36663
-
#6486 -
#6485 -
#6484 -
#6483 -
#6482 -
#6481 -
#6480 -
#6479 -
#6478 Pár kép még a meccsröl! -
#6477 de azelőtt se nagyon:D -
#6476 ha jólemléxem 3 gólt rég kaptunk, asszem tavaly az Inter elleni házi rangadón:S:P -
#6475 4-1 nekünk:D az már sok:D -
#6474 sztem sok gólos meccs lesz:))) -
#6473 Hááát azt meg is lehet mejd nézni!!!!! -
#6472 majd meglássuk:DD -
#6471 Azért annyira rosszak nem vagyunk hogy ne vernénk meg az intert!!! -
#6470 én azért naggyából elégedett vtm a Csapattal, ha Gattuso visszajön akkor már stabilabb lesz a kpályánk, Gorcauff-ra vok még kíváncsi, Olivira-t csak dicsérni tom:D, egyedül Gila, és Pirlo volt szürkébb, See, Kaká, jól passzoltak, Cafú mint védelemben és támadásban is az egyik legjobb volt, Brocchi 2tüdővel futott:D...szal nem vagyunk annyira roszak:) de azé az Intert mevverjük:D -
#6469 Mi kell onnan??? -
#6468 Én onnan szedem a képeket,de én be vagyok regisztrélva!!!!!!!!! Csak ugy lehet!!! -
#6467 bocs nem tudja vki hogy az acmilan.com on hogyan lehet képeket leszedni? -
#6466 hajjjaj!
-
#6465 -
#6464 Grat a győzelemhez:) Mi nem fogunk kegyelmezni:))) mekkora csata lesz...Inter-Milan-Roma:))) -
#6463 -
#6462 Védelemről szólva: Év végén ki vonul vissza? -
#6461 és igen ezt a pillanat nagyon megmaradt szerintem midenkiben,ez talán mindent eldöntő pillanat volt,igaz talán sokan angy hülyeségnek tartják azt,hogy így a szezon első mecsén ezt kijelentem,de azt is tudjátok,hogy ez a szezon nagyon húzós lesz nekünk,biztosan rástartolunk a bajnoki cím megszezésére,és az inter nem fogja könnyen engedni,szóval talán ez a két pont amit Cafu mentett nekünk majd a végén a győzelmet jelenti.sose lehet tudni.és itt ismét megemlíteném,hogy bár nem fiatal a védelmünk,míg ilyet produkálnak,addig minek lecserélni? (azért persze utánpótlás az nagyon kell,mert ők már könnyebben lesérülhetnek..) -
#6460 Milan-Lazio
http://rapidshare.de/files/32630203/Milan_V_Lazio__Highlights.avi.html -
#6459 tényleg de birka vagyok Gattuso hiányzott.az biztos,hogy megérezhető volt.de első mecsnek jóvolt szépvolt... -
#6458 Teljesen igazad van de én még megemlíteném Gattuso hiányát is ugyanis nagyon látszott!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Oliveira nagyon jó lesz csak egy kicsit még tompa de majd bele jön!!!!!!!!!!!!!! Pippo fantasztikusan játszott! -
#6457 hát mivel senki sem próbált írtni a mecsről bővebben,majd mindjárt én :D sajna csak a 2. félidőt láttam... nekem úgy tűnt,mint ha a Lazio lenne a nagyobb név,és a Milan a feltörekvő ifjú csapat.igaz ha nem lettek volna a Milan tapasztalt védői,akik az utolsó pillanatban mentettek,nem nyertünk volna.de viszont a védelemben is milyen óriási hibák voltak,amit remélem az 1. Serie A mecsnek köszönhetünkmert ha egész szezonban tartani fog ez a bizonytalanság,akkor szerintem idén sem lesz győzelem.Brochi nagyon be akarta bizonyítani,hogy az első csapatban a helye,bár ez szerintem nem sikerült neki a bakik miatt.Dida nagyon jól védett.A védelemre és a középpályára volt leginkább jellemző amit eddig írtam,a bakizás és a rutin megjelenülése.a támadásról annyit: mintha az olasz válogatottat láttam volna,szinte mint tavaly,Pippo még mindég az egyik legiemelkedőbb egyéniség,a hihetetlenül gyors felépülésével.Gila a nagy remények ellenére ami tavaly övezte,idén se várok tőle sokat,nemúgy mnt Oliverától,akinek még mindég nem tudom helyesen leírni anevét,pedig ha nem találtok ki neki valami becenevet,meg kell tanulnom,mert idén ő,pippo,kaká és esetleg még gourcuff lesz a főszereplő támadásban...szép bemutatkozás vlt tőle és hogy a 3 helyett 1 gólt rúgott,ez megit csak az 1. mecsnek tudom ki és ő is nemrég épült fel a sérülésből,mint tavaly Pippo.És végül elfelejtettem Pirlo gyenge teljesítményét megemlíteni,bár is tőle jobbat vártam... Nagyából ennyi az én véleményem,és még talán az,hogy Brochi vagy Pirlo helyére betenném Gourcuff ot az biztos.. szóval ez a véleményem mostmár véglegesen és várom a cáfolatokat,és a helyesléseket...
Befejezésnek:
Szép volt fiúk,csak így tovább. -
#6456 Éljen a győzelem! -
#6455 Jó játékos nagyon!!! -
#6454 Jó lesz ez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#6453 -
#6452 szép volt -
#6451 nyertünk 2-1 szép volt, nehéz meccs volt! -
#6450 Megvan a győzelem az a lényeg!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#6449 Be kell az ilyet lőni! -
#6448 Cafú miet mentett!!! -
#6447 Azta szentit Cafu milyet szerelt!!! Ezt megusztuk!