit sem fogok mellőzni hosszú ideig. Még ha esetleg Pirlo kimarad néha, a taktika megmarad, csak más veszi át a helyét."
Az AEK fontos és hasznos játékosokkal rendelkezik, akik mindent elkövtenek majd, hogy sikeresek legyenek. Harcra számítok." -
#6513 én is egy véleményen vagyok veled,mint már írtam.
elejében nagyon örültem,hogy hozzánk jött,d emost meg szinte nem ér semmit a pályán... -
#6512 Jó kérdés! Én semmit! -
#6511 ja Ancelotti ne tom mit lát Gilában :( -
Gyerünk srácok gyerünk!!! -
#6509 ajjmá legyünk +-ak Gilaval szemben:D , Ancelotti nyilatkozta h. Pippo, Gila csatárkettős fog kezdeni:) Gourcuff, és Oliveira is csere lesz---:o -
#6508 -
#6507 a meccset természetesen megint nem látom de holnap húzok haza és megnézem a 2 összefoglalót
FORZA MILAN!!! -
#6506 Na ma remélem Pippo Oliveira kettős kezd!
See talán nincs a kezdőben hanem Kaká és a fiatal francia srác akinek a nevét még most se tudom leírni :D -
#6505 Sztem én addigra már megnézem az eredményt :) -
#6504 Sziasztok :P rég irtam már ide deh végre megint lett netem :) -
#6503 Gilánál mgé nem törik semmi,nazt ne várd,én oliverát várom,meg Inzaghi gólját :D -
#6502 Pippoban biztos vagyok, talán See is villan egyet vagy kaká, és Gilardinonál is megtörik az a bizonyos jég :)
Forza Milan! ne feledjétek Viasat 3 22:55 -
#6501 Holnap nyerünk 3-mal oszt kész ennyi!!! -
#6500 :S:S:S:S -
#6499 A hétvégi bajnokin inkább csak szenvedő Alberto Gilardino úgy néz ki megtartja helyét a kezdőben a szerdai mérkőzésre.
A világbajnok játékos messze van csúcsformájától és igen kemény riválisra lelt a csapat új szerzeményének, Oliveirának a személyében, aki rögtön első tétmeccsén góllal debütált.
Ennek ellenére az edző Carlo Ancelotti arra készül, hogy Gila-t a kezdőbe jelöli Pippo Inzaghi párjaként, remélve hogy a 24 éves csatár megszerzi első gólját az idényben, illetve a legelsőt a BL-ben.
-
#6498 Kaká cáfolta az utóbbi napok híreszteléseit, melyek szerint ő hamarosan, akár már jövőre a Real Madrid játékosa lesz. Kijelentette, hogy ő a Milan csapatkapitánya szeretne lenni.
"Nem akarok távozni"
"Sőt, szeretnék ennek a klubnak a csapatkapitánya lenni. Ezzel lehetőségem lenne arra, hogy fontosabb szerepem legyen a pályán és egyben nagyobb felelősségem is. Ez még jobb játékossá tenne engem"
hát azé ott van a gyerek:D -
#6497 Carlo Ancelotti és Paolo Maldini ma délután sajtótájékoztatót tart.
Az edzés 16:30-kor kezdődik, aztán bejelentik a hivatalos keretet a holnapi mérkőzésre.
Az edzésen minden játékos részt vesz, kivéve Kaladzet, aki talán a második csoportmérkőzésre már bevethető lesz. A Milanban nincs egyetlen eltiltott játékos sem. -
#6496 z UEFA egy interjút közölt Andriy Shevchenkoval, amelyben a Milanról is beszélt:
"Hét év után egy döntést kellett hoznom, hogy elhagyom a Milant, egy olyan klubot amelyik szeretett engem, egy olyan klubot ahol boldog voltam. Amikor döntést hozol az életed megváltoztatásáról, azt utána végig is kell csinálni. Sok barátot hagytam Milánóban és az Ac Milanban. Most már előre tekintek és a Premiership illetve a Bajnokok Ligája mérkőzésekre koncentrálok."
-
#6495 nagyon szép volt fiúk! :)
bár nem láttam h milyen játékkal nyertünk de lényeg a 3 pont!!! -
#6494 :D -
#6493 A Milan edzője így értékelt az első bajnoki után:
"Nesta két hónapos kihagyást követően játszott újra, így teljesen normális, hogy nem tudott sprintelni. Hosszú kimaradás után minden nehezebb, de úgy gondolom hogy ennek ellenére megfelelően teljesített."
"Az Inter eredménye nem ad okot az aggodalomra. Később velük is foglalkozunk, de majd csak a pályán . A Lazio jól játszott és végig nagy erőbedobásra kényszerített minket. Egy olyan nyáron vagyunk túl, amely során felborult a tervezett felkészülésünk, ezért a kezdeti problémák érthetőek."
"A bajnokság ratja jól sikerült számunkra, még akkor is, ha egyesek kirtikával illeték a csapatot a sajtótájékoztatón. Nem igazán értem ennek az okát. Peruzzi bemutatott néhány elképesztő bravúrt a mérkőzésen. A Lazio tökéletes kondícióval bírt a találkozó során , míg a nálunk jelentkezett fáradtság teljesen érthető számomra. Sok bíztató dolgot láttam a pályán, mint például Brocchi teljesítménye, vagy Oliveira és Inzaghi remek góljai."
"Oliveira gyorsan megmutatta hogy vele komolyan kell számolni a jövőben. Ő egy kedves srác aki rendkívűl sokoldalú támadójátékra képes így kiválóan használható a csapatban. Remek játékosokat igazoltunk a nyáron és ők ezt meg is mutatják majd. Oliveira már ma bizonyította ezt, de biztos vagyok benne, hogy ugyanígy lesz Gourcuff esetében is."
"A szezon tehát elkezdődött és mostantól minden komolyra fordul. A bajnoki nyitányank vége, most már minden idegszálunkkal a szerdai Bajnokok Ligájára kell készülnünk. Azok a mi igazi mérkőzéseink. Azt elmondhatom, hogy néhány helyen változás lesz a csapatban a Lazio elleni meccshez képest." -
#6492 Hogy ne lenn jó!!! Bal felső sarkára mész kiteszi a flopit rákattintassz és ott mented a gépre! -
#6491 egyedül Gila aggaszt=/ -
zsilike #6490 hát igen,oli kitesz magáért,inzhagira mindig lehet számitani -
#6489 hát én is reggelve vok de nem jó ugy se
-
#6488 -