Ancelotti visszavárja Sevcsenkót
Külföldi labdarúgás
Carlo Ancelotti tárt karokkal visszavárja Andrij Sevcsenkót. Az AC Milan vezetői ugyanakkor kijelentették, hogy nem hajlandóak a Chelsea által kitűzött 45 millió eurós kivásárlási árat kifizetni.
A Chelsea vezetőedzője, Jose Mourinho szerint Andrij Sevcsenko egyelőre messze nem azt nyújta, amit tőle el lehet várni. A portugál szakembernek kételyei vannak azt illetően, hogy az ukrán klasszis be tud-e illeszkedni az angol bajnokság sajátos ritmusába.
Roman Abramovics klubelnök már meg is szabta a 30 éves támadó kivásárlási árát, mely 45 millió euró. Ez tizenöttel több, mint amennyiért a londoni kékek megvették a csatárt a Milantól.
- Ha Andrij vissza akar jönni, én tárt karokkal várom. Az már más kérdés, hogy a Milan vezetői bizonyára nem fognak rá csillagászati összeget áldozni - mondta Ancelotti.
A játékos egyelőre csupán annyit nyilatkozott, hogy nagyon jól érzi magát Londonban, és esze ágában sincs elhagyni az angol bajnokot.
- Még csak hat mérkőzés játszottam le a Chelsea-ben, ezért nem gondolom, hogy bármi gond lenne. Maximális erőbedobással készülök, és biztos vagyok benne, hogy a gólok sem maradnak el, de szükségem van egy kis időre, amíg alkalmazkodom az új körülményekhez – mondta Sevcsenko.
Viszont, ha a klasszis formája nem javul, hamarosan a cserepadon találhatja magát az aranylabdás sztár.